★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 314 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 305 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Mom Csüt. Szept. 17 2020, 14:10 |
| ?? Singleton | Play by: Nicole Kidman, vagy más középkorú szőke nő Születési hely: amit csak szeretnél Kor: 40-45 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: házas/elvált Csoport: amit csak szeretnél Történetünk: AnyaTudom, hogy szeretőt tartasz és tudom, hogy a matektanárom az. Még otthon kaliforniában buktál le előttem, de senkinek sem szóltam, még neked sem. Nem akartam tönkre tenni a családot, és azt hittem, hogy te se akarod. Aztán bejelentetted, hogy New Yorkba költözünk, mert boldogtalan vagy, de nem szeretnéd, ha apa jönne velünk. Fogalmam sincsen, hogy mi bajod van. Az érkezésünk előtt pár hónappal költözött ide Mr.Hunter is.... Hozzá menekültél? Ennyire nem számít neked a család? Hány pasid volt már? Mikor mondod el az igazat? Zoe talált egy apasági tesztet, ami tisztán kimondja, hogy nem apa az "apánk". Akkor Mr. Hunter az?? Nagyon várom, és a pb megváltoztatható közös megegyezés alapján csak gyere. Nem egy lotyó karaktert akarok, biztosan van rá logikus válasz miért mondja azt, hogy boldogtalan – csak Oscar most haragszik rá, ezért a legrosszabbat gondolja róla. Egy pörgős élettel teli nő, tele gondokkal és kételyekkel. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Mom Csüt. Szept. 17 2020, 18:15 |
| Zoe hugica szavai
Anya: Tudod, mindig is inkább apás lány voltam, de ez nem jelentette azt, hogy téged kevésbé szerettelek volna, éppen csak jobban élveztem apuci pici lányának lenni, mert őt könnyebben rá tudtam venni arra, amit akartam. Már kiskoromtól kezdve felnéztem rád, valahogy mindig olyan szépnek és tökéletesnek láttalak, de persze ez lassan megváltozott, ahogy egyre idősebb lettem. Akkor távolódtunk el igazán egymástól, amikor pár éve összejöttem Rayjel. Soha nem szeretted őt, állításod szerint rossz hatással volt rám, talán én meg pont ez a tiltás miatt élveztem még inkább azt, hogy vele vagyok. Amióta tini lettem, állandóan csak veszekszünk, mert neked valahogy soha nem jó az, amit csinálok, de ha valamit nem csinálok, az is rossz. Tipikus szülők! A beléd vetett hitem azonban akkor rendült meg, amikor találtam egy apasági tesztet, ami azt mutatta, hogy apa valójában nem is az apánk. Először nem akartam elhinni, hogy ez az igazság, talán még most is próbálom elhitetni magammal, hogy csak tévedés az egész. De mondd, miért nem mondtad ezt el nekünk Oscarral soha? Most meg itt volt ez az egész költözés, mégis mi a fene folyik a családunkban, anya? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mom | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |