New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 240 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 233 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

R&R
TémanyitásRe: R&R
R&R EmptySzer. 12 Aug. 2020, 14:52
09:00
Feleségecském
Azt hittem kettőnk közül én vagyok az, aki egyszerre több dologra is figyelni tud. Huh... kezdek beindulni!  Razz   Rolling Eyes  

Oké, elég! Tudom, hogy én kezdtem, de inkább ne keverjük bele a nővéremet. Azt hiszem zuhant tíz emeletet a libidóm. Valóban? És mégis melyik anyjára? Mire hazaérsz, találd ki Razz

Szerintem azért vigyorog, mert annyira elragadóan viselkedtél vele. És mert iszonyúan jó hátsód van!  R&R 1404455205  Bár, én az anyja helyében nem lennék ennyire nyugodt. Egy leszbikus bombanő nyalókát vett a gyerekének...hmm... Menekülj Baby!  R&R 1471401822  Alig várom, hogy hazaérj! Úgyis meg tudom, ha száguldoztál. Múltkor is úgy hajtottál rá a felhajtóra, mintha egy Bruce Willis-es akciófilm üldözős jelenetét néztem volna.  R&R 1907820310  Vigyázz az úton!  R&R 1130496352  R&R 757797015
UI: Nem törvényszerű, hogy csak az ágyban lehet rosszalkodni...  R&R 38843181  R&R 1367597154   

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyCsüt. 06 Aug. 2020, 23:47
09:03
Mrs & Mrs
Megy egyszerre is a kettő  szemöldök  R&R 3398899094

Fogalmam sincs! Majd megkérdezzük a nővéredet R&R 491470528

Elnézésed kérem, meg akkor őfelségétől is, nem tudtam, hogy ilyen finnyás gyereket neveltünk! Razz Láthatóan az anyjára ütött.

Dühömben vettem neki egy nyalókát, de most sokkal rosszabb. Most néz ÉS vigyorog!

Most szállok be a kocsiba, innen megfontolt és szabálykövető vezetéssel, ahogyan szoktam, tíz perc.

Leteszlek, bébi, legközelebb már az ajtóban hallasz majd szívecske Ha mégsem én volnék az, tudod: ágyékra és torokra célozz! Csók! & izzítsd az ágyat R&R 4191612791

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyKedd 04 Aug. 2020, 22:28
Feleségecském
Erre azt hiszem, jobb ha most nem írok semmit, mert vagy megsértődnél, vagy furamód beindulnál...  Laughing  R&R 38843181

Naná, hogy csak egyszer! Mert az összes többinél kis híján lenyeletted velem azoknak a szörnyen ízléstelen díszpárnáknak az egyikét amit a nővéremtől kaptunk a házassági évfordulónkra. Jézusom! Hogy lehet a heteróknak ilyen súlyos ízlésficamuk? R&R 1842050612

Ezt a nevetést én is hallani akarom majd!  R&R 1471401822 R&R 4146035580  Egészen eddig a pontig szerelmesen szorongattam a mobilomat, de most legszívesebben bedobnám a sütőbe a STEAK-ed mellé. Az egyik az, hogy ő nem dög. Ő egy ELKÉNYEZTETETT dög. Szóval, kéretik úgy beszélni róla. A másik, még szerencse, hogy akkor ismerkedtünk meg, amikor még csak egy macskám volt, és nem is lett utána több. Ha késel egy-két évet, már lehet, hogy tíz macskával kellene osztozkodnunk a franciaágyon. A harmadik pedig. Ne feledd, hétvégén tiéd a macskaalom takarítás! Nem én fogok fuldokolni az orrfacsaróan büdös citrom szagtól miközben kiszitálod a szart az alomból.  Rolling Eyes  Razz  Megsúgom... a kamillás a legjobb!  R&R 87422597  Muci, nem vagy ma valami család centrikus! Nézz vissza rá te is csúnyán, úgy ahogy akkor szoktál, amikor a héten már másodjára csinálok spenótot. Utána pedig siess haza hozzám! Upsz... lehet kicsit túlpirult a hús...  Rolling Eyes  R&R 690269075  Mennyi idő még mire hazaérsz?  R&R 1404455205  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyKedd 04 Aug. 2020, 17:16
Mrs & Mrs
Rejtélyes módon működnek ezek a vírusok, nem igaz? R&R 2624752903 Egyébként az ágyban nagyon szívesen malackodom, tudod jól, de azon kívül...

Egyetlen egyszer fordult elő! Egyetlen egyszer! És úgy emlékszem, akkor sem én kiabáltam a saját nevemet... nyaj A szomszédok meg csak irigykednek.

Miattad olyan hangosan kezdtem el nevetni, hogy megbámultak a boltban. Sajnálom, a nénike már elment, de ha szeretnéd, utána szaladok felolvasni neki az sms-ed! Szeretlek, te dilis szívecske

Hé, tudom, hogy friss szülőnek számítok, de nem mindegy, milyen illatú homokra szarik az a dög? Pont annyi értelme van illatos almot venni, mint illatos wc papírt! Meg mi az, hogy a fizetésünk fele elmegy rá és még válogat?!

Vettem citrusosat. Utállak titeket.

Otthon mesélek, már ha sikerül egyben hazaérnem és nem csuknak le gyerekgyilkosságért. Sorban állok, és ez a gyerek előttem nagyon bámul. Még csak pislogni sem láttam. Dobjak el mindent és fussak? Rám ugrik mindjárt és kiharapja a torkomat? Send help!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyKedd 04 Aug. 2020, 16:49
Feleségecském
Hát... amikor tavaly halloweenkor megvettem a Micimackó és Malacka jelmezeinket, valamilyen rejtélyes módon pont lebetegedtél a bulira...  Rolling Eyes

Nos, másnap biztos nem fognak átkopogni a szomszédok, hogy legközelebb legyünk szívesek visszavenni a hangerőből, mert elijesztettük az új vevőiket a házra.  R&R 2591762830  R&R 38843181

A...vagdalthúsomnak?  R&R 1842050612 Csók mama! Képzelje, ez már itt a huszonegyedik század. A mai világban már nem szégyen eltitkolni a másságunkat. Ez a Nő, akinek az előbb beletetszett nézni a telefonjába, a feleségem! És tessék csak elképzelni, vacsorával várom haza, mint egy rendes, valamire való háztartásbeli asszony, hogy aztán egy fergetegeset Walking Dead szexelhessek vele!  R&R 38843181  valahogy így  R&R 4191612791  vagy ilyesmi... nincs leszbikus emoji ebben az izében. Na mindegy! A gyereknek meg... uhh... lassan elfogy az alom. De ne azt a szemcsés izét hozd! Hanem azokat a golyócskákat amiknek illatuk van! Várj! Ne levendulásat! Azt utálja, és megint agyalhatnék majd egy hétig, hogy miért szarik a perzsa szőnyegre amikor már kölyökkora óta szobatiszta. És milyen napod volt? Felfedeztél valami új mutáns vírust? Jóóó, tudom, majd itthon megbeszéljük. Sze.!  R&R 1471401822  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyHétf. 03 Aug. 2020, 22:08
Mrs & Mrs
Ki mondta, hogy Micimackó nem lehet szexi? szemöldök

Csak vicceltem, édes R&R 1471401822 És mi abban a jó, ha nem hallak nyögni közben? Tök uncsi! Razz

Látod, az évek és a rutin Cool Jójó, vettem, ne aggódj! Jobban ismerem a tamponstílusod, mint a sajátom. Légy hálás, hogy ilyen jó gondját viselem a vag...

Egy néni belelesett abba, amit írok. Szerintem egy életre elvettem a kedvét a kotnyeleskedéstől. Látnod kellett volna az arcát! U.I.: Nem vezetek, még csak most jöttem ki a labból. Otthon minden rendben? A gyereknek kell valami a boltból?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyHétf. 03 Aug. 2020, 13:11
Feleségecském
Akkor ahhoz azt hiszem nem lesz elég a Micimackós kezes-lábasom, valami szexibb darabra lesz szükség...  Rolling Eyes  R&R 1471401822

Szegény nő! Biztosan nem ezt érdemelné.

Héééé! Nem ér gúnyolódni. Nem tehetek róla, hogy az évfordulós randiestünkön egyszerűen kidőltem mire témához értünk. Pont allergiaszezon volt és kicsit túltoltam az antihisztamint. De én akkor is felajánlottam, hogy azt csinálhatsz velem amit csak akarsz. Feltéve, ha nem ébresztesz fel közben...  Rolling Eyes  R&R 4146035580  R&R 1471401822  Egyébként meg de! Az is kell. A fejembe látsz, Szivi! Csak ne azt az applikátoros izét hozd! Attól teljesen rosszul vagyok. Brrr... R&R 3305246087  Várlak nagyon! Remélem nem vezetés közben sms-ezel! R&R 1907820310  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 17:47
Mrs & Mrs
Azért még meg kell ám dolgoznia, kisasszony!  szemöldök

Nyilván az már semmis, ő sosem illeti szép bókokkal a fenekem! Razz

Nincs baj, kicsim, majd otthon folytatjuk a kedvenc Walking Deades szerepjátékoddal  szemöldök

És persze, viszek fogkrémet szívecske Tampon nem kell? Nemsokára otthon!  R&R 1367597154

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 16:24
Feleségecském
Elpirul? Nocsak, ilyen szégyenlős típus? Azt a látványt semmiképpen sem hagynám ki!

Na és mi lesz a feleségével? 

Hmm... legyen inkább másfél! Még ki kell vasalnom az ünneplő maci-nacimat, amit csak különleges alkalmakkor veszek fel...  szemöldök  nos, fogós kérdés. Ha virág, akkor vörös, ha ital, szintén, haaaa ékszer... akkor inkább fehér... arany...  Egyértelműen fagylalt! Sokkal izgalmasabb...  szemöldök  R&R 793122874  (Bahh... bocs Husi, hogy elrontom, de beugrassz fogkrémért? Tudod, a sarkon van az a bio bolt. Ne harizz!  R&R 1471401822  )

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 16:12
Mrs & Mrs
Awhh, ha így folytatja, menten elpirulok! Mindenesetre örömmel tölt el, hogy a hátsó felem ennyire mély benyomást tett kegyedre.

Ez esetben nagy örömmel elfogadom a meghívást. Egy ilyen fantasztikus nyeremény mellett igazán felesleges tovább dolgoznom, úgyhogy egy óra múlva indulok is!

Ne aggódjon a konkurencia miatt, elbűvölő társaságban, mint az öné, eszemben sincs másra figyelni. Inkább annyit mondjon meg: vörös vagy fehér és fagylalt vagy sütemény?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 16:04
Feleségecském
Óóó!

Ezt sajnálattal olvasom!  

Amennyiben élvezhetem egy este erejéig díszes és igazán kivételes, megnyerő társaságát, talán úrrá tudok lenni a hormonjaimon, hogy ne akarjak minden percben ráugrani Önre. Szeretném megismerni, Miss.Hale. Ha megengedi, annyit még hozzáfűznék: Mindenki hazudik.  Rolling Eyes   szemöldök  Maga egy rendkívül vonzó nő. Biztos rengetegen megkörnyékezték már.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 15:54
Mrs & Mrs
Kedves Hölgyem! Wow! Ez igazán megtisztelő, de sajnos komoly párkapcsolatban élek.

Amennyiben csak vacsoráról van szó, természetesen köszönettel elfogadom a meghívást, ha azonban némi malackodás is szerepel a tervei között desszertként, úgy sajnos ki kell ábrándítanom. A monogámia és az esküvő utáni szex elkötelezett híve vagyok.

Aki mást állít, hazudik.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásR&R
R&R EmptyVas. 02 Aug. 2020, 14:07
Feleségecském
Üdvözlöm!

Örömmel értesítem, hogy ön lett a nyertese a "Mutasd a segged és megmondom ki vagy!" versenyünknek.  

A közönség egyértelműen az ön hátsó féltekét stírölte a legszívesebben és a legtöbb alkalommal. A nyereménye egy romantikusan, kettesben eltöltött vacsora a lakásomon, maci-naciban, illatgyertyákkal a félhomályban és némi macskaszőrrel a tányérban, DE Velem! Ráér ma este?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
R&R Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

R&R
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Technika részleg-
Ugrás: