★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 476 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 462 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Milo Salazar, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Garett Thompson Szomb. Júl. 22 2017, 01:19 |
| Garett Thompson Ide jön az idézet Karakter típusa: keresett Teljes név: Garett William Thompson Becenevek: Garett, Will Születési hely, idő: London, 1990. április 1. Kor: 27 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Egyedülállók, állsz mellettem? Csoport: Üzlet Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Yale Kereskedelem Ha dolgozik//Munkabeosztás: Közöd? Ha dolgozik// Munkahely: Ott ahol te nem Hobbi: Megkeseríteni az életed? Nem.. éttermeket, büféket, kajáldákat vásárolok fel.
Ha jellemeznem kéne magam, akkor csak annyit mondanék, hogy megvan bennem minden ahhoz, hogy tökéletes üzletember legyek. Rengeteg pozitív értékkel rendelkezem és lépjünk túl a külsőn, tudom hogy a nyáladat csorgatod már rám. Szóval mint mondtam rengeteg pozitív értékkel rendelkezem. ◆ képes vagyok átgázolni másokon ◇ megszerzem mindig, amit akarok ◆ számomra nincs lehetetlen ◆ manipulatív és meggyőző vagyok ◇ még akkor is meggyőzlek mindenről, ha nincs ínyedre a dolog ◆ sose okozom csalódást ◆ nem ismerem azt a szót, hogy vereség ◇ kitartó és tántoríthatatlan vagyok Persze, tudom hogy ezek között szinte majdnem csak számodra negatív tulajdonság és miért is mondok ilyet.. ha figyeltél volna, akkor az elején már leszögeztem, hogy minden meg van bennem, ami ahhoz kell, hogy ÜZLETEMBER legyek. Szerinted az alanyuszi-muszik megszerzik azt, amit akarnak? Képesek valakit meggyőzni valamiről? Tudják befolyásolni az emberek gondolatait? Nem, sajnos nem. De azért nekem is vannak negatív értékeim. ◆ talán túlságosan is tisztában vagyok az adottságaimmal ◆ sosem kérek bocsánatot, nem vagyok képes a megbánásra ◇ ha visszacsinálhatnék mindent, akkor rideg és távolságtartó lennék a kezdetektől fogva ◆ nem tudok megbízni senkiben sem Ide jön az idézet Lola Torres. Semmi, egyszerűen semmi sem ugrik be hirtelen róla, pedig biztos vagyok benne, hogy hallottam már valahol a nevét és tényleg.. olyan ismerős. De végül már feladnám a visszaemlékezést, amikor eszembe jut, hogy ki az a Lola. Az a barna lány, aki menthetetlenül belém volt szeretve és annyira idegesítő volt, nem tudom mit várt tőlem, de az biztos hogy nem engem akart. Legalábbis tettem róla, hogy ne engem akarjon, elég rendesen megutáltattam magamat vele, szerencsére egy idő után fogta a célzást. - Én nem beszélek. - szögezem le és csukom le a laptopomat, majd az összes szem rám szegeződik. Bár ne a bátyám lenne a főnököm, bár ne ismerné a múltam minden egyes darabját. Jelenleg most arról van meggyőződve, hogy Lolaék étterméhez ő rajta vezet el az út és a legjobb eszköz én vagyok a megszerzésére, mert egyszer szerelmes volt belém. A szerelem nem több, mint elmezavar, pillanatnyi képkiesés, amikor a hamis képek, vágyak által kreált dolgok kerülnek domináns szerepbe. A szerelem minden, amire az embereknek nincs szüksége. - Márpedig megteszed, hacsak nem akarsz új állást magadnak. - jelenti ki, pontosabban fenyeget meg úgy, mintha csak azt mondaná, hogy nem kapok csokit a szülinapomra. Persze talán nem éppen ez a megfelelő hasonlat, de ezzel kell élni, ezem van a szemléltetés céljára. Csak néztem rá, néztem mélyen a szemébe és próbáltam eltántorítani ettől a hülyeségtől, de nem sikerült. Nem adta fel, tartotta a szemkontaktust és egyetlen pillanatra sem szakította meg. Sóhajtva elfordítom a fejemet. - Legyen.. - felelem halkan és az ő arcán egy diadalittas mosoly terül szét. Nem értem a bátyámat, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy minek kell neki egy olyan jelentéktelen étterem, mint azoké.. Az a lány maga a kínszenvedés, maga a megtestesült ocsmányság. De végül elém dob egy mappát, melyből kicsúszik egy kép, egy csinos és elég szép lányról. - Ez ki? - teszem fel a kérdést, majd jobban megtanulmányozom a képet. - Ő. - egyetlen szó, mellyel mindent elront. Mellesleg szerintem lehetetlen, ez a lány nem lehet ő, Lola.. nem, nem hiszek neki, egyáltalán nem hiszek neki és ebben nincs semmi csodálnivaló. Lola nem volt éppen egy szép lány, olyan átlagos volt a copfjaival és a frufrujával. NA jó, ronda volt.. baromi ronda és nem is kell csodálni, hogy lekoppintottam. *** - Jó napot Mr. Torres, elnézést a zavarásért. - szólok bele atelefonba. - Jó napot, miben segíthetek. - kérdezi egy mély bariton. - Garett Thompson vagyok, csak azt.. - és be sem tudom fejezni a mondatomat. - Garett? Jó felőled hallani végre! Ugorj be az étterembe. - hív meg, mire én csak elmosolyodom. - Éppen erről szerettem volna beszélni önnel. - mondom neki és még nem igazán találtam ki, hogy hogyan tálaljam fel neki, hogy adja el az éttermét nekünk. Azt tudom, hogy Lola nem fogja hagyni és mindent megtesz, hogy az apja ebbe ne menjen bele. Ami nekem csak plusz problémát és fejfájást fog okozni és nekem ehhez most nagyon, de nagyon nincs kedvem. - Egész pontosan miről lenne szó? - egy kisebb szünettel próbálok err a kérdésre válaszolni - Az lenne a legjobb, ha ezt személyesen vitatnánk meg. - végül ennyit közlök vele. - Rendben, akkor esetleg holnap betudnál nézni? - teszi fel a kérdést, míg nem hangzik fel egy másik. - Kivel beszélsz? - ez ő. Ebből már semmi jó nem sülhet ki.. És észreveszem, hogy valaki próbálja lefogni a mikrofont, de nem éppen megy neki. - A régi szerelmeddel, Garettel. - erre csak megforgatom a szemeimet. Istenem, miért kell nekem ezzel mindig szembesülnöm? - Felejtsd el Thompson, bármit is tervezel, felejtsd el. - és már a pittyegést hallom, lerakták. Komolyan mondom, ha ez a befektetés nem fog megtérülni, ha nem éri meg ezt a sok energiapazarlást, akkor megölöm a testvéremet. Saját két kezemmel oltom ki az életét, mert megint találkoznom miatta azzal a bolond lánnyal.. Bár ne lenne ott holnap az étteremben. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Garett Thompson Hétf. Júl. 24 2017, 14:54 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Kedves Üzletember! Igen, szándékosan nem a nevedet írtam oda, ha egyáltalán feltűnt, és nem most olvastad vissza, hogy igazat mondok-e. De szólíthatlak másként is: a Mr. Seggfej iránt különös késztetést érzek, főként, ha karakterhű maradok - tudd, hogy utál titeket, amiért a következő áldozatotok Loláékat választottátok, és senkire sem lehet rákényszeríteni semmit, csak akkor, megadja magát. :vigyori: Szívós, undorító, nagyképű. Leginkább Kisujjhoz, vagy Othello Jago-jához tudnálak hasonlítani, ők rendelkeznek hasonló értékekkel, -ítélettel és besorolással a szótáramban. Mindkettő közöse még a A hatalommegszállottság, ami szerintem belőled sem hiányzik. Aztán van itt valami, ami róluk nem mondható el, hogy jóvágású fiatalemberek. Hogy melyik jelzőről beszélek, azt nyugodtan döntsd el! xD Igazából fogalmam sincs mit mondhatnék még, azon kívül, hogy utadra engedlek. Hiszen le kell sakkoznotok mi lesz az étteremmel és veletek, és hogy mit is fogsz meghódítani tulajdonképpen. És ehhez nem segít hozzá, ha továbbra is jártatom a számat. Tehát foglalózz, aztán hess játszani! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Garett Thompson | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |