One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága


Kérnénk mindenkit, hogy a könnyebb átláthatóság kedvéért csak rövidebb OOC üzengetésre szorítkozzunk ezen a felületen, a személyesebb hangvételű vagy IC üzenetekhez pedig használjuk a nagy chatet vagy a PM-et.
Új posztok
hozzászólásokAre you my savior, who found me alone? ⁂

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyRhea Osbern
Today at 3:00 amElkészültem az elõtörténetemmel...

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyCarley Wilkinson
Yesterday at 7:27 pmWelcome party!

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyGracelyn D. Lockhart
Yesterday at 6:04 pmPhoebe & Chester - Fatal shooting at hospital

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyChester Sullivan
Yesterday at 1:33 pmHere we go again

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyAidan Guinness
Yesterday at 12:42 pmstill with you | Yebi & Natie

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyNatalie Young
Yesterday at 12:00 pmKockadobás

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyAdmin
Yesterday at 8:25 amRosalie & Cassidy

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyRosalie A. Silvera
Yesterday at 12:15 amLopez & O'Neal

red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyEzra O'Neal
Kedd Május 04, 2021 5:16 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 17 14
Diákok 26 23
Törvényszegők 8 16
Bűnüldözés 10 11
Hivatal 5 7
Üzlet 18 15
Oktatás 6 7
Munkások 23 17
Egészségügy 15 15
Összesen 128 125
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 3 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (106 fő) Hétf. Feb. 15, 2021 11:58 pm-kor volt itt.
Discord
csatlakozz hozzánk!


Regisztráláskor felhasználónévnek a karakteretek nevét/becenevét használjátok. Köszönjük. :)

Share
 

 red is not blonde. | Braylen & Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: red is not blonde. | Braylen & Jade    red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyHétf. Ápr. 26, 2021 10:52 pm


Jade & Braylen
Apám szerint ennyi idősen le kellene már szoknom arról, hogy felesleges időtöltéseket keresek magamnak. Nem látom be mi értelme lenne húsz évesen merev gyökérré válnom, akit nem érdekel más a tőzsdén és a fiatal takarítónő seggén kívül, aki heti három alkalommal megáldja a jelenlétével az egész Yang villát. Butaság lenne azt gondolni, hogy a szüleim nem tudnak arról, amit művelek. Ha nem én számolok be, akkor valószínűleg a húgom árulkodik, aki másra is fordíthatná az idejét, mint hogy a saját vérét árulja el. Valószínűleg ezért nem fogja soha senki elvenni. A férjét is hátba szúrná. Fogalmam sincs Mona hogy sikerült olyan normálisra, mint amilyen, de lehet, hogy anyánk ivott, amíg velem meg az ikertestvéremmel volt terhes, mert elég elcseszettre sikerültünk.
Ez egyben megmagyarázná azt is, hogy miért érzem azt létszükségletnek, hogy heti több alkalommal szétcsapjam magamat és belerángassam a baráti köröm legalább felét. Nevetséges lenne, ha egyedül jönnék el egy hasonló kaliberű buliba. Ráadásul Finn is eléggé rábaszott volna, ha most nem vagyunk itt. Nem akarok abba belemenni, hogy pontosan kinek az ötlete volt a ma este és minek az eredménye, hogy kedvünkre való női társaságot is találunk. A részletek jelen helyzetben teljes mértékben mellékesek. Én akarok lenni az az ember, aki megnyeri a Finnel kötött fogadásunkat, ami azokat a lányokat illeti, akiket aktuálisan meg akarunk fektetni, de persze nem vagyok akkora seggarc, hogy ne próbáljak meg jó szárnysegéd is lenni egyben. Egyértelműen visszakapom majd még, Finn jóságának képében azt, hogy én magam is jót teszek valakivel.
- Pedig úgy tűnt, amíg én nem értem ide. - Gátlástalanul jegyeztem meg a dolgot, mellé pedig ott volt a szokásos vigyor is az arcomon. Talán vissza kellett volna fognom a pofátlanságból, de az egóm egy ponton olyan méretűre növekedett, hogy már én magam is nehezen, vagy épp egyáltalán nem voltam képes kontrollálni azt. - Jó döntés. - Nem gondolom, hogy képes lettem volna úgy csinálni, mint aki számára áldás, hogy egy nő igent mondott valamire. Sok olyan lány van itt, akiket ha megkérek valamire, szívesen egyeztek volna bele, de persze muszáj voltam figyelembe venni a saját határaimat. Meg persze a tényt, hogy most nem a saját farkam után kell mennem, hanem Finnek segítek épp.
- Kedvenc italod sincs? - A csajok általában kitalálnak maguknak valami csöpögősen undorító és felhígított koktélt, amit aztán úgy fogyasztanak el, hogy megfeledkeznek az alkoholtartalmáról. Később pedig ezek a meggondolatlan cselekedetek nagyon is szívderítő állapotba hozzák őket. Én legalább mindig élveztem figyelni, ahogyan a lányok becsípnek. Valószínűleg azért, mert én magam is fogyasztottam velük egyenesen arányosan és a beszélgetések ezzel együtt váltak szórakoztatóbbá. - Ahogy akarod, nem szarakodunk. - Bólintok a szavaira, majd kikérem magunknak a két rövidet. Nem csak azért húzom elő a kártyámat, mert a színe még az én sötét szívemnek is jelent valamit, hanem mert annyi pénzünk van, hogy fűthetnénk is vele télen. Én szimplán kötelességemnek érzem, hogy pörgessem a gazdaság azon részét, amibe invesztálok, még ha az jelen esetben egy klub alkoholkészlete is.
- Milyen kár. Szívesen láttalak volna a campuson is, nem csak egy buliban. - Ki fogná rám, hogy hazudok? Minél szebb nő mászkál körülöttem a zsíros hajú, másnapos építészek helyett, annál boldogabb az életem. - Úgy gondolod? - Finoman megrándult az egyik szemöldököm, ahogyan felé pillantottam. Én ebben nem lettem volna olyan biztos, de ha Finnek összejön a csaj, még mondhat is valamit ez a kis vörös. De az is lehet, hogy Finn két pofont kap egy jó éjszaka helyett.
- Már mondtam. - Olyan magabiztosan nézek a lányra, hogy ha lennének gátlásaim, valószínűleg magamat is zavarba tudnám hozni. Lassú, lusta mosoly ül ki az arcomra és egy fokkal előrébb billentem a fejemet, majd így nézek le a lányra. - Táncoljunk. A többit eldöntheted te. - Sosem voltam arról híres, hogy bármi jót elrontanék, sőt. Clary és a kis barátnője túl lassúak voltak ma este. És amúgy is ma Finn szárnysegédje vagyok! Utóbbiról nem kellene megfeledkeznem.
Tetszik az a határozottság, amivel a lány ráfog a csuklómra, még ha egyébként nem is szeretem, ha irányítanak. Követem őt, amikor viszont megfelelőnek ítélem a tánctér egyik pontján a feng shui-t, előre nyúlok és a szabad kezemmel elkapom a lány derekát, hogy magam felé fordíthassam. A másik kezemet kihúzom az ujjai közül és felemelem, hogy kisimítsak néhány tincset az arcából. - Még be sem mutatkoztál. - A pofátlan félmosoly újra az arcomra költözik, a jelenlétemből viszont visszaveszek és valamivel hátrébb húzódom, miután felvettem a kérdést: - Hogy hívnak? - Kedvem lenne a csípőjéig csúsztatni a kezemet, amíg meg nem érzem, ahogyan a teste reagál a zenére, de mivel még csak nemrég érkeztek, nem várhatom el tőle, hogy máris velem akarja tölteni az éjszakáját.

762 | öltözék |

Braylen Yang
Diákok
Play by :
〖 Hwang Hyunjin 〗
Kor :
21
Foglalkozás :
〖 építészmérnök hallgató 〗
Hozzászólások száma :
73

red is not blonde. | Braylen & Jade Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: red is not blonde. | Braylen & Jade    red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyHétf. Feb. 08, 2021 10:19 am


Braylen & Jade

Nagyon szerettem volna megkérdezni Isát arról, hogy miért pont a Columbia az a hely, amire a választása esett, de ez nem az a helyzet volt, ahol ilyen dolgokkal kellett volna foglalkoznunk. Ott van megannyi kávézós esemény, amikor van időnk leülni beszélgetni. Ugyanilyen volt az én helyzetem is Austinnal, akivel közel egy évig voltam egy toxikus párkapcsolatban, és most sem volt képes békében elengedni. Nem azt mondom, hogy még mindig vissza szeretne kapni, mert hasonlóról szó sincs, szimplán csak szeret nagyon rondán nézni rám a folyosókon. És mivel Isa szakított Louval, így már az ő kapcsolatuk sem tűnt olyan tündérmesének, mint a gimi idején. Talán mondhatom azt is, hogy a felnőtté válásunk szépen lassan mindent tönkretett, amiben gimnazistaként hittünk és amit meg akartunk tartani, de ez talán túlzottan szentimentális lenne tőlem egy egyetemi bulin… Főleg, hogy teljes mértékben illegálisan vagyunk itt, és ennek sokkal inkább felpörgetnie kellene.
Viszont voltak dolgok, amiket határozottan le kellett volna tisztáznom a lánnyal. Ilyen például Soren esete is, aki tagadhatatlanul a sulink legszexibb végzőseinek egyike volt. Ugyanakkor viszont azt érzem, hogy az érzései valódinak tűntek Isa felé és a lánynak akkor kellett volna lefeküdnie vele, hogy ha mindezeket viszonozza… Rendben van, ha nem érzi jól magát, viszont ugyanakkor ezzel megbánthatja egy barátját is. Tehát a mai este egyik goalja az volt, hogy eléggé leitassam őt és megbeszélhessek vele mindent, ami a korábban történt… És rákérdezhessek arra, hogy pontosan ki miatt jöttünk mi ide.
Talán egy butuska kislány lehetek még mindig, de ennek ellenére elkerekedtek a szemeim, amikor az a bizonyos idegen srác megjelent körülöttünk, és egy kicsit talán meg is bántam azt, hogy Isával ellentétben én egyáltalán nem vágytam arra, hogy egyetemre menjek a továbbiakban. Hiába volt saját elképzelésem, ami határozottan működőképes tervnek tűnt, ami a megélhetésemet illette, a házasságszervezők között biztosan nem találkozom ilyen pasikkal… Bár az is tény volt – akármennyire nem akartam erről most tudomást venni – hogy a srác mosolya túl sok jót nem sejtetett. Mégis jó bosszúnak tűnt volna Austinnal szemben, ha egyszerűen leállok vele, meg amúgy is… Miért ne tenném? Addig talán Isának is van lehetősége megtalálni az ismerősét aki miatt jött, és nem kell engem pátyolgatnia végig. Nem vagyok egy elveszett lány, tehát szívesen megismertem volna az itteni barátait, de mindenekelőtt még pár kör ital és egy tánc ezzel a sráccal is beleférhet.
- Nem unatkoztam – mégis mosoly volt az arcomon, ahogy ezt mondtam, aztán egyszerűen hátrasimítottam pár tincset az arcomból – De ennek ellenére szívesen táncolok veled.
Azt már nem tettem hozzá, hogy Isával ellentétben én annyira nem voltam merész, hogy mindezt úgy tegyem meg, hogy nem gurítottam le néhány kortynyi tömény alkoholt a torkomon. Ilyenkor mindig eljátszottam a gondolattal, hogy apa mániákusba megy át, és bezáratja az egész helyet, amiért kiskorút kiszolgálnak itt, velem pedig jól elbeszélget arról, hogy nem illik idegen srácokkal táncolgatni egy klubban, és amúgy meg mit képzelek magamról, amiért hamis személyivel alkoholt veszek.. Talán éppen ezért is volt szükségem még több piára.
- Nem nagyon voltam még itt – ez sem volt jelen esetben hazugság, mert általában az évfolyamtársaim házibulijára voltam hivatalos – Szóval rád bízom a választást. Valami olyat kérek, ami üt is.
Azt már nem tettem hozzá, hogy mekkora pazarlásnak tartom példának okáért azt, hogy ennyit fizessek némi szódáért, mert a témával kapcsolatban nem volt releváns. Amint elintézte a rendelést, én már nyúltam volna a pénztárcámért, hogy fizessem a saját italomat, mert egyáltalán nem vagyok annyira könnyűvérű, hogy egy olyan valakitől elfogadjak egy italt, akit lényegében fél perce ismerhetek.
- Hát, nem vagyok egyetemista – mivel nem igazán volt esélyem állni az italomat, arra sem vettem a fáradtságot végül, hogy elővegyek némi pénzt és rendezhessem a tartozásomat. Mivel kifizette az italomat, elég valószínű volt az, hogy valamit akar majd cserébe. Az ilyen srácok nem udvariasságból teszik a dolgukat, éppen ezért sem szoktam elfogadni semmit senkitől.
- De talán van arra esély, hogy még összefutunk majd itt – picit félrebillentettem a fejem és elmosolyodtam, majd ráfogtam a tequilás pohárra – Mit akarsz tőlem cserébe?
Elég egyértelmű volt, hogy nem a szép mosolyom nyűgözte le annyira, hogy italt vegyen nekem, tehát jobbnak láttam letisztázni a dolgot, még mielőtt meginnám az általa vásárolt italt. Ha a válaszával elégedett leszek, akkor egyszerűen legurítom a torkomon az italt, és a következő pillanatban már én vagyok az, aki megragadja a csuklójánál fogva, és a tánctér felé irányítja őt.

714 || outfit ||  red is not blonde. | Braylen & Jade 2624752903  red is not blonde. | Braylen & Jade 1471401822    || ✧✦

Jaden Emmaline Foster
Diákok
Play by :
✧✦ Abigail Cowen
Kor :
18
Foglalkozás :
✧✦ Diák, barista
Hozzászólások száma :
96

red is not blonde. | Braylen & Jade Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: red is not blonde. | Braylen & Jade    red is not blonde. | Braylen & Jade EmptySzomb. Nov. 28, 2020 3:48 pm


Jade & Braylen
Nem vagyok az a kifejezetten elmélkedő típus. Nem jellemző rám, hogy sokáig rágjam magam valamin, vagy hogy túlságosan a gondolataimba merüljek és ne foglalkozzam a külvilággal. Épp ellenkezőleg. Szó sincs róla, hogy ne gondolkodnék. Ellentétben azzal, amit többek között a testvéreim gondolnak rólam, határozottan épp eleget gondolkodom. Pusztán csak másokkal ellentétben nincs energiám arra, hogy újra meg újra átrágjam valamin magam, amikor már elmúlt és nem lehet rajta változtatni. Miért ragadnék a múltban, amikor az életet a jelenben kell élni? Döntöttünk valahogyan, kimondtunk dolgokat, ezen hiába rágódunk. Visszaszívni, vagy visszacsinálni nem tudjuk, sőt az időben sem tudunk utazni, hogy megmásítsuk a dolgokat. Az életet tehát úgy kell élni, hogy utólag ne bánjunk meg semmit. Felesleges sokat gondolkodni valamin, ha a lehetőségek legalább olyan gyorsan el is úsznak, mint ahogyan jönnek. Hamarabb kell igent mondani, mint hogy lemaradjunk. A nemnek pedig az első másodperctől kezdve nemnek kell lennie. Ha megmásítjuk a szavunkat, gyávák vagyunk és képmutatók.
Ez a helyzet a fogadásokkal is. Ha belementünk, teljesítenünk kell, vagy méltósággal elveszíteni. Az én értékrendszerembe azonban sosem fért bele az, hogy veszítsek. Az viszont, hogy nyerni akarok, még nem jelenti azt, hogy ne akarnám közben élvezni is. Ehhez viszont szükség volt valamire, vagy épp valakire...
- Nem az a csaj Isabel? - Lustán bököm oldalba Finnt, nem bírva magammal, amikor olyan kifejezés ül ki az arcára, mintha épp szellemet látott volna. Élvezni fogom, amikor én nyerek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne épp annyira élvezetes, ha közben végignézem, ahogyan a haverom elbukik. Csak mert vannak olyan dolgok, amikben másképp közelítünk egy nőt, még nem jelenti azt, hogy Finn jobb ember lesz nálam. Tehát azt sem, hogy a latin szeretője hirtelen elalélna tőle és az ágyában kötne ki.
- Szerintem te pedig rábasztál. Ugyanis Clary-t sehol sem láttam. - Ciccegve húzom félmosolyra a számat. Lehet, hogy Finn jól ismer engem, bizonyos helyzetekben azonban arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem eléggé. Ami miatt felesleges hibáztatni, hiszen vannak olyan dolgok, amelyeket csak én érthetek magammal kapcsolatban. Nem tartozik rá. Viszont ha valaha is idegesítettem volna magamat olyan dolgokon, mint hogy ma este dől el a fogadásunk sorsa, vagy sem, valószínűleg ideggyenge lettem volna születésemtől kezdve.
- Te magad mondtad, hogy Sabrine jön, nem? Akkor Clary is itt lesz valahol - megrántom a vállam és a kezemhez közel elhelyezkedő pohár felé nyúlok, hogy ihassak belőle. Pillantásommal követem az irányt, ahová Finn is néz és első körben elhúzom a számat. Ha már kiszúrtam neki Isabelt, minimum azt vártam, hogy ezúttal ő a két szőkeségre fogja felhívni a figyelmem a bulin résztvevők között. Akkor igazi verseny lett volna a mai alkalom.
Így nekem kell kisegítenem Finnt, ami már csak azért is szerencsés helyzet, mert el kell adnia a lelke még egy kis darabját nekem a szívességért cserébe. A befogadásáért cserébe igazán megérdemlem. Ezért is adom neki a kezem és fogok rá az övére. Mielőtt elindulnék a pult felé, még kiürítem a poharam, majd Finn vállát meglapogatva térek ki mellette és helyezkedem úgy, hogy teljesen véletlenül épp a Finn latin szeretőjével társalgó vöröske vállának koccanjak.
- Bocs. - Széles vigyor ül ki az arcomra, mikor rám emeli a pillantását. Még csak nem is szőke és nem is Valerie a neve, de épp eléggé szép ahhoz, hogy megérje nekem egy ingyen vizsgáért cserébe. - Úgy tűnt unatkozol. Ezért táncolhatnál inkább velem egyet. - Egyet, mert a végére épp elég lesz, hogy többet akarjon majd. Vagyis... Épp eléggé tudja mit akar, amikor visszahúz a pulthoz, az én szám sarkában pedig megjelenik az a korábbi sátáni mosoly, amit Finn is láthatott. - Rendben. Mit iszol? - Oldalasan támaszkodom a pultnak, hogy ha már itt ragadtunk, valamelyest takarjam a kilátást a kedves barátnő felé, nehogy bevessék a női telepátiát és Finn bukja az estét én meg a vizsgát. Felvonom a szemöldökeimet, közben pedig a lányra siklik a pillantásom, akit az én drága nagybátyám intése ellenére is nyíltan mérek végig. - Hogyhogy nem találkoztunk még? Gyakrabban kellene ide járnod. - Magam sem döntöttem még el pontosan hogyan fogok szórakozni a lánnyal, így egyelőre hagyom, hogy ő beszéljen, meg a zsebemből előhúzott fekete bankkártya, amivel kifizetem az italainkat. A két tequila közül az egyiket a lány felé tolom és várakozóan pillantok rá.

689 | öltözék |

Braylen Yang
Diákok
Play by :
〖 Hwang Hyunjin 〗
Kor :
21
Foglalkozás :
〖 építészmérnök hallgató 〗
Hozzászólások száma :
73

red is not blonde. | Braylen & Jade Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: red is not blonde. | Braylen & Jade    red is not blonde. | Braylen & Jade EmptyPént. Okt. 23, 2020 5:39 pm


Braylen & Jade

Kicsit féltem a végzős évemtől, emiatt pedig mindenképpen akartam lazítani már a nyáron is. Sokan nagyon várták az egyetemet meg hasonlók, de én nem tartoztam feltétlenül azon diákok köreibe, akiket határozott boldogsággal töltött el ez a dolog. Ha őszintének kellett lennem magammal, akkor ki kellett mondanom, hogy talán okosabb dolog lenne a részemről a diplomát hajtani, de egyáltalán nem vágytam hasonló képesítésre. Nekem az iskolából pont elég volt a kötelező, amit eddig lehúztam és az én értékrendem szerint határozottan probléma volt a mai világban a túlképzettség is.
Mindenesetre nem most volt itt annak az ideje, hogy ilyeneken agyaljak. A mai éjszakán egyértelműen el akartam dobni az agyam, mivel apa megint nem volt itthon... Tehát lényegében bármit tehettem anélkül, hogy elszámolással tartozzak a környezetemnek. Éppen ezért használtam erősebb kontúrt, és cseréltem a natúr árnyalatú rúzsomat vérvörösre. Mi már egészen kicsi korunk óta folyamatosan egymásnak falazunk, ha nem akarjuk, hogy a szülők bizonyos dolgokat megtudjanak, tehát apának esélye sem lesz kiakadni a talán túlságosan is kihívó öltözékemre.
Már jó ideje a bárpultot támasztottuk és hát karantén ide vagy oda, de így is volt lehetőségünk házibulikat tartani, ami miatt most jobban bírtam az alkoholt, mint a korábbiak során bármikor. Ezért már egészen unatkozni kezdtem a pultnál és éppen azon gondolkoztam, hogy talán Isát táncolni kellene vinnem.
- Tuti, hogy túlhigítják itt a vodkát – egészen lebiggyesztettem az ajkamat, amikor kimondtam és már készültem volna a pultnak hajtani a fejem, amikor a pillantásom megakadt egy fiún, aki felém kapta a pillantását... Aztán a másikon, akit elég sokszor láttam már Isa DM-jei között... Mivel nem ismerem a srácot, rákerestem és lecsekkoltam, így egyáltalán nem jelentett problémát felismernem.
- Hé ő nem...? – a mondatomat már nem tudtam befejezni, mert amúgy is témát váltottunk, és a másik srác tekintete rendre visszatért rám. Én csak zavartan tűrtem a fülem mögé az egyik hullámos tincset. Ebben a pillanatban megbántam, hogy felkötöttem a hosszú tincseimet, viszont ugyanakkor meg a fények miatt talán Isa sem veszi észre a kis pírt, ami kiült az arcomra.
Már éppen számonkértem volna a lányt az instájával kapcsolatban, amikor egy finom lökést érzékeltem a vállam felől és pontosan az előbb bámuló fiú volt mögöttem. Elég egyértelmű volt, hogy nem fogok nemet mondani neki, illetve nem ez az éjszaka lesz az, amikor majd a szemérmes szűz lányt fogom játszani. Pontosan tudom, hogy mindenki meg lesz jövőre bolondulva, ami miatt kevesebb partira kell felkészülnöm, illetve apa mindenképpen itthon akar lenni az iskolakezdés után, tehát... Most kell elkövetnem azokat a bizonyos hibákat, amiket lesz alkalmam megbánni a későbbiek során. Tehát igent mondtam a felkérésére, és egyszerűen megindultam a fiú oldalán a tánctér felé, azonban még mielőtt elhagytuk volna a pultot teljesen, megtorpantam.
- Talán innék előtte valamit, ha nem baj – magam sem tudom miért kellene az engedélyét kérnem, de megejtettem azért felé egy kedves mosolyt – Nem igazán érzem még a hangulatot ahhoz, hogy rögtön a kezedbe adjam az irányítást.
Viszont az eddig elfogyasztott alkoholmennyiség miatt talán már meg is eredt a nyelvem, illetve nem jelentett problémát az sem, hogy a srác karjára csúsztassam a kezem és finoman közelebb húzzam a pulthoz, hogy legalább egy italt kérhessek magamnak, mielőtt táncolni megyek vele.

521 || outfit ||  red is not blonde. | Braylen & Jade 2624752903  red is not blonde. | Braylen & Jade 1471401822    || ✧✦

Jaden Emmaline Foster
Diákok
Play by :
✧✦ Abigail Cowen
Kor :
18
Foglalkozás :
✧✦ Diák, barista
Hozzászólások száma :
96

red is not blonde. | Braylen & Jade Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: red is not blonde. | Braylen & Jade    red is not blonde. | Braylen & Jade Empty

Ajánlott tartalom


red is not blonde. | Braylen & Jade Empty
Vissza az elejére Go down
 

red is not blonde. | Braylen & Jade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Extrák :: Real Time játékok-
^
ˇ