New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 493 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 478 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Our own D-day
TémanyitásOur own D-day
Our own D-day EmptyVas. Júl. 12 2020, 11:49

Our own D-day
Sophie & Christopher & Aiden
Elég borongós nap van, a láthatóságot pedig csak tovább rontják apám dolgozószobájának sötét falai. Ezúttal nem hivatott, most csupán a kórházból hazaérve fáradtan sétáltam fel a lépcsőn, hogy szobámba menjek pihenni, mikor ő nyakon csípett, kitárta ajtaját és egy határozott mozdulattal intett, hogy befelé. Láttam a szemében, hogy mérges és ez megrémített, ugyanis hosszú évek munkája által fejlesztette ki azt az érzéketlen arckifejezést, amit talán még elalváskor is magán tart. Ha már látszik rajta a düh… nem is készülök semmi jóra. Pontosan tudom, hogy mi vár rám, egyszerűen csak érzem, mert nem vagyok hülye, tisztában vagyok mindazzal, amit az elmúlt hónapokban művelt, láttam az autókból felém leskelődő embereket, a folytonos méregetést minden alkalommal, mikor elmentem itthonról, majd hazajöttem. Talán már egy kicsit bele is fáradtam ebbe, nem tudom, hogy mit akarok, derüljön ki a kapcsolatom és lesz, ami lesz, vagy ne keltsek vele botrányt és tűrjem a szorongást. Nem az én jogom efelett dönteni, így hát összeszedem bátorságomat már a zárt szobában és apámra nézek. Remeg. Ez nagyon furcsa tőle, de nem kell még csak orvosi szem sem ahhoz, hogy tudjam az okát. Apám nem normális, olyan dühromai vannak, amiket kezelnie kellene, mégsem meri senki azt mondani neki, hogy ő nem tökéletes.
- Mélységesen szomorú vagyok, hogy a fiam vagy. - Nyelnem kell. Utálom. Mikor már felkészítem magam arra, hogy mit mondhat, mond egy annál sokkal fájdalmasabbat. Mit mondhatnék? Hogy sajnálom? Nem sajnálom. Mivel bizonyítottam az ő vére vagyok, nem én vagyok a hibás azért, mert élek.
- Én is - szökik ki suttogott hangon belőlem a felelőtlen őszinteség. Christopher és még néhány személy ráébresztett arra, hogy nem kell mindent eltűrnöm, még ha az apámmal is nézek szembe. Meglepett szemekkel pillant rám.
- Tessék? - Újra nyelek a földet bámulva. Nagyon félek, de veszek egy mély levegőt, mert ezúttal nem akarom, hogy megint földbe legyek tiporva.
- Ahogy te is egy példaértékű kisebbik fiúra vágysz, úgy én is egy példaértékű apára. Az egyetlen érzelem, amit irántad érzek, az a félelem és ez semennyire sem normális. - Nem igaz, de ennyit mertem bevallani. Én gyűlölőm az apámat.
- Felneveltem rajtad kívül két gyereket! - kezd el üvölteni. - Mind normális lett. Adam, Aida, nézz rájuk és kérdezd meg tőlük, hogy valaha is eszükbe jutott az, hogy a család riválisával tegyenek gyalázatos dolgokat! - Sosem arról voltam híres, hogy elfojtsam az érzéseimet, de most nagyon igyekszem emlékeztetni magamat, hogy csak részben mond igazat. Aida sem annyira hű apához, mint azt gondolja, de abban igaza van, hogy egyik gyereke sem feküdt a Hyundai örökösének ágyában, kivéve én. Tán vétkes vagyok, de… ezúttal szeretek az lenni. Meglepődhetnék, hogy tud rólunk, Chrisről és rólam, de ezt eddig is tudtam, csupám most mondja ki először nyíltan. És én semmit sem tagadok!
- Ne haragudj, de…
- Elég! - Jobb is, ha nem mondok el neki mindent. Mondja, mit akar és legyünk túl ezen.
Üt. És nekem fáj, mert erősen találja el az arcomat, de bízok magamban, hogy már nem rendít ez meg mentálisan. Ha ezt akarja, üssön, de ezzel magát igazolja.
- Azt lenyeltem, hogy mit műveltél Párizsban, de a céget nem fogod ilyen baromságokkal tönkre tenni! Christopher Nam a Hyundai örököse és csak azért viseli el a társaságodat, hogy kitálalja neki rólunk. - Megint üt. Igaza volt, de már nincs. Tényleg régen voltak kihasználó szándékai Chrisnek, de mára ez változott és én nem fogok az érzéseiben elbizonytalanodni. Főként arcomat célozza, hisz ez az a pont, ami egy embernek a legjobban fáj, nem feltétlenül fizikailag.
- Nem minden úgy van, ahogy te az gondolod! - suttogom az erőtlenségtől, miközben lépek egyet oldalra, hogy távolodjak apámtól. - Nem fogok megváltozni! - üvöltök rá már könnyeimmel nedvesedett arccal. Nem szokta meg, hogy feleselnek neki, pláne nem ilyen hangon, s ha még nem pattant volna el az utolsó idegszála, hát most betelni látszik a pohár, az a pohár, amit hosszú évek óta én telítettem meg apránként.
Homályosulni kezd minden, szerintem csak a pániktól, vagy a közben rám törő asztmától, érzem, hogy kicsit sem visszafogottan üt meg újra, lehet az egyik szédített meg annyira, hogy földre essek és gombócba húzzam magam, kezemmel védve fejemet. Szemeimet behunyom, sírok mintha átfolyna rajtam egy folyó, ám hangok nem jönnek ki belőlem. Egyre nehezebben tudom szétválasztani a mentális és fizikai fájdalmat, nem hiszem, hogy teljes erőből rúgna, de rúg. Minden másodpercben zokogva reménykedem, hogy végre abbahagyja, vagy elfárad. Üvölt valamit felém, ellenben az adrenalintól nem értem, nem fogom fel.
Van egy pont, mikor aztán mégis felpillantok apámra. Ő az az ember, aki képes volt közvetve megölni egy embert, ki tudja talán többet is, még ha nem is a saját kezével tette, s most, arcát látva nekem is halálfélelmem támad, amitől beindul bennem a menekülési ösztön. Mikor vesz egy mély lélegzetet, vagy csak elfáradt a kezét, lábát masszírozza meg, én négykézlábra pattanok, akárcsak egy atléta, kúszok egy kicsit az ajtó felé, míg nem lábra állok és rohanva teszem meg a dolgozószoba ajtajáig vezető még néhány métert.
- Ebbe a kibaszott házba többet be nem teszed a lábad és ne… - üvölt utánam haragosan kezét felém nyújtva fenyegetve, de nem fordulok meg, rácsapom az ajtót. Fájnak a porcikáim, nem tudom, hogy nézhet ki a fejem, viszont megállni sem akarok, mert akkor lehet felkelni sem tudnék egy ideig, így sietve megyek el Adam felelése mellett, szinte fellököm. A lépcsőn lefelé is még pompán hallom apám azóta is üvöltöző hangját, könnyeimet törölgetem, hogy lássak is valamit, hát meg is pillantom anyám elfehéredő arcát, s érzékelem, hogy megindul felém, míg én a főbejárat felé igyekszem.
- Fiam!! - szólítana meg tőle nem megszokott elgyengült hanggal, de mire ő megtesz két lépést, én már a főbejárat üvegezett ajtaját rántom be magam mögött olyan haraggal, hogy lehet betörik az üveg, vagy lejön az ajtó melletti vakolat a falról.
Észreveszem, hogy az egyik szakács parkol be éppen, s szál ki az autójából. Mikor meglát, hatalmas szemekkel néz rám. Hogy nézhetek ki?
- Elkérhetem az autót? Visszahozom - Nem tudom, hogy igazat mondok-e, vagy sem, ez majd kiderül, de látva az állapotomat, ha akarna sem bírna velem ellenkezni, így hamar megkapom a kulcsát és újra felbőg az imént leállított motor.
Az úton tudok venni elsőként egy mély lélegzetet. Szüntelenül törlöm arcomat, hogy jobban láthassak a sírástól. Egy-két helyen felszakadt a bőröm, de nagy vérzés nincs, ellenben sajog a legtöbb porcikám, ami csak idő kérdése, hogy még jobban feldagadjon és bekéküljön. Ujjaim remegnek a kormányon, kétszer korrigálnom is kell, mert rám dudálnak, hogy átlépem a felezősávot. Próbálok gondolkodni, bár nagyon nehezen megy ilyen helyzetben, amúgy sem arról vagyok híres, hogy jól kezeljem a kritikus pillanatokat, mégis most igyekszem higgadt és okos maradni. Nem tudom, most hova menjek, mikor elszaladtam otthonról ez még nem volt fontos kérdés, csak azt éreztem, hogy onnan el.
A GPS képe emlékeztet, hogy nagyon is lekövethető ez az autó is, így bárhová mennék, úgyis utánam tudnának jönni. Nem akarom, hogy megtaláljanak, most egy jó darabig nem merek senkivel sem találkozni az otthoniak közül.
Végül a tengerparton állok be egy parkolóba, nem szállok ki az autóból, mert félek, hogy még bevinne valaki a kórházba, úgyhogy a vezetőülésben telefonálok. Hívok egy taxit. Ha a hívást le is követik, azt már nem fogják egykönnyen, hogy az a taxi hova visz engem.
Hova gurulok hát a sárga járművel? Egyenesen Christopherékhez. Egész úton csendben vagyok, mindössze egyszavas válaszokkal értetem meg a taxisofőrrel, hogy bár értékelem a kedvességét és aggodalmát a pocsék állapotom felől, inkább tapossa azt a gázt és haladjunk.
Így hát itt lennék, a Namok villájának bejárata előtt és mindenben, amiben annyira határozott voltam eddig, most hirtelen elbizonytalanodok. Igen, Christopherhez jöttem, csak azzal nem számoltam, hogy mindeközben a teljes családjához is. Én csak azt nem akarom, hogy miattam magyarázkodnia kelljen Chrisnek… Homlokomat az ajtó lapjára döntöm, lehunyom a szemem, hogy felkészítsem magam. Szédülök, nagyon. Éhes vagyok és fáradt, mert mégis csak tíz órát töltöttem a kórházban, majd történt ez a nem elhanyagolható eset. Lehet, ha akarnék se bírnék már elmenni innen, úgyhogy felegyenesedek, veszek egy mély levegőt és végre becsengetek. Újból megtörlöm az arcomat, még egy mosolyt is begyakorlok, hogy bárki is nyit ajtót, azért ne fogadjam csapzottan, feltéve, ha nem mindegy már.
Azt hiszem, izgulok, hogy ki fog ajtót nyitni, az aranyos bácsi, akinek már megint elfelejtettem a nevét, Christopher, Sophie… vagy valamelyik szülőjük., illetve izgulok azért is, hogy vajon mérges lesz-e rám Chris, amiért csak így, ÍGY ilyen állapotban és előzetes kérdezés nélkül betoppanok a családjához, hozzájuk.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Our own D-day Cbf24bf8d0426c5b7d1fc5e0442bd6257cef7a89
Our own D-day 0f85d7fb9a734be75755adbf7707f1263cece25e
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
I sit beside the fire and think of all those
meadow flowers and butterflies I have
seen near the beautiful Paris.
Our own D-day E4326ef1d3c6999bb645a7d303c75b9f393772dd Our own D-day 4873a755fb6d8dc1c605ed4fff90f11840f4290d
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
I got this feeling inside my bones
Can't Stop the Feeling! - J . T .
★ családi állapot ★ :
I gave my heart to the most dangerous
person but I did well. Christopher!
Our own D-day 9ee291e43b6545c33d41c7f35241196d891f99b9
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Neurológus rezidens - transzlációs kutatások
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
★ hozzászólások száma ★ :
280
★ :
Our own D-day 1d17d24da03fcf6c823a46d8f61354b80f9b7973
TémanyitásRe: Our own D-day
Our own D-day EmptyHétf. Júl. 27 2020, 13:42

Egymásra utalva
˝I'm the place you can come home
You're the place I can go to
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
A diplomaosztómon két ajándéknak mondható, bár cseppet sem meglepetésnek szánt dolgot kaptam a szüleimtől. Bár én nem így vélekedtem róla, de ők ragaszkodtak ahhoz, hogy részt vegyünk az átadón és talán Sophie unszolása győzött meg abban, hogy ez egy vissza nem térő alkalom. Természetesen a fő indoka az volt, hogy látni szeretett volna talárban és szeretett volna egy képet, amin büszkén áll mellettem. Úgy fogalmazott, hogy egészen eddig ezért dolgoztam, de mind a ketten tudjuk, hogy ez nem igaz, mert ez csak egy mellékes és kötelező dolog ahhoz, hogy végül az lehessek akinek lennem kell.
Az egyik borítékban egy aláírt, de üresen hagyott csekk volt, amire egyáltalán nincs szükségem, de egyfajta gesztus, hogy apám nem tudja pénzben meghatározni az értékemet. Ezek amolyan apró dolgok kettőnk között, amivel néha-néha kifejezi az apai érzéseit, én pedig hálásan fogadom, a mi kapcsolatunk ilyen.
A másik pedig egy nagyobb boríték a szerződésekkel, ami a jelenlegi pozícióm elhagyását és az újat jelenti. Valamint olyan dokumentumokat, amik apám aláírására várnak, hogy átadja a cég vezetését. Azért adta, hogy nézessem át ügyvéddel, amit meg is tettem és minden makulátlan. Pontosan az, amiről szó volt, talán még több is. Ez pár hete történt, de még nem írtam alá semmit és nem is beszéltünk azóta róla, lényegében a levegőben áll a nagy feszültség, hogy miért nem tettem még meg. Ennek pedig két oka van.
Sophie neve egyetlen egy helyen szerepel, egy dokumentumban, amit, ha aláír, akkor elismeri, hogy nem szándékozik a cégből profitálni, semmilyen formában. Ez meglepett, bár sosem beszéltünk róla igazán, hogy miként fog részesedni apám vagyonának ezen részéből, mégiscsak örökös, még ha nem is erre készült az életében. De az igazság, hogy erről sose beszéltünk, én teljesen természetesnek tartottam, hogy közös lesz az öröklés és ezt a részét úgy érzem, hogy húgommal átkell beszélnünk rendesen, hogy ne legyenek félreértések és minden le legyen papírozva. Eddig sajnos nem volt alkalmam elkapni ezzel kapcsolatban, emiatt nem is írtam még alá semmit sem a feszültség pedig, hogy ezt nem másnap tettem meg, bizony közöttünk lebeg, hiszen hetek teltek el a válaszom megadása nélkül.

Néma a vacsora és benne mindenkit. Ezeken az összejöveteleken mindig azt érzem, mintha megállt volna az idő, minden mindig ugyanaz. Felszínes beszélgetések, anyám néha igyekszik valamivel megtörni ezt a jeget és váltanak pár szót. Sophie lelkesedése valahogyan őszintébb szokott lenni, jobb szeretem, ha ő mesél, de megértem, ha nem nagyon szeretne. Igazából nem lenne gond, ha végig csacsogná az estét anyámmal, de talán apánk jelenléte hoz rendes mennyiségű hidegséget, hiába tudjuk, hogy szeret bennünket.
A feszültség is közöttünk van a papírok kitöltésének halasztása miatt és fél szemmel Sophie-nak küldök jeleket, hogy jó lenne, ha vége lenne már az evésnek és tudnánk beszélgetni, mert eddig valahogy sose volt rá alkalmunk.
A főbejárathoz tartozó csengő hangja szakítja félbe Chopin dallamait, amit a pár szobával odébb lévő zongorán játszó felfogadott zongorista formál meg. Amíg mindenki figyeli az eseményeket, addig van egy kis időm megforgatni a befeszült vállaimat. Philip már biztosan az ajtó felé tart, hogy megnézze, ki csöngetett.

Philip

Minden más személyzeti tagnál hamarabb került a házba, lényegében annyi választja el, hogy a család tagja legyen, hogy nincs vérszerinti kapcsolat, de a két gyermek szemében igenis a nagyszülő szerepét vette át. A ház ura és úrnője pedig életüket is rábíznák erre az értékes emberre, Philip-re.
Mondhatni már senki sem emlékszik, hogy mióta dolgozik ott, annyira természetes a személye, hogy nem is érdemes rajta gondolkozni. Éppen emiatt már évtizedek óta nem kérdezi, hogy mit tehet, mit mondhat, vagy hogyan viselkedhet, egyszerűen tudja. Titkának a nyitja pedig a szeretet, amit kap és amit ad. Hiszen a ház minden lakójának ismeri minden apró kis titkát, amit tiszteletben tart és ez olyasféle kapcsolatot volt képes teremteni, amit sokan kívánhatnak maguknak.
Egy üzleti világban dolgozó vezetőnél nem lehetetlen a nem szokványos időpontokban történő csöngetés a hatalmas ajtó felől. Ritka a bejelentés nélkül érkező, de előfordul, akkor is szó nélkül megy ajtót nyitni, ahogyan most is teszi.
A meglepettség arcán azonban őszinte és gondolkodás nélkül érkezik, amikor meglátja Aiden úrfit egy eddig még nem ismert állapotban. A gyengének tűnő mosoly is képtelen elhitetni Philip-pel, hogy ne lenne komoly gond.
-Jöjjön be gyorsan-invitálja be kissé félre dobva angolos úriasságát, de még így a siettetésében is érződik a féltés és tisztelettudatosság. Tárt karú mozdulatával szinte keblére ölelné a fiatal fiút, akire talán rá is férne egy hatalmas ölelés.
A sok év alatt most elgondolkozik, hogy mit tegyen és egy pillanatra megtorpanva néz Aiden-re, hiszen tudja jól, ami a két fiatal között történik. De azt is, hogy ezt bizony nem véletlenül nem osztották meg a család idősebb tagjaival.
Becsukja a hatalmas fa ajtót, majd megáll Aiden mellett és bíztatóan megérinti, még szorít is enyhén a kezén, hogy tudassa, minden rendben lesz.
-Jó helyre jött, minden a lehető legnagyobb rendben lesz-szóban is elmondja és hisz benne, mert ismeri az urát és tudja, hogy a rideg külső mögött szeretet lapul és sok minden mással is tisztában van. -Kérem várjon itt, mindjárt jövök-azzal kissé meghajolva lépdel el az étkező irányába.

Mintha órák telnének el a csöngetés és Philip érkezése között. Az étkezést közben mindenki tovább folytatja, nekem viszont szorul a gyomrom, amióta megszólalt az a hang. Egyszerűen egy rossz érzés kerített magába és az étvágyamat is elvette.
-Elnézésüket kérem a zavarásért. Christopher úrfi megkérhetném, hogy pár percre csatlakozzon hozzám a hall-ban?-szólalnak fel hátam mögül az udvarias, kissé siettető hangok. Mintha aggódna, de igyekezné leplezni, valószínűleg az asztal másik három jelenlévője is érzékei ezt rajta.
-Elnézést-törlöm meg ajkaimat és állok fel az asztaltól. Begombolóm zakómat és így megyek az említett irányba, miközben Philip kissé lemaradva követ.
Mögöttem kissé felgyorsulnak a lépések, így én is így teszek, végül gyanakodva lépek be a fordulón, hogy rálássak, ki érkezett.
Hatalmas dobbanással ugrik egyet szívem, először megijedek, meg is állok, hogy valamilyen módon helyére tegyem a látottakat. Majd amint rájövök a lehetséges okára, egy olyan szintű harag lesz úrrá rajtam, amilyet még sosem éreztem. Mégis lágy léptekkel sietek Aiden-hez, de először kisimítom fekete tincseit a szeméből, amelyek nedvesek az érzelmeitől és nem lennék meglepődve, ha lelki fájdalmakon túl fizikait is érezne.
-Az a rohadék-szisszenek fel és a következő gondolatom, hogy most rögtön átmegyek a mocsokhoz, de nem lehet, hidegvérűnek kell maradnom vele kapcsolatban és inkább Aiden-re fektetnem minden figyelmem.
- Mit… mit csináljak? -rémülök meg amikor megint rá nézek és talán most kezd megcsapni, amit látok. Ez most nem egy kiöntött turmix és pár lila folt. A kérdésem inkább arra irányul, hogy neki mire van szüksége, hogyan tudnék segíteni. A családomról teljesen meg is feledkeztem abban a percben, hogy megláttam. Magamhoz szorítanám és láthatja is rajtam, hogy megtenném, de nem szeretnék fájdalmat okozni neki, ezért csak nézem Őt aggódva

Aiden | itt vagyunk |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Our own D-day 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor
When I see you, it’s breathtaking
Normally I’m not like this

I want to pick and gather all
the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyHétf. Júl. 27 2020, 15:05

Our own D-day
Christopher & Aiden
Meg vagyok győződve afelől, hogy nekem most Christopherhez kell mennem, senki máshoz. Vannak barátaim, sok telefonszámot csupán tárcsáznom kellene és akár még el is jönnének értem oda a tengerpartra, ám nem lennék velük kisegítve. Úgy érzem, bárhová is megyek, bármit is teszek, az úgyis Christopherhez vezet majd, meg fogja tudni, mi történt, nem tudnám előle eltitkolni. Meg akarom ölelni, hiszen a karjaimban olyan biztonságot érzek, amit még apám sem lenne képes felbolygatni, holott tudom, ez nem igaz, s mégis rendületlenül hiszek benne. A másik ok, amiért a Namokat választom, az a rejtőzködés. Ha van hely, ahová nehezen akarna és nehezen is tudna eljutni apám és a családom többi tagja, az pont a Namok rezidenciája, így hát evidensnek tűnik, hogy ott én meghúzhatnám magam. El is indulok taxival, minden lenyomozható felületet magamról lekoppintva, amennyiben erre képes vagyok. Tisztában vagyok a képességeikkel, azzal, hogy apám a végletekig elmegy, ha meg akarna találni, remegek is emiatt, de mi mást tehetnék? Semmi mást nem akarok, csak örökre elfelejteni a családomat, Aidat kivéve!
A főbejáratuk előtt ácsorogva azért már nem vagyok annyira elszánt. Most eszmélek fel az apróságokra, olyanokra, mint: mi van, ha egyenesen az apja nyit ajtót? Mit fogok akkor mondani? Nem nyököghetek neki csak úgy össze-vissza, mert helyből elküld jó messzire. Mondjuk nem sok annak a valószínűsége, hogy az apuka nyisson ajtót, legfőképpen a Bácsi, vagy... talán Christopher. Nagyon szeretném, ha Chris nyitna ajtót, még ha annak is kicsi az esélye, de erősen rá fókuszálok, mikor bekopogok és torkomban érzem, fülemben hallom a szívverésem minden egyes ütemét, amíg meg nem hallom, hogy közelebb lépnek az ajtóhoz a túloldalt. Akkor kezd el veszettül verni a szívem. Mély levegőt veszek és felnézem a Bácsira. Talán ez a legjobb, ami velem ma történhetett. Azt hiszem, kedveljük egymást, bízom benne, persze lehet, hogy ő mindenkivel így viselkedik aki vendég, elvégre ez a dolga, aztán szíve mélyén nem is kedvel. De megrázom magam, elhessegetem a depresszív gondolatokat, elvégre jelenleg a világ összes emberéről azt tudnám állítani, hogy nem szeret engem.
Szomorkásan és nagyon ijedten nézek fel a szemeibe, mint egy rossz fiú, aki várja a szidást, amiért ilyen csúnya és összeszedetlen állapotban beállít. Ajkaim nyílnak, ám csak megremegnek, hangok nem szöknek ki belőle, azonban a Bácsi cselekvésre szánja el magát.
Igyekszem olyan gyorsan szedni lábaimat befelé, ahogy csak tudom, az ajtó után pár méterre viszont meg is torpanok. Összehúzom magam, midőn belém nyilall a felismerés, hogy te jó ég, hol vagyok. Újra rettenetesen elszégyellem magam, hogy Aiden Lee-ként én csak úgy becsöngettem és be is jöttem ide. Idegennek tűnik minden, holott már voltam itt, szép emlékek fűződnek a helyhez, s most mégsem látok mást, csak a  mi házunkhoz hasonló méreggazdag kalitkát. Átkarolom magam egyik kezemet azonban a Bácsi megérinti. Árad belőle a biztonság és a féltés érzete, én nagyon szívesen eltöltenék pár órát a társaságában a Nam család tudta nélkül itt és most, ám tudom, hogy ez lehetetlen. Az érintése ad annyi erőt, hogy vegyek egy mély lélegzetet és végül felszólaljak.
- Én... tényleg sajnálom, hogy csak így berontottam, tudom, hogy most és így nem kellene itt lennem - kezdek el szabadkozni visszafordulva a férfi felé, s egyben az ajtóval szemben is, még egy lépést meg is indulok az ajtó felé, amit tudat alatt teszek. Menekülnék is, hiszen meggondoltam magam már, ám a Bácsi ezúttal is nyugtató szavakat intéz felém. Miért mond nekem ilyeneket? Úgy mondja, mintha tényleg tudná, hogy minden rendben lesz és nem csak süket szavakat intézne, de ez számomra annyira hihetetlen.
Hatalmas szemekkel nézek az irányába, míg ő elsiet. A családhoz indulhat bizonyára, ennek gondolata pedig teljességgel megrémiszt, holott mindkét gyerekkel jóban vagyok. Jóban? Ez annyira lekicsinylő szó. A szülei sem tűntek fenevadnak, bizonyára csak a két család közti hasonlóság és a közeli élmények miatt érzem azt, hogy nem merek Christopher apjának szemébe nézni most.
Remegő testtel igyekszem kontrollálni a légzésemet. Hirtelen rám tőr minden olyan érzés, amit az eddigi adrenalin és menekülési ösztön elfedett. Megszédülök, a távolabbi lépcsők és a folyosópadlók is elhomályosodnak, a hangok tompulni kezdenek, mire megrázom fejemet és erőt veszek magamon, hogy talpon maradjak. Most nem eshetek össze.
Egy örökkévalóságnak tűnik, amíg újra léptek zaját hallom meg, ezúttal kettőt. Fogaimat összeszorítom, úgy meredek arra a pontra, ahol meg fogom látni az illetőt, mintha az elkapott áldozat várná gyilkosát. Reménykedem, hogy Christophert fogom meglátni, minden lépészörejjel egyre hangosabban ver a szívem, ajkamba harapok, lábaim meg-megremegnek, majd meglátom őket... Őt. A vállamról lezuhanó hatalmas szikladarabbal együtt könnyeim is megindulnak, nem tudok tovább parancsolni magamnak, kirobban a testem, s felszabadul minden olyan érzelem, amit eddig elnyomtam idefelé jövet.
Lassan és botorkáló léptekkel indulok meg felé, ő gyorsabban odaér hozzám, én pedig néhány pillanatig állok előtte hatalmas szemekkel figyelve arcát, majd érintése lavinaként zúdít el bennem mindent. Semmivel nem foglalkozva esek az ölébe, megölelem, hozzá bújok és ajkamba harapva fojtom vissza hangomat, hogy ne adjak hangot a zokogásomnak.
Christopher mindig képes volt arra, hogy kihozza belőlem az érzéseimet, most pedig bőven van mit, ellenben utálom magam, amiért ennyire gyenge vagyok, s annak is tűnök.
Megüti fülemet, hogy olyan szót és olyan hangot hallok tőle, amit eddig sohasem. Érzésekkel, haraggal és dühvel telve mondja el szavaival, hogy sejti, mi történt velem. Az elmúlt napokban és hetekben többször mondogattam neki, hogy érzem, a nyakam körül szorul a hurok. Szerintem egyikünk sem lepődött meg, hogy mi történt ma velem és mégis mélyen eltiporta apám ezzel a lelkemet.
- Ne haragudj, hogy berontottam, én csak jöttem ahová vitt a lábam és az eszem. Nem gondolkodtam... - emelem fel arcomat és szaporán kezdem törölni a könnyeimet, hogy végre kulturáltan nézzek ki, már ha ez ilyen foltokkal lehetséges egyáltalán. Talán nem volt a legokosabb döntés most eljönni hozzá. Nem is csodálom, hogy tehetetlenül áll velem szemben, igazándiból én sem tudom, hogy most mint csináljon. Azt sem tudom, hogy én mit csináljak. Kérdésére kérdéssel válaszolok, hisz van néhány olyan tényező, ami legutóbbi találkozásainkkor nem voltak, ez pedig a családtagjai.
- Itthon vannak a szüleid, igaz? - suttogom közelebb hajolva az arcához és ajkaihoz is. Szerintem érti, hogy mire akarok utalni. Ez most nagyon nem alkalmas idő arra, hogy mi együtt legyünk. - Visszajövök később, ha gondolod, vagy esetleg... - vagy elbújok a szobájában, de ez nagyon rossz gondolat a részemről. Most nincs helye az aggodalomnak. Mélyet sóhajtok, majd beletúrok hajamba gondterhelten, hátrasodorva a tincseimet. - Áh, nem akarok bajt okozni neked a jelenlétemmel - suttogom továbbra is immáron teljesen elengedve őt és tisztes távolságot tartva. Itt van a Bácsi, előtte nem titkolok semmit, vagy ha szabad ilyet mondanom, magasról teszek arra, hogy mit hal meg és mit nem, hiszen benne megbízok, ellenben nem akarom, hogy a hangomra mások is felfigyeljenek. Érettebbek kellene viselkednem és nem fejvesztve futni, majd rontani be valakihez, aki nincs felkészülve a fogadásomra. De nem sajnáltatom magam, én csak nem tudom, hogy most mit kellene tennem, miközben annyira fáradt vagyok, hogy szerintem ki sem tudnék menni innen. Hátranézek, s a fordulással együtt meg is szédülök, egy kicsit meginog testem, de tudom tartani magamat.
- Van rá mód, hogy maradjak olyan formában, hogy ne okozzak nektek kellemetlenséget? - Igen, még mindig szüleire gondolok elsősorban. Visszapillantok Christopherre komoly és ezúttal már felelősségteljes tekintettel, még egy picit könnyező szemekkel, de a rám telepedett sírógörcsöm szerencsére hamar elmúlt. Egy gyors roham volt mindössze, ami talán később folytatódik, mikor a párnát ölelhetem valahol... bárhol.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Our own D-day E4326ef1d3c6999bb645a7d303c75b9f393772dd Our own D-day 4873a755fb6d8dc1c605ed4fff90f11840f4290d
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptyVas. Szept. 27 2020, 20:11

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Nem tudom, hogy mire számítsak, de valahol setjam Philip kisugárzásából, hogy nem véletlenül engem kéretett és nem véletlenül diktálja mögötte ma sietős tempót. Egyre inkább ellep valamiféle aggódás, aminek még nem tudok képet társítani, egészen addig, amíg meg nem látom Aiden-t.
Érzelem hurrikán táncol át rajtam. Egyszerre érzek sose tapasztalt mérget, féltést, félelmet és tehetetlenséget. Ez pontosan egy olyan helyzet, ahol elő kellene tudnom venni egy egyszerű mozzanattal a Nam mentalitást, a higgadt és megfelelő döntésre képes énemet. De nem tudom.
Könnyein át néz rám és hirtelen csak fizikálisan tudom jelezni azt, hogy vele vagyok és mellette ebben is, ahogy mindenben és örökké. Testem magabiztosságát áldom, mert az erőt sugároz, még úgy is, hogy tudom, fogalmam sincsen a következő lépésről.
Első megszólalásom tanúskodik temperamentumom megváltozásáról, nem is realizálom azonnal. Haragot érzek az ember iránt, aki bántani tudja, nem tudom megérteni, hogyan képes erre. Szemeink megint találkoznak és nem is oly késve a tehetetlenség, a tudatlanság állapotába merülök és szörnyen érzem magam. Tudhattam volna, felkészülhettem volna, hogy valaha eljön egy ilyen nap, amikor az apja keze nagyobbat lendül és ott kell lennem Aiden mellett. Itt is vagy, de még nem teljes erőteljes önmagamként, amiért gyötörni fog még hosszú ideig a bűntudat.
-Erre ne is gondolj-szólok rá halkan. Hozzám és ebbe a házba is bármikor jöhet, erről gondoskodom és ezt egy szoros és meleg öleléssel tudtára is adom most.
Aggódva és kikerekedett szemekkel húzom ki tincseit szeme elől, ahogyan egy nem is olyan költői kérdést teszek fel. Az övére azonban rá kell jönnöm, hogy meg is feledkeztem arról, hogy családom tagjai pár teremmel odébb éppen vacsorájukat töltik. Eleinte arra gondolta, hogy egy nagy általánosságban véve mit tegyek, hogy neki mi lenne most jó. De bizony az ő kérdése sem éppen másodlagos.
Mentegetőzését a messzibe révedve hallgatom, nem is érzékelve, hogy eltávolodott tőlem, egy pillanatra meg vagyok győződve afelől, hogy minden érzékszervem megszűnik létezni. Megbotlása azonban azonnal vissza is vezet az élők világába. Még hallom kérdését, lemondó pillantását és ezzel a lendülettel utána nyúlva fogom meg derekát és tartom. Ha kell elengedheti teljes testét a kimerültségtől én itt leszek és fogom, akár örökké.
-Nincs-csúszik ki számon a csúf igazság. -Itt maradsz velem. És sose engedlek el, ahogyan azt se fogom engedni, hogy bárki is bántson. Pajzsod leszek és most be is tartom ezt az ígéretemet-elszántságom hangomra is átkúszik Már mondtam neki, hogy megvédem, de félmunkát végeztem, innentől másként lesz.
Ujjaim begyével simítom nedves és kipirosodott arcát. Ártatlan, fél és idáig jött. Bár felhívott volna, akkor azonban nagy valószínűséggel csak rosszabbá tettem volna a helyzetét. Nem, neki van igaza, hogy ide jött és még közelebb érzem magamhoz, amiért megtette.
Óvatosan adok csókot ajkaira, éppen annyira, hogy érezze, kölcsönösen szükségünk van egymásra. Neki rám, hogy támasza legyek, hogy biztosítsam a biztonságról, szeretetemről. Nekem pedig rá, mert olyanra készülök, amire legmerészebb álmaimban sem mertem volna még csak gondolni sem.
-Most kérlek maradj itt. Nemsokára vissza jövök-alig tudom elengedni, mert örülnék, ha ott lenne, ha mellettem állna és támogatna és együtt csinálnánk végig. De megígértem neki, hogy vigyázok rá és másra sincs most szüksége, mint a szüleim tekintetére, amikor közlöm velük, hogy Aiden JaeMin Lee itt marad velem és itt fog lakni, mint párom.

Aiden | boooocsiiii  |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyKedd Szept. 29 2020, 20:27

Our own D-day
Christopher & Aiden
Talán ennél még sosem irányítottam jobban a sorsomat és még így is azt érzem, hogy nem tudom kordában tartani a történéseket, úgy akarok ura lenni önmagam érzelmeinek, hogy erre a lehető legrosszabb és legszélsőségesebb pillanatot tűztem ki. Christophert meglátva a vállam leesett hegység dobbantja meg a szívemet, hálát adok mindennek, hogy eljutottam hozzá és végre láthatom azt a személyt, akire most óriási szükségem van. Nem is csodálkozom, hogy egyből leszűri a történteket, szemében harag villan, pont olyan, ami bennem is mérhetetlenül kavarodik, csak jelenleg még a félélem ellepi, nem engedi kiteljesedni.
Szomorúan lehunyom szemeimet, mikor megigazítja hajtincsemet, nem tudok olyan hosszan ilyen közelről most a szemeibe nézni, mivel könnyen lepik el az enyémet. Megtörlöm magam, nem akarok többet sírni, hiába remegnek meg újra és újra ajkaim.
Olyan helyről jöttem, ahogy nem látnak jól és egy ahhoz talán nem is annyira hasonló, de mindenképpen vele párhuzamba vehető családhoz jöttem át, a szülőkkel pedig bár találkoztam már, mégsem úgy, hogy illendő legyen csak úgy betoppannom, főleg a mi rétegünkben. Márpedig már csak az hiányozna nekem, ha Christopher szüleit is magamra haragítanám, úgyhogy igenis foglalkoztat az a zavaró tényező, hogy nem vagyunk jelenleg kettesben Christopherrel, vagy éppen hármasban Sophivel együtt, nem úgy, mint eddig sokszor máskor, amikor átjöttem hozzá. Látom rajta, hogy ő is érzékeli a problémát, teljesen meg is értem, hogyha eddig megfeledkezett volna róla, csak éppen ez tőle eléggé szokatlan. Több se kell nekem, értem én a helyzetet, úgyhogy mennék is, amíg mentális erőm nem hagy el, azonban mielőtt bármi érdemlegeset tehetnék, Christopher után nyúl és... annyira hozzábújnék, forrón így ahogy tart engem, de nem teszem, nem vagyok ketten, se nem olyan helyen. Talán van rá mód, hogy mégis maradjak és ne legyen kockázatos, megérdeklődöm óvatosan tőle, ám egy erős szóval minden reményemet elsöpri. Arcomra kiül a megfagyott bánat, de mielőtt megemészthetném a puszta igazságot, folytatja, újabb kijelentését azonban nehezen tudom együtt kezelni az előző szóval.
Sokáig nem is tudok tenni, vagy mondani semmit a meghatódottságtól, ízlelgetem a szavakat, amit kapok tőle ellentmondást nem tűrő határozottsággal és el is éri, hogy még csak ne is kezdjek el gondolkodni azon, hogy tán elmegyek mellőle.
Megremegnek fáradt és sebes ajkaim, mintha mondani akarnék valamit, csak nem vagyok képes hangokat formálni. De állom tekintetét, kezeimmel pedig feléje nyúlok, meg akarom érinteni, nagyon kell most ő nekem. Kezeim mellkasát érik el, rajta tartom mellizmain kezeimet, miközben homályos szemekkel könyörgök neki, hogy adjon rá esélyt, hogy megcsókolhassam, persze tudom én magam is, hogy most nem lehet.
S megcsókol. Mellkasán ujjaim meghajlanak, érzem, hogy orcámon melegség árad végig és elolvad a fagyott bánat rajta. Nem is tudom igazán felfogni, hogy ez megtörtént, pláne nem a bácsi előtt, nem tudok ezzel foglalkozni mindaddig, amíg meg nem szólal.
- Mi? M-m-miért? Mire készülsz? - nézek rá, mikor ő elindul vissza a szülei felé. Miért van olyan érzésem, mintha pontosan tudnám, hogy mire készül? Szívverésem felgyorsul, legszívesebben utána kapnék, hogy visszahúzzam és könyörögnék neki, hogy ne tegye, ha tényleg arra készül... De nem teszem, mert nem vagyok rá se fizikailag, se mentálisan képes, így hát Chris eltűnik a folyosón, én pedig kettesben maradok a bácsival. Összehúzom magam, nem merek szemeibe nézni, de van egy pillanat, mikor elkapom a tekintetét, igazából nem látom benne haragot, ám azonnal el is kapom szégyenkezve a csók miatt, úgyhogy nem tudom igazán megvizsgálni az arcát és kideríteni, hogy mit gondolhat. Talán nem is ez a legnagyobb problémám most, ugyanis Chris... egek, mire készül az az ember?! Egyre szaporábban, már-már veszélyesen gyorsan kezdek kapkodni a levegőért, hátralépek, ám a fal van ezúttal mögöttem. A bácsi egyből hozzám is lép, mire lepottyanok a fenekemre, a földre és veszetten próbálom előhalászni a bigyuszomat, amit az asztmámra kaptam. Ha most otthon hagytam volna, nagyon nagy bajba kerülnék, de szerencsére itt van nálam és használni is tudok.
A bácsi nyugtató szavait hallom, bár nehezen fogom fel őket. Csak arra tudok gondolni, hogy találkoznom kell Christopher szüleivel is és azok után, ami ma történt velem, nagyon friss emlékekkel, lehet nem mernék megjelenni előttük, főleg nem ilyen mocskosan. Félek tőlük is, pedig sosem adtak rá okot.
A szapora légzés nem múlik el, csak valamelyest enyhül annyira, hogy ne legyen kritikus az állapotom. Kezeimbe temetem arcomat, törölgetem a sebeimet és könnyeimet, miközben minden pillanatban reménykedem, hogy újra megjelenik mellettem Christopher, remélhetőleg egyedül és nem kerülök olyan helyzetbe, amiben fogalmam sincs, hogy miként viselkednék így hirtelen, holott én magam jöttem ide, gondolnom kellett volna rá.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptyPént. Okt. 02 2020, 17:10

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Ritkán teszek vallomásokat, ami nem azt jelenti, hogy nem úgy érzem a dolgokat, hanem azt, hogy ha kimondom, akkor az nem elfecsérelt és rongyosra használt szó, ahogyan ezek sem. Mindenre képes vagyok érte. A saját épségemet is háttérbe szorítanám, ha arról van szó, hogy neki jobb életet teremtsek, vagy egy jobb estét, ha már ez a mostani ennyire szörnyűre sikeredett.
Ajkai szóra nyílva remegnek, hideg és gyenge érintést érzek mellkasomon és kezemmel oda nyúlok kezéhez, hogy aprót szorítva rajta támasza legyek még inkább, majd elernyednek és csak lágyan érintem őt, majd csókkal jelzem szeretetemet.
Ahogy fájóan megszakítom ezt a pillanatot érzem, hogy valamit meg kell tennem. Valamit, amire sose készültem, amit nem lehet tanítani, vagy megtanulni. Most először fut végig rajtam, hogy valami rossz is történhet, de biztos vagyok benne, ha ez a helyzet, akkor találok megoldást. Nem tudom, hogy hogyan, de teszek azért, hogy a lehetőségeket mérlegelve kerek életet éljünk, ketten. Közösen.
Kérdésére, csak lehajtott fejjel lesek fel rá, majd ajkaim megnyalva akadályozom meg magam, hogy kimondjam. Attól félek, ha szavakba formálom, eljut teljesen a tudatomig és nem teszem meg. Hatalmas csalódás leszek szüleim szemében és azonnal tudni fogják, hogy Samantha-val való kapcsolatom végét és borús hangulatát is ennek lehet köszönni, annak, aki vagyok.
Simítva engedem el kezét, addig nyújtózom amíg csak lehet, hogy elérjem, majd, amikor ott hagyom határozottságot és magabiztosságot erőltetek magamra. Zakómat megemelve helyezkedem, a nyakkendőm szinte folyt és érzem a hátam közepén végig gördülő verejtéket. Olyan tüneteket produkál a testem, amiket már régen nem. Izgulok és félek egyszerre, ha most megállnék, ott a földbe gyökerezve időznék el életem végéig.
Pár másodperc múlva én leszek a család szégyene és egyetlen reménye is egyben. Talán még a kinevezést is visszavonja apám. Emiatt egy gondolat madzag kúszik végig lelkiszemeim előtt, talán tudat alatt emiatt nem írtam még alá. De nem hiszek az ilyenekben.
Soha nem tűnt fel, hogy ennyire hosszú ez az út az ajtótól, ahogyan az sem, hogy ennyire meleg van itt, bár kezem hidegsége jelző értékű, hogy ez csak az állapotom egyik mellékhatása.
Majd megérkezek a hatalmas fal mellett meg is állok középen és minden szem rám szegeződik. EunSol felé nézek, szinte könyörgök, üvöltenek pupilláim, hogy tegye meg helyettem, hogy legyen itt és támogasson előttük állva.
-Ki volt az? -zendül fel mély orgánuma a ház urának és még el rág egy falatot, ami a villáján volt, én pedig megvárom, hogy lenyelje.
-Aiden Lee-a suttogáshoz közelibb a hangszínem, emiatt meg is köszörülöm torkomat. Szemem sarkából látom, ahogy Sophie a szék karfájába, a másik kezével pedig szoknyájának anyagába mar. Már tudja, hogy mi történik, csak vár valami jelre tőlem, hogy terelje a témát.
-Mától itt marad és a szobámban fog ő is aludni és élni velem, mint…-remeg meg hangom a kezdeti magabiztosságtól, ahogy szavaim valóságossá vállnak, apám arca pedig egyre vörösebbé az idegességtől, pedig már a név hallatán se volt éppen egészséges bőrének árnyalata. Anyám kezét férjének az asztalon pihenő kezére teszi, arcán az aggodalom és értetlenkedés azonban nekem címzett. Sophie hátra tolja székét, nem ügyelve az illemre és nyikorog az a padlóhoz érve.
-Nem mész sehová-hallatszik egy hatalmas csattanás apám tenyere alatt, de hangja inkább fáradt és kétségbeesett, csalódott. Mindenki ugrik a hangtól az asztalnál.
-Itt marad és minimum megtűritek a háznál-folytatnám egy ultimátummal, hogy különben nem számíthat rám, de tudja jól, hogy ez nem igaz és nem dobnám el egy felelőtlen kijelentéssel azt, amiért egész életemben dolgoztam. Kikerekednek szemei, anyám pedig aggódva guggol le mellé egy anyaggal törölgetve homlokát. Sophie ekkor pattan fel és ragadja meg karomat, hogy kirángasson a csatatérről, amiben én torlaszként álltam, készen a legnagyobb csapásra.
Félre von és a falnak támaszkodva zihálok, mert el sem hiszem, hogy mi történt, húgom pedig egyszerre szomorúan és boldogan néz rám. Nemem becsukva szorítom össze erősen, mint mikor Sophie még kicsi volt és így próbálta elűzni a valóságot, de nekem nem sikerül. Ezt látva nyakamba borulva ölel meg szorosan és megérzem arcán, hogy csöndesen sír, ahogyan a bőrömhöz ér.
-Gyere, rátok fér a pihenés és a szeretet-suttogja a fülembe, majd elenged és kézen fogva húz maga után az ajtó felé. Addig nem engedi el a kezem, amíg szerelmem közelébe nem kerülök, ahol megállok előtte és megsimítom fejének búbját.
Nagyon kimerültnek érzem magam, gyengének, sebezhetőnek, egyszerűen nem értem, hogy mi történt az előbb. Olyan, mintha egy teljesen más személy lett volna egy teljesen más világban és én csak kívülről, de mégis nagyon közelről figyeltem volna a cselekményt.
Ha áll, azonnal magamhoz szorítva süllyesztem el arcom nyakának vonalában. Ha üll, akkor leguggolok vele szemben és így borulok rá.
Megkérdezném, hogy felmegyünk-e, hogy szobám négy falának nyugalma és békessége között legyünk, ahol már oly sok szép emlékem van Aiden-nel, de nem tudok beszélni, még nem, legalábbis ennyire összetetten biztosan nem.
-Szeretlek-mondok ki csupán egy szót, ami cseppet sem egyszerű, sőt, a szerelem bonyolult, de mellette annyira kristálytiszta.

Aiden | coming out |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyPént. Okt. 02 2020, 18:32

Our own D-day
Christopher & Aiden
Látom szemében a szándékot, azt, hogy elhatározza magát. Határozott és tudatos, s mégis kissé elégikus az, ahogy visszanéz rám. Mindketten tudjuk, hogy mire készül, mégis megkérdezem tőle, holott ijedt, már-már pánikszerű hangom sejteti vele, hogy csak megerősítésre lennének jó szavai. Nem is válaszol, amiből tisztán látom, hogy kavarognak benne is az érzések, fejébe vett valamit, valamit, amit nem szándékozott megtenni, ha most nem állítottam volna be, szóval bizonyára hirtelen elhatározás ez a részéről, tán nem is átgondolt. Nem akarom, hogy miattam megváltozzon az élete, nekem senki se mondja, hogy minden rendben lesz, hiszen már átéltem azt, hogy milyen, ha a szülők megtudják az igazunkat. Kettőnk igazát.
Christopher távozását nem tudom megállítani, elfog a pánik, majd azt követően az asztmám is kiüt. A földre rogyok, igyekszem nagyokat lélegezni, miközben elfognak a rémképek, hogy vajon milyen baja eshet neki. Lehet túlreagálom, lehet csak az emlékek túl élénkek még fejemben, mint ahogy attól is rettegek, hogy milyen szóval fognak illetni engem, miután megtudják, hogy ki vagyok a példás gyereküknek. Mert valljuk be, én rontottam el Christophert.
Kis idővel később érzékelem csak a bácsi jelenlétét, ki mély, gyengéd hangon próbál nyugtatni. Nem értem, miért ilyen kedves velem, ezidáig szemébe sem mertem nézni, hiszen féltem attól, hogy mit gondolhat rólam, ám ilyen közelségben, ennyire magatehetetlenül már nem tudom elkerülni a tekintetét. Meglepetésemre azonban kedves arccal néz rám, olyan kis sunyin, vagy csak látok valamit a szemében, amit már régóta észrevettem, csak nem tudok értelmezni. Mintha mindenről tudott volna kezdetek óta…
- Ugye… ugye nem lesz baja? - kérdem tőle fáradtsággal teli szemeimet felé emelve, mire a férfi megrázza a fejét.
- Egészen biztosan nem fog úgy járni, mint Ön - feleli egészen tisztelettudóan, amit betudok annak, hogy már pontosan tudja, hogy kije vagyok Christophernek. Nem foglalkozok azzal, hogy vajon honnan tudja, mi történt velem, hiszen mostanra már egyértelmű számomra, hogy ez a férfi minden reakcióból és minden elejtett szóból tökéletesen olvass. Ez bizonyára amolyan komornyik képesség. Nem igazán tud megnyugtatni a válasza, de elfogadom annyira, hogy valamelyest összeszedjem magam és a bácsi segítségével felálljak.
- Ha gondolja, elkísérem a mosdóig. - Pont erre gondoltam, szeretném tisztább lenni, mint most, elvégre izzadtság borítja arcomat, s testem egészét a menekülés és apámmal vívott küzdelmem okán.
- Az nagyon jó lenne… - felelem gyenge hangon és nehéz végtagjaimat megmozgatva követem a bácsit a fürdőig, ahol elmondja, hogy mit hol találok, ezáltal bátorít arra, hogy magamhoz vegyek tiszta törülközőt és törlőkendőt, míg ő az ajtó előtt vár és jelzi, hogy merre bújtam el, ha netán valaki ez idő alatt érkezne.
A rettegést felváltja az izgulás, amit Christopher miatt érzek, tudom, hogy mennyire nehéz pillanatokat él most át és ha csak belegondolok, hogy mi van, ha ő is úgy jár, mint én…. nem, az lehetetlen, a komornyik is megmondta, hogy az nem fordulhat elő és én szeretnék neki nagyon hinni. De akkor is, aggódom érte. Bűntudat lep el, hogy most nem vagyok vele, bár nem tartottam volna jó ötletnem ilyen ádáz módon berontani a vacsorájuk közepén, közel sem egészséges állapotban.
Megmosom az arcomat szappannal, noha nem gondoltam bele a szerteágazó gondolataimnak köszönhetően, hogy mennyire borzalmasan csípni fog a víz és a szappan egyvelege. Fájdalmas grimaszt vágok, de tűröm a fájdalmat, mert most csak az számít, hogy kulturált és szép legyek. Leöblítem az arcomat, s megtörlöm a törülközőbe a fejemet. Hallgatózni kezdek, hogy vajon történik-e kint valami, de még csak a bácsi lélegzetét sem hallom, úgyhogy úgy döntök van idő áttörölnöm a felsőtestemet is. Idebent milyen biztonságos… odakint pedig, nos, azt nem tudom, milyen. Nem tudom, mit gondolnak Christopher szülei rólam, vagy a valódi fiújukról, de próbálok immáron tisztábban sokkal pozitívabban hozzáállni a dologhoz. Végül is, még nem átkoztak ki erről a helyről (is).
Mély levegőt veszek, olyan mélyet, hogy biztosra vehetem, az összes tüdőhörgőcském abszolút tele lett oxigénnel, majd kilépek az ajtón. Lassan nyitom ki, mivel tudom, hogy itt áll a… bácsi és nem akarom, hogy rányissam, az biztos fájna neki.
- Köszönöm - suttogom neki már valamivel emberibben, s aggódástól sápadt arcomat a folyosó felé fordítom, ahol Christopher eltűnt. Még most is hallom lépteit, sőt, elég élethűen is, míg nem fel sem fogom, hogy újra őt és ezúttal a húgát nézhetem. Meredten bámulom őket, próbálom feldolgozni, hogy talán már vége is, már megtörténhetett minden, vagy éppen semmit sem mondott rólam, csak a húgát hívta ki, bárhogy is, érzem, hogy szívem egyre jobban felgyorsul, ahogy közelednek felém.
Ahogy megáll előttem, én még mindig csak állom meredten, hitetlenkedve hatalmas szemekkel bámulva őt, már-már tátott szájjal és nem próbálom felfogni, hogy újra itt van… sértetlenül. Nem is sejti, mennyire féltettem, hogy úgy jár, mint én.
Erős ölelésére kapok először levegőhöz mióta a bácsi mellett megtettem ezt legutóbb. Testének melegsége átjár, az mozdulatából, annak hevességéből pedig már tudom, hogy nagy dolog történt bent. Egyszerűen csak érzem rajta, olvasom a mozdulataiból, a testtartásából, hiszen ismerem őt nagyon jól, jobban, mint a világon sokan más. Felrobban a szívem, szorosan átkarolom nyakánál, arcomat az övéhez nyomom és már nem akarom leplezni sem a zokogást, amely a megkönnyebbültségtől tör rám.
Fogalma sincs, mennyire izgultam miatta, ahogy arról sem, hogy mennyire sokat jelent nekem az, hogy mindezt megtette értem, kitálalt a szüleinek, igen, tudom, hogy megtette, mondania sem kell, belefáradtam ebbe a napba, az hatalmas érzésrohamokba, úgyhogy most csak hagyom kitörni mindezt magamból, hagyom, hagy zokogjak bele nem túl hangosan fülébe, s immáron egymáshoz és ezen ház összes lakójához is őszintén állva.
Szerelmes szavát hallva összetapasztom homlokunkat, érzésektől és levegőhiánytól megremegő ajkakkal csókolom meg érzelmesen, miközben ujjaim tarkójára csúsznak. Ez másmilyen csók, mint az összes eddigi… ez minden, mi én és ő.
- Szeretlek, Christopher! - suttogom ajkaiba a rövid, ám annál jobban érzelemtől heves csókot követően. Érzem, hogy pokolian ver a szívem a megkönnyebbültség, az mai nap okozta adrenalin és az szerelem egyvelegétől. Csak behunyom szemeimet, nem foglalkozva a két személlyel, kik itt állnak közvetlen közelünkben, vagy a szülőkkel, akikkel ki tudja mi van, homlokunkat érintve élvezem a közelségét és ölelem, amíg azt nem érzem, hogy már valamennyire én is itthon vagyok, Chrisszel vagyok.

* * *
- Mi volt az étkezőben? - kérdezem tőle az oldalamon az ő ágyában fekve, kimerülten, de már megnyugodva a nemrég történt eseményeket követően.  Csodálatos ez az ember.
- Köszönök mindent! Hogy… befogadtatok és hogy ekkora rizikót vállaltál miattam - utalok arra, hogy bevallott egy nagyon nem könnyű dolgot a szüleinek. Szeretném tudni, hogy mi történt vele ott, milyen hatások érték, el is felejtem, hogy tulajdonképpen még én sem meséltem el semmit a történtekből.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptyKedd Nov. 24 2020, 14:25

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Mintha egy erős fény jelenne meg sziluettje körül, ahogyan meglátom. Egyszerre jár át a nyugalom és izgatottság, hogy vajon mi lesz ezután. Most ott hagytam szüleimet, de kétlem, hogy apám szó nélkül hagyná a történteken. Nem olyan ember ő, akinek ne lenne véleménye és főleg nem olyan, aki azokat nem osztaná meg, ha kell kegyetlenül őszintén. Ezt mindig becsültem benne, én is ilyenné váltam neki köszönhetően. Most mégis nehezen ment kimondani a valóságot.
Aiden-nek viszont szavak nélkül is átadhatok mindent. Sírását hallva úgy gondolom tudom mit érezhet, bár könnyek nem érik szemeimet. A könnyektől és ütéstől kipirosodott és meleg arca most még gyógyítóbb hatással van rám, mint valaha.
Eddig is tudtam, de még nem mondtam ki tisztán, amit ebben a pillanatban megteszek. Szeretem Őt. Szeretem. Szeretem és meghittséggel tölt el a gondolat, hogy egymáséi vagyunk. Most jobban, mint valaha.
A csók most nem szenvedélyes, vagy lágy, hanem szerelmes. Mintha ezzel pecsételnénk meg azt, ami kettőnk közt van. Mintha ezzel a csókkal egy eddig tiltott helyen hátat fordítanánk és azt mondanánk, hogy ezek vagyunk mi. Nem bánom, hogy az aulában állunk. Nem bánom, ha a személyzet lát minket, eddig is tudták, hát most már tudhatják is.
Ahogy homlokunk összeér és viszonozza vallomásomat, zavartan mosolyodok el, szemem is behunyva. Annyira hihetetlen ez a mese, ami hasonlít azokra, amiket Sophie-val néztünk és mindig izgatottan szurkolt a szerelmeseknek. Most értem meg csak igazán, hogy én mennyire szurkoltam kettőnkért.

-Nem is tudom-pár másodperc eltelik halk válaszom előtt. -Olyan gyorsan történt minden-a visszaemlékezés valahogyan nehezen történik és ráncolva homlokom nem segítek a felelevenítésen.
-Anyám egy szót se szólt, apám pedig…nem repesett az örömtől. Olyan volt mintha… rosszul lenne-halkítom el szavam, de hát nem is tudom mi másnak kellett volna történnie. Egyáltalán nem gondolkoztam azon, hogy miként telne el egy hasonló beszélgetés határát súroló kommunikáció.
Hátamról felé fordulok és így rakom kezemet derekára. -Inkább én köszönök-szerintem érti mire gondolok. Kirántott a szürke életből, értelmet adott mindennek, ami én vagyok és folyamatosan bátrabbá válok mellette. Eddig azt hittem az vagyok és akadályokat nem ismerő, de JaeMin ráébresztett, hogy oly’ keveset tudok, még ha nagy is a tudásom.
-Philip-nek szólok reggel, hogy hozassa át a holmiaidat és átrendezek mindent, hogy beférjenek a szekrénybe-gondolok máris a holnapra, de igazából itt vagyok a jelenben vele. Egyszerűen elképesztő, hogy egy ilyen mondatot kimondtam. Elmosolyodom és így simítok végig arcán, majd adok homlokára csókot.

Aiden | coming out |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptySzomb. Nov. 28 2020, 11:45

Our own D-day
Christopher & Aiden
Ha Sophieval és Chris-szel együtt a szülei is jöttek volna, akkor feltehetőleg nem tudnának belőlem kirobbanni mindazon érzelmek, melyek több hónapja, netán több éve érlelődnek bennem, ám az elmúlt négy órában csúcsosodtak ki. Most viszont, ahogy meglátom Christophert és tudatosul bennem, hogy nem lett baja, arcvonásait nézve sem mentálisan, se fizikailag nem bántották őt , s bár vagyok ebben nem lehetek biztos, ebben a pillanatban nekem elég ennyi is, hogy felszabadulva terheimtől borulhassak Chris nyakába. Vajon tudja ő, hogy mindaz, amit most tett, mennyit jelent nekem? Többet is, mint gondolná, sokkal többet, így hát eszemben sincs visszafogni magam és könnyeimet. Jelenleg mérhetetlenül boldog vagyok, így már el merem hinni, hogy talán minden rendben lesz, tényleg nem szükséges elmennem, mert Chris nem küld el és... ha ő nem, a szüleinek sincs más választása. Még sosem tapasztaltam azt, hogy valaki, ki az én családomhoz hasonló közegben nőtt fel ennyire tudna hatni, illetve felülkerekedni a szülein. Lenyűgöző!

A heves események - legalábbis nekem érzelmileg biztosan - után kissé elvonulunk, szükségünk van rá, hogy legalább egy kicsit kettesben legyünk. Az ágyra dőlve le jövök rá, hogy az idegesség testileg is teljesen kikészített, ami hangomon is hallatszik, azonban szomorú már nem vagyunk, inkább csak nagyon fáradt. Kérdő pillantásokat vetek Christopherre, ahogy nem tud válaszolni kérdésemre. Mi az, hogy nem tudja? Nehezen tudom elképzelni, amit mond, persze nem kérdőjelezem meg, csupán újabb kéréseket szül bennem, amik ellenére némán figyelem őt, s hallgatom, ahogy kifejti az előbbieket.
- Mintha rosszul lenne? Miután elmondtad neki, vagy már azelőtt is? - Felé hajolok. Igazából megérteném, ha teljesen elfehéredett volna a hallottaktól... Nem igazán tudom, hogy mit kellene most éreznem. Aggódom még Chris miatt, mert nem akarom, hogy megromoljon a viszonya a szüleivel miattam, de közben pedig szeretnék kiállni kettőnkért és ha már eddig eljutottunk, hát küzdjünk tovább.
Kezeit megérzem derekamon, mire én is automatikusan mozdulok, közelebb kúszok hozzá épp annyira, hogy még kényelmesen be tudjam fókuszálni arcát. Köszönetét ugyan nem értem, mire fel mondja, de egy szerény kis mosollyal cirógatom meg orrát az enyémmel. Annyira durva belegondolni, hogy most már nem mehetek haza. Ijesztő feldolgozni ezt, de egyben annyira jó lenne, ha itt maradhatnék náluk, persze nem akarok betolakodni sem a család életébe, mindössze csak Chris-szel szeretnék lenni, s szinte bizsergek, ahogy hallom az erre utaló szándékát. Csókjára boldogságot árasztó szemekkel nézek rá, szám sarkaiban megjelennek az apró gödröcskék is, azonban megrázom a fejem.
- Inkább ne, nem kell áthozatni a cuccaimat, főleg ne Philipnek. Egy kicsit nem akarom, hogy tudják, hol vagyok, szükségem lenne valamennyi időre tőlük távol. Rendelek inkább új ruhákat, az orvosi cuccaimat is újra be tudom szerezni. - Talán kicsit érhetetlen most a gondolkodásom, de jelenleg mindent felülmúl a családom iránt érzett gyűlöletem, hiába nem kelleme az egész családra kivetítenem. Aidanak lehet szólni is fogok, hogy élek a következő napok valamelyikében, de az otthoniaknak, azaz Adamnak és anyának apa miatt nem szeretnék. Nálunk apa az út, teljesen mindegy is lenne, mit gondolna és mit tudna rólam a másik kettő.
- Szóval akkor tényleg lakhatok itt veled? - térek vissza a jelenbe és nézek rá csodálkozva, amint felfogom ténylegesen is a szavai mögött rejlő szándékot. - Ígérem, nem foglak zavarni a munkádban!

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptySzer. Dec. 02 2020, 16:19

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Próbálok vissza emlékezni, hogy vajon korábban is láttam már annyira fehérnek, mint most a hír hallatán. Az igazság, hogy mostanában ritkán látom apámat, de még anyámat is. Sokat utaznak, igazándiból bele sem avatnak a dolgaikba. Azt mondják mindig, hogy pihenni mennek el, utazni. Úgy vélik most már megtehetik, hogy átveszem lassan a stafétát.
-Azt hiszem csak azután, hogy elmondtam-sóhajtom bele a sötét szobába, ami már nem az enyém, hanem a mienk. De most nem szeretnék rájuk gondolni és egy utolsó homlok ráncolással adok még utat ezen negatív hullámú gondolatoknak, majd inkább Aiden felé fordulva kerülök hozzá közelebb.
Behunyom szemem egy pillanatra mikor orrunk összeér. Ezt most teljesen máshogy csinálhatjuk, nyíltan, még igazibban.
A mosolyát látva más reakcióra számítok, de hát Ő mindig képes meglepetést szerezni nekem. Válaszként ismét megsimítom az arcát. Úgy lesz, ahogyan szeretné, nem szeretnék kellemetlenséget okozni neki, vagy ráerőltetni azt, ami nincs kedvére.
-Fogkeféd már úgy is van itt-igyekszem szellemesen válaszolni, de nem az erősségem, így esetlenül is hangzik számból. Hátamra vetem magam és egyik alkarommal takarom el szemem miközben sóhajtok. Másik kezemmel tapogatok az ágyon keze után és pont akkor találom meg, amikor hozzá teszi, hogy nem fog a munkámban zavarni.
-Tudom-ez már inkább rám illó reakció, amolyan megerősítés. Amúgy sem akadályoz semmiben sem és valószínűleg még inkább meg fogja tapasztalni rajtam, hogy mikor szabad szólni és mikor nem. Nem lesz könnyű egyikőnknek sem, de ez is egy tanulási folyamat.
-Ez életem egyik legszebb napja-ironikus, de igaz. Reménykedem, hogy nem hangzik visszásnak vagy kellemetlennek számára, hiszen feltételezhetem, hogy számára nem egészen. A teljes napot tekintve én se biztosan mondanám most ezt, de az, hogy most itt fekszünk egymás mellett, mindent kárpótol.
Leengedem szégyenlős arcomról kezemet, ami meglepően nyugodt még egy ilyen kijelentés után is. De hát ez az igazság. -Tényleg így érzek-mondom már a szemébe nézve.

Aiden | ez most más |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyCsüt. Dec. 03 2020, 12:04

Our own D-day
Christopher & Aiden
- Ohh - veszem tudomásul, hogy milyen reakciót kapott Christopher a szüleitől, mikor bevallotta nekik az igazat és ez egy kicsit aggodalommal tölt el. De végül is, ez a legkevesebb és a legenyhébb reakció talán, amit egy szülő ilyenkor adhat és talán pozitívnak is kellene lennem tőle, most teljesen felesleges azon töprengenem, hogy vajon mi lesz, ha egyszer kidugjuk az orrunkat a szobából és lemegyünk, merthogy örökké nem lehetünk itt, nem bujkálhatunk. De ez majd csak a jövő zenéje, nekem is meg kell nyugodnom, na meg felfognom azt a sok mindent, ami történt velünk az elmúlt órákban és nem könnyű elhinni, hogy ezentúl minden más lesz. Chris szavaira eszmélek csak fel, hogy amennyiben tényleg annyira makacs vagyok, mint amilyen, úgy az összes eddigi cuccomat elveszítem, ideiglenesen biztosan. Noha nincs semmi, ami ne lenne pótolható, vagy ki kellene menteni a szobámból, mégis felkavarodik a gyomrom az érzéstől, hogy ezúttal tényleg ki lettem tagadva. Apám ki is mondta, az már más kérdés, hogy a saját haragomtól sem tenném be oda a lábamat, amit eddig otthonomnak hívtam.
- Igen - kuncogok a megjegyzésére, ami önmagában nem lenne vicces, de a helyzet siralmassága még egy ilyen kis apró megjegyzést is azzá tud tenni. Nem sokszor éreztem még ilyet, mint most: egyszerre vagyok boldog és mérhetetlenül szomorú is, mintha nem tudnám eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, de egyértelműen az utóbbit választom, hogy elnyomjam a lelkem mélyén még pokolian kínzó fájdalmakat. Én csak annak örülök, hogy együtt megyünk át ezen a nehéz folyamaton, hiába volt már előtte is párom, az merőben más volt, én azt hittem, hogy egyáltalán nem is tudtak róla apáék, ami mint utóbb kiderült, nem volt igaz, de az én szempontomból ez lényegtelen.
Enyhén szorítok kezén mellette az oldalamon fekve, mikor kimondja az igazságot, ami... teljesen érthető. Egy kicsit bűntudatom is van, hogy miattam vált legnehezebb napjává ez, ha nem jövök el, vagy ha nem is ismerjük meg annyira egymást, akkor most nem került volna ilyen helyzetbe, de az elmúlt háromnegyed év alatt már megtanultam mellette, hogy nem szereti, ha mindenért bocsánatot kérek, így ezúttal sem hagyom, hogy elhagyja a szó a számat. Vagy... várjunk csak! Azt mondta, hogy a legszebb napja? Mintha kissé meglepett szemekkel néznék rá, az imént beképzelt, feltehetőleg magamban megfogalmazott melléknév után teljesen elérzékenyülök, ahogy ízlelgetem a valóban hallottakat.
- Szerintem nekem egyszerre a legrosszabb és a legszebb. Vagy szimplán csak furcsa, őrült nap ez a mai. Veszettül azt érzem, Yesol, hogy ez az életem egy szakaszának a vége és egyúttal az új kezdete is. - Még mindig őt nézem, ahogy leveszi arcáról kezét és megláthatom teljes arcát, ami olyan higgadtságot és nyugalmat áraszt számomra, ami azonnal elárasztja a testem. Elernyedt állapotomban csak a szívdobogásom az, ami gyorsított tempójában nem képes megnyugodni.

Gyorsan elment a nap hátralévő része, aminek igazából örültem. Új nap, új remények, új kihívások, bár nem ez a reggel hozza el számomra a legkellemesebb ébredést, hiába Chris mellett térek magamhoz. Leginkább tanácstalan vagyok, az ismeretlenbe ugrok bele, s bizony jobban izgulok egy átlagos reggelizéstől, mintha vizsgázni mennék. Kezeim között sem olyan szaporán fordul meg a ruha, miközben felöltözöm, ami azt illeti, hozzám képest meglehetősen szótlan és görcsös vagyok. Christopherre pillantok, hogy leolvassam róla az érzéseit. Igazából nem tudom, melyikünknek nehezebb most, de nem is versenyzünk, a fő az, hogy kéz a kézben - képletesen biztosan - vészeljük át az elkövetkező órákat és bízzunk benne, hogy a lehető legnagyobb rendben megy majd minden.
- Részemről szerintem mehetünk - hangzik tőlem az annyira nem határozott kijelentés, miután megigazítottam a hajamat is a tükörben, majd Chrisre nézek.
- Te jól vagy? - Szerintem tudja, hogy miként értem.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptySzer. Dec. 09 2020, 16:23

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Apró nevetése igazán gyógyszer minden gondra, persze erre már puszta jelenléte is igaz. Mostantól tehát nincs okom panaszra, mert sokkal több időt fogunk együtt tölteni. Biztosan nem lesz könnyű, de együtt ezt is megoldjuk, ahogy mindent.
Ahogy a szavakat ejtem, érzem támogató szorítását kezemen. Remélem hasonlóan érez, mint én, még ha tudom is, hogy egy rövidke ideig hontalanná vált. Bár abban bízom, hogy tudja, ide valóban bármikor jöhet és tényleg mindent megteszek érte. Valószínűleg ezzel tisztában van, hiszen azonnal engem keresett. Ez a gondolat pedig olyas féle melegséggel tölt el, ami megfagyaszt minden hideget a legmínuszabb helyen is.
Apró mozdulatokat érzek csak felőle, szeme azonban takarva, így nem tudom értelmezni, hogy mi lehet az okuk. Kimondja végül azt, amit én is érzek, de ennek ellenére a legszebb most minden. Koreai nevem hallva mindig elmosolyodom, mert hát két ember van, akitől szívesen hallom, anyám szájából is idegen, bár ő szüntelen ejti ki ezt a nevet. Simogat belülről édessége és egyszerűen képtelen vagyok tudtára adni mindezt, ami bennem van. Itt fekszünk teljes csöndbe és nincs ennél szebb hang a világon.

Minden féle jel nélkül pattannak ki szemeim és azonnal realizálom a helyzetet. Hogy mi történt tegnap és mi várhat ránk ma. Magam mellé nézve JaeMin-t látom és úgy érzem, sose fogok tudni betelni vele. Mostantól remélhetőleg mindig ő lesz az első és legszebb dolog, amit látok egy nap.
Csak simítok egyet karján és már állok is fel, hogy adjak egyet a kényelmesebb ruháim közül, amit igazából sose hordtam, de Sophie unszolására megtartottam. Mintha tudta volna, hogy valaha hatalmas szükségem lesz rá. Aiden-nek adom, én pedig egy kissé elegánsabb darabot veszek fel, bár, amit neki adtam az sem a szakadt fajta. Talán jobb, ha nem rongyosan mutatkozunk szüleim előtt, bár rám nem éppen használható ez a kifejezés. Aiden-nek viszont jól állnak a nyúzott pólók is, de azt súgja valami, hogy ezt a vonzalmat csak én érzem ebben a házban.
Izgul, tagadni sem szabad, de nem is lehet. Kiül az arcára, egész lényére és az igazság az, hogy én is. Bár rajtam kevésbé látszik.
-Igen. Csak izgulok kissé-valójában ennél azért jobban, de nem szeretném megijeszteni és erősnek kell maradnom, kiegyensúlyozottnak, mert apám bizony megérzi a legkisebb hezitálást, vagy bizonytalanságot. -Te? -viszonzom a kérdést, bár kitudom találni mit érezhet, az udvariasság viszont része a lényemnek a rá való figyelem pedig véglegesen beivódott az idegeim közé.
Kinyitom az ajtót és tartom, amíg ki nem lép, majd becsukva azt fogom meg a kezét. Nagyon szokatlan ez az érzés. El is engedem hirtelen, teszek pár lépést, majd hátra nyújtom kezem, hogy ha szeretne, akkor belefonhatja sajátját. Ha megteszi, akkor így sétálunk le a lépcsőn. Közben a szemben lévő szoba ajtaját vizslatom, hogy vajon Sophie itthon van-e még, vagy esetleg lent fogunk vele találkozni.
A lépcső alján felemelem Aiden kezét, hogy csókot adjak rá, majd elengedem azt, de szorosan megyek mellette, amennyire azt az illem azért megengedi.
A konyhába lépve apám és anyám fogad. Egy pillanat alatt megfagy bennem minden és érezhetően a levegő már korábban is jócskán élhetetlen állapotban volt. Nem mozdulnak, ellenben azonnal két teríték vár minket az asztalon, ahogy meglátták a jöttünket.
-Jó reggelt-szólalok meg határozottan, de tisztelettudóan, szüleim is így tesznek, majd mutatom Aiden-nek az én helyem mellett lévő széket. Szerencsére az asztal elég nagy, így bár apám mellett ülök és anyámmal szemben, mégis elég távolság van közöttünk.
Nem szólnak, én sem, és talán jobb is ez így. Amikor viszont apám végzett az evéssel a maga előtt lévő borítékot elém tolja miközben feláll.
-Az ajánlat nem változott-és már tolja is be a széket mag után. Pontosan tudom, hogy miről van szó és ez azt jelenti, hogy elfogadja a helyzetet. Anyám halvány mosolyt mutat felém, majd Aiden-re pillant és kecsesen megtörli szája szélét mielőtt felállna apám közbenjárásával, aki úriember módjára húzza ki a széket alóla.

Aiden | ez most más |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyCsüt. Dec. 10 2020, 21:02

Our own D-day
Christopher & Aiden
Kicsit más ez a reggel, már azon túl is, hogy egymás mellett ébredünk. Hiába vagyunk együtt viszonylag régóta, nem tudom azt mondani, hogy megszokhattam már a teljes lényét magam mellett az ágyban, amint magamhoz térek reggelente és nagyon furcsa - de közben jó is - belegondolni, hogy talán az elkövetkezendő hetek minden napját így fogom kezdeni.
A kellemes érzés mellé azonban hamar társul egy kis szorongás is, hiszen tegnap este úgy tűntünk el az emeleten, mint teljesen felszívódtunk volna, és tulajdonképpen most van lehetőségünk - és egyben valamennyire kötelességünk is - találkozni újból a szüleivel, ezúttal azonban már ketten együtt. Ha felajánlaná a lehetőséget Christopher, hogy esetleg maradjak idefent, én akkor is lemennék, mert előbb vagy utóbb úgyis szembe kell néznem velük. Látom rajta is hogy nem annyira komfortos az arca, mint szokott lenni, amitől még jobban aggódni kezdek. Ha nem is hasonló módon, de valamelyest én átéltem már ezt otthon, ami miatt megkaptam a magamét és többek között az is vezetett oda, hogy most itt vagyok, tudom, hogy más minden, azonban az emlékek miatt hatalmas gombóc van a torkomban. Nem tudom, hogy mire számítsak.
- Én is... - hajtom le fejemet kissé gyenge hangon, majd elkezdem igazítani a póló alját, mintha meg lenne gyűrve, pedig egyáltalán nincs semmi ilyesmiről szó.
Kilépek az ajtón, még be sem szívom a folyosó levegőjét, mikor Christopher a világ legtermészetesebb mozdulatával fogja meg a kezemet, majd engedi is el rögtön. Mivel nincs időm kapcsolni, ezért mindössze csak arcát fürkészve keresem a gondolatait, bár pontosan tudom, hogy mik játszódnak le benne. Furcsa belegondolni, de nem tudom, hogy jelenleg melyikünk a feszültebb, ami csak azért nem megszokott, mivel szinte mindig ő tűnik annak, legalábbis hozzám képest.
Teszünk pár lépést, s látom, ahogy hátra nyújtja kezét, nem tudom, hogy pontosan mit szeretne, igazából azt sem, hogy én mit szeretnék, ám kis hezitálás után bátortalanul megfogom a kezét. Azt feltételezem, hogy csak egy kicsit legyünk így, higgyük el magunkról a valóságot, ebből adódóan ahogy a lépcsőhöz érünk az én ujjaim lazulnak az övén, viszont ahogy érzem, ő nem enged. Nem veszem el kezemet, csupán hirtelen úgy karót nyelek, ahogy legnagyobb parázásaimkor szoktam. Bízok Christopherben és abban, hogy nagyon is tudja, mi itthon a járás, de azért kellően elvörösödik az arcom, mikor megérzem ajkait. Nem most csinál először ilyet, múltkor is hasonlóképpen reagálhattam, de ezúttal talán még annál is intenzívebben átszíneződök. Szavak nem igen jönnek ki ajkaim közül, mosolygok, de irtó zavarban vagyok, ami nem rossz érzés, csak... hihetetlen ez az ember, ráadásul ő is tudja, hogy bármelyik pillanatban látóhatáron belülre érhetnek a szülei.
A keletkezett szín talán elmúlik, mire a konyhába érünk, de a merev testtartásom egyáltalán nem, így amikor meglátom a szüleit reggelizni, igazából nem is kell jobban kihúznom magam. Némán meghajlok, hogy tisztelettudóan üdvözöljem őket, bár nem lennék meglepve, ha nagyon nem kedves tekinteteket és szavakat kapnék tőlük.
- Jó reggelt! - Figyelem a reakcióikat, de ezzel együtt annyira hevesen dobog a szívem, hogy szinte felgyorsulnak az események. Leülök Chris mellé és kicsit ártatlan szemekkel nézek végig az asztalon. Egy pillanatra megállapodik a tekintetem az apján, de mihelyst rám pillant, gyorsan a felénk közeledő férfire nézek, aki megterít nekünk. Semennyire sem vagyok erős, azonban megpróbálom legalább valamennyire annak tüntetni fel magamat, úgyhogy egy halvány mosolyt engedek meg Chris felé, mielőtt nekilátnánk a reggelinkhez.
Ami elsőre szembetűnik, az a némaság. Nem tudom, hogy miattunk van ez, vagy általában ilyenek náluk a reggelek, nálunk rendszerint apa és Adam beszélgetésével telnek a nap első étkezései. Az étel viszont mennyei, ebben kapaszkodom, valamint mentálisan a mellettem ülő páromba is és próbálom nem úgy megélni az első ilyen alkalmat, mintha minden másodperce, minden szótlan pillanata kínzás lenne. Az igazság az, hogy semmit sem tudok róluk kiolvasni, ez talán nem is annyira meglepő, csak megint a saját családomhoz hasonlítva az esetet, apám bizonyára egész végig homlokát ráncolná. Ő is tud maszkot viselni, de ha rólam van szó, általában nem rest kinyilvánítani a nemtetszését.
Mikor aztán a megszokottól eltérő mozdulatot tesz az apja, én magam is felpillantok rá és a fiára. Értem, mit mond, de közben pedig mégsem. Az anyjára is vetek egy kérdő, már-már aggódó pillantást, miközben mindketten felállnak és távoznak. Mikor kiteszik lábukat az étkezőből, én csúszok jó pár hosszúságnyi egységet a székemmel Christopher mellé és hatalmas szemekkel hajolok közelebb hozzá és a borítékhoz.
- Most akkor micsoda? Nem utálnak minket? Engem? Mi történt az előbb és micsoda ajánlatról van szó, Chris? Nem értek semmit! - tör ki belőlem az elmúlt hosszú percek megannyi feszültsége már-már pánikszerűen. Tény, hogy bár ettem a szülők társaságában, annyira görcsölt a gyomrom, hogy nem vagyok biztos benne, hogy be tudta fogadni rendesen az ételt a hasam. A hatalmas kérdésáradattal együtt viszont azt is érzem, hogy kezdek megnyugodni, kiengedni testileg biztosan.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptyVas. Dec. 20 2020, 09:17

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Megértően bólogatok hasonszőrű érzéseire és követem tekintetét pólójának aljára, ahol a nem létező rendetlenséget igazgatja. Hasonló mellékcselekvésekkel szokásom nekem is rendezni elmémet, hogy utána mintha mi sem történt volna, folytassam a leplezhetetlen komorságot. Most azonban még ez sem segítene, ez nem egy apró érzelmi megnyilvánulás volt egy kéretlen szem számára, hanem egy hatalmas szálka apám szemében. Egy kis anyag simogatás bizony nem bír itt most nyugtató hatással.
Nagyot nyelek, amikor nem nyúl azonnal kezem után, de talán legbelül jobban ártana, ha nem tenné meg, mint azt jelenleg gondolom. Elutasításnak venném és valamiféle célzásnak, amit a tegnap este után nem tudnék értelmezni. Halkan fújok ki egy nagyobb adag levegőt, amikor megérzem kissé hideg ujjait az enyémek mellett és végül elindulok.
Pár lépés után a lépcsőnél érzem menekülésre vágyó kezét, de egyszerűen képtelen vagyok most elengedni, nem szorítom meg jobban, hogy ne tegye, igazából könnyedén ki tudná bújni a fogásból, de én kezem mozdulatlanságával jelzem, hogy én ezt most még nem teszem meg.
A lépcső alján ártatlan és bíztató csókot adok kezére, aminek hatására egy pillanat alatt vált színt. Bár kaméleonnak ne álljon be, de elmosolyodom és egyben elgondolkodom, hogy vajon meddig lesz ez még így, hogy zavarba tudjuk egymást hozni.
Aiden mozgása eddig sose látott merevséget mutat most számomra. Láttam már Őt hasonlóan, de így még sose. Szüleimet meglátva hát én köszönök először, majd igyekszem irányítani, hogy merre vegye a lépteit. Az asztalhoz leülve nem tudom viszonozni a tőle kapott feszült mosolyt, egyszerűen képtelen vagyok rá, de tekintetemmel engesztelő pillantással reagálok, hogy tudja, vele vagyok, csak ez most nagyon nehéz nekem.
Egy pillanatra elgondolkozom, hogy vajon így tervezték-e szüleim a reggelit, hogy addig nyújtották-e, amíg meg nem érkezünk, csak, hogy végül apám átnyújtsa az A4-es borítékot. Mindenesetre hatásos trükkjei vannak, ha ez is volt a terve, akkor tökéletesen belesétáltunk és még kételkedem is abban, hogy ilyet tenne, de hát a tervezés mestere és mindenkinél jobban képes irányítani környezetét. Persze engem az utóbbi pár hónapban nem tudott.
Némán üljük végig Aiden-nel távozásukat és nem tagadom, nem csak azért egy bólintás a reakcióm felé, mert így tervezem, hanem mert képtelen vagyok szólni. Távozásukkal leejtem vállaimat és hatalmas fájdalom szúrja meg minden tagomat az iménti feszességtől.
Aiden egy szemvillanás alatt terem mellettem és meg is lepődöm ettől az energialökettől, de izgatottsága érthető. Kezemet lábára téve hunyom le egy pillanatra szemeim, majd kinyitva azokat mosolyodom el a borítékot nézve, majd Aiden szemeit találom meg.
-Ez a szerződés, amit aláírva enyém a cég-mosolygok tovább és hangom olyan nyugalmat áraszt, amiről nem gondoltam volna, hogy ma meg fog találni. -Ezzel jelezte, hogy elfogad minket-állok meg egy pillanatra-…a maga módján-és valójában jókedvemnek ez az oka.
Oldalra fordulok, hogy szemben legyek Aiden-nel. Térdeit megfogva húzom magam hozzá közelebb amennyire csak lehetséges és ölelem meg megkönnyebbülve. Nem mondom, de bizony ez a legjobb, ami most történhetett. Ha apám megtagadja örökségemet, akkor elveszek és a tehetetlenség mélységébe süllyedek. Ha utlimátumot ad, hogy válasszak, Aiden mellett lennék és erre számítottam eleinte, hogy így lesz.
Elengedem és kezeimet megtámasztom vállain, így nézek le lábainkra megkönnyebbült, kisimult vonásokkal. Ez egy olyan hír, amit először neki mondanék el, de nincs rá szükség, mert itt van mellettem és mindennek tanúja volt.
-Ma szeretnék csak veled lenni és nem foglalkozni semmi mással-fogom közre egyik kezét. -Persze, csak, ha te is szeretnéd-érthető, ha lenne most más dolga és akkor azt én tiszteletbe tartva adok neki teret. Bár kétlem, hogy egymást gátolva mindig a másik társaságára vágyva leszünk egymás árnyékai, talán konfliktusok is lesznek az együttélésből, mindenesetre ezt nem most szeretném elkezdeni. Az alkalmazkodás fontos és én teljes egészemmel behódolok neki, de ha fizikálisan nem, lelkileg és teljes szívemből képtelen vagyok nem az Övé lenni.
Aiden | ez most más |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day EmptyVas. Jan. 24 2021, 17:28

Our own D-day
Christopher & Aiden
Nem akarom őt elereszteni, dehogy is, csak ahogy sétálunk le a lépcsőn egyre jobban fokozóik mennem a menekülési kényszer, az, hogy a kézfogásunk bűn és titkolni kell, meglehet fejben még mindig otthon járok, csak egyszerűen csak az elmúlt napok kivételével bármelyik év bármelyik napján és szoknom kell, hogy nyíltak is tudunk lenni a külvilág felé. Az, hogy Christopher érezteti velem, hogy már nincs miért elengednem a kezét, merthogy mi vár nem vagyunk titkosak, az több mint csodálatos és egyben rendkívül szokatlan érzés. Ez egy olyan dolog, amit eddig nem tapasztaltam még, holott elvileg én vagyok a jártasabb az ilyen kapcsolatokban, úgyhogy rendkívül hálás vagyok Chrisnek, hogy átlendít a határon és tudatja velem, hogy nem csak mi szintet léptünk, nem csak az életem változott meg, hanem a kapcsoltunk is teljesen más korszakba lépett, legalább itthon, házon belül.
Nem igazán tudom, hogy mi ti történik ezután, azonkívül, hogy megyünk reggelizni, csak megyek Chris után a konyhába, ahol azonban ott vannak a szülei is. Erre számítani lehetett, úgyhogy annyira nem lep meg, csak jócskán befeszülök a találkozástól. Tegnap én nem láttam őket, egyedül Christopher tudatott velük mindent, szóval ez lesz az első alkalom, hogy úgy leszek a társaságukban, mint a fiúk barátja és nem mint a Kia vezérigazgatójának fia, s bármelyiket nézzük, egyik miatt sem várok nagy szeretett.
Az asztalhoz ülve egy erőltetett mosoly segítségével jelzem neki, hogy végül is megvagyok, azon kívül, hogy halvány fogalmam sincs afelől, hogy mi történik, a szülők is csendben vannak, ami nekem egy kicsit szokatlan, mivel nálunk mindig beszél valaki valamiről, ha más nem, akkor apa és Adam. Még akkor is némán figyelek, mikor meglátom a borítékot és hallom az az apuka szavait, csak épp nem értem, mire gondol, így hát minhelyt távoznak, jó nagy szemekkel fordulok Chris felé, s nem is vagyok rest egyből megszüntetni köztünk a távolságot székkel és mindennel együtt. A fordításától jóformán lefordulok a székről, szemeim kidüllednek és bizony eltelik pár másodperc, mire felfogom, hogy mit is mondott.
- Szóval akkor most… mi?? Várj. Tényleg te lettél a ceo? – Ép ésszel fel nem foghatom, hogy ez az egész előttem játszódott le, nyilván feltételezem lesz ennek hivatalos formája is, de mikor eljöttünk reggelizni a konyhába, akkor nagyon nem számítottam ehhez foghatóra. – Ez nagyszerű! – Vagyis gondolom az, meg ahogy érzékelem, ez nem hirtelen döntés, hanem már Christopher is pontosan tudta és bizonyára készült is rá. Meg mintha mondott volna valami olyat is, hogy egyetem után Christopher veszi át a céget, de mégis annyira hihetetlen ez most számomra. Ebből is látszik, hogy mennyire más a két család, nem mintha sok közöm lenne már az enyémhez, de minket nagyjából úgy kell elképzelni, mint az angol királyi családot, amíg nem hal meg az uralkodó, addig bizony nem veszi át senki sem a helyét, legyen a fia szintúgy nyugdíjas korú.  
Természetesen az sem kerüli el a figyelmemet, hogy mivel vonja párhuzamba a szerződést, illetve, hogy mennyire jókedvűnek látom. Érthető is, hogy boldog, hatalmas elismerésnek örvendhet és ez csodálatos érzés lehet. Én is elmosolyodom a rám jellemző arccal.
- Úgy érted, hogy elfogad minket, hogy itt maradhatok és lehetek… tudod, veled? -  nézek rá még mindig szüntelenül és nagyon izgatottá válok. Bár bizonyára így értette, de mindent kétséget ki akarok zárni.
Szinte felfoghatatlan az a kép, ami elém tárul Christopher személyében, sosem láttam még ennyire boldognak és felszabadultnak, vagy legalábbis per pillanat nem tudok és nem is akarok visszaemlékezni hasonlóra, s csak mosolyogva pislogva hagyom, hogy közelebb húzza magát – vagy engem hozzá, relatív – és átöleljen. Több sem kell nekem, én is átkarolom derekát és államat a vállára helyezem.
- Úgy örülök, hogy ezt átélhettem veled – mondom mielőtt még ő megszólalna, miközben combjaim simogatom fel-alá boldogan. Sosem éltem még át ehhez hasonlón, meglehet, pont ezért fogalmam sem volt, hogy mi történik.
- Persze, hogy szeretném! - Hát ez meg milyen buta kérdés volt? Rettenetesen régen töltöttünk már el együtt egy teljes napot. - Van esetleg valami terved, hogy mit csináljunk? Vagy csak úgy legyünk? - Mindkettő tökéletes lenne nekem, bár szó mi szó, bőven van mit átgondolnom, hogy berendezkedjek.
- Segítesz ideiglenesen beköltözni? Biztos van jó sok minden, amit át kell gondolni az érkezésem miatt, ha mást nem, azt, hogy mi minden kell nekem, amit nem hoztam magammal otthonról - húzom el szám sarkát, mert ahogy egyre többet gondolok erre, annál nagyobb lista jut eszembe, amit nem hoztam magammal, pedig kellene nekem. - Csak maradjunk itthon, jó? Nem akarom utcára menni egy jó ideig. Szerintem kiveszek szabadságot is. - Nem tudom abbahagyni a szövegelést, de szerintem mindezt már megszokta tőlem az elmúlt időszakban. Most nyer csak igazán értelmet az itthon és az otthon szavak közti különbség, én már itt vagyok itthon, és az eddigi házunkban meg otthon.
- De mindenekelőtt, megünnepeljük ezt a napot – már nem azt, hogy elfogadtak minket, még ha az is megérne egy ünneplést, hanem hogy az apja áldását adta arra, hogy mindezek után is Christopher legyen a cégigazgató. Noha fogalmam sincs, hogy miként ünnepeljük meg, de az biztos, hogy nagyon megtesszük.

Right
here
Right
now
mind álarcot viselünk
Aiden Lee
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
● ● Hidden Diary ● ●
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
280
★ :
Our own D-day EmptyCsüt. Feb. 25 2021, 10:58

Egymásra utalva
Couse I'm your home"
- SVT-home-
-
Hihetetlenül nyugodtnak érzem magam, de talán csak azért, mert mindennél feszesebb voltam pár másodperccel ezelőtt. Aiden-en is valami hasonlót látok és tagadni sem igyekszem, hogy szüleim távozása és igencsak pozitív viselkedése az oka mindennek.
-A papírmunka után igen-teszem szabad kezem a borítékra. Nekem ez annyira nem megdöbbentő, mint amilyennek rajta látom. Erre neveltek, ezért tanultam, bár jóval korábban érkezik a kievezés, mint amire egy éve gondoltam volna. Nem teljesen értem ennek okait, mivel alig vezet bele apám és titkolóznak már ideje, de elfogadom sorsom, amiért oly’ sokat dolgoztam és tettem.
Remélem Aiden sose fog megváltozni és azt meg főként remélem, hogy többé nem kell szomorúnak látnom, vagy olyan állapotban, amilyenben tegnap volt. A szeretet özön, ami minden mozdulatában megbújva tekint ki, egy olyan része, ami igazán önmagává teszi és amit nagyon szeretek benne.
-Igen-őszinte mosollyal nézek rá, hangom melegebb, mint a délutáni Napnak sugarai. Annyi színét hallotta már tőlem ennek az egyszerű szónak és most esik a legjobban kimondani. Egyszerű, de mégis minden benne van. Közelebb kerülve hozzá ölelem meg először úgy, hogy már mindenki tudja a házban, hogy mik is vagyunk egymásnak.
Talán nem kellenek szavak és tudja Ő is, hogy hasonlóan érzek. Még soha senki iránt nem éreztem szerelmet, vágyat, ilyesfajta barátságot és meghitt biztonságot. Ezeket mind neki köszönhetem, ahogyan azt is, hogy magamra találtam, bár még tudom, hogy nagy út van előttem ezen téren is.
Úgy érzem, hogy valahogyan megkéne ünnepelni a történteket, ami az én olvasatomban egy együtt eltöltött napot jelent. Továbbmenően nem is igazán vannak terveim, egyszerűen mindegy, csak vele legyek.
-Csak legyünk együtt-nézek egyenesen szemébe szerelmesen, ezen túl teljesen mindegy a program. Most úgy érzem, hogy a folyton járó-kelő gondolataimat is sikeresen tudom majd száműzni és nem a teendőkön, munkán gondolkozni, egyedül azt kell elintéznem, hogy az ügyvédemhez eljuttassam a papírokat. Már látta a végleges változatot, de mint jó üzletember, az a bölcs döntés, ha ismételten átnézetem, hiába bízok apámban, hogy nem eszközölt módosításokat.
-Hát persze-arra még nem is gondoltam, hogy hogyan fogja ez a személyesteremet érinteni, hogy ide költözik. Samantha-nak voltak itt használati tárgyai, ő szerencsére nagyon rendezett volt és mindennek meg volt a helye. Aiden szétszórtabb, mint ő, ehhez kétség sem fér és biztos vagyok benne, hogy türelemre és kompromisszumra kell majd magamat intenem és hagynom, hogy egész mindenével kissé megbolygassa a mindennapjaimat.
Bíztatóan szorítok combján, hogy nem megyünk sehová, én se bánom, ha mára az emberek szemeit elkerüljük és közben egy pillanatra sem vagyok képes levenni róla a szemeimet, néha még fejemet is ide-oda mozgatom, hogy kövessem minden vonását.
Aiden | ez most más |  
CYN

It's already too late
for me to escape

mind álarcot viselünk
Nam Ye Sol
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
Életem
★ családi állapot ★ :
Our own D-day Tenor

the pretty words for You
They stick in my
throat in front of You
★ foglalkozás ★ :
CEO (Hyundai)
★ play by ★ :
Joshua Hong
196
Our own D-day Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Our own D-day
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: