New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 375 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 369 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

ultraviolence
Témanyitásultraviolence
ultraviolence EmptyVas. Aug. 02 2020, 21:30
Queens és Manhattan között pontosan akkora a távolság, mint közted és az égre nézve – tiszta égboltnál, éjszaka – az egyetlen csillag között, ami látszik.
Tudod, az a legfényesebb, ami egyébként nem is csillag, hanem a Vénusz, nagyjából ez az egyetlen, aminek a városban esélye van áttörni halványan pislákolva a fényzajban.
Vagy, nem is tudom, Queensből nem is látszik az a milliárd felhőkarcoló, amiket esténként a szobám ablakából bámulok, szóval ki tudja, lehet, hogy annál a kétmillió kilométernél is nagyobb távokról van szó. Illetve nem, mind tudjuk, hogy nem, de érzésre kicsit azért igen. Érted, miről beszélek, ugye?

Szóval harmadik napja ragadtam abban a hotelszobában, mert egyszerűen túl lusta voltam hazamenni. Néha kell egy sötét lyuk, amiben az ember kisírhatja magát, aztán van, hogy az ember hozzászokik ahhoz a sötét lyukhoz, elkezd ragaszkodni hozzá, aztán oké, reggel megöltem a fürdőben egy csótányt, de már-már megfordult a fejemben, hogy felhívjam apámat, kuncsorogjak egy kis pénzt, és beköltözzek abba a szarba úgy egy hónapra. A rovarirtó szagát hat óra alatt elnyomta a cigarettafüstöm illa… nem, nem illata, szaga – nem keresek összefüggést eközött és a csótány között -, és a második kiürült, szétdobált pizzásdoboz után már őszintén megvallva egész otthonos lett a hely. A csap fölött suvickoltam tisztára a pólómat minden este, de azt hiszem, ehelyett moshattam volna bugyit is, de nézd, az emberi testszag tud az enyémnél nagyobb mélységeket is bejárni, szóval akkora baj talán még nincs.

Vagy hát győzködöm magam, de csak megkértem Billie-t, hogyha jön, mindenképpen hozzon magával váltóbugyit, mert nekem is szükségem lenne rá, addig meg már nem akarok lesüllyedni, hogy keressek Queens-ben egy fehérnemű boltot – vagy egy szaros H&M-et – tiszta ruháért. Fura amúgy, néha rácsörgök, amolyan cry for helpként, de mindig hamarabb kisül, hogy első körben inkább neki lenne szüksége segítségre, vagy társaságra, vagy nem is tudom, hogy pontosan mire, de izé, talán arra a valamire, amit tőlem kaphat. Ebben a konkrét esetben hideg pizzára, Frontinra és a sarki boltban vett olcsó sörre, mert hiszek az alkohol méregtelenítő hatásában, és ha eleget iszok, az talán felér egy fogmosással. Vagy talán Billie-t meg kéne kérnem, hogy ha már ideeszi a fene, kapjon fel otthon egy tubus fogkrémet is. Dilemmák, mi?

Délelőtt volt, és miután a fél éjszakát átvirrasztottam – valami utcai drogtól, amiről a legfőbb tapasztalat, hogyha ebben a városrészben megállít valaki az utcasarkon, akkor inkább rázd le azt a seggfejt, és csak menj tovább – eljutottam egy zuhanyig. A pólóm már félig megszáradt, a hajam nedvesen az arcomhoz tapadt – legfeljebb két nap és hazajutok, lesz samponom, fölösleges aggodalmaskodnom ezen – az ágyon ültem, bánatosan bámultam a tárcámban a megmaradt húsz dolláromat – a bankkártyám otthon hagytam – és olyasmiken agyaltam, hogy talán mégis visszakéne mennem Manhattanbe, ha ezt a szobát ki akarom fizetni. Húsz dollárból viszont nem tudom, visz-e innen haza taxi, ugyanakkor egy olcsó üveg vodka még pont belefér. Megint csak, dilemmák, mi?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: ultraviolence
ultraviolence EmptySzomb. Aug. 08 2020, 14:56

- Átmegyek Theóhoz. Még mindig nem ment haza – magyarázom halkan, miközben a tágasra nyitott hátizsákomba gyúrok befele két pólót és két bugyit.
- Mért nem ment haza? – Morrigan az ágyban fekszik még, meztelenül, a takaróhuzattal az ágyékán, onnan nézi, ahogy csomagolok.
- Ismered… - nem igyekszem túlmagyarázni semmit, hogy aztán úgyse higgyen nekem, és tudom, hogy bármit mondok, nem elég bizonyíték arra, hogy a bizalma hiányában legalább elfogadja, nem hazudok. Morrigan felül az ágyban, aztán komótosan odamászik a végébe, ahol a hátizsákom áll, mellette a ledobott telefonommal. Kezébe veszi a mobilt, böngészni kezdi, én pedig egy rövid pillantás után úgy folytatom a pakolást, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Tudom, hogy ellenőrzi a híváslistám, az üzeneteimet, de sosem haragudtam érte. Jackie megbántotta, Jackie után senkiben sem bízhatott, és egyébként sem láthatta senkiben sem a jóságot, különben még többet szenvedett volna, mint egyébként. Morrigan mindig tudta, hogy az emberekben nem lehet megbízni.
- Theo után a szalonba megyek, aztán a bárba, úgyhogy hajnalban érek haza – számolok be a napomról előre, hogy ne aggódjon miattam és amiatt sem, hogy esetleg mást csinálok, mint szoktam.
- Alig vagy itthon. Hiányzol – ledobja a telefonomat a táskám mellé, és visszamászik a huzat alá. Én rámosolygok, őszintén, és behúzom a cipzárt.
- Vasárnap itthon leszek egész nap – felelem kedvesen, miközben hátamra veszem a táskám. Olyan jó embernek tűnik, amikor ilyen nyugodt. Körbesétálok az ágy mellett, egészen a fejéig, lehajolok, és megcsókolom. – Azt csinálunk, amit csak szeretnél.
- Vasárnap dolgom van. Este átmegyek egy vevőmhöz, addig takaríthatsz. Mondd meg Theónak, hogy van új anyag, jutányos áron kipróbálhatja.
Mosolyogva bólintok, elköszönök tőle, és kilépek a hálóból.

A rágózó recepciós, akinek flegma arckifejezéséhez tökéletesen passzol a kávéfoltos póló és a magasra húzott rövidnadrág, megemeli a telefont, és felcsörög abba a szobába, ahol elvileg Theo lakik három napja.
- Nem veszi fel a telefont – fordul felém, de azért a kagylót még a fülénél tartja. – Miss Cade, Billie várja a pultnál.
A következő percben pedig már rongyolok is fel az emeletre. Jellemző rá, hogy rendszerint olyan motelekben éri a reggel, mint ez itt, ahol több repedés van a lépcsők járólapjain, mint ahány járólap, a falakból dohányszag árad, és erőteljesen hallani a lehúzott wc-k tartalmának közlekedését a falakban lévő csövekben. Nem találgatnék, hogy hogy került ide, és miért nem ment haza még mindig, inkább megvárom, amíg elmeséli, mert az egyrészt sokkal élvezetesebb, másrészt kérdés nélkül is teljesen bizonyos, hogy hallani fogom az elmúlt három nap történetét.
- Theo! – bekiáltok, aztán kopogok, és reflexből a kilincsre teszem a kezem. Ki tudja, éppen milyen állapotban van odabent, egyáltalán fel tud-e kelni az ágyból, vagy éppen most ébredt fel egy többnapos éber kómából.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

ultraviolence
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: