New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 512 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 495 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Flinn McGrad
TémanyitásFlinn McGrad
Flinn McGrad EmptyHétf. Júl. 24 2017, 20:40

Flinn McGrad

Minden történetnek két oldala van

Karakter típusa: keresett
Teljes név: Flinn McGrad
Becenevek: Flinn
Születési hely, idő: LA, 1996. május 12.
Kor: 21
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Szingli
Csoport: Bűnüldözés
Egyetem: FBI Akadémia
Munkabeosztás:Fehérgalléros bűnüldözési osztály gyakornoka
Munkahely: Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI)
Hobbi: Utazás
Mióta megjött az eszem, lég kötelességtudó lettem és lelkiismeretes. Gyökeres változáson mentem keresztül. Míg a két évvel ezelőtti önmagamat egy alkoholista, drogfüggő, ámbár vagány és mindent bevállaló srácként írnám le, addig a mai énem sokkal inkább csendes,
megfontolt és gondolkozik mielőtt beszél vagy cselekszik. Látom, hogy nem fecsérelhetem el az életemet olyan badarságokra, mint a drog vagy az alkohol, de még azzal sem töltöm az időmet, hogy lányok után fussak. Kívlről ridegnek tűnhetek, de csupán mert nem szeretem a munkámat, mert anno azt csak rámsózták, és nem volt választásom, hogy azt akarom-e csinálni vagy sem. Belülről viszont kedves, megértő és jó hallgatóság vagyok. Nem mondanám magam romantikus fajtának, de vannak alkalmak, amikor én is képes vagyok olyan dolgokra, amiket az ember a nyálas filmekben lát. A szüleim egyre inkább büszkék rám, hogy végre jó útra tértem és magam mögött hagytam az az életstílust, ami csak rontotta volna a jövőre néző esélyeimet. Igyekszem mindig jól öltözködni és a lakás, amiben akkor lakok, amikor nyáron kicsit kiszabadulhatok az Akadémiáról, modern és stílusos. Minimalista, egy igazi agglegénylakás. Határozott vagyok, de nem önfejű. Magabiztos vagyok és sajnos azzal együtt, hogy elvesztettem a korábbi énemet, valahogy elvesztettem a humorérzékemet is. Értem a vicceket, de az én számról csak nagyon kevés hangzik el. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Mindennek megvan az oka, ezért nem is kapom fel a vizet, ha valami nem jön össze úgy, ahogy akartam. Próbálkozok mindenkiben jó benyomást kelteni. Nincsenek ellenségeim vagy utálóim, de barátaim sem.
Egymagam vagyok és emiatt nem is beszélek annyit, mint korábban. Sokszor csupán egy mosoly a válaszom, vagy egy bólintás. Nehezen lehet felbosszantani, de ha sikerül, akkor reménykedj, hogy nincs nálam semmi,
amit fegyverként lehet használni. Vagy ha mégis van, akkor csak egyet mondhatok fuss.

Innen csak felfelé vezet az út

Mondhatnám, hogy az életemet a szüleim meg a bátyám fuserálták el, de akkor hazudnék. Én vagyok a felelős mindazért, ami velm történt és ugyancsak én vagyok felelős a következményekért. Mindattól függtlenül, hogy megpróbálom lelkiismeretesen és jól végezni a munkámat, az még nem jelenti azt, hogy szeretem is, amit csinálok. Az FBI fehérgalléros bűnüldözési osztályán vagyok gyakornok immár majdnem négy hónapja és annak köszönhetően, hogy igyekeztem nem elfuserálni mindent, amihez csak hozzányúltam, már kaptam is egy állásajánlatot majd akkora, amikor végzek az akadémián. És hogy hogy keveredtem bele ebbe az irtózatos helyzetbe, hogy egy extra magas rangú zsarucsoporttal kell minden nap egy levegőt szívnom? Elmesélem...

A bátyám majdnem tíz évvel idősebb nálam, és mindig ő volt az a mintatanuló, aki jó jegyeket kapott, mindig rengeteg barátja volt, gyönyörű barátnője és később egy menő állása. Gyűlöltem, hogy a szüleim mindig azzal jöttek, hogy "Bezzeg Adrian így, meg Adrian úgy..." Már tele volt velük a hócipőm, és úgy éreztem, én sosem fogok tudni kitűnni a családból. Hogy én mindig is csak Adrian kisöccse leszek. Míg egy szép napon találtam valamit, amivel tudtam, hogy biztosan felfigyelnek majd rám a szomszédok és végre talán megjegyzik a nevemet. Nagyjából 16 éves lehettem, mikor egy nap kopogtattak az ajtón. A túloldalán egy rendőr állt, aki engem hozott haza. Rajtakaptak, amint a barátaimmal kokaint szívtunk. Mivel a barátaim mind elmúltak már 21 évesek, ezért engem elengedtek azzal, hogy valószínűleg kényszerítettek a szer használatára, hiába kötöttem az ebet a karóhoz, hogy pedig én voltam az, aki ki akarta próbálta és hogy még élveztem is. Persze a rendőrség nem figyelt rám, a szüleim pedig csak nem engedték meg többet, hogy ilyen emberekkel barátkozzak.
Mindettől függetlenül egy év múlva újabb drogbotrányba keveredtem. A szüleim kiakadtak, hogy ez már nem lehet a véletlen műve, és végre elkezdtek csak rám figyelni, és Adrian kikerült a reflektorfényből. Pár intő szó után szobafogságra ítéltek, amire én egy rögtöni kisuranással válaszoltam. Egy idő után a szüleim ráeszméltek, hogy felesleges engem megpróbálni visszatartani, mert úgyis megtalálom a módját, hogy azt tegyek, amit akarok. Egyszer szóba került, hogy javítóba küldenek - mikor 18 évesen drogkereskedelem vádjával bevittek a sittre - de végül is anyám meggyőzte apámat, hogy akkor sose láthatnának, és neki hiányozna a pici fia. Lehet, hogy jobban tette volna, ha csupán beraknak egy ilyen intézetbe, mert ezek után csak még tovább fajult a helyzet. Már majdnem 19 voltam, amikor először jártam bordélyházban. Akkorra már rendesen ittam minden este és a drog is szerepelt a listámon.
Egyre többször jártam ilyen helyekre, elköltöztem egy Matt nevű haveromhoz, ahol minden este kokain meg piapartit tartottunk. Egy elég lepratelepen laktunk New York egyik lepukkant részében - mert persze a haveromnak piszkálta a csőrét a nyugati part, ezért nekünk keletre kellett költöznünk... - de olcsó volt és mindent be tudtunk szerezni, amire csak szükségünk volt. Majdnem egy évig minden este nyolckor már részegen ültem a bordélyházakban - minden este másikban - én pedig előszeretettel kaptam le az összes szép lányt.
Majd egy nap megjelent a bátyám a lakásunkban, mikor épp kómásan próbáltam meg kigyógyulni a másnaposságomból, hogy hazavisz. Ellenkeztem, de ő nem hagyta annyiban. Addig erősködött, mire sikerült hazaráncigálnia Los Angelesbe. Ott már a szüleim vártak rám egy jól öltözött pasassal együtt. Kiderült, hogy az öltönyös, jól öltözött fickó az FBI Akadémián dolgozik magas beosztásban, és hogy mivel apám nagyon jó barátja volt a fickónak, szívességet akar tenni apámnak, és ki akarja nevelni belőlem az elfajult részeket és szeretné, ha az Akadémiára járnék. Beleröhögtem a képébe, hogy ezt nem gondolhatja komolyan. Pedig nagyon is komolyan gondolta.
Majdnem 2 hónapba telt, mire leszoktattak az állandó rosszindulatú beszólásaimról és még több időbe, mire megtanultam némi tiszteletet mutatni a többi társam és a tanáraim iránt. Most már szégyellem azt, amit régen tettem, hogy ennyire félrement az életem, de nem vagyok hálás a szüleimnek, hogy ide küldtek az Akadémiára. Ha csak egy kicsivel több figyelmet vagy aggódást mutattak volna irántam, akkor mindennek nem kellett volna megtörténnie.
Eljött a mostani félévem az Akadémián és ideje volt gyakornoki állást vállalnom. Nagyon sok helyre beadtam a jelentkezésemet, és végül New Yorkban kaptam állást a Fehérgalléros bűnüldözési osztályon. Az elején szenvedtem, de már egész jól belerázódtam a dologba, és egész sok sikkasztásos ügyet segítettem már megoldani, most pedig épp egy maffiacsoportot próbálunk megbuktatni. Nem mondom, hogy szeretem, amit csinálok, de úgy néz ki, hogy elég jó vagyok benne. Az FBI-nál már szóltak, hogy szívesen látnak a tanulmányaim befejezte után ezen az osztályon, én pedig komolyan elgondolkoztam rajta, hogy vajon érdemes-e továbbra is azt csinálni, amit korábban rámerőltettek, vagy a suli után valami más munka után nézni? Mindenesetre egyet tudok: már rég magam mögött hagytam a régi életemet és igyekszem mindent és mindenkit elfelejteni, ami és aki valaha is szerepelt benne. De hogy mit hoz a jövő, az még rejtelem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Flinn McGrad
Flinn McGrad EmptySzer. Júl. 26 2017, 14:25

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Flinn! Very Happy
Juj istenem, nagyon örülök neked, hogy megérkeztél, ráadásul egy ilyen szép pofival :pls: Remélem jól érzed majd magad nálunk és sok közös játékban lesz majd részünk Flinn McGrad 1159569709
A karaktered nagyon tetszett, főleg azért, mert oly sok jellemfejlődésen ment át. Eéhiszem, hogy nem volt könnyű a testvére árnyékában élnie, s hogy mindez olyan dolgokat vonzott maga után, amikre ma már azt mondja, nem büszke. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, de talán neki több is volt, hiszen el kellett érnie, hogy önmagaként tekintsenek rá a szülei és ne csak a lehetséges másodikként, aki majd olyann lesz mint az első Flinn McGrad 1842050612
Érdekesnek tartom a munkádat, meg persze a munkahelyedet is. Talán a szüleid ezzel annyira nem léptek mellé, ugye? Mármint... Talán megkedveled a dolgot, meg legalább New Yorkban lehetsz, a városban, ahol mindig történik valami... Ez azért jó, nem? Rolling Eyes
Várom, hogy összefussunk a játéktéren és még jobban megismerhesselek, de mindezek előtt látogasd meg a foglalókat, aztán már is tiéd a játéktér! :Flinn McGrad 1471401822:

mind álarcot viselünk
Admin 2.0
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Flinn McGrad 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ play by ★ :
Admin
★ hozzászólások száma ★ :
240

Flinn McGrad
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Seung & Flinn

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: