★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 339 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 332 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Math teacher, Mom's lover and maybe Dad | |
| | Math teacher, Mom's lover and maybe Dad Csüt. Szept. 17 2020, 14:20 |
| ?? Hunter | Play by: Alexander Skarsgård, Brad Pitt vagy más szőke középkorú férfi Születési hely: amit csak szeretnél Kor: 40-45 Lakhely: amit csak szeretnél Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: zavaros Csoport: Kutatás és oktatás Történetünk: Matektanárom Anyám szeretője Apa?Mióta New Yorkba költöztünk egyre rosszabbak a matek jegyeim, pedig előtte ha még az A nem volt meg, de egy biztos B-t mindig összehoztam. Az anyám azt hiszi, hogy a költözés akasztott ki és ezért nem megy a suli. Persze érdekes módon más tantárgyból nincsen (akkora) gond. Az ok valójában maga, mivel nagyon is jól tudom, hogy anyám és maga szeretők – vagyis pár hónappal ezelőtt még biztosan azok voltak, láttam magukat enyelegni még Kaliforniában. Azt hallottam, hogy maga is nem rég költözött a Citybe. Ami csak ráerősít a teóriámra, hogy a drága édesanyám csak utánad rohant és hurcibált el minket ide. Kösz, b****meg. Az ikernővérem legutóbb anya cuccai között jó mélyen talált egy iratot, ami tisztán kimondta, hogy az apánk valójában nem az mint, akinek hisszük. Fogalmunk sincsen, hogy "apa" tud e az egészről. Vagy vajon te vagy-e az igazi apánk, vagy ő még anyánk egy régebbi hódítása volt? Nagyon várlak Pb-ben teljesen rugalmas vagyok, csak legyen +40-os és világosabb hajú. Annyi még, hogy az utolsó részlet csak a jövőben lesz fontos, mert Oscar még nem mondta el a testvérének a megcsalós dolgot, mint ahogy ő sem Oscarnak az apaságitesztet. Szóval, majd, ha ezeket elmondják egymásnak, akkor kezdenek csak arra gondolni, hogy ez a férfi az apjuk. Akkor majd lehet dönteni, hogy ő csak egy újabb barát vagy, vagy anyukának csak egyetlen egy románca volt eddig. Ha megjössz, csak dobj meg egy pm-mel |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Math teacher, Mom's lover and maybe Dad Csüt. Szept. 17 2020, 18:15 |
| Zoe hugica szavai
Mr. Hunter: Aka a matektanárunk. Te is nemrég költöztél NYC-be, közel azonos időben, habár ennek nem tulajdonítottam soha különösebb figyelmet, mint ahogy annak sem, ahogy anyára vetettél egy-egy titkos pillantást, amikor behivattad őt a magánórádra, hogy megbeszéljétek, mennyire pocsék vagyok matekból. A tanárom vagy, szóval nem mondanám, hogy odáig vagyok érted, azután meg pláne, hogy rászedted anyát, a saját érdekemben jobb, ha plusz órákat tart nekem, ha nem akarom megbukni a tárgyát. Csodás, mondhatom! Ezt leszámítva egészen kedves fickónak tűnsz, és mindig türelmesen elmagyarázod nekem az egyenleteket és ilyen olyan szabályokat, akár huszadjára is, valami mégsem tetszik benned. Vagy csak azért lennék már ennyire paranoiás, amit a szüleimről megtudtam? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Math teacher, Mom's lover and maybe Dad | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |