Tisztelettudóbb? Ch, ma neked mindennel is bajod van? És igen, lehet, hogy én hoztam fel, de nem kértem azt, hogy villogj azzal, hogy van nálam jobb lehetőséged is a randira, mivel nem arra ment volna ki ez az egész! Gondoltam csak leszögezem az elején, hogy én tényleg csak baráti beszélgetést akarok és én ezzel nem lenézni akartalak. De a te válaszodból viszont az jön le, hogy ezen most mégis besértődtél és most engem próbálsz azzal visszasérteni, hogy van nálam jobb randi társ is. Ezt nem vitatom, viszont nem kértem volna ezt "hangosan is kimondani". Szóval igen, TE komplikáltad túl és reagáltad félre. De hagyjuk is... nem telefon téma az én szerencsétlenségem.
Jó...
De nem igazán tudom mit mondhatok vagy mit nem ebben a helyzetben...
Igen, mindennel bajom van, mert...
Tudod őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy azután, hogy nem találkoztunk többet, majd valami folytán mégis sikerül. Így tíz év után pedig talán még furcsább érzés ez az egész és pont úgy hogy nem egyszerűen az utcán futunk össze vagy valami, hanem ilyen formában...
Nem akartalak megbántani, ne haragudj.
De tényleg ráztad a pofonfát és ezért lettem ideges. Mert annyi elképzelésem volt tíz éve és most olyan helyzetben vagyunk, amelyikben egyik sem valósulhat meg.
Holnap találkozunk.
When the silence isn't quiet
And it feels like it's getting hard to breathe And you know I feel like dying But I promise we'll take the world to its feet I'll rise up I'll rise unafraid And I'll do it a thousand times again For you
I look around and you're standing there asking • When the lights come up, we're the only one's dancing I look around as my heart is collapsing 'Cause you're the only one I need To put a little love on me And put a little love on me
★ lakhely ★ :
Manhattan • Financial District
★ :
★ idézet ★ :
I want you to say everything, anything. • I want to have your thoughts, I want to bottle them, I want to put them in my drawer for safekeeping.
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
• • Where you can stay forever
You can be sure That it will only get better No one, no one, no one Can get in the way of what I'm feeling
★ hozzászólások száma ★ :
57
★ :
Re: Excuse me??? - Lola & Benji
Csüt. Szept. 17 2020, 17:40
to: Dilidoki
from: Benji
Pff.. és akkor még mi gondoljuk túl a dolgokat. Ahhoz képest te vonsz itt le következtetéseket úgy, hogy nem is mondtam semmit!
Mi az hogy én komplikálom túl? Lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb! Alapból te hoztad fel, hogy én ne tekintsem randinak, akkor most hogy jött ki neked, hogy ÉN komplikálok túl megint mindent? És mi az hogy megint??
Gyere az irodához és háromra. Jó lesz?
Pont azért vontam le, mert nem mondtál semmit!
Tisztelettudóbb? Ch, ma neked mindennel is bajod van? És igen, lehet, hogy én hoztam fel, de nem kértem azt, hogy villogj azzal, hogy van nálam jobb lehetőséged is a randira, mivel nem arra ment volna ki ez az egész! Gondoltam csak leszögezem az elején, hogy én tényleg csak baráti beszélgetést akarok és én ezzel nem lenézni akartalak. De a te válaszodból viszont az jön le, hogy ezen most mégis besértődtél és most engem próbálsz azzal visszasérteni, hogy van nálam jobb randi társ is. Ezt nem vitatom, viszont nem kértem volna ezt "hangosan is kimondani". Szóval igen, TE komplikáltad túl és reagáltad félre. De hagyjuk is... nem telefon téma az én szerencsétlenségem.
De, ha ilyen furán fogalmazol, akkor nem is fogja jól érteni az ember
Nem? Azt hittem ebben a műfajban mindenki ilyen elegánsba jár o.o
Hol érdekel engem az, hogy te mit csinálsz szabadidődben?
Most ezt egyáltalán minek hozod fel? Hogy jön ez ide? Látod? Már megint te gondolsz túl mindent!
Vagy csak hiszitek, hogy nem idegesítetek fel másokat...
Nekem megfelel. Hova menjek és hányra pontosan?
Pff.. és akkor még mi gondoljuk túl a dolgokat. Ahhoz képest te vonsz itt le következtetéseket úgy, hogy nem is mondtam semmit!
Mi az hogy én komplikálom túl? Lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb! Alapból te hoztad fel, hogy én ne tekintsem randinak, akkor most hogy jött ki neked, hogy ÉN komplikálok túl megint mindent? És mi az hogy megint??
Gyere az irodához és háromra. Jó lesz?
And it feels like it's getting hard to breathe And you know I feel like dying But I promise we'll take the world to its feet I'll rise up I'll rise unafraid And I'll do it a thousand times again For you
I look around and you're standing there asking • When the lights come up, we're the only one's dancing I look around as my heart is collapsing 'Cause you're the only one I need To put a little love on me And put a little love on me
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
I want you to say everything, anything. • I want to have your thoughts, I want to bottle them, I want to put them in my drawer for safekeeping.
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
You can be sure That it will only get better No one, no one, no one Can get in the way of what I'm feeling
57
★ :
Szer. Szept. 16 2020, 22:20
Na de amúgy meg csak mert nem írom le, nem kell rögtön valami olyasmire gondolni, amit én nem is gondolok valójában...
Csak mert vállalkozó vagy üzletember valaki, nem feltétlenül kell öltönyben járnia. Nem azt mondtam, hogy tőzsdecápa legyen belőled.
Ne hidd, hogy nincs más lehetőségem randizni!!
Igen, de mi legalább nem idegesítünk fel másokat. Pont ez a helyzet, amiért te a pofonfát rázod, fel is idegesítettél engem!
Jó, akkor holnap délután?
De, ha ilyen furán fogalmazol, akkor nem is fogja jól érteni az ember
Nem? Azt hittem ebben a műfajban mindenki ilyen elegánsba jár o.o
Hol érdekel engem az, hogy te mit csinálsz szabadidődben?
Most ezt egyáltalán minek hozod fel? Hogy jön ez ide? Látod? Már megint te gondolsz túl mindent!
Vagy csak hiszitek, hogy nem idegesítetek fel másokat...
Nem írtad le... szóval azért gondoltad, csak nem írtad le Mi az, hogy háromszor? Mikor mondtad te azt, hogy örülsz nekem???
És az jó? A joghoz nem lenne seggem, üzletember meg hát... szerintem egyáltalán nem illik hozzám az öltöny
Igen, TE, TE kapod fel a vizet!!!
Na ugye, erről van itt szó!
Én nem mondtam, hogy nincsen, de mi legalább végig mondjuk a mondatot, még ha ezzel rázzuk is a pofonfát.
Nem tudom, ahogy ráérsz kicsit kimozdulni is. Helyet sem szabok meg, mert nem nagyon vagyok még otthon a jelenlegi választékban. Te vagy jobban betáblázva, én bármikor ráérek.
Na de amúgy meg csak mert nem írom le, nem kell rögtön valami olyasmire gondolni, amit én nem is gondolok valójában...
Csak mert vállalkozó vagy üzletember valaki, nem feltétlenül kell öltönyben járnia. Nem azt mondtam, hogy tőzsdecápa legyen belőled.
Ne hidd, hogy nincs más lehetőségem randizni!!
Igen, de mi legalább nem idegesítünk fel másokat. Pont ez a helyzet, amiért te a pofonfát rázod, fel is idegesítettél engem!
Jó, akkor holnap délután?
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Kedd Szept. 15 2020, 22:12
Ez megint olyasmi, amit nem is írtam le és máris azt hiszed, hogy úgy van. Igenis örülök neked, de mindent így kell elmondani, háromszor?
Pff.. hát nem akarsz te inkább üzletember lenni, vagy jogász? Úgy tudod néha megközelíteni a dolgokat...
Én kapom fel a vizet? Én? ....
... Jó, lehet hogy felkaptam. De nem kell aggódnod emiatt, mert amúgy is menyasszony vagyok.
Ne menjünk ebbe bele, a férfiaknak is vannak negatív tulajdonságaik. Mindenkinek vannak.
Szóval... Mikor akarsz találkozni?
Nem írtad le... szóval azért gondoltad, csak nem írtad le Mi az, hogy háromszor? Mikor mondtad te azt, hogy örülsz nekem???
És az jó? A joghoz nem lenne seggem, üzletember meg hát... szerintem egyáltalán nem illik hozzám az öltöny
Igen, TE, TE kapod fel a vizet!!!
Na ugye, erről van itt szó!
Én nem mondtam, hogy nincsen, de mi legalább végig mondjuk a mondatot, még ha ezzel rázzuk is a pofonfát.
Nem tudom, ahogy ráérsz kicsit kimozdulni is. Helyet sem szabok meg, mert nem nagyon vagyok még otthon a jelenlegi választékban. Te vagy jobban betáblázva, én bármikor ráérek.
Pff, ha nem tetszik nem muszáj nekem hozzád járni. De azt hiszem már a múltkor is kellően kiveséztük azt, hogy véletlenek nincsenek! Így újra találkozhattunk. De látom te már ennek sem tudsz örülni ><
Pontosabban a szüleim azért küldenek hozzád, hogy jobban legyek és akklimatizálódni tudjak a mai világhoz. Nos, ha megfejtjük közösen a múltat, akkor azzal már teszünk előre egy nagy lépést. Azt meg már tök mindegy, hogy milyen környezetben tesszük meg.
Nem veszem sehonnan, csak gondoltam leszögezem, mielőtt kellemetlenül éreznéd magad amiatt, mert tulajdonképpen az előző alkalommal szerelmet vallottam a régi énednek a te szemedben. Gondoltam csak szólok, hogy nem arra megy ki a játék, de persze, kapd fel ezen is a vizet
Le sem tagadhatnád, hogy nő vagy...
Ez megint olyasmi, amit nem is írtam le és máris azt hiszed, hogy úgy van. Igenis örülök neked, de mindent így kell elmondani, háromszor?
Pff.. hát nem akarsz te inkább üzletember lenni, vagy jogász? Úgy tudod néha megközelíteni a dolgokat...
Én kapom fel a vizet? Én? ....
... Jó, lehet hogy felkaptam. De nem kell aggódnod emiatt, mert amúgy is menyasszony vagyok.
Ne menjünk ebbe bele, a férfiaknak is vannak negatív tulajdonságaik. Mindenkinek vannak.
Szóval... Mikor akarsz találkozni?
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Kedd Szept. 15 2020, 21:18
Most mondom, hogy szakemberként nekem követnem kell bizonyos szabályokat. Nem is figyelsz rám? Attól még mert ez magán téma, ugyanolyan fura, hogy épp hozzám jöttél terápiára!
Mert a szüleid azért küldenek hozzám, hogy terápián vegyél részt, szépen rendben az irodában ücsörögve, nem itt sétával meg mi egyébbel egybekötve. És nem szeretném, ha engem nyakaznának le. Kettőnk közül legalább én felnőttként gondolkodom, felelősségteljesen!
Na, álljon meg a menet! Honnan veszed, hogy randinak venném?? A terapeutád vagyok!
Nem, most már mindegy, nem mondom.
Pff, ha nem tetszik nem muszáj nekem hozzád járni. De azt hiszem már a múltkor is kellően kiveséztük azt, hogy véletlenek nincsenek! Így újra találkozhattunk. De látom te már ennek sem tudsz örülni ><
Pontosabban a szüleim azért küldenek hozzád, hogy jobban legyek és akklimatizálódni tudjak a mai világhoz. Nos, ha megfejtjük közösen a múltat, akkor azzal már teszünk előre egy nagy lépést. Azt meg már tök mindegy, hogy milyen környezetben tesszük meg.
Nem veszem sehonnan, csak gondoltam leszögezem, mielőtt kellemetlenül éreznéd magad amiatt, mert tulajdonképpen az előző alkalommal szerelmet vallottam a régi énednek a te szemedben. Gondoltam csak szólok, hogy nem arra megy ki a játék, de persze, kapd fel ezen is a vizet
Esküszöm nem értelek. Milyen szabályokról beszélsz most?Érdekelnek is engem a szabályaid, ez most magán téma és nem orvosi!
Na ugye? Köszönöm!
De miért kéne aggódni? Ha a rendelődnél találkozunk és onnan megyünk valahova, akkor nem kell semmiért sem aggódni. Ne bonyolítsuk már túl!
Vagy üljünk be valahova sütizni, menjünk el fagyizni, vagy ebédelni vagy valami. Mármint baráti/orvosi alapon, most ez nem randi mielőtt félre értenéd!
Mondjad csak, ha már belekezdtél...
Most mondom, hogy szakemberként nekem követnem kell bizonyos szabályokat. Nem is figyelsz rám? Attól még mert ez magán téma, ugyanolyan fura, hogy épp hozzám jöttél terápiára!
Mert a szüleid azért küldenek hozzám, hogy terápián vegyél részt, szépen rendben az irodában ücsörögve, nem itt sétával meg mi egyébbel egybekötve. És nem szeretném, ha engem nyakaznának le. Kettőnk közül legalább én felnőttként gondolkodom, felelősségteljesen!
Na, álljon meg a menet! Honnan veszed, hogy randinak venném?? A terapeutád vagyok!
Nem, most már mindegy, nem mondom.
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Hétf. Szept. 14 2020, 22:19
Azért, mert terapeutaként vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartanom! Tulajdonképpen de, könnyebb lenne, lehet hogy igazad van.
Nem mondtam, hogy probléma lennél, ne forgasd ki kérlek a szavaimat!
Én csak nem szeretném, ha a szüleidnek, vagy nekem aggódnom kellene érted! Olyan nagy baj ez? Végül is úgyis kell majd találkoznunk. De ha nem akarsz az irodában, akkor.. Menjünk el sétálni?
Igen, és ezt értékelem is, csak hogy.. Na de mindegy, hagyjuk is.
Esküszöm nem értelek. Milyen szabályokról beszélsz most?Érdekelnek is engem a szabályaid, ez most magán téma és nem orvosi!
Na ugye? Köszönöm!
De miért kéne aggódni? Ha a rendelődnél találkozunk és onnan megyünk valahova, akkor nem kell semmiért sem aggódni. Ne bonyolítsuk már túl!
Vagy üljünk be valahova sütizni, menjünk el fagyizni, vagy ebédelni vagy valami. Mármint baráti/orvosi alapon, most ez nem randi mielőtt félre értenéd!
Mégis mit gondolkodjunk ezen? Együtt nem lenne könnyebb?
Szóval PrObLéMa vagyok a számodra?Ch, kezdhetted volna ezzel is -.-
Szerintem kellően elboldogulok. Amúgy meg nem lennék egyedül, mert te is ott lennél...már ha óhajtasz találkozni velem.
Lehetett volna...De én egyenes ember vagyok cukormáz nélkül!
Azért, mert terapeutaként vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartanom! Együ..? Tulajdonképpen de, könnyebb lenne, lehet hogy igazad van.
Nem mondtam, hogy probléma lennél, ne forgasd ki kérlek a szavaimat!
Én csak nem szeretném, ha a szüleidnek, vagy nekem aggódnom kellene érted! Olyan nagy baj ez? Végül is úgyis kell majd találkoznunk. De ha nem akarsz az irodában, akkor.. Menjünk el sétálni?
Igen, és ezt értékelem is, csak hogy.. Na de mindegy, hagyjuk is.
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Hétf. Szept. 14 2020, 21:47
Na jó, de nem mondhatod, hogy én voltam az egyetlen, aki abban a helyzetben meglepődött. Át kellene gondolnunk ezt az egészet, nem?
Nem, nem kell annak lennie, de...
Miért, szerinted nem probléma, hogy 10 éve láttuk egymást utoljára és most épp én vagyok a terapeutád?? Mondtam, hogy a múltkori időpont jó, neked nem kell amúgy is segítség a mászkáláshoz a városban?
Na jó, azért ezt... Lehetett volna finomabban is.
Mégis mit gondolkodjunk ezen? Együtt nem lenne könnyebb?
Szóval PrObLéMa vagyok a számodra?Ch, kezdhetted volna ezzel is -.-
Szerintem kellően elboldogulok. Amúgy meg nem lennék egyedül, mert te is ott lennél...már ha óhajtasz találkozni velem.
Lehetett volna...De én egyenes ember vagyok cukormáz nélkül!
Ahhoz képest már a múltkor sem akartál meghallgatni
Mert problémának kell lennie ahhoz, hogy beszéljünk róla???
Pff, már nem azért,de: 1.Hozzád azok járnak akiknek valamilyen gondjuk van, nem? 2: Miért kezeljük ezt problémaként? 3.Ha meg már nem az, akkor nem is kell beszélni róla? Te mondtad, hogy arról beszélgetünk, amiről ÉN akarok, és ÉN erről szeretnék, ezért fizetek. 4.Miért akarsz bent poshadni, mikor ilyen szép idő van kint??
Őszintén, miért is voltál te szimpi nekem még anno?
Na jó, de nem mondhatod, hogy én voltam az egyetlen, aki abban a helyzetben meglepődött. Át kellene gondolnunk ezt az egészet, nem?
Nem, nem kell annak lennie, de...
Miért, szerinted nem probléma, hogy 10 éve láttuk egymást utoljára és most épp én vagyok a terapeutád?? Mondtam, hogy a múltkori időpont jó, neked nem kell amúgy is segítség a mászkáláshoz a városban?
Na jó, azért ezt... Lehetett volna finomabban is.
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Hétf. Szept. 14 2020, 20:58
Szó sincs róla, hogy el akarnék futni, de dolgom volt. Ne haragudj!
Ha nincs probléma akkor van egyáltalán mit megbeszélnünk?
Mármint úgy értem... ha nincs probléma, akkor...maradjunk a múltkori időpontnál a héten is.
Ahhoz képest már a múltkor sem akartál meghallgatni
Mert problémának kell lennie ahhoz, hogy beszéljünk róla???
Pff, már nem azért,de: 1.Hozzád azok járnak akiknek valamilyen gondjuk van, nem? 2: Miért kezeljük ezt problémaként? 3.Ha meg már nem az, akkor nem is kell beszélni róla? Te mondtad, hogy arról beszélgetünk, amiről ÉN akarok, és ÉN erről szeretnék, ezért fizetek. 4.Miért akarsz bent poshadni, mikor ilyen szép idő van kint??
Őszintén, miért is voltál te szimpi nekem még anno?
Nincs is amúgy semmilyen probléma itt...Hát miről is beszélek?!
Lényeg a lényeg: Örülnék neki, ha ezt megtudnánk beszélni.
Kérlek válaszolj!!! Tudom, hogy láttad, attól mert nem írja ki!!! >.<
Igazság szerint...
Én nem...
Szó sincs róla, hogy el akarnék futni, de dolgom volt. Ne haragudj!
Ha nincs probléma akkor van egyáltalán mit megbeszélnünk?
Mármint úgy értem... ha nincs probléma, akkor rendben van, hogy a terapeutád... maradjunk a múltkori időpontnál a héten is.
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji
Hétf. Szept. 14 2020, 17:53
from:Benji
Remélem most nem akarsz elfutni a probléma elől!
Nincs is amúgy semmilyen probléma itt...Hát miről is beszélek?!
Lényeg a lényeg: Örülnék neki, ha ezt megtudnánk beszélni.
Kérlek válaszolj!!! Tudom, hogy láttad, attól mert nem írja ki!!! >.<