A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Kellemesebb olvasmányt nem is kívánhattam volna magamnak így estére, őszinte vagyok, ha az állítom, hogy minden szavad elvarázsoló volt, gördülékeny és kreatív. Nem találkoztam még olyan felépítési előtörténettel, mint amilyen a tiéd és talán épp ez adott rengeteget az egész történet bájához. Az a változatosság, amit a "what would Jesus do mom say" kitérői jelentettek, csak még szórakoztatóbbá tették az egészet. Élveztem ennek a szélvész lánynak a bemutatását, aki angyal is, de megvan a saját véleménye; naivnak is tűnik, mégis megvan a maga véleménye a világról és talán épp azon tudatos fiatalok egy mintapéldánya, aki huszonegy évesen bátrabban politizál, mint sokan negyven fölött. Nem veszett el az a nevelés, aminek az eredményét édesanyád napi szinten igyekszik visszakérdezni tőled, de nem is tartozol abba a kategóriába, amelyik meghajtja a fejét és csendben engedelmeskedik. Felnőtté válni és megtanulni, hogy nem mindig van kolbászból a kerítés, vagy épp azt, hogy csak mert mézeskalácsból van a házikó, ha megesszük az még következményekkel jár, nos, kétségtelenül hideg zuhannyal egyenlő élmény. Egyszerre megdöbbentő és már-már félelmetes is, de talán nem kell ahhoz elengedni a múltat, hogy alkothassunk a jövőben is. Legyél az a Jemima, aki eddig is voltál és minden további részlet egyszer csak kiforrja magát és helyre kerül. Pont, mint Te, most, nálunk. Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.