★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 219 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 211 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Mr Hot-shot, Sharpshooter | |
| | Mr Hot-shot, Sharpshooter Szer. Szept. 30 2020, 05:45 |
| Csodás neved | Play by: Richard Madden (Alkudható) Születési hely: szabadon választható Kor: 30-40 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero, midegy csak nőkre is bukj. :,) Családi állapot: ?? Csoport: Törvényenkívüli vagy Rendvédelem valamelyik ága Történetünk: Kedves, Mr Mesterlövész, nem sokat tudok rólad vagy a magánéletedről, szinte semmit. Mégis van köztünk egy bizonyos kémia, amit nem tudok hova tenni. Úgy ismerkedtünk meg pár hónapja, hogy egy rendőr ismerősöm ajánlotta: próbáljam ki a lövészetet a stressz oldására, mert neki az mindig segít. Én megérkeztem, mint egy esetlen Bambi és te voltál az egyetlen, aki felkarolt. Olyan jól elbeszélgettünk, hogy utána egész nap vigyorogtam, habár nyilván ezt neked nem kell tudnod. Pár nap múlva megint összefutottunk, aztán a boltban botlottunk egymásba, majd egy diszkóban is. Engem lenyűgözött a lövészeti tudásod és ekkor tudattad velem, hogy mesterlövész vagy. Ezek után már nem véletlenül futottunk őssze, mindig megbeszéljük, mikor érünk rá és úgy ütemezzük a lövöldözést. Iiiigen, egy szépen maga módján haladó, romantikus szálat tervezek ebből kihozni. Azt, hogy tényleg a rendészetnél szolgálsz-e, vagy valójában egy törvényen kívüli uraság vagy, azt te döntheted el. Nekem mind a kettő verzió megfelel. Ha egyéb részleteket is szeretnél tudni, írj rám nyugodtan és ötletelhetünk együtt. A PB is alkudható, amennyiben tudsz másik, hasonló kalibert hozni. Akiről egyszerre lehet rámondani, hogy az őrangyalom és egy pokolbéli démon. Sok szeretettel várlak, puszi |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr Hot-shot, Sharpshooter | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |