New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 293 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 286 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Az Ősanya
TémanyitásAz Ősanya
Az Ősanya EmptyPént. Aug. 14 2020, 14:57
Keresztnév rád bízva. A családneved megtarthattad, de fel is vehetted a férjedét, vagy akár mind a kettő szerepelhet az anyakönyvi kivonatodban

Play by:
Melissa McCarthy (nagyon passzolna a karakter személyiségéhez  Az Ősanya 1471401822  )
Születési hely:
Kanada-Ottawa
Kor:
37
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
Heteró
Családi állapot:
Házas
Csoport:
Jelenleg háztartásbeli vagy. De nem gondolnám, hogy a gyerekek előtt túl sok időt és energiát fektettél volna bele a tanulásba, abba hogy nagy ember váljon belőled. Szóval... nem tudom. Beszéljük meg Pm-ben  Wink
Történetünk:

Te vagy az idősebbik Spencer lány. Igazi Ősanya típus. Aki a családnak él. Aki már reggel hétkor terülj-terülj asztalkámmal várja a családot az ebédlőasztalnál. Te vagy az Anya! Aki fáradhatatlan. Aki reggelente elindítja a lányokat iskolába és oviba, a nap többi részét pedig otthon tölti, kitakarítja a házat A-tól Z-ig, mellette ellátja a néhány hónapos csecsemőjét, friss főtételt rak az ura elé mire az hazajön egy fárasztó nap végén a munkából, mint egyetlen családfenntartó, akit meg kell becsülni, akit minden egyes kínos családi összejövetelen az egekig kell magasztalni. Közben pedig már azóta nem szexeltetek, hogy a legkisebb gyerek, Stella megfogant, és külön szobába alszotok. Mert neki kipihentnek kell lennie a munkahelyén, ő nem virraszthat át éjszakákat, amikor Stellának éppen hasfájós időszaka van, ha a lányok betegek. Mindezt honnan tudom? Onnan, hogy megromlott kapcsolatunk ellenére mégis mindig engem hívsz fel, amikor már úgy érzed nem bírod tovább, és minden a te nyakadba szakad, és muszáj valakinek kisírnod minden bánatod. Ezek a telefonbeszélgetések általában órákig el szoktak húzódni. Rendszerint egy-egy ilyen kibeszélő talk show után megnyugszol, igazítasz egyet a koronádon és a vasárnapi családi ebédnél már ugyanúgy isteníted az uradat, mintha nem lenne egy valódi seggfej, és ugyanúgy mutogatod a gyerekekről készült fotókat amiken szépen eljátszanak. Ami a ritkább pillanatok közé tartozik. Mert a két nagyobbik inkább hisztizni és verekedni szokott, amitől egyébként rendszerint bepánikolsz, és rossz anyának érzed magad. Kettőnk kapcsolata valamikor akkortájt romlott meg, de legalábbis vált kínossá, amikor előálltam a család előtt a nagy vallomásommal, miszerint én soha nem fogok férjhez menni, mert a nőkhöz vonzódom. Annyira földhözragadt a gondolkodásod, annyira hiszel a jó öreg, régi, "hivatalos" családi modellben. (Anya, apa, gyerekek),  hogy képtelen vagy megbirkózni a ténnyel. Rileyt, a feleségemet rendszerint kóstolgatod. Olykor megjegyzéseket teszel a kapcsolatunkra. Hellyel közzel mondhatjuk azt, hogy már megtanultam a személyiségednek ezt az oldalát kezelni. Állandóan küzdesz a plusz kilókkal, de soha nem vallanád be. Ahhoz túl büszke és makacs vagy. Inkább azt vallod, hogy a te alakod a női termékenységet hivatott megtestesíteni. Minden nőnek így kellene kinéznie. Az igazság azonban az, hogy nagyon is zavar a súlyod. Úgy teszek, mint akit nem érdekel a nővére homofób beállítottsága, valahol mélyen mégis bánt. Bánt, hogy ennyire elhidegültünk egymástól. Amikor anya meghalt, azt hittem, hogy majd te átveszed a helyét, hogy pótolod kicsit a hiányát, helyette olyan mély szakadék tátong kettőnk közt amit jelenleg nem gondolom, hogy bármikor is képesek lennénk a közeljövőben áthidalni. Pedig szükségem lenne rád. Jobban, mint gondolod. Főleg akkor, amikor belevágunk a lombik programba.

A karakter nem épp egy szokványos, azt gondolom, hogy a maga nemében érdekes lehet. Hiszen rendszerint életszerű helyzetekkel kell megküzdenie. Amik apróságoknak tűnhetnek, ám a felszín alatt valami egészen más lakozik.
Én és a feleségem is várunk téged! Nem kell, hogy napi szinten megírj több tucat reagot, jó ha egyet-egyet meg tudunk írni mi is naponta, nyilván a dolog nagyban függ az egyéb elfoglaltságainktól, a napi rutintól, stb... Annyit kérünk csupán, hogy kérlek légy igényes az írásodra, a fogalmazásodra, és ne tűnj el, mint Petőfi abban a bizonyos ködben.  Az Ősanya 1735856013   Az Ősanya 1471401822  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Az Ősanya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: