Óhogy a san roccoi síró madonna rágcsálja meg a füleidet báttya! Itt vagyunk a nagy almában? Teniszezgetünk? Házi szalámit rágcsálunk, Gaena mama féle levendula lekvárt eszünk? A drága barátunkat meg elfelejtjük felhívni?
✓ látta: 10:05
Mielőtt visszavágsz valami frappánsat, csak szólok, hogy Matteo már mondta, hogy idefújt az óceáni passzát szél, meg, hogy éppen akklimatizálódsz. Valami két nőről is hadovált akiket az első napon összeszedtél. Nem semmi vagy báttya! Épp csak beteszed a lábad és tapadnak a nők az ízes talján akcentusodra.
✓ látta: 10:06
Remélem nekem is hoztál valami gemmai jófélét. Vito búzasöre például életet mentene. Intravénásan, sürgősségi jelleggel. Amúgy Matteo szervez valami közös programot.
Mindig öröm a te üzeneteidre kelni, drága Nico Igaz, önerőből kettőig nem látok el, a csipát se töröltem még ki a szememből, de, ha valaki ennyit pofázik, az csak te lehetsz...
Tudod, ez a helyzet közel se olyan drámai, mint amilyennek lefested, és igazából még egy hete sincs, hogy betettem a lábam az országba... De ismersz, és különösen a jetlag hatását rám nézve... még mindig hajnalban alszok el, reggel hétkor meg már kelek a ház népének zajára. Komolyan, hullámot kúrnak a hajamba... olyan bozontos lesz a fejem lassan, mint neked vagy Matteonak
Az a kis mitugrász meg bekaphatja a kisujjam! A pletykálást a nagyanyjától tanulta, annyi szent... Te figyelj Ennio... egy szavát ne hidd el, amíg én meg nem erősítem, értve vagyok?
Kell még lennie, feltéve, ha Lele meg nem dézsmálta Ajajj... Matteo vette a kezébe az irányítást? Akkor tényleg fel van pörögve a gyerek, ha nem csak sodródni akar az árral
Mit vársz? Tán oliva illatú füstölőt, meg murillo angyalkákat egy szál pöcsben trillázni az avemariát? Lábujjhegyen írtam az üzenetet érd be ennyivel. Na nyald ki a csipát a szemedből báttya.
✓ látta: 10:22
A drámai belépők sosem voltak az erősséged, szóval hajlamos vagyok hinni abban, hogy egy ideje már Violáéknál héderelsz. Ami meg Matteot illeti inkább hiszek neki, a hazugság nem az erőssége, pletyka ide vagy oda. A kamuban mi vagyunk a bajnokok, túl sokat falaztunk már egymásnak, hogy ne ismerjem a csúsztatásaid, báttya.
✓ látta: 10:22
Én nem tudom mit vett a kezébe, de valamit magyarázott arról, hogy jó lenne felforgatni a helyi bulinegyedet. Mondjuk abból konkrétan van egy pár errefelé, szóval gyanítom abban rám fog hagyatkozni, hacsak Victor nem segít benne neki.Akkor kezdhetjük előásni a rózsafűzért és imádkozni. Lelle kezeit megpálcázom ha megdézsmálta, azt már most mondom.
Nem maradt volna el a hálám, hogyha ezt a képet kevésbé vizuálisan és kevésbé... naturalistán tálaltad volna Az Ave Mariat egy szál pöcsben trillázni... kösz, de kösz nem. Annál a tábornál próbálkozz ezzel, ahol vevők az efféle szentségtörésre, amit ezzel a dallal műveltetnél, vagy ahol értékelnék az Ádám kosztümöt
Tudod, a drámai antrék nálam csak akkor működnek, hogyha megrendeznek Én nem is azt mondtam, hogy hazudott, hanem hogy nem feltétlen az igazságot mondta Vagy hát, az is egyfajta igazság, amit ő és a hölgykoszorúja (összeesküdtek ellenem Violával meg Valeriaval, gondolhatod... ) állít, csak nem az enyém, márpedig nálamnál jobban ki tudhatná, hogy mi zajlik?
A bulinegyedet? Több se kell, benne vagyok Porzik a májam...
Victortól tanácsot nem fogadunk el! Mióta hallottam, hol és milyen barbár népséggel vágatja a haját, félek, hogy miféle leprába navigálna minket... Már a régebbi próbálkozásai is meredekek voltak, de ezek szerint mostanság elvetemültebb, mint anno volt. Hát, azt már valóban rajta verd le, ne rajtam, én ártatlan vagyok, mint a ma született bárány
Látod, erre egyből felébredtél! Sokkterápia báttya, mindig működik. Ne tagadd, hogy elképzelted a lelki szemeid előtt attól dobta le az agyad így a szíjat. Nyehhe, egy mester vagyok, egy kurvanagy mágus.
✓ látta: 10:44
Ó, szóval ki kell faggatnom a két szépséges olasz milf-et is. Na hárman csak összerakják, hogy mi a szitu azzal a két nővel...feltéve ha csak kettő volt. Belőled mindent hangvillával kell kihúzni, eszem megáll.
Porzó májra a legjobb egy üveg calabriai Librandi Ciro Rosso, szigorúan a kilencvenes évjáratokból valamelyik.De ezt a kuriózumot csak akkor kapod meg, ha dalolsz nekem. Na nem valamelyik hőstenort.
Hallottam hírét, hogy egy henteshez vitte el Matteot. Egy fél napig röhögtem, mire nagyon komolyan közölte a báttya, hogy ha nem fejezem be, az orrom és a homlokom egy síkba kerül. Randira készült, emiatt is volt síkideg a haja miatt.Amúgy ja, Kelet-Harlemben van egy hely. Zöld Egér a neve. A Sakáltanya mond még neked valamit ugye, báttya? Na az ugyanilyen csak kevésbé gátlásos lányokkal és nem vizezik a piát sem.
Ha fellocsoltak volna egy fagyos lavór vízzel se tértem volna ilyen gyorsan magamhoz Persze, hogy elképzeltem! Ezért akarom most a kávés kiskanalammal kivájni a szemeimet...
Keresztanyám lelkivilágának már csak te hiányzol. Komolyan, szerintem, mióta itt vagyok, ugrásszerű növekedésnek indult az ősz hajszálainak száma, és tenyérformájú kráter növekszik az arcában, annyit facepalmol De amúgy te se vagy semmi. Velem beszéled, hogy hogy fogsz engem megkerülni, hogy mástól hallhass az én dolgaim felől? Bár tudom, tudom... csak csapni akarod a szelet az asszonyoknak, nem vagy te igazából kíváncsi semmire
Azt a válogatós fajtádat... Na jól van, de minimum egy hordóval kérek, ne finomkodjunk holmi pohárkákkal, és talán dalolni is fogok
Ha randira megy, ha nem, Matteo mindig sík ideg a haja miatt Valamelyik nap loptam az egyik hajvackából, hogy megregulázzam a rőzsét... te... hát azt hittem, hogy minimum abba fog belefojtani. Úgyhogy kiadtam neki a feladatot: vegyen nekem valamit, ha nem akarja, hogy az övét használjam Érjek a kávém végére, hátha akkor beindul a rendszer, és emlékezni fogok rá, de nem, most még nem mond semmit. De tudod, te vagy New York olasz ura, hiszek az ítélőképességedben -csak meg ne bánjam ezt a feltétel nélküli bizalmat
Ha már beszólogatsz akkor ébren vagy.A kiskanál használatát bilizős korodban megtanultad. Visszafelé fejlődsz, báttya?
✓ látta: 11:00
Lebuktam. Valeria és Viola tócsába olvadnak mint mint a pisztácia fagyi, ha ott vagyok, szóval meg se kísérelj pályázni a helyemre. Jelenleg én vagyok még az idegenbe szakadt kedvenc akit pátyolgatni kell. Bármikor kenyérre kenem őket, mint a nutellát.
Még asztalon is fogsz te táncolni attól a bortól, azt garantálom. Matteo meg a kencéi legendásak. Kíváncsi leszek mikor veszi meg az első szemránckrémet. De oké, mindenkinek van kínja, én az ingjeimre vagyok érzékeny.
Komolyan visszafejlődsz báttya. Sakáltanya, a film. Tudod, bitang jó bőr csajok, akik a pulton adják a műsort, közben ki is szolgálnak innivalóval. Na a Zöld Egér valami hasonló, azzal a különbséggel, hogy ott tényleg jó csajok vannak, de azért a jóízlés határán belül. És a lányok fele beszél olaszul. A múltkor egy olyannal beszéltem, aki még azt is tudta mi az a bene placito. Igaz adott neki egy sajátos értelmezést...ha érted mire gondolok. Szóval ide mennénk mi el. Majd felhívom Matteot is. Otthon vagytok? Alszik még? Mert akkor fújok neki is egy ébresztőt.
Vissza. Ahogy beszélünk, üzenetváltásonként esik miattad az IQ-m tízzel
Hiszed azt te! Láttad volna, hogy körberajongtak, komolyan, a tulajdon anyám nem tutujgatott ennyit huszonöt év alatt. Szóval várd csak ki a végét, ha átjössz egyszer ebédre vagy vacsorára, biz'isten, te leszel az, akit könyörtelenül leküldenek a sarki pékségbe egy vekni kenyérért, nem én Nem vagy már nagy szám, öregem Én viszont elhiheted, jót fogok rajtad röhögni, míg veszed a cipőd
Szavadon foglak Bár, ha jól csinálod a dolgod, nem fogok emlékezni rá, hogy lenne mit leverni rajtad Ne emlegess nekem szemránckrémet... Az asszonyok nem bírnak itt a vérükkel, gátlástalanul hadoválnak mindenféle kencékről reggeli közben, bár ne félj, a tinigárda úgy epekedik minden szavuk után, mintha a Bibliából szónokolnának. Bernardo csinálja jól, ő már tökélyre fejlesztette a szelektív hallást.
Jaa! Jól van, jól van, bár alátámaszthattad volna képi vagy mozgóképi illusztrációval is, de tudod mit, elnéző leszek és nem teszek ennél nagyobb panaszt Ja, még húzza a lóbőrt, úgyhogy kivételesen legyél már te az, aki felveri legszebb álmából Bár tény, hogy olyan cugot csinált Viola a házban, hogy arra, ahogy becsapódott mögöttem az ajtó, mikor nekiiramodtam kávéért, lehet még a szomszéd is felkelt, nem, hogy ő.
Az IQ-d már így is fagypont alatt volt báttya, már nincs hova esnie, egyem a zúzád.
✓ látta: 11:12
Hogy mi?!?!? Na neeeeem, ez már skandallum. A szépséges dupla V- különítményt te csak ne szédítgesd a jófésült jófiús imidzseddel. Azt hiszed mindenki megkajálja az okostojás külső mögötti talpig úriembert? Láttalak én már Chiantit kóstolgatni egy C kosár széléről. És a kosár itt nem a szalmafonatos fiasco-t jelenti.
Bernardo-tól leckéket kell venned szelektív hallásból.Én egyszerűen csak felcsapom a fülest és annyi.
Oké. Báttya, figyelj! Ha még alszik, akkor szerezd meg a telefonját és állíts be rajta valami brutál zúzós rockot. Vagy kínai death metált, az kicsinálja. Szólj ha megvagy és megcsörgetem. Tuti agyhalál már az ébredésnél.
Ne szeress ennyire... tudom, nem vagyok egy echte entellektüel, de azért rosszabb is lehetne a helyzet
Hát haver, sajnálom, de arról nem én tehetek, hogyha a puszta megjelenésem után döglenek a nők A múlt bizonyos szegmenseit meg jobb, hogyha homály fedi, vagy legalábbis ne váratlanul támadj be ilyen régmúlt emlékekkel Te is túl sokat tudsz rólam, és fel is fogod használni ellenem az utolsó süti kisorsolásért vívott csatában...
Azért valld be, igencsak furcsán néznék ki, és nem különbül furcsa szempárok pillantgatnának rám vissza, hogyha a reggeli közben hozzád hasonlóan felcsapnék egy olyan baszomnagy Sennheiser fejest, mint amit anno nálad láttam...
Ohh neeem, nem, semmi zúzós rock meg kínai death metal. Van annál jobb, tessék, hallgassad, de aztán bömböljenek azok a Genelec hangszórók, nem ám finomkodni https://www.youtube.com/watch?v=tT2hx1Czmg4
Matteonak meg addig nyugtot hagyok, míg van a kávémból. Élvezze azt a pár percet...
Hát báttya, nem én vonyítottam két éve csatakrészegen, hogy love me love me say that you love me.... mondjuk én valószínű mást vonyítottam csatakrészegen....
✓ látta: 11:22
Hát ha szépen kéred, akkor a nagyseggű, piros ruhás fehér szakállas vén alkesz télapó talán dug majd neked is a kiscsizmádba egy Sennheisert vagy ha épp nincs raktáron akkor nagy duzzogva egy JBL is jó lesz szerintem. Bár mostanság beruháztam néhány Skullcandybe is. A magas hangokat jobban elnyeli.
Azdebazmeeeeeeg Lulu, csutkára tekerteted velem a hangot? Addig kárál a báttya, amíg a végén kipottyant ő is vagy két tojást. Na küldd meg neki! Ne fogd a kávéra ha gyáva vagy! Képet kérek! És remélem a keresztvizet is leszedi rólunk. Imádom amikor mérges! Olyan mint egy felfújt héliumos lufi, amit valaki veszettül szorít és lassan engedi ki belőle a levegőt. Látod rajta, hogy nagyon mondaná, de visszafogja. Na most remélem kiereszti a haragot. Tisztulj meg testvér!
Ha pedig magához tért, mondd meg neki, hogy hívjon fel, megbeszéljük a részleteket, mikor találkozunk meg ilyesmi. Nekem meg tegyél félre pár hazait.Nem ám mindent felzabálnak.
Sok mindent vonítottunk már részegen, a felét, ha számon tudjuk tartani, és már az is felettébb jó memóriáról tanúskodik
Én eddig úgy tudtam, hogy a Skullcandy a nagykereskedelem fertője, amit bárhol leakasztok potom összegekért... De javíts ki, ha tévedek
Ki mondta, hogy csutkára? Én csak azt mondtam, hogy ne finomkodd el, az hogy te maradandó halláskárosodást okoztál ezzel magadnak, az már abszolút a te sarad
Már miért lennék gyáva? Tudod, hogy nem rajongok a kihűlt kávéért, márpedig ezt akkor is megiszom még melegen, annál jelenleg semmi nem fontosabb
Megmondom, de a keresetlen szavaira azért készülj fel
Igazad van. Van itt néhány kép a telefonon amiről nem nagyon tudom eldönteni azt sem, hogy ki készítette, azt még kevésbé, hogy milyen szögből.
Hát ki is javítalak. Dario a szarból is várat épít báttya, hidd el nekem. Az a srác egy két lábon járó mérnöki csoda, diploma nélkül. De amikor felvettem pont nem érdekelt a papírja. Hidd el, hogy Skull-ban is tud neked olyat adni amitől elfolysz, báttya. De majd meglátod, csak told be a toszkánai valagad végre a Grandi Pub-ba.
Nem mondtad persze, de zenét nem hallgatunk pianoba. Kivéve ezt. Ezt teljes mutatoba letekerem, mert az agyam is belezsibbad. Amúgy meg mit finnyáskodsz a kávén? Ha olyanok a körülmények megiszod te papírpohárból is.
Felkészültem. Egy szicíliai mindenre felkészül, több irányból is. Ha nagyon jár a szája csapd fel neki ezt a képet, és közöld vele, hogy ha nagyon pampog akkor megy instára:Biondo Matteo És üzenem, hogy én is szeretem.
Akkor még jó is, hogy csak a képek közé mentél, és hangfelvételekre nem fanyalodtál... Na az lenne még egy szép kör
De ha ez a Dario neki is esett a kis skull-oknak, és megmókolta őket, teszem azt, más gyártó eszközeit tette bele, akkor az máris nem Skullcandy minőség. Ezek szerint maximum csak a logójukba szerelmesedhettél ennyire bele
Ja és te arra számítottál, hogy értékelhető, emberi fül számára élvezhető zenét küldök ilyen felvezetéssel? Jaj te, kis naiv barátom... Megiszom én ha kell a tenyeremből is A probléma nem is azzal van, hanem a hőfokkal, arra vagyok én finnyás. Mondjuk közel tíz év alatt hozzászokhattam már volna, hogy amennyit beszélek, mindig kihűl a kávém...
Na, elindulok megkeseríteni az életét. Arra azért készülj, hogy ezek után lehet, hogy a kanapédon kell éjszakáznom, úgyhogy porold ki a paplanokat és díszpárnákat a tiszteletemre. Nem akarok pókokkal és pókhálókkal hadakozni
Nem mertem a videókat megnyitni. Tudod, ahogyan a klasszikus tartja, olyan veszettül erotikus a hangunk, hogy már ba… fület. Az elfogyasztott italok után. Te meg vagy annyira hülye, hogy hajnal háromkor belekezdj Paganeno áriájába, én meg hasonlóan részeg ahhoz, hogy csatlakozzak hozzád. Matteo meg csak a fejét fogja.
Jajj már, a kicsire nem adunk! A lógó amúgy szerintem veszettül jó. Ha meghekkelve ha nem, akkor is az van rajta. Ecco! És szépen kikerülted és elterelted azt a kérdést, hogy mikor jössz. Ne aggódj, én nem felejtek!
Pókháló? Ne sértegess báttya! Nálam patyolat rend van. Amúgy meg Stella a bejárónőm lekap a tíz körmödről ha beszólsz neki a rendre. Finnyás a lelkem a tisztaságra.De hát ezért fizetem. Amúgy lombardiai és vannak toszkánai rokonok….szóval duplán is vigyázni fog, hogy a legpuhább kis fészket vackolja oda neked szükség esetén.
Hívjatok majd, hogy mikor ütközünk. Vagy gyertek a stúdióba este 9-re aztán majd innen megyünk tovább.
Tudod te, hogy nem kell nekem se hajnali három, se pia, hogy rázendítsek Papageno áriájára De ne aggódj, alaposan beénekelek még itthon, mielőtt elindulunk, hogy kijöjjenek azok a bariton regiszterek, amiket Mozart megálmodott hozzá
Nem is kérdeztél semmit De ne aggódj, vörös rózsacsokorral és szerenáddal fogok betoppanni. Meg egy rekesz sörrel, talán azt értékelnéd a legjobban
Miii, hát a nagyravágyó, Amerikába szakadt hazánk gyermekének, a "kis" Ennionak már annyi temérdek pénze van, hogy futja bejárónőre? Akkor megvan, hogy az elkövetkezendő egy évben kitől fogok lejmolni, hogyha bezár az anyabank, vagy megszűnik az apanázs hazulról
Jól van, csak verjem ki az álmot a szeméből, ő meg belőlem a szuszt, aztán ott leszünk kilencre, talpig díszben
Tudom. Te egy ásvány víz mellett is hülye vagy….neeeem viccelek báttya. Bírom a hangod, ha nem éppen a fülem mellett két centivel zendítesz rá.Bariton? Nézzed már, hogy felvág!
A vörös rózsát osztogasd szét a szép signorák között, a sört viszont hozhatod. Szerenádból ha választásom van akkor a Walkűrből Sigmundot akarom. Az jól is állna neked báttya.
A “kis” Ennio szerinted két éve a seggét vakarja? Nem ám! Építem az életemet elég tudatosan, és nem hagyom, hogy a nők kihasználják a fene nagy szívemet és megcsapolják a bankszámlámat. Van itt ész báttya, még ha poénnal el is rejtem. És a házamat még nem is láttad. Nektek amúgy is bármikor, bármivel állok a rendelkezésetekre. Két éve, amikor eljöttem, megmondtam, hogy meg fogom csinálni, azt hiszed vicceltem?
Na a többit majd személyesen. Tudom, hogy Matteo úgy készül mint egy nő. Cicoma, séró belövés, ruha kiválasztás...tökömtudja. Hozzál gemmai búzasört, anélkül el se indulj! Megyek tényleg mert még dolgom van. Ciao, báttyák!