New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 466 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 455 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Gwen
TémanyitásGwen
Gwen EmptySzomb. Júl. 25, 2020 7:13 am
Gwendolin Blackwood

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Gwendolin Blackwood
Becenevek:
Gwen, Doli
Születési hely, idő:
1996. 05. 20. New York Brooklyn
Kor:
24
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
lesbian
Családi állapot:
szingli
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York-i egyetem + Leonard N. Stern School of Business (Business iskola) + már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
főnök
Ha dolgozik//Munkahely:
Lesbosa bár
Hobbi:
LGBTQ sorozat nézés, olvasás, bulizás
Play by:
Natalia de Molina

Jellem

pozitív illetve negatív tulajdonságok:
Könnyen barátkozók, van egy csomó új és régi barátom, akikkel tartom is a kapcsolatot, de vannak olyanok is akikkel viszont már megszűnt, mert ők nem tettek semmit a barátságunk fen maradásáért, így jobbnak láttam velük nem foglalkozni.
Vidám vagyok, viszont nem viszem túlzásba. Ha valamit kapok, annak örülök, vagy ha egy régen látott barátott pillantok meg, az mindig fel tud vidítani.
Türelmes vagyok, sosem hallod tőlem, hogy mikor jönnek már vagy mikor hozzák már a pizzát, és anno anyát is mindig türelemmel vártam haza, pedig biztos voltam benne, hogy nagyon későn fog haza érni.
Segítőkész vagyok, mindig segítek a környéken élő időseknek, csak nem mindenki köszöni meg úgy, hogy bár ne tette volna.
Szeretem a rendet, csak a rend rakáshoz vagyok néha elég lusta, de ha fogom magam és elkezdem, akkor azt végig is viszem, de pár nappal később megint ugyan az a kupi vár, és rakhatok megint rendet.
A világ legnagyobb balekja címéért is indulhatnék, mert huszonnégy év elteltével is hiszem, hogy az emberekben van még bennük jóság, hogy van még remény a számukra.
Érzéketlen vagyok, mert vannak dolgok amik kevésbé foglalkoztatnak, mint a bűvészkedés vagy a vacakok gyűjtése.
Túl gondolok dolgokat, mindig a legrosszabbra gondolok, ha anya telefonál, de még nincs otthon mikor máskor már rég otthon szokott lenni, vagy amikor nem telefonál időben mikor valahova megérkezik épségben.
dolgok, amiket szeret:
Tea, Barátok, Zene, Pizza, LGBTQ sorozatok, Kényelmes ruhák, Jó könyvek, A jó filmeket
dolgok, amiket nem szeret:
Habos-babos ruhák, A rossz filmeket, A rossz könyveket, A rekedtes hangú metál énekeseket, A tuc-tuc zene, Szappan operák fúj, A repülőket, A tériszony
meghatározó pillanatok az életéből:
Minden hétvége amit anyával töltöttem, és csak velem foglalkozott. Az első csókom a barátnőmmel, a szobámban este mikor nagyi már mélyen aludt. A nap amikor rájöttem, hogy meleg vagyok és elfogadtam, illetve mikor nagyinak és anyának felválaltam a másságom, és a nap mikor anya elfogadott olyannak amilyen vagyok.
példakép:
Bár nagyi egy láthatatlan pasiban hisz, aki elvileg meghallgat ha imádkozol hozzá, ennek ellenére példakép ként gondolok rá, mert fáradhatatlanul a gondomat viselte, vigyázott rám, hogy ne kallódjak el.
Anya a másik példakép, aki bár a hétköz napokban mindig elfoglalt volt, és mikor haza érkezett mindig fáradt volt, de mindig segített a lecke írásban és tanulásban, és a hétvégéket csak velem töltötte.
A harmadik példaképem, az irodalom tanárnő, aki sosem mondott le a diákjairól, és mindenkiben ott látta a lehetőséget a tehetséget, csiszolatlan gyémánt ként gondol ránk.
dolgok, amik mindig nála vannak:
Az iratok mindig nálam vannak, kitudja, hogy mikor állítanak meg igazolásra, és a lakás illetve a bár kulcsa is mindig velem van, de a paprika spré is jól jön, ha valaki zaklatna, és egy tartalék betét is jól jön, ha úgy alakulna a helyzet.
ami zavar:
Azok a szűklátó körű keresztények, akik szereint az istenük a pedofiloknál is jobba utál, és a biblia világosan fogalmaz.
amire büszke:
A másságom ra büszke vagyok, sose titkoltam, hogy leszbikus vagyok.
Múlt

A pult mögül figyelem a csajokat, akik vagy a biliárd asztalnál játszanak, vagy pedig a boxok egyikében romantikáznak. Jó látni, hogy legalább más boldog párkapcsolatban él, hamár nekem ez nem adatott meg. Ugyan van valakim, de nem mondhatom, hogy a párom lenne főleg mivel az illető hetero. A barátnőmet már vagy ovis korunk óta ismerem, és elválaszthatatkanok voltunk, most az utunk két felé szakad mert ő egy férfihez készül hozzá menni, én pedig a báromban munkálkodom, mondjuk most nincs akkora forgalom mint máskor, így van kis időm a vendégek közé mennem.
- Sziasztok! Beszállhatok én is? - Kérdem, amint a két biliárdozó csajhoz lépek. Már éppen mondanának valamit, mikor az ajtó kinyílik és egy menyasszony ruhás nő lép be a báromba. Ismerősnek találom a nőt, de nem vagyok ebben biztos, csak miután egyenesen felém közeledik és hozzám bújik és zokogni kezd. Vígasz ként a hátát simogatom, és a legközelebbi box felé kezbem kísérni, és az egyik csaj a pult mögé szalad, hogy hozzon neki egy pohár vizet.
- Az a szemét, utálom többet látni sem akarom. - Mondja barátnőm síri hangon, közben egy másik csaj egy zsebkendőt nyújt felé, amit barátnőm elfogad és megköszön.
- Mi történt? - Teszem fel a kérdést, mialatt barátnőm az orrát fúja a zsepibe, majd utána kezd bele a mesélésbe.
- Minden jól ment, apa az oltár elé kisért, átadott a leendő férjemnek, majd megkezdődött a szertartás. A pap ahhoz a részhez ért, hogy szóljon vagy hallgasson örökre, mikor is az egyik szobalány berontott a templomba, kezében egy pozitív terhességi tesztel. - A mondandóját kicsit megszakítja míg ismét kifúja az orrát, majd tovább mesél. - Szót szó követett, majd az a szemét láda közölte, hogy ebből az esküvőből semmi nem lesz, én pedig ide rohantam. - Ahogy a beszámolója végéhez ér, némi képpen megnyugszik, de egy kicsit még zaklatott állapotban van.
- Tudod, anyám szerint minden okkal történik, még ez is valamilyen okból történt. Talán nem ez a férfi volt neked rendelve. - Mondja Amelia, aki a egyetemen neurologus biológus. Mióta megnyitottam a bárt, a szerelmével azóta járnak ide, mondjuk a legtöbben már a nyitás óta idejárnak, de olyanok is vannak, akik azóta már máshol szórakoznak, mondjuk szerinte ez is okkal történt, de én nem is bánkódtam miattuk soha. Érdekes, hogy tényleg szerelmes volt abba a baromba, és sokáig viszonozta is, erre no tessék elég volt egy terhességi teszt, hogy az a idióta meggondolja magát. A fickó nem kis csalódást okozott a mai tettével, főleg mert kedveltem és mellette a barátnőm igazán boldog volt, csak úgy ragyogott, most viszont maga alatt van. Utoljára, a bál estéjén volt ilyen, mikor az a szemét Ethan egy szállodába akarta vinni, ahol barátnőm elvesztette volna a szüzességét, de aztán nem lett belőle semmi, köszönhetően az ő lélek jelenlétének, és a legrosszabb az egészben, hogy utána dobta is volna, hisz ő sem volt több mint Ethan hóditásainak egy újabb áldozata, Ethan legalább is így gondolt szegény barátnőmre míg ő a lelkitársát vélte megtalálni benne. Akkor sem tudtam többet tenni érte, és úgy érzem még ma se.
- Na és te, Gwen? Te miért nem voltál ott az esküvőn? - Kérdi szemre hányóan, és a tekintetét is rossz nézni, szinte mintha elárultam volna. Pár percre el tűnők, de vissza megyek, és a kezébe adom amit én kaptam.
- Vedd ki, és olvasd el. - Mondom, majd a pulthoz megyek, ahol már rendelnének, ha valaki ott lenne.
Mióta a barátnőm elmondta a családjának, hogy leszbi vagyok, azóta az anyja nem akarja, hogy a kislánya közelében legyek, nehogy megfertőzzem, és ő is a nők hözz kezdjen vonzódni. Mondjuk egy hamis Facebook profil, még ezt a kis gondot is át hidalta, hála a gondolkodásom nak.
- Ezt nem hiszem el. - Hallom meg barátnőm kifakadását, majd feláll és a pulthoz lép, hogy el köszönjön, majd az anyja levelével a kezében kilép. Közben a vendégek is többen lettek, így utána sem mehetek, hogy lássam mi lesz az egészből, bár a kíváncsiság megvan bennem, hogy mi lesz ebből, de tényleg nem tehetem meg, hogy csapot-papot itt hagyjak. Az utolsó vendég is megkapja az italát, mikor a mobilom megcsörren, és mikor rá nézek, azt látom, hogy anya az.
- Szia anya, mond!
- Szia kicsim, nagyanyád dúrcizik, mert senki sem látogatja. Holnap felugranál hozzá pár percre? - Kérdi anya, én pedig a szemem forgatom, valami súgta nekem, hogy annak a szülinapi ajándék nak még korán sem fizettem vissza az árát. Az igazat megvallva, nem sok kedvem van ahhoz, hogy a szemre hányásait hallgassam, és utána pedig a szokásos mártírkodással jönne, és ezt nem akarom, de legyen.
- Rendben, de csak max öt-tíz percre, mert még a szállítókat is várom, hogy át vegyem a italokat. - Mondom anyának, de tudom már most, hogy ezt még ma megbánom.
- Köszönöm kicsim, egy hős vagy a szememben. Egyébként, holnapután át költözik hozzánk, Adam ötlete volt. Viszont nagyinak egy szót se, meglepetésnek akarom. - Mondja anya, én pedig egy rendben mondok el, majd elköszönünk és lerakjuk a mobilt, ami aztán ismét megcsörren, és ezúttal a drága barátnőm az, aki nem régen ment el, hogy az anyját kérje számon, a levélért amit kaptam. Mikor fel vettem, barátnőm közölte, hogy elege van az anyjából, sőt az egész családból, és Texasba költözik tőlük jó messzire, mert ezek után nem kíváncsi rájuk. Ezek után már az sem érdekelt, hogy mi volt otthon. Minden esetre, csak azért telefonált, hogy közölje ezeket, és elköszönjünk. Eléggé makacs egy teremtés, de ezt kedveltem benne, viszont nem mindig, de van mikor igen. Mondanám, hogy költözzön hozzám, és lenne is hol aludnia, viszont ő már döntött, és a kereszt anyjához költözik, akiért jobban rajongott mint azért a nőért aki megszülte és felnevelte.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Gwen
Gwen EmptyPént. Júl. 31, 2020 1:11 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Gwen!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A jellemzésed alapján nagyon földhöz ragadt és szerethető személynek tűnsz, aki talán csalódik, de újra próbálkozik, ha kell; ennyi csodás női példaképpel valószínűleg volt kitől tanulni az ilyesmit. Az már abból egyértelmű volt, hogy igencsak visszás a kapcsolatod a keresztény vallással, ahogy "láthatatlan pasiként" jellemezted Istent... Laughing Nem mintha ne lenne érthető az ódzkodásod; sajnos sokan még mindig millió kifogást képesek találni a saját elidegeníthetetlen jogaikra hivatkozva, hogy másoktól megvonják ugyanezen jogokat, amik közel sem előjogok, hanem a mindennapi részei. Sajnos még a mai, viszonylag elfogadó környezetben is sokan akadnak, akik megpróbálnak lehúzni, mikor semmi okuk sincs rá. Könnyű mondani, hogy hagyd őket figyelmen kívül, de még könnyebb lenne egyszerűen hagyni élni mindenkit. Határozottan pozitív, hogy nem törődsz ezzel, és büszkének vallod magad. Very Happy Még szebb lenne, ha végre olyan világban élhetnénk, ahol nem kell külön büszkének lenni semmire, mert az olyasmik, mint egy ember bőrszíne, származása vagy beállítottsága, vallása, nem képezné a megítélésének alapját. Mivel még ilyen kis fiatal vagy, talán lesz is szerencséd ehhez a világhoz. Gwen 4146035580
A stílusodról legelsőnek a "nyugodt" szó jutott eszembe, nyugodt és kitartó akár a folyó, kellemes kikapcsolódás volt olvasni és érteni, habár ha egy aprócska tanácsot megfogadsz, figyelj kicsit jobban oda a helyesírásra, bekerült egy-két plusz "t" oda, ahová nem kéne, és szétszaladtak szavak, amik szorosan együtt helyesek, mint két kicsi legó. Így még élvezetesebb lesz majd a partnereid számára az írásod. Gwen 4146035580 Az előtörténeted egyébként meglepett, hirtelen nem is tudtam, hogy most a Jóbarátok első epizódjának újragondolását látom-e, vagy egy dél-amerikai szappanopera 789. részét, aminek folytatása, hogy Rosalita féltékeny lesz a dadusra, és ezért megfenyegeti, hogy élő skorpiókat dob rá, miközben alszik... Laughing Ki gondolná, hogy ennyi izgalom történik egy egyébként nyugisnak tűnő bárban? (Feltételezem legalábbis, hogy a Te vendégköröd ritkán kezd ökölbunyóba két sör után.) Elég sok minden történt itt rövid idő alatt, nem féltél egymás után az olvasó arcába nyomni az új és új leleplezéseket. Fiatalság, bolondság. Idős korban az ilyen izgalmak már kórházba juttatnak szívrohammal. Very Happy Bár azt meg kell vallanom, hogy azok után, hogy példaképednek nevezted az édesanyád és a nagymamád, az előtörténeted végén lévő jelent kicsit megdöbbentő volt. Tény és való, hogy ha valakit egyszerre tudsz imádni és utálni is, az a családod. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Gwen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
»  it’s just a job, not an opportunity to get to know you ~ Gwen&&Dave
» an unknown acquaintance from the past [David&Gwen]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: