New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 326 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 317 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Excuse me??? - Lola & Benji
TémanyitásRe: Excuse me??? - Lola & Benji
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyCsüt. Szept. 17 2020, 18:00

to: Benton 
from: Lola

Pont azért vontam le, mert nem mondtál semmit!

Tisztelettudóbb? Ch, ma neked mindennel is bajod van? És igen, lehet, hogy én hoztam fel, de nem kértem azt, hogy villogj azzal, hogy van nálam jobb lehetőséged is a randira, mivel nem arra ment volna ki ez az egész! Gondoltam csak leszögezem az elején, hogy én tényleg csak baráti beszélgetést akarok és én ezzel nem lenézni akartalak. De a te válaszodból viszont az jön le, hogy ezen most mégis besértődtél és most engem próbálsz azzal visszasérteni, hogy van nálam jobb randi társ is. Ezt nem vitatom, viszont nem kértem volna ezt "hangosan is kimondani". Szóval igen, TE komplikáltad túl és reagáltad félre. De hagyjuk is... nem telefon téma az én szerencsétlenségem.

Jó...

De nem igazán tudom mit mondhatok vagy mit nem ebben a helyzetben...

Igen, mindennel bajom van, mert...

Tudod őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy azután, hogy nem találkoztunk többet, majd valami folytán mégis sikerül. Így tíz év után pedig talán még furcsább érzés ez az egész és pont úgy hogy nem egyszerűen az utcán futunk össze vagy valami, hanem ilyen formában...

Nem akartalak megbántani, ne haragudj. Excuse me??? - Lola & Benji 2624752903

De tényleg ráztad a pofonfát és ezért lettem ideges. Mert annyi elképzelésem volt tíz éve és most olyan helyzetben vagyunk, amelyikben egyik sem valósulhat meg. X3

Holnap találkozunk.

When the silence isn't quiet
And it feels like it's getting hard to breathe And you know I feel like dying But I promise we'll take the world to its feet I'll rise up I'll rise unafraid And I'll do it a thousand times again For you
mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji Joboah_mpd_10-002
Excuse me??? - Lola & Benji 70515d09bcad26d3186cf007bc5a62cea687dc4c
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

If only it could come true
• •Endless expectations
How many times do I rewrite it? In every sentence Fill yourself with pretty words It comes true as you imagined
★ családi állapot ★ :
Excuse me??? - Lola & Benji D0f86f5fcc753889d732ee413f4de50bc9105be2
I look around and you're standing there askingWhen the lights come up, we're the only one's dancing I look around as my heart is collapsing 'Cause you're the only one I need To put a little love on me And put a little love on me
★ lakhely ★ :
Manhattan • Financial District
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji 9871aa7dbdd2e9c367bcac1cfd388cbc0f0d164d
★ idézet ★ :
I want you to say everything, anything.I want to have your thoughts, I want to bottle them, I want to put them in my drawer for safekeeping.
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
Excuse me??? - Lola & Benji B1c24f68d49120543b4e65505858d23f13dcca61
I just want you close
• • Where you can stay forever
You can be sure That it will only get better No one, no one, no one Can get in the way of what I'm feeling
Excuse me??? - Lola & Benji D5074282666e7502941e80c73aa372f593b1744b
★ hozzászólások száma ★ :
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji D87f7abac6c5f68e8f2a11e1b232cfd9a1780824
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyCsüt. Szept. 17 2020, 17:40

to: Dilidoki 
from: Benji

Pff.. és akkor még mi gondoljuk túl a dolgokat. Excuse me??? - Lola & Benji 1811199453 Ahhoz képest te vonsz itt le következtetéseket úgy, hogy nem is mondtam semmit!

Mi az hogy én komplikálom túl? Lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb!  Excuse me??? - Lola & Benji 2703332305 Alapból te hoztad fel, hogy én ne tekintsem randinak, akkor most hogy jött ki neked, hogy ÉN komplikálok túl megint mindent? És mi az hogy megint??

Gyere az irodához és háromra. Jó lesz?

Pont azért vontam le, mert nem mondtál semmit!

Tisztelettudóbb? Ch, ma neked mindennel is bajod van? És igen, lehet, hogy én hoztam fel, de nem kértem azt, hogy villogj azzal, hogy van nálam jobb lehetőséged is a randira, mivel nem arra ment volna ki ez az egész! Gondoltam csak leszögezem az elején, hogy én tényleg csak baráti beszélgetést akarok és én ezzel nem lenézni akartalak. De a te válaszodból viszont az jön le, hogy ezen most mégis besértődtél és most engem próbálsz azzal visszasérteni, hogy van nálam jobb randi társ is. Ezt nem vitatom, viszont nem kértem volna ezt "hangosan is kimondani". Szóval igen, TE komplikáltad túl és reagáltad félre. De hagyjuk is... nem telefon téma az én szerencsétlenségem.

Jó...

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyCsüt. Szept. 17 2020, 17:20

De, ha ilyen furán fogalmazol, akkor nem is fogja jól érteni az ember Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Nem? Azt hittem ebben a műfajban mindenki ilyen elegánsba jár o.o

Hol érdekel engem az, hogy te mit csinálsz szabadidődben?

Most ezt egyáltalán minek hozod fel? Hogy jön ez ide? Látod? Már megint te gondolsz túl mindent!

Vagy csak hiszitek, hogy nem idegesítetek fel másokat... Rolling Eyes

Nekem megfelel. Hova menjek és hányra pontosan?

Pff.. és akkor még mi gondoljuk túl a dolgokat. Excuse me??? - Lola & Benji 1811199453 Ahhoz képest te vonsz itt le következtetéseket úgy, hogy nem is mondtam semmit!

Mi az hogy én komplikálom túl? Lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb!  Excuse me??? - Lola & Benji 2703332305 Alapból te hoztad fel, hogy én ne tekintsem randinak, akkor most hogy jött ki neked, hogy ÉN komplikálok túl megint mindent? És mi az hogy megint??

Gyere az irodához és háromra. Jó lesz?

And it feels like it's getting hard to breathe And you know I feel like dying But I promise we'll take the world to its feet I'll rise up I'll rise unafraid And I'll do it a thousand times again For you
mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
How many times do I rewrite it? In every sentence Fill yourself with pretty words It comes true as you imagined
★ családi állapot ★ :
I look around and you're standing there askingWhen the lights come up, we're the only one's dancing I look around as my heart is collapsing 'Cause you're the only one I need To put a little love on me And put a little love on me
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
I want you to say everything, anything.I want to have your thoughts, I want to bottle them, I want to put them in my drawer for safekeeping.
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
You can be sure That it will only get better No one, no one, no one Can get in the way of what I'm feeling
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptySzer. Szept. 16 2020, 22:20

Na de amúgy meg csak mert nem írom le, nem kell rögtön valami olyasmire gondolni, amit én nem is gondolok valójában... Rolling Eyes

Csak mert vállalkozó vagy üzletember valaki, nem feltétlenül kell öltönyben járnia. Nem azt mondtam, hogy tőzsdecápa legyen belőled.

Ne hidd, hogy nincs más lehetőségem randizni!!

Igen, de mi legalább nem idegesítünk fel másokat. Pont ez a helyzet, amiért te a pofonfát rázod, fel is idegesítettél engem!  Excuse me??? - Lola & Benji 3305246087

Jó, akkor holnap délután?

De, ha ilyen furán fogalmazol, akkor nem is fogja jól érteni az ember Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Nem? Azt hittem ebben a műfajban mindenki ilyen elegánsba jár o.o

Hol érdekel engem az, hogy te mit csinálsz szabadidődben?

Most ezt egyáltalán minek hozod fel? Hogy jön ez ide? Látod? Már megint te gondolsz túl mindent!

Vagy csak hiszitek, hogy nem idegesítetek fel másokat... Rolling Eyes

Nekem megfelel. Hova menjek és hányra pontosan?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptySzer. Szept. 16 2020, 21:20

Nem írtad le... szóval azért gondoltad, csak nem írtad le :bajod: Mi az, hogy háromszor? Mikor mondtad te azt, hogy örülsz nekem???

És az jó? A joghoz nem lenne seggem, üzletember meg hát... szerintem egyáltalán nem illik hozzám az öltöny Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Igen, TE, TE kapod fel a vizet!!!

Na ugye, erről van itt szó!

Én nem mondtam, hogy nincsen, de mi legalább végig mondjuk a mondatot, még ha ezzel rázzuk is a pofonfát. Rolling Eyes

Nem tudom, ahogy ráérsz kicsit kimozdulni is. Helyet sem szabok meg, mert nem nagyon vagyok még otthon a jelenlegi választékban. Te vagy jobban betáblázva, én bármikor ráérek.

Na de amúgy meg csak mert nem írom le, nem kell rögtön valami olyasmire gondolni, amit én nem is gondolok valójában... Rolling Eyes

Csak mert vállalkozó vagy üzletember valaki, nem feltétlenül kell öltönyben járnia. Nem azt mondtam, hogy tőzsdecápa legyen belőled.

Ne hidd, hogy nincs más lehetőségem randizni!!

Igen, de mi legalább nem idegesítünk fel másokat. Pont ez a helyzet, amiért te a pofonfát rázod, fel is idegesítettél engem!  Excuse me??? - Lola & Benji 3305246087

Jó, akkor holnap délután?

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyKedd Szept. 15 2020, 22:12

Ez megint olyasmi, amit nem is írtam le és máris azt hiszed, hogy úgy van. Igenis örülök neked, de mindent így kell elmondani, háromszor?  Rolling Eyes

Pff.. hát nem akarsz te inkább üzletember lenni, vagy jogász? Úgy tudod néha megközelíteni a dolgokat...  Excuse me??? - Lola & Benji 3719483937

Én kapom fel a vizet? Én? ....

... Jó, lehet hogy felkaptam. De nem kell aggódnod emiatt, mert amúgy is menyasszony vagyok.

Ne menjünk ebbe bele, a férfiaknak is vannak negatív tulajdonságaik. Mindenkinek vannak. Excuse me??? - Lola & Benji 2624752903

Szóval... Mikor akarsz találkozni?

Nem írtad le... szóval azért gondoltad, csak nem írtad le :bajod: Mi az, hogy háromszor? Mikor mondtad te azt, hogy örülsz nekem???

És az jó? A joghoz nem lenne seggem, üzletember meg hát... szerintem egyáltalán nem illik hozzám az öltöny Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Igen, TE, TE kapod fel a vizet!!!

Na ugye, erről van itt szó!

Én nem mondtam, hogy nincsen, de mi legalább végig mondjuk a mondatot, még ha ezzel rázzuk is a pofonfát. Rolling Eyes

Nem tudom, ahogy ráérsz kicsit kimozdulni is. Helyet sem szabok meg, mert nem nagyon vagyok még otthon a jelenlegi választékban. Te vagy jobban betáblázva, én bármikor ráérek.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyKedd Szept. 15 2020, 21:46

Pff, ha nem tetszik nem muszáj nekem hozzád járni. De azt hiszem már a múltkor is kellően kiveséztük azt, hogy véletlenek nincsenek! Így újra találkozhattunk. De látom te már ennek sem tudsz örülni ><

Pontosabban a szüleim azért küldenek hozzád, hogy jobban legyek és akklimatizálódni tudjak a mai világhoz. Nos, ha megfejtjük közösen a múltat, akkor azzal már teszünk előre egy nagy lépést. Azt meg már tök mindegy, hogy milyen környezetben tesszük meg. Rolling Eyes

Nem veszem sehonnan, csak gondoltam leszögezem, mielőtt kellemetlenül éreznéd magad amiatt, mert tulajdonképpen az előző alkalommal szerelmet vallottam a régi énednek a te szemedben. Gondoltam csak szólok, hogy nem arra megy ki a játék, de persze, kapd fel ezen is a vizet Excuse me??? - Lola & Benji 2373327048

Le sem tagadhatnád, hogy nő vagy...

Ez megint olyasmi, amit nem is írtam le és máris azt hiszed, hogy úgy van. Igenis örülök neked, de mindent így kell elmondani, háromszor?  Rolling Eyes

Pff.. hát nem akarsz te inkább üzletember lenni, vagy jogász? Úgy tudod néha megközelíteni a dolgokat...  Excuse me??? - Lola & Benji 3719483937

Én kapom fel a vizet? Én? ....

... Jó, lehet hogy felkaptam. De nem kell aggódnod emiatt, mert amúgy is menyasszony vagyok.

Ne menjünk ebbe bele, a férfiaknak is vannak negatív tulajdonságaik. Mindenkinek vannak. Excuse me??? - Lola & Benji 2624752903

Szóval... Mikor akarsz találkozni?

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyKedd Szept. 15 2020, 21:18

Most mondom, hogy szakemberként nekem követnem kell bizonyos szabályokat. Nem is figyelsz rám? Excuse me??? - Lola & Benji 2373327048 Attól még mert ez magán téma, ugyanolyan fura, hogy épp hozzám jöttél terápiára!

Mert a szüleid azért küldenek hozzám, hogy terápián vegyél részt, szépen rendben az irodában ücsörögve, nem itt sétával meg mi egyébbel egybekötve. És nem szeretném, ha engem nyakaznának le. Kettőnk közül legalább én felnőttként gondolkodom, felelősségteljesen!

Na, álljon meg a menet! Honnan veszed, hogy randinak venném?? A terapeutád vagyok! Excuse me??? - Lola & Benji 3719483937

Nem, most már mindegy, nem mondom.

Pff, ha nem tetszik nem muszáj nekem hozzád járni. De azt hiszem már a múltkor is kellően kiveséztük azt, hogy véletlenek nincsenek! Így újra találkozhattunk. De látom te már ennek sem tudsz örülni ><

Pontosabban a szüleim azért küldenek hozzád, hogy jobban legyek és akklimatizálódni tudjak a mai világhoz. Nos, ha megfejtjük közösen a múltat, akkor azzal már teszünk előre egy nagy lépést. Azt meg már tök mindegy, hogy milyen környezetben tesszük meg. Rolling Eyes

Nem veszem sehonnan, csak gondoltam leszögezem, mielőtt kellemetlenül éreznéd magad amiatt, mert tulajdonképpen az előző alkalommal szerelmet vallottam a régi énednek a te szemedben. Gondoltam csak szólok, hogy nem arra megy ki a játék, de persze, kapd fel ezen is a vizet  Excuse me??? - Lola & Benji 2373327048

Le sem tagadhatnád, hogy nő vagy...

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyKedd Szept. 15 2020, 16:57

Esküszöm nem értelek. Milyen szabályokról beszélsz most?Érdekelnek is engem a szabályaid, ez most magán téma és nem orvosi!

Na ugye? Köszönöm!

De miért kéne aggódni? Ha a rendelődnél találkozunk és onnan megyünk valahova, akkor nem kell semmiért sem aggódni. Ne bonyolítsuk már túl!

Vagy üljünk be valahova sütizni, menjünk el fagyizni, vagy ebédelni vagy valami. Mármint baráti/orvosi alapon, most ez nem randi mielőtt félre értenéd!

Mondjad csak, ha már belekezdtél... Rolling Eyes

Most mondom, hogy szakemberként nekem követnem kell bizonyos szabályokat. Nem is figyelsz rám? Excuse me??? - Lola & Benji 2373327048 Attól még mert ez magán téma, ugyanolyan fura, hogy épp hozzám jöttél terápiára!

Mert a szüleid azért küldenek hozzám, hogy terápián vegyél részt, szépen rendben az irodában ücsörögve, nem itt sétával meg mi egyébbel egybekötve. És nem szeretném, ha engem nyakaznának le. Kettőnk közül legalább én felnőttként gondolkodom, felelősségteljesen!

Na, álljon meg a menet! Honnan veszed, hogy randinak venném?? A terapeutád vagyok! Excuse me??? - Lola & Benji 3719483937

Nem, most már mindegy, nem mondom.

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 22:19

Azért, mert terapeutaként vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartanom! Tulajdonképpen de, könnyebb lenne, lehet hogy igazad van. Excuse me??? - Lola & Benji 864166795

Nem mondtam, hogy probléma lennél, ne forgasd ki kérlek a szavaimat!

Én csak nem szeretném, ha a szüleidnek, vagy nekem aggódnom kellene érted! Olyan nagy baj ez? Végül is úgyis kell majd találkoznunk. De ha nem akarsz az irodában, akkor.. Menjünk el sétálni? Excuse me??? - Lola & Benji 1556694851  

Igen, és ezt értékelem is, csak hogy.. Na de mindegy, hagyjuk is.

Esküszöm nem értelek. Milyen szabályokról beszélsz most?Érdekelnek is engem a szabályaid, ez most magán téma és nem orvosi!

Na ugye? Köszönöm!

De miért kéne aggódni? Ha a rendelődnél találkozunk és onnan megyünk valahova, akkor nem kell semmiért sem aggódni. Ne bonyolítsuk már túl!

Vagy üljünk be valahova sütizni, menjünk el fagyizni, vagy ebédelni vagy valami. Mármint baráti/orvosi alapon, most ez nem randi mielőtt félre értenéd!

Mondjad csak, ha már belekezdtél... Rolling Eyes

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 22:00

Mégis mit gondolkodjunk ezen? Együtt nem lenne könnyebb?

Szóval PrObLéMa vagyok a számodra?Ch, kezdhetted volna ezzel is -.-

Szerintem kellően elboldogulok. Amúgy meg nem lennék egyedül, mert te is ott lennél...már ha óhajtasz találkozni velem. Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Lehetett volna...De én egyenes ember vagyok cukormáz nélkül!

Azért, mert terapeutaként vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartanom! Együ..? Tulajdonképpen de, könnyebb lenne, lehet hogy igazad van. Excuse me??? - Lola & Benji 864166795

Nem mondtam, hogy probléma lennél, ne forgasd ki kérlek a szavaimat!

Én csak nem szeretném, ha a szüleidnek, vagy nekem aggódnom kellene érted! Olyan nagy baj ez? Végül is úgyis kell majd találkoznunk. De ha nem akarsz az irodában, akkor.. Menjünk el sétálni? Excuse me??? - Lola & Benji 1556694851  

Igen, és ezt értékelem is, csak hogy.. Na de mindegy, hagyjuk is.  

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 21:47

Na jó, de nem mondhatod, hogy én voltam az egyetlen, aki abban a helyzetben meglepődött.  Shocked Át kellene gondolnunk ezt az egészet, nem?

Nem, nem kell annak lennie, de...

Miért, szerinted nem probléma, hogy 10 éve láttuk egymást utoljára és most épp én vagyok a terapeutád?? Mondtam, hogy a múltkori időpont jó, neked nem kell amúgy is segítség a mászkáláshoz a városban?  Excuse me??? - Lola & Benji 2703332305

Na jó, azért ezt... Lehetett volna finomabban is.

Mégis mit gondolkodjunk ezen? Együtt nem lenne könnyebb?

Szóval PrObLéMa vagyok a számodra?Ch, kezdhetted volna ezzel is -.-

Szerintem kellően elboldogulok. Amúgy meg nem lennék egyedül, mert te is ott lennél...már ha óhajtasz találkozni velem. Excuse me??? - Lola & Benji 199984066

Lehetett volna...De én egyenes ember vagyok cukormáz nélkül!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 21:31

Ahhoz képest már a múltkor sem akartál meghallgatni :bajod:

Mert problémának kell lennie ahhoz, hogy beszéljünk róla???

Pff, már nem azért,de: 1.Hozzád azok járnak akiknek valamilyen gondjuk van, nem? 2: Miért kezeljük ezt problémaként? 3.Ha meg már nem az, akkor nem is kell beszélni róla? Te mondtad, hogy arról beszélgetünk, amiről ÉN akarok, és ÉN erről szeretnék, ezért fizetek. 4.Miért akarsz bent poshadni, mikor ilyen szép idő van kint??

Őszintén, miért is voltál te szimpi nekem még anno?  :???:

Na jó, de nem mondhatod, hogy én voltam az egyetlen, aki abban a helyzetben meglepődött.  Shocked Át kellene gondolnunk ezt az egészet, nem?

Nem, nem kell annak lennie, de...

Miért, szerinted nem probléma, hogy 10 éve láttuk egymást utoljára és most épp én vagyok a terapeutád?? Mondtam, hogy a múltkori időpont jó, neked nem kell amúgy is segítség a mászkáláshoz a városban?  Excuse me??? - Lola & Benji 2703332305

Na jó, azért ezt... Lehetett volna finomabban is.

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 20:58

Szó sincs róla, hogy el akarnék futni, de dolgom volt. Ne haragudj!

Ha nincs probléma akkor van egyáltalán mit megbeszélnünk?

Mármint úgy értem... ha nincs probléma, akkor...maradjunk a múltkori időpontnál a héten is.

Ahhoz képest már a múltkor sem akartál meghallgatni :bajod:

Mert problémának kell lennie ahhoz, hogy beszéljünk róla???

Pff, már nem azért,de: 1.Hozzád azok járnak akiknek valamilyen gondjuk van, nem? 2: Miért kezeljük ezt problémaként? 3.Ha meg már nem az, akkor nem is kell beszélni róla? Te mondtad, hogy arról beszélgetünk, amiről ÉN akarok, és ÉN erről szeretnék, ezért fizetek. 4.Miért akarsz bent poshadni, mikor ilyen szép idő van kint??

Őszintén, miért is voltál te szimpi nekem még anno? :???:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 20:02

Remélem most nem akarsz elfutni a probléma elől!

Nincs is amúgy semmilyen probléma itt...Hát miről is beszélek?!

Lényeg a lényeg: Örülnék neki, ha ezt megtudnánk beszélni.

Kérlek válaszolj!!! Tudom, hogy láttad, attól mert nem írja ki!!! >.<

Igazság szerint...

Én nem...

Szó sincs róla, hogy el akarnék futni, de dolgom volt. Ne haragudj!

Ha nincs probléma akkor van egyáltalán mit megbeszélnünk?

Mármint úgy értem... ha nincs probléma, akkor rendben van, hogy a terapeutád... maradjunk a múltkori időpontnál a héten is.

mind álarcot viselünk
Willow D. Yoon
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :

• •Endless expectations
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
terapeuta
★ play by ★ :
Jo Bo Ah
★ szükségem van rád ★ :
I just want you close
57
★ :
TémanyitásExcuse me??? - Lola & Benji
Excuse me??? - Lola & Benji EmptyHétf. Szept. 14 2020, 17:53

from:Benji

Remélem most nem akarsz elfutni a probléma elől!

Nincs is amúgy semmilyen probléma itt...Hát miről is beszélek?!

Lényeg a lényeg: Örülnék neki, ha ezt megtudnánk beszélni.

Kérlek válaszolj!!! Tudom, hogy láttad, attól mert nem írja ki!!! >.<

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Excuse me??? - Lola & Benji Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Excuse me??? - Lola & Benji
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» we're all in this together - - Benji && Joel
» twin brother - Benji Ahn
» Jóga móka - Rhea & Benji
» Eliza & Lola
» Lola & Solomon

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Technika részleg-
Ugrás: