Nyugodj meg! Nincs vége a napnak, és örülök, hogy ennyire lelkes vagy. De válaszolva az üzidre, elmondanám, hogy anyám lekvárja fenomenális! Még Nonna is elismeri, hogy lekörözi az övét, pedig ő aztán igen kényes a dicséretre, és ritkán hajlandó beismerni, hogy nála valaki jobbat alkothat a konyhában. Nem mellesleg, az övé sem éppen utolsó, ha már így belemegyünk. Csomószor van, hogy egy egész üveggel bevágok csak úgy az íze kedvéért. Aztán meg mikor meglátják az üres befőttes üveget (vagy a helyét) rögtön engem vesznek elő, mert tudják, hogy nagy bolondja vagyok. Pedig azért előfordul, hogy apám, vagy Nonno is el-elcsen egy-két kincset érő üveget míg az asszonyok nem figyelnek. Mert hát nem úgy van az, hogy a férfiember csak azt ehet, amit elé raknak, ugyebár. Azt hazudni, hogy van egy bátyád meg szerintem nem akkor nagy bűn. Bár nekem lett volna ennyi sütnivalóm, hogy ilyesmit mondjak, pár gyepálást megúsztam volna kölyökként, ha azt hiszik, van egy idősebb tesóm. Ehelyett én voltam az az idősebb tesó. Mindegy, ennek is megvolt a maga haszna. A kishúgit meg nem bántom amiért pasizik de attól még nem könnyű elfogadni, hogy felnőtt. Azt meg főleg nem, milyen viharos szerelmi élete van a lánynak. Egy időben majd' minden este valaki más várta a kapuban. Állítása szerint egyikükkel sem volt komoly a dolog, csak ismerkedés, de...hát a fene se tudja. Hol röhögcsélve, kivirulva jött haza, hol meg egy sűrűn könyörgő srácnak vágta dühösen a képébe a kaput. Ezeddig egyszer sem szólt, hogy bárkit el kéne intéznem, szóval azért remélem, hogy okosan csinálja a dolgait. Ja, és ezek után biztos, hogy ti ketten nem lehettek egy légtérben. Összefognátok ellenem, és két nő túlerőben már épp elég odahaza anyám és Nonna személyében, ha megkapom a fiatalabb verzióikat, biztos hogy az artériámba állítok egy szikét. (És igen. Kitartok amellett, hogy amit nekem szabad, azt neki nem, és pont. Élek a nagytestvéri jogommal.) Oké, tessék szépen lehiggadni. Zenekar megrendelve, étterem lefoglalva, templomban várnak minket. Vittorio atya vár minket, aztán csapunk egy igazi olasz-magyar lakodalmat. Nem kell az amerikai esküvő, de a keringőt máris elkezdem tanulni. Azért ne röhögj nagyon, ha sűrűn nézem majd a cipőmet, hogy rá ne lépjek a lábadra. Amúgy Olaszországban vannak helyek, amit annyira nem szeretek, a középső országrész, meg az északi régió például ilyen. Nem mondom, hogy utálom, mert Torino a szívem csücske, de az otthonom, és Nápoly, meg alapvetően a déli rész azért ezerszer jobban tetszenek. Szeretem az ismerős helyeket, a völgyhidat, a partot, a dombokat, a ligeteket és az ottani fényeket. Amúgy Magyarország nincs is messze az északi határtól. A térképen négy centi. Mondjuk minden relatív, de pár óra autózással elérhető, repülővel meg talán két óra. És elég kicsi a területe Olaszországhoz képest, de érdekes helynek tűnik. Azt írják róla, hogy nagyon vendégszeretőek az ottaniak, és belőled kiindulva el is hiszem. Mondjuk nem tudom, hogy lehet tenger nélkül élni. Azért lehet, hogy egyszer megnézném. Főleg, mert azért az a bizonyos 1953-as magyar-angol 6:3 elég legendás. Amúgy meg te nem látsz engem mulatni, de azt sem, hogy most épp fülig pirulok. Nem tudom hol tanultam, talán inkább azt mondanám, hogy szeretek meglepetést okozni. Örülök, ha valakinek örömet szerezhetek. A bókokat meg szívből adom. Azért azt elismerem, hogy apám és Nonno is adott annak idején néhány hasznos tanácsot. Na, de nem húzom az időt, mert bevallom, csodás téged a távolból figyelni, de lassan kezdem úgy érezni magam, mint valami hibbant zaklató. Szóval, gondolom összeraktad már a cetliket. Ha minden igaz, és nem csaltak ezek a szemtelenek (mert hát mindent kinézek én belőlük) akkor már tudod, hogy mit írt ki. Azt East River Park Fire Boat House bejáratánál várlak. Aztán csak óvatosan a nyakbaugrással! A képet pedig nagyon szépen köszönöm, ígérem nagy becsben fogom majd tartani!
Type your message here
Send
>>Az otthont nem egy bizonyos hely jelenti,<< >>hanem az, amit egy olyan személy iránt érzünk, akit szeretünk;<< >>a békesség, amely képes eltompítani az ember lelkét mardosó lidércfényeket.<<
Még nem tudja, hogy a nagy szerelem betáncolt az életébe!
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
★ hozzászólások száma ★ :
51
Re: Fabrizio & Corinne
Vas. Aug. 02 2020, 21:12
11:40
FGran
Ajjj olyan szépeket írtál a húgodról. Neki két bátyja is van. Nekem nincs. Mondjuk a nővéremet imádom, de...amikor kicsi voltam akkor mindig, mindenkinek akik nem ismertek minket azt hazudtam, hogy van egy bátyánk is. Tudom, nem szép dolog a hazugság, de ez olyan jószándékú, az úgy játszásiból még ér, nem? Lekváros kenyér….nyamm olyat én is ennék. Megragadtam a lényeget mi? Héhé, a pasi ügyekért nem bántani a húgit - na jó csak kicsit de csak mert a bátyja vagy, és úgy ér- mert hát most is te mit csinálsz? Amit neked szabad,azt neki miért nem, ha már felnőtt nő? Csak semmi pofozkodás, meg csúnya nézés! Bevédem a Grandi húgit.
Micsoda, hogy még nem rendelted meg a zenekart? Hát ne idegesíts! Én már leadtam a rendelést a marcipános bevonatú tortára, lesz rajta egy csomó marcipán rózsa, meg minden ami kell, és habos díszítés, extra habbal, hogy egy részét le tudjam csipegetni. Már a ruhát is kiválasztottam, a csokrom is megvan….te meg most közlöd, hogy se templom se zenekar? Ááááá! Amúgy meg nem kukucskálni, mert ez így nem ér. Én nem látlak téged hogyan szórakozol rajtam. Hihi...amit írtam az magyarul volt. Az anyukám magyar, a papám olasz. Mióta kiköltöztünk még egyik helyen sem voltam, Magyarországon egyáltalán nem, de Olaszországra jól emlékszem. Imádtam ott élni. Amúgy amit írtam azt jelenti olaszul - csak, hogy villogtassam a másik anyanyelvem - “Dolce Buon Dio”
Énekelek én, egyszermélyes kivégzőosztag leszek. Az magyarolasz Rambolina...kell olyan kis piros szalag a fejemre, a többit fantáziából megoldom. Csendesebb és higgadtabb, mi? Közben meg igazi meglepetésgyáros vagy, tudod ám hogy lehet levenni valakit a lábáról...isteni kávé, eper, mindenféle bókok. Hé, te ezt tanultad, vagy így születtél?
Hogy mit csináljak? Na várj, újraolvasom. Öhm...okés. Az a mázlid, hogy nem miniruhába öltöztem, kis helyes magassarkúval. Úgy izgalmas lenne az általad kitalált kis feladat. De így farmer és póló meg sneaker nem olyan gáz. Na rábízom erre a vigyorira a telót, amíg megcsinálom ezeket. Aztán nem röhögni a háttérben te kis kukkoló!
A kép elkészült és odaadtam Biaggio-nak. Azt mondta, idézem: “Hmmmm” azt hiszem ezt bóknak veszem tőle vagy mi a szösznek. Szóval lelépett a képpel, én meg kortyolgatom a karamellás tejet ebben az űrhajós szerelésben. Amúgy az előbb itt volt az a fickó, aki gyepet szokta újrakrétázni vagy mi. Van neki ilyen kis tolós kocsija, és szórja azt a fehér port….tudod a vonalakat meg ilyeneket. És kérdezte, hogy mit csinálok? Mondom nem tudom. Momentán festettem egy képet és most karamellás tejet iszok. Ő is nevetett. Örülök, hogy a feladataid által mindenkit megnevettetek. Megvannak a cetlik amúgy és ahogyan sejtettem egy címet adnak ki. Na jól van, fedd fel magad te leskelődő, merre vagy? Istenbizony nem borítok rád semmit. Jah, és a kép nem az enyém, hanem a tiéd. Sok szeretettel, hogy te se felejtsd el ezt a mai napot ….aminek még nincs vége. Nincs még vége ugye?
Mérhetetlenül cuki vagy! És nem téged nevettelek ki, hanem azt, hogy mennyire édes lehettél, és hogy milyen szemléletesen tudod megfogalmazni az emlékeidet. Ez utóbbit csodálom is benned, meg kell mondjam. Jár érte egy kézcsók! Apukád amúgy azt hiszem beleesett abba a helyzetbe, amibe a lányos apukák szoktak általában. "Szerelmes" lett a kislányába, gyanítom mindkettőbe, amit teljesen meg tudok érteni. Marinda - bár nem a lányom, de a húgom, szóval talán érthető - iránt hasonlóképp érzek a mai napig. Még mindig azt a csöpp kis tündért látom benne, aki a borzas, sötét hajával, rózsaszín fürdőruhában két pofára tömte magába anya lekvárját egy nagy karéj kenyérre kenve a parton, térdelve a homokban. Persze csak a kenyér belsejét ette meg, és még tele volt a szája, mint egy hörcsögnek, de már rohant Ennio meg a többiek után a vízbe. Hogy szedte a csöpp kis lábait! Este meg olyan fáradt volt, hogy apa a nyakába vette, és elaludt a fejére borulva. Egyszer jól meg is szentelte nagy szendergésében az öreget. Csak azt érezte, hogy valami meleg folyik le a hátán... De a lényeg, hogy nehezen tudom felfogni néha, hogy már nem az a kislány, hanem felnőtt nő, akinek vannak tervei, meg karriercéljai. És...pasiügyei... Mindenképp javaslom apukád tudományát bevetni! Célt érsz a házi készítésűvel, és hidd el, nem von le a gesztus értékéből, ha elmondod, hogy édesapád munkáját érdemes dicsérni. Egy férfi a konyhában még mindig az egyik legerősebb tudatalatti vonzerő egy nő számára. Most amúgy rosszul kéne éreznem magam, amiért arra ösztönözlek, hogy vesztegess meg valakit??? Hmm... A keringőt akkor meghagyom a leendőbelidnek, feltéve, hogy nem én leszek az. Na, nem kell frászt kapni, még nem rendeltem meg a zenekart, és a templomot sem foglaltam le! Vicces arcod van, mikor meglepődsz, aztán mosolyogni kezdesz, hogy nem komoly a "fenyegetés"! Nem mellékesen pedig...heh????? Mondanám, hogy értettem amit írtál, de ez mégis mit jelent? Sajnos nincs időm most google fordítózni, mert akkor nem tudok neked írni és közben intézkedni is. Ne haragudj! Nem kell Juve indulót énekelned, főleg, mert félek, hátha lapulnak valahol a környéken afgánok, vagy stadionba igyekvő drukkerek. De ami késik nem múlik! Bátor vagyok és néha szeretek kockáztatni. A Juve induló amúgy nagyon szép, alkalomadtán majd eléneklem neked. Ugyan nem vagyok olyan tehetséges énekes, mint az öcsém, azért még eltalálom a hangokat egészen pontosan. Ha meccsre megyek Ennioval, körülöttünk mindenkinek tátva marad a szája, ha belelendül az éneklésbe! Túlzás nélkül állítom, hogy az egész stadion nem tudja úgy előadni az indulót, ahogy ő egyedül! Mert amúgy tipikus olaszok vagyunk, csak a megszokott vonásokat köztünk furcsán osztotta fel a Mindenható. A húgom igazi olasz szépség, okos, tehetséges, temperamentumos. Az öcsém született muzsikus, igazi vidám olasz, nagy hanggal és folytonos életimádattal, göndör hajjal, és persze az elmaradhatatlan tornádó-méretű pusztítással, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Én meg lettem a csendesebb, higgadtabb (amíg ki nem hoznak a sodromból), visszafogottabb focista. Ez van. Ó, hát a helyzet az, hogy...nem jelszót kér. Vagyis de, de a jelszó...jól figyelj! 1. Picit melegíts be, de elég főleg csak lábra és csípőre. Picit nyújts, csípőkörzés, törzskörzés. Mozgasd át magad! Ha kész vagy, akkor pedig jöhet az első feladatod. Ne aggódj, Biagio kidobóként dolgozik, de amúgy edzőtermet üzemeltet, pontosan tudja, mikor végzel alapos munkát é vigyáz is rád, nehogy megsérülj. Ja, és nem azért nevet ki, mert nevetségesnek tart, hanem mert szerinte eltúlzottan romantikus vagyok ahhoz képest, hogy egyszer beszéltem veled. Mások a nászútjukat nem szervezik meg így, mint én ezt az egy napot. Ami azt jelenti, hogy vagy én vagyok túl érzelgős és túlzásokba esem, vagy Biagio unokafivérem barátnője nem szerezhet erről tudomást, mert követelni fogja rajta. A feladatok pedig: 1. Meg kell csinálnod tíz-tíz térdfelhúzást váltott lábbal 2. Ugyanígy tíz-tíz kitörést váltott lábbal 3. Biagio ad neked egy ugrókötelet, ezzel ötven ugrást kell csinálnod. 4. Igyál egy kis vizet. 5. 25 guggolás 6. Egészségedre. Most már bemehetsz a focipályára. Ha bejutottál, láthatsz majd egy festőállványt, rajta egy fehér festővászonnal. A földön és egy állványon találsz különböző színű festékeket és ecseteket. Van védőruha is, kötény is, bátran vedd fel. Innen pedig a képzeled szab csak határt és az idő amit erre szánnál. Én nem sietek sehová, alkoss valamit! A képet utána Biagio elviszi, de csak annyi időre, míg megszárad. Utána természetesen a tiéd. Ja, és kapod a következő cetlit. Ó, és az asztal sarkán találsz egy másik meglepetést, de ezt most már nem titkolom. Egy kis karamellás tej. Ezúttal ne ezzel kezd a festést szerintem. Jó mulatást!
Type your message here
Send
>>Az otthont nem egy bizonyos hely jelenti,<< >>hanem az, amit egy olyan személy iránt érzünk, akit szeretünk;<< >>a békesség, amely képes eltompítani az ember lelkét mardosó lidércfényeket.<<
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Csüt. Júl. 30 2020, 22:32
10:55
FGran
Idáig hallottam a nevetését, signore. Nem szép dolog kinevetni a kisebbet. Kivéve ha cuki. Cuki vagyok? Ójesszus, a húgodat nem ismerem de már a szívembe zártam. Remélem azért a karneváli maszkban nem esett túl nagy kár. De a többi, észbontó látvány lehetett. És igen, anya kis híjján rosszul lett, amikor meglátott, Annie, a nővérem meg csak röhögött a háta mögött, a tenyerébe dugva a nevetését. Apa viszont megpörgetett mint egy hercegnőt, aztán közölte, hogy ideje Hamupipőkének visszaadni a tündérkeresztanya ékszereit. Mindenféle tánc jöhet. Keringőzni nem kell, azt majd a jövendő férjemnek kell megtanulnia, mert ha egyszer esküvőm lesz, walczert akarok….olyan igazit. Hm….szóval Mrs Spencer megvesztegetésére buzdítasz? Ám legyen. De vagy meg kell kérnem apát, aki messze földön a legjobb cukrász vagy boltit viszek. Ne kérdezd hogy lehet rendőrnek és süteménymágusnak is tökéletes egyszerre, de az. Viszont bízom az élettapasztalatodban, kiderítem mit imád az öreglány. Bár valószínű mindent ami édes és hizlal.
Focipálya? Édes jó istenem!*magyarul leírva* Remélem nem itt akarod behajtani rajtam azt a bizonyos Juve indulót? Ennyi finomság után már istenbizony, hogy megtanulom. De ha belekezdek, akkor nagyjából olyan leszek mint Leslie Nielsen a Csupasz Pisztolyban, amikor Enrico Palazzonak a híres operaénekesnek adta el magát. A hangjától kipusztult a fél stadion. Na jó nem, ez csak az én fanfiction verzióm.Indulok inkább mielőtt tovább bolondítalak az agymenéseimmel. Majd bolondítalak ha odaértem.
Öhm…..itt vagyok, de a bejáratnál áll egy nagydarab fickó és nagy vigyorogva és karba font kézzel valami jelszót kér tőlem. Mi a jelszó? Mondtam neki, hogy a hobbitokat Vasudvardba viszik, meg azt is, hogy Medvemalac kantáros nadrágban narancslevet iszik, és azt is, hogy havasréti szederbokor tavaly nyáron feketét virított, de egyik sem jó neki, és kinevet folyamatosan, valahányszor próbálkozom. Mi a jelszó, kérlek? Megöl a kíváncsiság…..és megint kinevetett….ehhmm...
Hát ezen ismét felnevettem. Tündéri lehettél a milliónyi ékszerrel. De azt hiszem minden kislány életében eljön az a pillanat, amikor felpróbálja anya ruháját, belelép a jóval nagyobb magassarkúba és a tükör előtt illegeti magát. A húgomnál is volt ilyen. Még egy hatalmas kalapot is a fejére biggyesztett. Nem is ez volt a legszebb az egészben, hanem az, hogy valahogy felmászott és leszedte a karneváli maszkot, amit egy velencei kirándulásról hoztak anyáék. Aztán egy széket vitt a nagy tükör elé, arra állt fel, hogy a szoknya leérjen a földig. Gondolhatod, hogy elmorzsoltam egy szívinfarktust, mikor beléptem a szobába és egy fekete tollas maszkos, hatalmas kalapos kis rém fordult felém... Ennio öcsém egy hónapig demonstrálta az arckifejezésemet és görnyedt a röhögéstől. Persze, könnyű volt, mert ő mögöttem jött épp, nem szembesült a rémisztő látvánnyal. Élmény az élet, ha kisebb testvérei vannak az embernek, szóval abszolút el tudom képzelni anyukád reakcióját, amikor szembesült vele, hogy drága kislánya dívának állt. A hurrikánt nem tudom elintézni, de ha megfelelek számodra, egy rumbát, sambát, bachatat, kizombát nagyon szívesen eltáncolok veled bármikor. Ugyan keringőzni nem tudok, mert az nagyon északi nekem, de ha ez a szíved vágya, ezt is szívesen megtanulom.
Ez Mrs. Spencert pedig - javaslat - puhítsd meg a bájaddal, és azzal, hogy időnként csempészel neki némi nyalánkságot. Hidd el, háromszor-négyszer áldozol, cinkosoddá avatod, és a tenyeredből fog enni, mindent elintéz neked. Nem azért tanácsolom, mert odahaza Signora Cannata, Antonio Cannata professzor felesége épp ezzel próbálta elkerülni a szembesülést, hogy a férje időnként más-más diáklányoknak tart különórát az irodájában. Hasonlóképp gyűlölt minden diákot, undok volt és borzalmasan kiállhatatlan, mindenbe belekötött. De aztán Amelia nagyi sütött némi különleges, csak általa kitalált és elkészített finomságot, s becsempésztem az asztalára. A többit kitalálhatod. Mindent elintézett nekem. Sosem volt gond, hogy késtem a papírmunkával. Örülök, hogy ízlik neked a smoothie, és most, hogy már eléggé eltelítődtél, akkor mondom is a következő helyszínt. Ezúttal sétálnod kell egy kicsit, úgy négy háztömbnyit. A Grand Street 263. alatti focipályáig. Ki tudja? Talán ezúttal én is ott leszek... Szólj, ha odaértél, és mondom a teendőidet.
Ps.: Pierrenek minden jót kívánok, ha bármiben állhatok szolgálatára, keressetek bátran. Amúgy - hacsak nem szeretnéd bemutatni - annyira nem izgatom magam rajta. Téged szívesebben ismernélek meg, ha nem bánod. Az imádatot pedig örömmel veszem, mert akkor a jelek szerint tetszenek a kis meglepetés-bonbonjaim.
Type your message here
Send
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Kedd Júl. 28 2020, 14:38
10:28
FGran
Elég energiát? Pörgök mint egy zárlatos búgócsiga. Bár lehet, hogy a kávé csak rásegített, mert amúgy rettentően izgulok, hogy hova kell majd mennem, mit találtál ki oda….fúúúhúúú...tényleg sosem csináltam még ilyet azelőtt, és úgy érzem magam, mint kislánykoromban, amikor kilopkodtam anyu ékszeres dobozából a különféle csillogó csodákat, és még a fülcimpámon is lógtak a klipszek és egyéb csecsebecsék. Gondolhatod, hogy amikor anya meglátott kis híjján rosszul lett...egy kisebb vagyon virított rajtam, alig voltam öt éves. A hurrikánnal szívesen ejtek egy laza rumbát, vagy egy salsát, esetleg egy klasszikus keringőt...úgy megsergetem, hogy azt sem tudja hol csapjon le legközelebb. Hehe...bevettem a Superhero tablettát. Vagy csak a kávéban volt valami. Lucia nénédhez akár együtt is jöhetünk, legalább nem egyedül kell mindent befalnod amit eléd rak. Aztán majd együtt gurulunk haza mint két kisgömböc. Bármilyen furcsán hangzik neked, de tíz éves korom óta nem jártam Olaszországban. Annyi idős voltam amikor elköltöztünk, és azóta nem mentünk vissza. Pedig elhiheted, hogy a szívem egy része odahúz.
Epres smoothie ...haha...hát erre is emlékszem, konkrétan mert aznap piszok meleg volt,én meg már kitikkadtam mire beértem a kórházba, így aztán két adag finomságot kértem, jó hideget ha lehet...na mármost minden bizonnyal nem éppen epres jéghűtésre vágytál volna aznap, de a jóvoltomból részesültél benne. Ígérem ezt az isteni csodát, amit a dobozka rejtett nem öntöm magamra...az illata mennyei...az eper meg….megkóstoltam és ahhhh engem már egybe lehetne olvasztani az epres nyalánksággal….és bocs, de miközben írok, folyamatosan kortyolgatom ezzel az édes sárga szívószállal a finom ínycsiklandó finomságot. De tudod, azért ez….gyilkos kalória bomba. Akkora seggeket fogok növeszteni, mint a tanulmányi hivatalban a rettentő undok Mrs. Spencer. Azzal az idétlen macskavicsorgásával, meg a virsli ujjaival. Mindegyiken már rá van gyógyulva a gyűrű, szerintem egy mini flex sem hozná le...aaaaaahhh elkalandoztam? Bocsika. Ott tartottunk, hogy még mindig imádlak ezekért a meglepikért. Ami Pierre-t illeti, nem kell nyomoztatni, elmondok én mindent róla, Mi érdekel pontosan? És amíg itt nyammogok ezzel a finomsággal, jöhet is a következő helyszín.
Il caffè, per esser buono, deve essere nero come la notte, dolce come l'amore e caldo come l'inferno. Örülök, hogy ízlett a kávé, és remélem elég energiát is biztosít az estéhez. Téged követni, Drága? Egyfelől, a világ végére is! Másfelől...el tudnád hívni egy laza andalgásra a Katrina hurrikánt? Minden sértéstől mentesen, téged követni gyakorlatilag fizikai képtelenség, de esküszöm a Mindenhatóra, hogy én imádom ezt a szertelenségedet, meg hogy egyik gondolatodat követi a másik, és a közös pontok között hét mérföldes távolság van. Olyan vagy, mint a villám. Gyors, fényes és cikk-cakkos! Sose változz meg! Lucia néném, áldja meg az ég a gyönyörű szívét, mint említettem, lassan elindít valamiféle mozgalmat, hogy minket, fiatalságot kondícióban tartson, de legalábbis lásson normális, házi kosztot is enni az előrecsomagolt amerikai vackokon kívül. Csak míg ott jártam, abban a röpke pár pillanatban milliárdszor ígértette meg velem, hogy meglátogatom, elmesélem, hogy ízlett a kávé meg a sütemény, meg persze a többi, amivel engem megtömött, és tovább etethet. Ne aggódj, lesz lehetőséged megkóstolni a híres petrezselymes, fokhagymás, tárkonyos vagy Isten a tudója mit tartalmazó tésztájából, aminek a receptjéért egész Catanzaro, de tán még Calabria is a lelkét eladná az ördögnek. De ő aztán nem hajlandó elárulni senkinek. Szentül megfogadom, hogy biztosítom majd a lehetőséget, hogy megkóstolhasd. Amúgy érezd megtisztelve magad. Mert ezt nem ad ám akárkinek, nehogy azt hidd! Havonta egyszer (talán) különleges csemegeként hajlandó csinálni, igaz, olyankor az utcasarkon túl áll a sor, hogy vihessenek belőle. Mit mondjak, a családunk meglehetősen étkezésközpontú! Egyébként halkan súgom meg, hogy óvatosan azzal, amit írsz. Úgy röhögtem azon, hogy afgán terroristákat lehetne vallatni az énektudásoddal, hogy majdnem kifejeltem a helyéről egy hirdetőtáblát. Holnap magyarázkodhatok majd a viziten, ki vágott homlokon.
A szicíliai esküvők legendásak, bár mivel részben te magad is olasz vagy, el tudom képzelni, hogy akár járhattál is egyen-kettőn. Ha nem, érdemes mielőtt pótolni a lemaradást, mert fantasztikus hangulatúak szoktak lenni. Nálunk mindig óriási esküvőket tartottak, mert sokan vagyunk, sok családtag és barát tartozik a "La famiglia"-ba. És igen, nálunk szegről-végről mindenki rokon, ezért is hivatkozok mindenkire nagynénimként és bácsikámként, akkor is, ha még szomszédok sem voltunk az üknagyanyáinkig visszamenőleg. Kérlek nézd el ezt nekem, még annyira nem vagyok magabiztosan jártas az angol nyelv ezen területén, beszéljem akármennyire jól is a nyelvet. És igen, Francesco bácsi rengeteget tud beszélni, állítása szerint azért, mert az utasai nagy része telefonál, így egész nap hallgatnia kell, csendben vezetni. Nála ez meg kínhalállal ér fel. Hát pótolja amikor csak tudja, mert többet kerepel mint mikor a család nőtagjai egy kupacba gyűlnek tésztagyúráskor. És most, hogy már mindent kibeszéltünk, jöhet a következő mese. Nem vagyok bolondja az epernek, bevallom töredelmesen. Megeszem, ha van, de ha nincs, akkor sem törik össze a szívem. Na, de a lényeg, hogy ez is 'családi' munka volt, mert az epret drága Nonno Giuseppe szervezte le, mert az ő unokája, Arianna egy kertészetben dolgozik, ahol ezek a csodás eprek teremnek. Hajnalban kellett miatta kelnem, hogy elmenjek érte. De esküszöm, megérte a fáradtságot, mert még nekem is összefutott a nyál a számban, ahogy megláttam és megéreztem az illatát. És igen, látom az arcodat...pontosan! Az, amire gondolsz! Epres Smoothie, a'la Fabrizio! Ezt is a köpenyemre terítetted, gondoltam, ha már egyet a mosodának ajándékoztál mert láb alatt voltam (egyértelműen az én hibám volt) illik pótolnom az elmaradt finomságot! Fogyaszd egészséggel, remélem befér még a pisztácia mellé! Ha végeztél, már kapod is a következő helyszínt, és persze a kettes számú cetlit! Kitartás, már nincs sok vissza! Eddig pazarul vetted az akadályokat!
PS: Pierre-t üdvözlöm, és igen, kérnék róla teljes vérképet, labort, problémától függően UH-t, MRI-t, CT-t. Bár lévén, hogy érsebész vagyok, lehet, hogy elég lenne egy kontrasztos vizsgálat... De nyugalom, nem fogok utána nyomoztatni a gyakornokokkal a kórházban. Az etikátlan viselkedés lenne részemről, és megérdemelnék egy Nonna Amelia féle fejmosást is. Mert ilyet úriember nem csinál. Tehát...nem csinálom.
Type your message here
Send
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Pént. Júl. 24 2020, 20:28
09:50
FGran
Az már biztos, hogy kellemes emlék lesz, és közben rettentően izgulok...de ez tudod az a fajta, mint amikor az ember várja, hogy felvették oda ahova jelentkezett, vajon elég jó lesz, vajon mindenben teljesíti majd amit elvárnak tőle? Közben meg valahol hátul az agyában egy habos krémes képe lebeg, amibe legszívesebben beleharapna….ilyen ambivalens hülyeségek ezek. Szóval hogy jön össze az egyetem meg a habos krémes. Gondolom ez azért van mert az agyunk annyira pörög, hogy gyakorlatilag összekutyulja az összes képet amit csak raktárazunk ezért vagy azért a fejünkben. Tudsz követni ugye? Amúgy Lucia nénikéd valószínű még engem is tömött volna, ha maradok, de mondtam, hogy a kávé után indulnom kell tovább. Pedig annak a zöldfűszeres tésztának tényleg nagyon jó illata volt.Ajjjj tudtam volna belőle enni. De majd legközelebb. Legalábbis megígértette velem, hogy lesz legközelebb. Okés, megyek a taxihoz, a Nico-ból írni fogok. Juve induló? Halkan sem tudom, nemhogy tele torokból. Meg aztán az énekhangommal afgán terroristákat lehetne egy kupacban vallatni. Ne utáld ennyire az étterem célközönségét, hogy engem szabadítasz rájuk. Mondjuk a Once Upon Decembert egész tűrhetően adom elő...illetve sikerem volt vele tíz évesen. Na indulok!
Francesco egy édes pofa volt. Kaptam tőle sós pisztáciát, és mesélt nekem egy igazi, hamisítatlan szicíliai esküvőről, amilyen az övé is volt valamikor. Annyit beszélt, te jóistenke! Hát engem is túlszárnyalt, de így legalább nem tűnt olyan hosszúnak az út. Mondtam már, hogy imádom a rokonaidat, barátaidat, akárkik is ők? Itt az étteremben egy aranyos, középkorú hölgy leültetett az ablak mellé, és kihozott nekem egy dobozkát, amihez szintén nem szabad hozzányúlnom. Van rajta egy eper is a tetején. Ahhoz sem szabad, pedig nagyon guszta. PS.: Pierre már jobban van, de édes vagy, hogy bármit megtennél érte. Majd megmondom neki, ha legközelebb beszélünk, teljesen biztos vagyok benne, hogy odáig lesz a gyönyörűségtől. Ő egyébként egy francia cserediák, aki két szemeszteren át tanulja az amerikai politikai rendszer berendezkedését. A teljes neve Pierre Arnauld. Érdekel még valami vele kapcsolatban, vagy kielégítettem a kíváncsiságod?
Semmiért ne kérj elnézést, Kedves! Ezt a napot pontosan erre szántam, nem sietek sehová. Nyugodtan élvezd ki minden percét, mert pontosan ez volt a célom ezzel az egész kis 'hadművelettel'. Valami olyan emléket adni, amid eddig nem volt, és ezt abszolút és kizárólag boldog emlékként szeretném, ha elraktároznád. Ami persze nem jelenti azt, hogy a korrektív visszajelzést nem fogadom el. És hát a kávé... nos, bevallom, picit ötvöznöm kellett a dolgokat, mert valóban, az automatánál kávéval öntöttél le, a kantinban karamellás tejjel, de...most komolyan, milyen férfi lennék, ha automatás kávét küldtem volna ki Lucia nénémmel? Nem mellékesen, ha így tettem volna, valószínűleg már nem találtad volna meg az ásót és az üzeneteimet is hiába várnád. Lucia néni felsőbb utasításra élve temetne el. Nem azért, mert nem szeretne, hanem mert drága jó Nonna Amelia a szívéhez kapna a szégyentől és két napig járna a templomba imádkozni a lelkem üdvösségéért. Kisírná a két szemét is, hogy mikor lettem én egy 'lókötő', egy 'szoknyapecér' egy 'lelketlen huligán', mert egy igazi úriember ad bizonyos dolgokra, és a hölgyekkel való illedelmes bánásmód a mi családunkban nem az, amit csak úgy elhanyagolhatunk. Ehhez pedig hozzá tartozik, hogy ha már egyszer időt veszek el a drága életedből, akkor az igazi tartalommal töltsem meg, adjam meg a módját, ne pedig 'amerikai módra' lopjam el azt. Mert ez főben járó bűnnek számít. Mondjuk az is, ha kihagyjuk az ebédet. Szóval itt azért van dilemma, hogy vagy a közös étkezések számítanak túlzottan az átlaghoz képest, vagy épp ellenkezőleg. Az udvarlás módja és menete az, ami végtére is annyira nem lényeg, pont a közös étkezések szintjén számít? Én inkább az elsőre szavaznék, mivel tapasztalataim szerint - nálunk legalábbis - az enni vagy nem enni, jószerével hasonló horderejű eldöntendő kérdésnek számít, mint a(z) Hozzá mész vagy nem mész hozzá? / Elveszed vagy nem veszed? Örülök, hogy ízlett, és Lucia nénémtől nem is számítottam másra, mint hogy megtöm azért némi harapnivalóval. Míg csináltam a kis meglepetésedet nekem is állandóan teletömte a számat. Hol ezt kellett megkóstolnom, hol azt, hol a ravioliját, hogy a szószból kellett mintát vennem, hogy szerintem kell-e még bele bazsalikom, vagy sem. Szerinte mindenki túl vékony, minden fiatal éhezik, és rohanva eszik, csoda, hogy nem halunk éhen halomra. Remélem azért nem etted magad degeszre. Kell még a hely abban a pocakban. A következő pont pedig, amit meg kell látogatnod, az a Da Nico Restaurant. A Mulberry street 164 szám alatt található, nem messze a Grand streettől. Itt nem kell versikét mondanod, megnyugodhatsz. Ha már ennyire jól kitanított Gino bácsikám, teljesen elég, ha felállsz a pultra, és teli tüdőből elénekled a Juventus csapatindulóját! A nyakba ugrást bevállalom, egye fene, de csak mert úgy látom, ez neked valamiért nagyon bejön. Szóval szárnyalj, Angyalom, én meg kibiztosítom magam, nehogy a nagy lendület kivigyen minket a Föld gravitációs teréből! Most pedig, ha már teljesen kiborultál, megnyugtatlak: nem kell énekelned. Egy taxi vár odakint, ő Francesco bácsi, aki elvisz majd, mert gyalog elég messze lenne. Nyugodtan bízd rá magad. Ha odaértél, mondom, mit kell tenned. Addig pedig egy személyes megjegyzés: Valóban ráncolod az orrocskádat, de engem jobban megfogott, ahogy lehajtod a fejed és zavarodban a füled mögé tűröd a hajad. Olyankor a szempillád árnyékot vet az arcodra és egészen tündérivé válsz. Én így (is) szépnek látlak. Ja, és igen, a cetli. Látod, lányos zavaromban, hogy minden a helyén legyen, majdnem meg is feledkeztem róla. Tedd csak el biztos helyre a kis cetlit, és őrizgesd. Majd a végén megtudud, mit rejt a feladvány. Minden helyszínen kapsz egyet majd. Vagyis...majdnem mindegyiken.
Ps: Remélem Pierre már jobban van, és ha bármit tehetek érte, a gyógyulásáért vagy azért, hogy jobban érezze magát, szólj bátran! Ps2: Ki az a Pierre???
Type your message here
Send
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Szer. Júl. 22 2020, 16:02
09:10
FGran
Bocsi, hogy kicsit későn írok vissza, de amikor végre megnézhettem a meglepetésed, nem tudtam ellenállni a késztetésnek, és bele kellett mártani az ujjam. Ínycsiklandozó volt az egész….ééééés ha emlékeim nem csalnak akkor egy ilyet borítottam rád a második napon, amikor Pierre-t látogattam meg a kórházban. De az automatás volt, és gyanítom nem üldögéltek benne kicsi italiano amicik, hogy megőröljék benne sem a kávét, sem a mogyorót...eeeeez viszont te jóég! Ez valami mennyei! Köszönöm, köszönöm….mille grazie...nem is tudom hány nyelven írjam még ezt le neked. Nem tudom most kukucskálsz e valahol kis hamis, de szeretnélek tájékoztatni, hogy ha zavarba jövök akkor mozgatom az orromat mint valami kis mongúz, ami rém idétlen, de neked én most már mindent elhiszek. Jó, bájos vagyok, kipipáljuk. De ezt személyesen is hallani akarom ám tőled, miután egy ilyen kávé után a nyakadba ugrom.
Gino bácsikád beszélt nekem a fociról, nem tudom pontosan mit, mert nem értek hozzá, de minden második szava az volt, hogy “Forza Juve!” Nem mertem visszakérdezni, viszont cserébe Lucia hozott pár aprósütit a kávéhoz és mondta, hogy egyek inkább és ne aggódjak, nem sok olasz nő ért a focihoz, de ettől legalább a férfiak még inkább férfiasnak érzik magukat, hogy ők meg igen. Itt aztán elkezdtek egymásra replikázni Ginoval, én meg belemerültem inkább a kávéba. Viszont a sztorik rém édesek. Főleg a kertben pucéran rohangálós….mindent elhittem, az égvilágon mindent, és ha végre találkozunk, mindet a fejedre is olvasom. Miután megimádtalak ezért az isteni kávéért. Jöhet a következő helyszín. Kaptam egy papírt is amúgy amire egy szó van írva….szerintem utcanév, de lehet tévedek. Mindegy. Ez még csak az első nyomocska.
Viccelsz velem? Abba ne hagyd! A kantin után jöhet egy cukrászda, aztán kávézó, aztán egy iskolai előkészítő menzája! Minden nap más illatot szimatolhatnak rajtam a műtőben, a rendelőben. A kávé például pont illett az ultrahanghoz, a beteg meg is jegyezte, hogy milyen finom karamella illatú itt a fertőtlenítő. A zavarba ejtés pedig nem volt szándékomban, kivéve, ha ez pozitívumként értékeled, mert akkor nagyon is az volt a szándék! Mit szándék?! Színtiszta akarat! Ha nem, akkor viszont csupán ártatlan tévedés. Esetleg balga ügyetlenség! Na, de örülök, hogy odaértél, és ez esetben tartozom is egy kis történettel. Ha felemeled azt a kis kúpot, egy poharat fogsz találni alatta. Nem meglepő, ez bizony egy kávé. De nem akármilyen kávé! Ez egy olyan kávé, ami ugyan hasonlít az általad rám borítottra, mivel egy csipetnyi karamellt csempésztem bele a pohárba, de mégis más lesz. S hogy miért? Mert ez egy IGAZI, HAMISÍTATLAN *dobpergés* Caffé Napoletano! Ennek a kávénak a különlegessége pedig egyrészről a kávéőrleményen és annak pörkölésén múlik, a másik fele pedig a Campania tartományban termesztett mogyoróból készült mogyorókrémen múlik, amit érezhetsz is, ha megkóstolod. Kevés helyen tudják jól csinálni, és odahaza valóban tökéletesebb, de azért remélem így is elnyeri tetszésedet a csakis neked elkészített és kikísérletezett kávékülönlegesség, egy csipetnyi karamellel, és sok-sok szeretettel. A mogyorókrém és a kávéőrlemény pedig egyenesen Olaszországból érkezett, méghozzá a nagybátyámék földjéről, Nápolyból, saját kezével írta meg a kis üveget, mert tudja, hogy bolondja vagyok ennek a krémnek. De neked szívesen megbontottam, Bellissima! Ééés igen, lebuktam, bizony, néhány lépésnyire voltam tőled mikor bejelentkeztél. Meg kell mondjam, bűbájos vagy, amikor zavarba jössz. Ahogy olvastad a kis versikét ...hát nem csodálom, hogy Gino bácsikám a raktárba akart zárni, hogy inkább ott tartson maga mellett és egész este veled cseverészhessen. Elbűvölő személyiséged van, mondták már? És mielőtt még visszaadnád Lucia nénémnek az ásót és azzal kergetnél meg, már sajnos tovább kellett indulnom a következő helyszínre. De te élvezd csak a kávét, remélem valóban ízleni fog, és hamarosan újra jelentkezem, hogy merre indulj tovább. Ps: Ne hidd el Gino bácsi egyetlen történetét sem rólam! Azt sem, hogy nálam rendesebb fickó nem létezik, meg azt sem, hogy én voltam az olasz labdarúgás eltántorított üdvöskéje, és velem verhetetlen lett volna az olasz válogatott. És nem, nem igaz, hogy pucéran rohangáltam a kertben nyáron és miattam égett ki a kedvenc fügefája a kőfalnál. Mind szemen-szedett igazság!
Type your message here
Send
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Kedd Júl. 21 2020, 00:07
08:48
FGran
Mondták már, hogy hihetetlenül lehengerlő tudsz lenni? A zavarbaejtés azt hiszem egy olyan tulajdonság, amit minden bizonnyal már az anyatejjel szívtál magadba. Ami pedig azt illeti, függetlenül attól, hogy milyen pacák díszítik időnként a köpenyed, kezd egyre inkább szépnek tűnni amit én okoztam. Mondjuk majdnem sikerült beletalálnod a ruhadesign dologba….ugyanis a kelmefestészet valóban érdekel. Megnyugtatásul, nem szándékozom a továbbiakban téged használni vászonnak, hacsak külön igény nem mutatkozik rá. Öhm...hirtelen nem tudok semmit amit ne szeretnék, allergiás sem vagyok semmire. Szeretem a húst és meg is eszem, ahogyan a zöldségeket és a gyümölcsöket is. Nem tudom mit tervezel de remélem nem fogsz degeszre tömni.De ha cserébe te részesítesz elsősegélyben akkor tudod mit? Mindenre allergiás vagyok! Mindenre! Ahhhh tényleg nagyon izgulok, és rendben, követem az instrukciókat és el is indulok. Remélem nem fognak teljesen hülyének nézni ha ezt elrebegem abban a kávézóban, de majd nyitva marad a messenger, hogy tudjak puskázni. Onnan jelentkezem! Nem csalok, ígérem.
Itt is vagyok! Gino bácsikád eszméletlen sokat tud beszélni, bár amikor én is rákezdtem, és megsoroztam mindenféle hülyeséggel pislogott rendesen. Lucia nénikéd viszont nagyon nevetett. Azt hiszem nem fog kinyírni, de a biztonság kedvéért eldugtam az ásóját. Szóval elmondtam amit kértél, nem nevettek ki és kaptam egy kis kúpos papírral letakart valamit. Lucia nénikéd tette elém, és azt mondta ne nyúljak hozzá, amíg te azt nem mondod. Még meg sem szagoltam, pedig elhiheted, hogy rettentően kíváncsi vagyok. Elhitetted itt velem, hogy különleges vagyok, szóval a különlegességem teljes tudatában közlöm veled, hogy elképesztően, hihetetlenül és rettentően nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság, szóval ne csigázz tovább!
Ez esetben akkor virtuálisan kézcsókom a kisasszonynak, és igazán örvendek a szerencsének. Örülök, hogy az ötletem ilyen hatást váltott ki. Őszintén szólva úgy gondoltam, hogy egy hozzád hasonló, különleges hölgynek valami egészen különleges jár. A tárgyak nagy része egy idő után feledésbe merül. De az élmény, az érzés örökké kísérni fogja az embert. Ezért is gondoltam arra, hogy ma - ha benne vagy - ezt az emléket ajándékozom neked. Az a tudat pedig, hogy még sosem csináltál ilyesmit külön öröm, mert azt jelenti, nem volt még rajtam kívül olyan ember, aki ilyennel próbálkozott volna. Hogy ez zseniális húzás volt vagy vérciki és idióta? Hááát...majd a végén eldöntöd! Jut eszembe, van valamilyen étel allergiád vagy intoleranciád amiről érdemes lenne tudnom? Olyan dolgok amiket imádsz, és olyanok, amiket ki nem állhatsz? Csak, hogy megjegyezzem. Tudod. Szükség esetére. A köpenyért egy percig se aggódj, némi tisztítószer és víz csodákra képes, a mosoda elintézte már. Sebész vagyok, hidd el, nem a meggy vagy az eper az, ami a legerősebb foltot hagyja a ruhámon időnként. Amúgy pedig nem is a teljes kínálat szerepelt rajta. Sem ketchup, sem mustár, sem pedig az a furcsa sárgás trutymó nem volt még a repertoár része, amit itt szószként emlegetnek. Szóval van még néhány tiszta cuccom amin kipróbálhatod a festőtudományod, ha netalántán a ruhadesignerek világa felé kacsintgatnál. De ne tereljük el itt a szót, mert rád bizony mozgalmas kis feladatok várnak. Az első: az East Houston Street és a Norfolk Street sarkától nem messze van egy pici kávézó. Gaia Café a neve. Az alagsori szinten van, szóval jól figyelj, hogy megtaláld. A pultnál ismételd el: "Szél szárnyán érkezett, felhők felett. Az óhaza nevelte, új otthonra itt lelt. Hozta az, akit senki nem várt. Viszi az, aki sem itt, sem ott nem járt." Tudni fogják miről van szó. Pár percig eltart, míg megkapod, de amint a kezedben van, arra kérlek, írj nekem, és mellékelek egy történetet. Addig nem ér sem belenézni, sem belekóstolni, sem megszimatolni, bármi is legyen az, amit kézhez kapsz. Nyugodtan foglalj helyet majd, pár percig élvezheted Gino bácsikám hamisítatlan olasz vendégszeretét. Ne csalj! Azért piros lap jár! Ó, és őszinte leszek, a legkevésbé sem zavar az, hogy édesapád rendőr és hogy szintén olasz. Ha építőmunkás lenne, vagy golfpálya őr, netán kertész, ezen a hozzáállásomon az sem változtatna. Engem úgy tanítottak, hogy tisztelettel bánjak a szebbik nemmel, és ez nem félelemből fakad, hanem mert soha eszembe sem jutna, hogy direkt fájdalmat vagy bánatot okozzak. Egyszerűen nem vagyok erre beállítva. Azért remélem a rosszfiús szívtipró imidzsem minimál stílusa nem tántorít el a további játéktól!
Ps: Vigyázz Gino bácsikámmal, egészen odavan a csinos szőke lányokért. Nagyon hamar az ujja köré csavar, mire észbe kapsz, már odaígérted magad neki feleségül. Lucia néném nekem meg kitekeri a nyakamat.
Type your message here
Send
★ lakhely ★ :
Queens
★ foglalkozás ★ :
Senior érsebész rezidens
★ play by ★ :
Ian Somerhalder
51
Vas. Júl. 19 2020, 23:02
08:48
FGran
Ciao! Azt hiszem a kíváncsiságom fogja egyszer a vesztemet okozni, de képtelen voltam ellenállni ennek az üzenetnek, amit a telefonhoz mellékeltél. Az igazat megvallva még soha nem csináltam ilyesmit. Igaz, még soha nem öntöttem le senkit a büfé teljes kínálatával. Remélem a meggyes shake kijött végül, azt hiszem annak szerdán esett áldozatul a köpenyed. Scusi.
✓ látta: 08:50
Igen, készen állok! Bár ez meredek kijelentés, mert fogalmam sincs pontosan mire is, de abszolút készen. És bízom benned, főleg mert tisztában vagy azzal, hogy a papám rendőr, és olasz származású, szóval ez a kettő együtt elég gyilkos kombináció. Viccelek! Bízom benned! És eléggé felcsigáztad az érdeklődésem, szóval várom az első instrukciókat.
Szia Angyallány! A jelek szerint kíváncsivá tettelek. Ennek igazán örülök! Aggodalomra semmi okod, ígérem, nem esik bántódásod és mindent elkövetek azért, hogy ezen a kis kalandos utazáson igazán jól érezd magad! Amennyiben igent mondasz, különböző helyekre foglak irányítani, ahol feladatok várnak rád. Ha megcsinálod őket, cserébe mindig kapsz majd valamit, amit gondosan meg kell őrizned, de csak a végén árulom el miért. Mindenhová egyedül kell menned, csakis üzenetben leszünk kapcsolatban. Ám mielőtt megadnám az első instrukciókat, szeretném tudni, valóban készen állsz-e a játékra? Bármit kérek - persze az illendőség és a józan ész határain belül - megteszed? Reményeim szerint nem fogod majd megbánni. Cserébe bármikor kérdezhetsz bármiről, és nem hagylak magadra. A játék végén pedig vár rád egy kis meglepetés. Készen állsz, Angyallány? Üdv - FGran_Bianconeri55