New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 466 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 449 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét
TémanyitásÉszbontók - Kapcsoljuk a kanapét
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptySzomb. Aug. 29 2020, 22:23

Alice & Henry
"Do I not destroy my enemies when I make them my friends?"
Henry mikor anno, lassan egy éve, mikor átszökött Texasból sosem gondolta volna, hogy ilyen sok mindenben lesz része itt. Mármint, remélte, hogy New Yorkban jobban folyik az élet, de nem hitte volna, hogy ilyen kalandos kis utazásban lesz része. Ennek a kalandnak a legkellemetlenebb része viszont akkor érkezett el, mikor a nővére választási lehetőséget sem adva neki, áthurcolta egy idegen férfi lakásába. Érti ő, hogy már a régi helyen nem biztonságos -bár biztos meglehetne oldani pár haverral is a dolgot az ellen a perverz ellen -, de legalább engedte volna meg, hogy valamelyik haverjához költözhessen. Miért kellett neki is ide jönnie? Bár tény, így legalább szemmel tudja tartani Jonaht is, hogy még csak véletlenül se környékezze meg a nővérét, de azért nem lett volna más, okosabb megoldás? Esküszik még Dae Il-nél is hamarabb meghúzná magát csendben, mint ebben a puccos házban, tele fura alakokkal.
Már kicsit az is piszkálta a büszkeségét, hogy egy gyíkkal kell nem, hogy egy szobán, de egy egész ágyon is osztoznia. Még hogy két fiú egy ágyban aludjon… Bár ez még mindig semmi ahhoz képest, hogy Hailee Jonah szobájába került be. Miért is jöttek ide, ha nincs elég fekvő alkalmatosság, ami miatt a házigazda sem tud hol aludni? Egyszerűbb lett volna máshogy megoldani ezt, de hát már mindegy. A szoba beosztáson túl, ott vannak a folyamatos veszekedések is, hogy éppen ki főzzön, amiért majdhogy nem élet-halál harc dúl. Nem lenne egyszerűbb egy beosztást írni, hogy melyik nap ki feladata legyen melyik étkezés? Akkor mindenki kellően hálás tudna lenni és a konyha is egyben maradna. De hát úgy tűnik, itt egyedül csak Henrik rendelkezik épp ésszel.
S, ha már épp észről van szó. Szokás mondani, hogy az alma nem esik mesze a fájától. Nos igen, ezt kezdi észrevenni. Bár Jonah és Alice csak nagybácsi-unokahúg viszonyban vannak, eléggé feltűnő, hogy egy családból valóak. Egyikkel sincs könnyebb dolga, bár talán a lánnyal néha jobban ki lehet jönni, vagy hamarabb le lehet kenyerezni. Az már biztos, hogy Yebit nem meri ide hozni, ha megint közösen munkálkodnának egy csoport feladaton, mert szegénynek az ideg rendszere nem biztos, hogy bírná az itteni káoszt. Náluk nagyobb a csend. Meg mondjuk szebb tesók is vannak a környéken. De talán már csak azért is megérné, haza hoznia egyszer, hogy lássa, Henryvel van a legkönnyebb dolga az itt lakók közül.
Mivel sajnos Hailee szűkölködik a pénzben, így kénytelen volt az idei nyári lebzselést munkára cserélnie. Bár már iskola közben is végzett alkalmi munkákat, egyik sem hozta meg számára azt amire vágyott. A hétvégi költöztetéssel keresett talán az eddigi legtöbbet, de az volt a legfárasztóbb is. Szerencséjére most elég könnyű és nyugis feladatra lelt és tűnjön bármennyire is csajosnak a meló, annyira nem is fizet rosszul és jár is pár előnnyel. Nem is tudja, hogy jutott el abba a koreai kozmetikumokat áruló üzletbe és miért merte beadni a jelentkezését, de eddig nem is bánja. Elég sok nő jár oda, és több esélyt ad arra, hogy becsajozzon ott az ember fia, miközben a nővérének is tud mivel kedveskedni a kuponokkal és plusz ajándékokkal. Az talán nagyobb meglepetés volt a számára, hogy fiú létére fel is vették, de hát ez biztos jót tesz az üzletnek is. Henry mondhatni amúgy is otthon van a bőrápolás világában, hiszen elég hiú tud lenni magára, muszáj megvédenie valahogy a szépségét. Egy mosolygós, ápolt és a témában otthon járó kisegítő fiúnak pedig melyik lány ne csábulna el? Már csak miatta megéri bejárni az üzletbe! Nem mondja, néha ki is használja és mikor valaki fényképet akar készíteni róla, azért valami kis pluszt mindig kér, de hát borravalónak is betudható, nem?
Ma viszont a kiérdemelt szabadnapját tölti és mivel a nagyok sincsenek otthon így, hogy máshogy is töltené, ha nem a kanapén fetrengve, a lábát az asztalra téve nézné a tévé kínálatát. Szívesebben játszana inkább, de egyedül nem olyan izgalma, párja meg most nincs hozzá, így marad a bambulás és chips ropogtatás. Egy idő után azonban megérzi, hogy besüpped a kanapé másik vége is, így csak egy kérdő pillantással fordul a jövevény felé. – Ha azért jöttél, hogy megpróbáld elkapcsolni, valami öltöztetős műsorra, vagy tudom is én mire, akkor már most add fel! – adja is ki a figyelmeztetést, mielőtt komoly verekedés indulna el a távirányítóért. Hiányzik itt, hogy utána meg be legyen mártva a morgós medvének, amiért nem volt kedves az idegesítő unokahúgával.
Ruha ¦ 716 ¦ ovisokkal nem szövetkezem Rolling Eyes

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptyHétf. Aug. 31 2020, 09:18

Henry & Alice
"It's okay if you don't like me. Not everyone has good taste."
Az a helyzet, hogy amikor legelőször kénytelen voltam beletörődni abba, hogy a nagybátyámnál kell maradnom itt New Yorkban, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy a végére annyian leszünk a házban, hogy még a bejárónő sem tud bennünket megjegyezni. Semmi bajom Theaval, meg a tudásával, meg tulajdonképpen a memóriájával, mert nincs is beleszólásom abba, hogy megfelelően végzi-e a dolgát vagy sem, az meg tulajdonképpen nem is a munkaköri leírásának a része, hogy mindenkinek a nevét tudja... Igazából azzal sincs bajom, hogy hosszabb ideig ragadtam Jonah bácsinál, mivel nagyon régen láttam már és bár ezt nem feltétlenül lehet neki megmondani, mert csak morcoskodik miatta, de igenis hiányzott. Továbbra sem értem, hogy apa miért maradt tök egyedül Ausztráliában, mikor a család minden további tagja gyakorlatilag az Államokban él. Azt nem hiszem, hogy a munkája miatt, mert rengeteget dolgozik, én meg sosem látom, szóval hogy is szerethetné azt a munkahelyet, ha csak attól veszi el az idejét, hogy néha együtt legyünk? A legfőbb bajom az elején az volt, hogy senki nem képes felnőttnek nézni, amikor már megvagyok olyan idős, hogy igenis hozhassak saját döntéseket. A legtöbb országban már férjhez is mehetnék, szóval... Idővel azt hiszem tényleg nagyon magányos lettem volna abban a motelban, amit első körben találtam itt Brooklynban, főleg ha nem találom meg Layt, de én még mindig úgy gondolom, hogy semmi oka nem volt senkinek a kiakadásra. Ha nagyon szükségem lett volna segítségre, különben is ott lettek volna a nagyiék, akiknek korábban beígértem, hogy megyek meglátogatni őket, természetesen apa engedélyével. Abból is lett egy fejmosás.
Aztán ha nem lett volna elég, hogy Jonah a kelleténél néha jobban odafigyel rám, mint otthon a saját apukám, még jött az is, hogy nem Lay volt az egyetlen vendég a házban. Én sokkal nyugodtabb voltam úgy, hogy a fiú mindazok után, ami történt vele, inkább ismerősök - és főleg az én - közelében van. Persze ezt is fel kellett forgatni, mert Joonie valami ismerőse kitalálta, hogy idejöjjön Hailee, meg az öccse is. Nem szabadna ismeretlenül ítélkezni, na de az még rendben is lett volna, ha pár napot itt töltenek, aztán egyszerűen tovább állnak, mert mindenkinek megvan a saját élete, ebben a házban meg azt a Chwe családnak kellene élnie - amibe egyértelműen beleszámolódik Lay is, mert pelenkás korunk óta legjobb barátok vagyunk, ezen nem is vagyok hajlandó vitatkozni.
Na és hogy mi a konklúzió? Kell egy szövetséges. Mivel az alapvető kapcsolattartáson kívül különösebben nem kerestem a két új lakó társaságát, azt sem igazán sikerült megtudnom az együtt töltött idő alatt, hogy melyikük lehet a gyengébb láncszem, vagy kinek mi a gyengéje, mint odahaza Lay mamájának a macskája. Henrik amúgy sem igen volt eddig hajlandó szóba állni velem, csak a távkapcsolón veszekedtünk állandóan, mert túl fiús műsorokat néz és nem hagyja, hogy elkapcsoljak. Haileevel meg addig nem is nagyon vagyok hajlandó szóba állni, amíg vissza nem adja a nagybátyámnak az ágyát. Tulajdonképpen részben ez volt az a szituáció, amivel beszélni akartam az ördög csatlósával - Henryvel -, akinek láthatóan annyi kedve volt az együttlakáshoz, mint nekem ahhoz, hogy vendégeink vannak - kivéve Lay, nyilván.
Talán ezúttal sikerül megkörnyékezni úgy, hogy legyen is valami abból a fejben megtervezett szövetségből, amivel rövid úton búcsút is inthetnénk egymásnak, meg a veszélynek, ami Jonahra leselkedik egy nő személyében. Csöndes léptekkel igyekszem a nappali felé, ahonnan a hangok jönnek és le is ülök, szigorúan a kanapé ellenkező felére, Henryre pislogva a szemem sarkából. Rózsaszín mamuszba bújtatott lábaimat lóbálom, míg hozzám nem szól. - Nem azért jöttem! - jelentem ki sértődötten, s máris finom össze magam előtt a karjaimat. - Amúgy meg mi bajod az öltöztetős műsorokkal, ez mivel jobb? - Intek a tévé felé, majd újra egymásba fűzöm a karjaimat. Nyugalom Alice, célod van! Habár az igaz, hogy nem bánnék valami értelmeset a tévében, meg ha lehetne valakivel nézni - de Haileevel tuti nem!
- Beszélnünk kellene valamiről... - köszörülöm meg a torkom, majd jelentem be a dolgot ünnepélyesen, még ki is húzom mellé magamat ültömben. - Szerintem van egy közös célunk, amiben össze kellene tartanunk, szóval szövetséget ajánlok. - Hiába nagyon határozott a hangom, attól még tartok tőle, hogy egyszerűen szóba sem akar állni velem, mert azt hiszi vásárolni akarom elrángatni, vagy valami.
ruha | 687 | mind ovisok vagyunk Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét 3756308786 |

Talking about my dreams one after another
Happy happy happy You You You I can imagine it A future that I’ve drawn That I can gravitate towards, that’s why I've gotta be with you
mind álarcot viselünk
Alice S. Chwe
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét D62878234a76f4fed58fc4db719834e120820edb
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét 9976cfea738b4ea47fdd3831727208b8e98168e8
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
floating in daydreams
every day, when I woke up, all flew away waiting around is a waste to be honest, it's easier this way now I'm so lonely I practiced in my dream every day, kiss me
★ családi állapot ★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét E01c118b6437cc1f55a7f73757470e21b44648a0
Im thinkin about you when the rain stops in my heart
I don’t care if it’s a monochrome sky let’s go somewhere together the future will be colorful, I imagine dream expands like a rainbow I wanna share my love, forever
★ lakhely ★ :
❀ Brooklyn
★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét 70dca8f105faebc4d197e3abdb1c58f5ca0db7d6
★ idézet ★ :
if someone loves a flower, of which just one exists in all the millions and millions of stars, it is enough to make her happy just to look at the stars
the little prince
★ foglalkozás ★ :
✿ college student
★ play by ★ :
❀ Kim Ye Rim
★ hozzászólások száma ★ :
81
★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét Cbb86ba3025e1150aa302412663c151e9ed998d3
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptySzer. Szept. 09 2020, 22:19

Alice & Henry
A háta közepére sem kívánta ezt a költözést, de mivel ő is szó nélkül cuccolt be Haileehez anno, így túl sok beleszólása nem volt abba, hogy merre kéne vagy nem kéne menniük. De az tény és való, hogy még mindig nem érti, mitől biztonságosabb nekik Jonahnál lakni? Csak azért, mert itt sok az ember? Vagy mert itt annyi fura ember lakik már így is, hogy elmenekül a zaklató? Néha Henry is szívesen menekülne el, de ezt nem teheti meg a nővére miatt. Meg amúgy is, nem mutathatja magát puhánynak. Így is csak enni meg aludni jár „haza”. Meg még talán annyi a szerencséje, hogy mióta Lay a szobatársa azóta nincs gond a házifeladataival sem. Na, nem azért, mert tanulásra bírta a másik, csupán van kiről lemásolni az anyagot, vagy kivel megcsináltatni. A munka mellett mikor legyen ideje tanulni? Nem mintha olyan komoly és hosszú munkaórái lennének, de azért na, ennyi mindent ne várjon tőle senki se. Bár most megtehetné azt, hogy feladja a munkáját, mert van ki eltartsa, de egészen kezdi megszeretni, így nem látja értelmét.
Most viszont a szabadnapjai egyikét tölti és bár a nagyok úgy hagyták itthon, hogy ideje lenne valami értelmessel is eltöltenie a nyár utolsó napjait, ezzel mit sem foglalkozva huppant is le a nappaliban található tévé elé. Majd, ha haszna is lesz belőle, akkor megerőlteti magát, de addig feleslegesnek tartja. Egyébként is, ha lenne is valami dolga az később is ráér, előbb szeretné megnézni a szokásos autós átalakító műsort, ahol pár roncsból olyan pöpec verdát kreálnak, hogy az ember szíve megsajdul, amiért nem ő a tulajdonosa. Nem is győzi tátani a száját két reklám között, mikor megérzi, hogy idegen és furcsa erő lép be a térbe, majd lassan besüpped a kanapé is. Jól ismeri már ezt az aurát, így már csak reflexből is kapja is fel a távirányítót, hogy a háta mögé dughassa, esélyt sem adva a másiknak az elkapcsoláshoz. – Ez kérlek, maga a művészet, egy tárgy újraélesztése, mondhatni újrahasznosítás, ami szemet gyönyörködtető. Ellenben a te műsoraidnak nincs semmi értéke és olyan ruhákat adnak az egyénekre, amiket senki sem hord, vagy ténylegesen nem is áll jól neki. Meg most mit érdekeljen engem, hogy a homokórára milyen szoknya való? – horkan is fel, mert bár ennyi nő mellett valamennyire otthon van a témában, nem akar jobban belefolyni.
- Nem költözök ki és nem én voltam utoljára a fürdőben. – szögezi is le már előre, ha valami ilyesmivel akarna jönne neki a másik akkor nem kér belőle. Tudja, hogy kell használni a mosdót és ő rendben szokta otthagyni, ahogy a kádat is gondosan végig töröli használat után, szóval ilyenen nem akar vitatkozni, ahogy a költözésen sem, hiába lenne hozzá kedve. – Mit makoksz itt? – homlok ráncolva fordul is felé ténylegesen és reméli nem valami orbitális hülyeségbe szeretné belerángatni. -Lehetne ezt emberi nyelven két szóban is megfogalmazni felesleges körítés nélkül, hogy ne raboljuk egymás idejét? Max annyi időt kapsz, míg megy a reklám. – hogy a lányok semmit sem tudnak egyenesen közölni. Minek húzni itt az időt?
Ruha ¦ 495 ¦ ovisokkal nem szövetkezem Rolling Eyes

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptySzomb. Okt. 03 2020, 23:38

Henry & Alice
Nem szeretem Henryt. Mindig undok módon viselkedik velem, ráadásul múlt héten jöttem rá, hogy képes visszatenni az üres tejes dobozt is a hűtőbe, ami nem csak hogy kitolás másokkal, de egyáltalán nem is vicces, ha azért csinálja. Valószínűleg ő sem kedvelhet engem jobban, mert sosem akarja azt nézni a tévében amit én, és semmi nem érdekli, ami engem csak egy kicsit is. Ebből pedig határozottan merek arra következtetni, hogy mindkettőnknek jobb lenne az, hogy ha amilyen viharos gyorsasággal beköltöztek, egyszerűen ki is költöznének. Mibe telne találni egy megfelelő lakást ebben a hatalmas városban? Amúgy is, minek jöttek ide, ha csak lakást keresnek, mikor egyáltalán nem is ismertük őket? Mármint oké, abban egyáltalán nem lehetek biztos, hogy mennyire ismerte Jonah őket, vagy mennyire nem. Én is csak azokkal az információkkal gazdálkodom, amiket ő elmondott nekem és annyira nem szimpi Henry, hogy többet tulajdonképpen nem is akarok megtudni. Haileeről nem is beszélve, aki miatt biztosan tönkremegy majd a nagybátyám háta, mert nem aludhat a saját ágyában. Tele van az élet problémával és nekem kell megoldanom mindet tizenkilenc évesen! A végén jobb ötletnek fogom tartani, hogy inkább hazamenjek apuhoz, Layt meg becsomagoljam valahogy egy bőröndbe és hazavigyem, ha nem akar jönni.
- Bla-bla-bla - motyogom szemforgatva, mikor arról magyaráz, hogy van értelme a hülye autós átalakítós műsorának több értelme van, mint az általam kedvelteknek. Összefonom magam előtt a karjaimat, egészen durcás kislányra hajazva immár, s várakozva nézek a srácra, hátha hamar elfelejtjük ezt a témát és mondhatom a lényeget. Amikor viszont azokat az átalakítós műsorokat kritizálja, amiket én szeretek, még inkább mérges leszek rá. - Hé, azoknak igenis van értelme! Rengeteg ember számára jó tippekkel szolgálnak azt illetően, hogy mit is vegyenek fel és tanulhatnak belőle! A magad fajták is igazán megtehetnék ezt és akkor jobban öltözködnél! - Kötekedem vele rögvest. Nehogy már a légy fújja a chemotoxot!
- Pedig Laynek is jobb lenne, ha nem foglalnád el a szobáját - jelentem ki rögtön, amikor szóba hozza. Ha már így eszembe juttatta, hogy nem csak egy férfi van ebben a házban, aki túl kedves az újdonsült szobatársával, akkor miért ne kapjak az alkalmon és rójam fel neki. Hátha legalább annyi jóérzés van benne, hogy rosszul érzi majd magát miatta.
- Most miért kell megint ilyen undoknak lenni?! - Tör ki belőlem a kétségbeesett sóhaj, s ha nem kértem volna már Jonah bácsit, hogy tüntessük őket el innen, akkor most sírva rohannék hozzá, amiért Henry így beszél velem. - Te sem akarsz itt lenni és én sem akarom, hogy itt legyetek, szóval találjunk ki valamit, hogy minél hamarabb lelépjetek, jó? Ennyit akartam, meg hogy a nővéred igazán lehetne annyira illedelmes, hogy nem hagyja, hogy Jonah hetekig tönkretegye a hátát miatta. Nem kellene épp lakást keresnetek inkább? Ha? - Kissé talán passzív-agresszíven bököm ki a végső kérdésemet, de lassacskán Henryvel képtelen vagyok másképp kommunikálni, ha kettesben vagyunk. Bezzeg társaságban ő is úgy csinál, mintha csak egy angyal lenne, mikor szemmel láthatóan inkább az ördög szövetségese. Hát csak rá kell nézni!
ruha | 492 | mind ovisok vagyunk Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét 3756308786 |

Happy happy happy You You You I can imagine it A future that I’ve drawn That I can gravitate towards, that’s why I've gotta be with you
mind álarcot viselünk
Alice S. Chwe
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
floating in daydreams
every day, when I woke up, all flew away waiting around is a waste to be honest, it's easier this way now I'm so lonely I practiced in my dream every day, kiss me
★ családi állapot ★ :
I don’t care if it’s a monochrome sky let’s go somewhere together the future will be colorful, I imagine dream expands like a rainbow I wanna share my love, forever
★ lakhely ★ :
❀ Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
if someone loves a flower, of which just one exists in all the millions and millions of stars, it is enough to make her happy just to look at the stars
the little prince
★ foglalkozás ★ :
✿ college student
★ play by ★ :
❀ Kim Ye Rim
81
★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptyKedd Jan. 19 2021, 11:46

Alice & Henry
Őszintén, fogalmam sincs, hogy mit keresünk itt és azt sem tudom, hogy meddig kell még itt dekkolnunk, de már mennék. Egyértelműen látszik, hogy nem vagyunk itt szívesen látva, illetve én sem szívesen vagyok egy random idegen pasas majdhogynem villájában. Szeretem a drága dolgokat, de ilyen helyzetben azért engem sem lehet megvenni. Inkább mennék vissza abba a kicsit romosabb, de családiasabb lakásba, ahol eddig voltunk, minthogy itt tespedjek ezen a szép, de hosszabbtávon, kényelmetlen kanapén, az okostévé előtt. A másik lakást már legalább egész otthonossá tették a lányok és nem hiszem, hogy veszélyesebb lenne, mint bárhol máshol. Szóval nem is értem minek vagyunk még itt. Csak azért mert egy felnőtt férfi is lakik velünk – aki tulajdonképpen alig van itt – még nem leszünk, hű de nagy biztonság alatt. De hát én még ehhez kicsi vagyok, mit tudhatom?
S ha már szóba jött a vendég szeretett… Ez az Alice lány én nem tudom milyen dimenzióban él, de nagyon veszélyes. Tuti nincsenek otthon neki és akkor állandóan engem csesztet, pff. Mivel van neki több joga itt, mint nekem? Elvégre, ha jól hallottam ő is csak betolakodó és csupán a családi kapcsolatok révén nézik el az ittlétét. Ráadásul, vele ellentétben, én legalább tudom mikor vagyok útban, vagy mikor tettem valami olyat, amiért valami jót is fel kell mutatnom.
Az öltöztetős műsor istenítését hallva, csak hasonlóan, ám hang nélkül reagálok rá, mint ahogy ő az én autós műsoromra tette. Ám amellett nem mehetek el szó nélkül, hogy nem tart engem jól öltözöttnek! –Tessék?! – vonom fel a szemöldökömet és hagyok némi szünetet, esélyt adva neki a javításra. –Egyrészt, mi az, hogy a magam fajták? Másrészt, mi bajod az én öltözködésemmel? – teszem karba a kezeimet és őszinte kíváncsisággal nézek is rá, mert szerintem a megjelenésemen már csak az tudna dobni, ha végre márkásabb ruhákra is lenne pénzem. De egyébként kikérem magamnak, én igen is értek a divathoz! Úgy látom eléggé összetéveszt engem Lay-vel.
- Pff, szerintem nagyon jól elférünk abban a szobában. Értem én, hogy nem tetszik neked, hogy én fekszem a te helyeden, de az nem az én hibám, hogy a nagybátyád nem enged téged a pasiddal aludni. – vonom meg a vállaimat. Az elején lehet voltak kisebb problémáink egymással, de szerintem mostanra elég jól elvagyunk egy ágyon és a szekrényben is megférünk. Bár, csak azért mert Lay-nek valamiért irtó kevés cucca van. Ha nem lenne, ilyen vékony még tudnék is kölcsönadni neki pár göncöt, engem nem zavarna, ha néha az enyémet viselné.
- Undok? Néztél már tükörbe, Csodaország kisasszony? – horkanok fel a megjegyzésén, mert azért őt sem kell félteni ettől a címtől, főleg ha rólam és a nővéremről van szó. –Ezt tartott ilyen sokáig kinyögni? – nevetek fel, amint végre a tárgyra érünk. – Nézd, nem tudom mik jutottak eddig az eszedbe, de úgy sem fog működni. Nem azért vagyunk itt, mert hajléktalanok vagyunk, hanem azért mert a nővérem veszélyben érzi magát egyedül. Vagy csak Dale érzi őt veszélyben… vagy valami ilyen. Szóval kipaterolni biztos nem most fogsz minket. – közlöm is vele kerek perec a helyzetet, hátha így már sikerül jobban felfognia, azzal a csökönyös kis agyával. – Egyébként meg, Hailee akart a kanapén aludni, de a nagybátyád nem engedi neki. Vele kéne ezt megvitatnod, hogy ne legyen ennyire úriember velünk, mert még a végén a nővérem többet fog gondolni róla és azt nem akarom! – Jonah-t a nővérem mellé? Pff, még mit nem! Ám jelenlegi állás szerint nagyon próbálkozik a férfi, hogy a nővérem kedvében járjon.
Ruha ¦ 566 ¦ ovisokkal nem szövetkezem Rolling Eyes
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét EmptyVas. Márc. 07 2021, 14:39

Henry & Alice
Egészen azóta, hogy ovis koromban megismertem Layt, irigylem azért, mert neki van testvére. Nekem még anyukám sem volt, akit igazán ismerhettem volna, képekről nézegetni a szépségét és hatvanszor is meghallgatni apa történetét arról, hogy hogyan találkoztak pedig nem ugyanolyan. Ha választhattam volna, nyilvánvalóan egy lány tesót kérek magamnak, az is mindegy lenne, hogy éppenséggel idősebb, vagy fiatalabb nálam. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez az egész nem így működik - hacsak nem gondolkodott volna el apa örökbefogadásban. De a családomban valaminek köszönhetően nagyon is férfiuralom volt - ott volt apa, meg a két öccse is. És még a legjobb barátom is történetesen egy fiú, akinek szintén egy bátyja van... Valószínűleg csak azért kezdtek el annyira érdekelni a lányos dolgok, mert apa nem volt otthon és nem az ő férfias dolgaival kellett foglalkoznom. Helyette ott volt például Lay anyukája, akitől rengeteg lányos dolgot eltanulhattam. Ezért fájt nekem is az, hogy a legjobb barátom elveszítette a szüleit.
Az, hogy szinte egyedül nőttem fel, tulajdonképpen azzal is járt, hogy soha nem kellett komolyabban alkalmazkodnom senkihez. Viszont épp eléggé elkezdtem ragaszkodni Layhez, hogy ne bírjam ki, hogy nélküle legyen otthon. Ha csak úgy szó nélkül beletörődtem volna, hogy eltűnt Sydneyből és a nagyszülei sem mondanak nekem semmit, akkor tényleg totálisan egyedül maradtam volna. Most viszont már Jonah házában kezdtünk kicsit túl sokan is lenni - amiről úgy gondoltam, hogy sem az én zárkózott nagybátyámnak, sem Laynek nem túl szerencsés egybeesés, aki nemrég veszítette el a legközelebbi hozzátartozóit és talán szüksége lett volna egy kis magányra.  
- A magad fajták, akikre ráférne néhány öltözködési tanács! - Jelentem ki legalább olyan stílusban, mint Henry maga is. És akkor még egy szót sem szóltam arról, hogy nem azért jöttem ide hozzá most, hogy veszekedjünk. - A fekete nem minden évszakban menő és néha hordhatnál helyette valami színeset is. - Egyáltalán nem kért tőlem tippet, vagy tanácsot, de ha már annyira kíváncsi rá, hogy miért kritizálom az öltözködését, azt hiszem illik neki megmondani. A színek egyébként is élvezetesebbé teszik mindenki életét, ezért kellene többet hordanunk is őket, mielőtt mindenki fehéret, feketét, szürkét és nude színeket venne fel állandóan.
- Miről beszélsz? - Egészen úgy nézhettem ki, mint egy rózsaszín pukkancs, ahogyan felfújtam az arcomat. - Lay nem a pasim. Ő volt itt hamarabb, szóval neki járna az a szoba. - Nyilván akkor Haileenek és Henrynek a nappali jutna és mivel vendégek, ezt Jonah nem lépné meg, de attól még hajlandó lennék segíteni abban, hogy mostantól tényleg csak vendégként ugorjanak be hozzánk és legyen nekik saját lakásuk. Haileenek amúgy is olyan munkája van, amiért rengeteg pénzt fizetnek.
- Én? Én csak úgy viselkedem veled, mint ahogyan te is velem! - Morcosan jelentem ezt ki, miközben a szemöldökeimet összevonom. Azt hittem Henry fel fogja ismerni az ajánlatomban rejlő lehetőséget és ő maga is el akar innen menni. Most már inkább úgy gondolom, hogy ez nincs így. - Mindenki érezheti magát veszélyben, de azt nem oldja meg, hogy máshoz költözik. Akkor fogadjatok fel testőrt. - Érthetetlen volt számomra ez a helyzet, legfőképpen azért, mert nekem senki nem mondta el minden részletét. Egyébként is csak a nagybátyámnak hinnék ezzel kapcsolatban, de ő meg nem mondta el.
- Jól van, akkor ne hallgasd meg, amit mondani akartam és csinálj amit akarsz! - Ebben a helyzetben mindketten rászólhattunk volna a saját idősebb családtagjainkra, mert bizony rájuk fért volna. De amíg Henry nem ismeri el, hogy az ő nővére is hibás, addig én magam sem tudok mit tenni. Mivel úgy érzem, hogy nem fogjuk tudni megbeszélni ezt a dolgot, csak felpattanok a kanapéról és még hozzávágok pár szót Henryhez: - Nézd csak a hülye műsorod! - Grimaszolok egyet felé, aztán megrázom a fejemet és morcosan indulok újra a szobám felé. Ilyenkor bezzeg nincs egy felnőtt sem a láthatáron, hogy megoldja nekünk a helyzetet!
ruha | 625 | mind ovisok vagyunk Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét 3756308786 |

mind álarcot viselünk
Alice S. Chwe
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
floating in daydreams
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
❀ Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
the little prince
★ foglalkozás ★ :
✿ college student
★ play by ★ :
❀ Kim Ye Rim
81
★ :
Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Észbontók - Kapcsoljuk a kanapét
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: