★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 227 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 220 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | not the addams family Csüt. Júl. 16 2020, 15:32 |
| Derek Kavinsky | Play by: David Giuntoli vagy Dominic CooperSzületési hely: Alexandria, Virginia Kor: 30-31, 1989. hónap-nap szabadon választható Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Teljesen mindegy, csak ne a szomszédom legyél, mert az őrületbe fogsz kergetni. Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Rád van bízva Csoport: Bűnüldözés és elhárítás Történetünk: Te vagy a család elsőszülöttje, negyed részről orosz, akárcsak én. Ebből kifolyólag gyerekként rajtad nagyobb volt a nyomás, mint rajtam. Viszont ez elég gyorsan megváltozott, amikor a nagyapánk törekvései elég nyilvánvalóvá váltak. Ám, sosem volt közöttünk feszültség, ha gyilkoljuk is egymást, az is csak azért van, mert a jó testvéri szeretetbe beletartozik. A szüleink összetartásra neveltek minket, ami erősen látszik, hiszen ride or die testvérek vagyunk, avagy akár hajnali háromkor is képesek lennénk repülőre pattanni, ha baj történne a másikkal. Ami hamarosan változni fog, hiszen téged éppen most helyeztek át a New York-i SWAT csapatba, de mivel imádod a családodat szívatni, ezért meglepetésnek szánod. Illetve, azért az sem elhanyagolható, te mindig is jobban lázadtál a családban lévő „szigorú orosz” neveltetés ellen. Ez pedig azt is takarja, hogy neked a kezdetektől fogva eszed ágában sem volt nagykövetnek lenni. Tipikus nagydumás vagy, aki akkor is a társaság középpontja, ha nem akarja. Apától származó genetikai betegséged, hogy nincsen halálfélelmed. Na, meg az is, aki bántja a családod, annak vagy tíz perce van menekülni az államokból, vagy a temetését leszervezni. A tíz perccel, lehet talán még sokat is mondtam. Az meg a másik, hogy idióta sem vagy, ezért sok rossz húzásodról nem tudtak anyáék, mert mindig én fedeztem a hátsódat. Szórakoztatásod a szekálásom, ezért, ha az agyamra akarsz menni, akkor pesztrálni kezdesz. Mondjuk ennek akkor fele se tréfa, ha azt jelzi a radarod, hogy hímnemű közeledik felém… Igen, teljes mértékben leszarod, hogy közeledek a harminc felé. A női hisztériát, akkor sem bírod, ha a családtagjaid okozzák, de türelmes típus vagy és inkább megvárod, amíg elül a „vihar”. Zárszóként pedig, legyél bármennyire vakmerő, vagy dühöngjek bármennyire is a kórházi ágyad mellett, nekem akkor is te vagy a kommandósok ásza. Meg a legjobb barátom is egyben. Minden hülyeségeddel együtt. || Az ET-m szerintem nyújt segítséget, abból kifolyólag, hogy tesók vagyunk. Ha érdekel, a karakter dobj egy PM-et, és mindent megbeszélünk. ^^ || |
Nina ... | Play by: Paget Brewster Születési hely: Nincs megszabva, te választod meg. Kor: 51-55 közé tennélek, de alkuképes vagyok. Lakhely: Anyukám és lakótársam is egyben, avagy Manhattan - Greenwich Village Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Hivatalosan elvált Csoport: Egészségügy Történetünk: Egy ápolónő vagy, két gyermeked van, egy fiú és egy lány, bár nincs könnyű dolgod, mert mindkettő a rendfenntartásban dolgozik. Az meg a pláne, hogy a félvér orosz ex-férjed szerint minél kevesebbet tudsz a védenceiről, annál jobb. Így sosem ártottad magad bele a munkájába. Viszont, nem úgy ismerem az én drága anyukámat, hogy a neve kuss lenne. Mondhatnám azt is, hogy a harciasságot a családban tőled örököltük, legalább is én biztosan. Azt szintén, talán mindketten miattad döntöttünk úgy a bátyámmal, hogy szeretnénk életeket menteni, védeni. A családi kapcsolatok nálunk nem mennek valami gördülékenyen, tekintve, az apósod utált és mindent megtett, hogy ne láthasd a gyerekeidet. Ami amúgy sem jött volna össze, mert akkor titokban mentünk volna a bátyámmal hozzád. Meg ebben apa sem volt partner, aki amúgy szeret téged. Bár, azt is mindenki megérti, miért mentetek szét. Mert az apósod nem egy gyenge figura, te pedig többre tartod magad annál, minthogy tönkre menj. Tulajdonképpen ezért is váltatok, holott a nevelésben, háztartásban (és minden másban, ami egy család működtetéséhez kell) közösen döntöttetek. Apa örömmel beszélte meg veled a felmerülő gondokat, mert megbízható vagy és észérveket hozol fel egy vitában/problémás kérdésben. A gyerekeidet mindig is foggal-körömmel védted, ezért is akadtunk ki a bátyámmal, hogy mik a feltételek. Azon meg pláne, amikor zokszó nélkül apához kerültünk, nem mintha baj lett volna, de akkor is, te az anyukánk vagy! Tipikusan az az anyuka, aki mindent teljesen lazán kezel. Mint például, ha egy kollégám jön fel hozzánk, te mindig cinkos mosolyt villantasz és elvonulsz. Illetve arra is volt példa, amikor a törődjek magammal felkiáltásod alatt nem azt értetted, amire sokan gondolnának. Mit is mondhatnék? Modern anya vagy. A csillagokat pedig megértem lekönyörögni, amikor azt kértem lakj velem egy lakásban. Ez legfőképpen azért volt, mert aggódtam érted, hogy egyedül vagy Alexandriában. Derek messzebb van, apa folyamatosan utazik… Te pedig kire számíthatnál a bajban? Igaz, amikor elmentem Quanticóba az sem volt jobb, de a támogatásoddal elviselhetőbb volt az egész. Viszont, zavart téged, a nagy csend, ezért hoztál egy kutyát a menhelyről. Amit nem is igazán bántam. Meg amióta az új munkahelyeden összebarátkoztál a kollégáiddal, csak úgy zajlik az életed és annak mindketten csak örülni tudunk, hogy a sok szar után újra jól érzed magad. || Sokat nem kötök meg, remélem azért át tudtam adni a karaktert és várlak téged is szeretettel. Plusz infónak ott az ET, a fiadé (ha előbb jönne, mint te). A fekete leves pedig, hogy tényleg Paget-et szeretném anyunak, így az avialanyon kívül mindenben kompromisszumképes vagyok. ^^|| |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | not the addams family | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |