Vicces, hogy mekkora pöcs vagy, ami nek tudom, hogy miért van és baromira idegesítő is tudsz lenni az esetek nagy részében. Ha meggondoltad magad, akkor azt mondd, nem kell se eltünni, sepedig fasznak lenni, ettől nem leszel több, se nagyobb ember.
Rosszul írd a "De aranyos vagy, hogy aggódsz értem" mondatot.
Amúgyis szar alvó vagyok, szóval ez van :/
De aranyos kis cukorpofa vagy, hogy így aggódsz értem. lávcsi
Így jó?
Vicces, hogy mekkora pöcs vagy, ami nek tudom, hogy miért van és baromira idegesítő is tudsz lenni az esetek nagy részében. Ha meggondoltad magad, akkor azt mondd, nem kell se eltünni, sepedig fasznak lenni, ettől nem leszel több, se nagyobb ember.
Nyugi már, csak viccelődtem. Nem kell ennyire felhúzni magadat
jesus
Ha annyira akarod tudni beteg voltam, nem tudtam, hogy le kell jelentkezni minden nap
Rosszul írd a "De aranyos vagy, hogy aggódsz értem" mondatot.
Amúgyis szar alvó vagyok, szóval ez van :/
De aranyos kis cukorpofa vagy, hogy így aggódsz értem. lávcsi
Így jó?
Nyugi már, csak viccelődtem. Nem kell ennyire felhúzni magadat
jesus
Ha annyira akarod tudni beteg voltam, nem tudtam, hogy le kell jelentkezni minden nap
Bocs "drágám"
Nwgy a baj? Lázad van? Van egy isteni csirkeleves receptem, megyek megfőzöm neked... Hol laksz?
Oh ha tudtam volna, hogy egy kamukapcsolathoz ilyen extrák is járnak, akkor hamarabb belevágtam volna