New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 419 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 413 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Phoenix Blackwell
TémanyitásPhoenix Blackwell
Phoenix Blackwell EmptySzer. Júl. 08 2020, 22:44
Phoenix Blackwell

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Phoenix Blackwell
Becenevek:
Nix
Születési hely, idő:
London, Anglia
Kor:
27
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
Média, művészet és sport
Munkabeosztás:
Táncos, tánctanár és személyi edző
Munkahely:
Cheetah Dance Group, Cheetah Gym Manhattan
Hobbi:
önkénteskedés, partyszervezés, futás
Play by:
Josephine Skriver

Jellem

A leírás csúnya szavakat is tartalmaz.

Meglátod. Odáig leszel érte, vagy elkönyveled egy manhattani picsának. Gyönyörű nő, aki ezt tudja, de nem hangoztatja. Megszólal és a száján nem a butaság folyik. Művelt, okos és határtalanul kedves belső rejtőzik a szép arc mögött.
Gyermekkora nem volt jónak mondható, ezért megtanulta értékelni, amije van és igyekszik segíteni azokon, akik rosszabb körülmények között kénytelenek élni. Rendszeresen jár jótékonysági estekre és szervezi is azokat, látogatja a gyermekkórházakat, árvaházakat, valamint tart táncórákat olyan gyerekek részére, akik nem tudnák megfizetni, hogy beiratkozzanak egy csoportba.
A kedves lélek mellett azonban elfér a makacs, hisztis szipirtyó is, aki akkor bújik elő, amikor kávé-, csoki-, illetve alváshiány lép fel nála.
Mindene a sport és a munka, előbb találkozni vele a parkban, mint egy koktélpartin. Egyébként mindenben maximalista, ennek köszönhetően került tíz évvel ezelőtt Londonból New Yorkba és küzdötte fel magát egészen az Upper East Side-ra, mint a gazdagok egyik legkedveltebb személyi edzője és a frissnek és menőnek számító Cheetah tánccsoport és edzőterem egyik alapítója.

Múlt

Foszlányok a múltból és jelenből

Feküdni a terem közepén, nézni a mennyezeti lámpákat, melyeknek a fele már le van kapcsolva. Szaporán veszem a levegőt és érzem, hogy jó helyen vagyok. A legjobb érzés ez a világon. Hosszú és fárasztó nap volt, de még mindig van erőm, hogy hazaérve beleássam magam a meghívók kiküldésébe a két hét múlva rendezendő estre.
Már a portástól búcsúzom, amikor megpillantom a bejáratnál Őt. Az első sokk után, miután a földbegyökerezett lábaimba visszatér az élet eldobom a sporttáskám és futni kezdek. A nyakába ugrok, ő átöleli a derekam és megpörget a levegőben.
- Nem volt időm virágot venni, csak ezt - Nick széles mosollyal az arcán húz elő a zsebéből egy kis gumilabdát. Pont olyan, mint amilyeneket gyerekként gyűjtöttünk, az automatában kapható kis gumilabda, ez éppen zöld és fehér színekben pompázik.
- Mit keresel itt? - teszem fel az elsődleges kérdést miközben szétpuszilgatom az arcát.
- Munkaügy, nem lövöm le.
- Meddig maradsz?
- Pár hétig boldogítalak, de nem leszek a terhedre, foglaltam szobát.

- Elkísérsz egy jótékonysági estre? - ajkamat lebiggyesztve kérdezem, mert tudom, ennek nem tud ellenállni. És nem is tud, csak nevetve bólint.

...

Férfiak jönnek, mennek, de egy ideje egy állandó van, akivel ha hívjuk egymást, nem a piros gombra nyomunk. Max az egyik tanítványom apja, elvált férfi két kamaszkorú gyerekkel. A kapcsolatunk nem szigorúan titkos, mert eljárunk étterembe és szórakozni, de nem is elég komoly ahhoz, hogy erről bárkinek direkt beszéljünk. A gyerekek sem tudják és ez így van jól. Általában vagy nálam, vagy egy hotelben találkozunk. Első sorban a szexről szól, viszont megbízunk egymásban már annyira, hogy gyakran hosszas eszmefuttatásokba bocsátkozzunk, vagy a meztelen képek küldözgetése helyett elmeséljük egymásnak a napunkat.
Max a férfi, aki a derekán egy törölközővel fogad a lakásán. Kivételes alkalom ez, de ragaszkodott hozzá. Magához húz, s a csókjából érzem, hogy az elmúlt egy hétben hiányoztam neki.

...

Az esten, amire a meghívókat két nappal később küldtem ki, most itt állok talpig feketében a férfi oldalán, aki gyerekkorom óta a legjobb barátom, mégis olyan a jelenléte, mintha egy szellem lenne. Olyan, amit nem tudsz megfogni, nem tudod, mikor megy el megint. Mert tudom, hogy bár most a derekam öleli, talán holnap reggel már csak a búcsúleve lesz az ajtóm előtt.
Tíz éve, mikor elköltöztem Londonból, a kapcsolatunk nem szakadt meg, napi szinten beszéltünk, de aztán jöttek a munkák, az utazások, párkapcsolatok és a sűrű beszélgetések kitolódtak hetekre, majd hónapokra. Az utóbbi nyolc hónapban egyszer beszélgettünk, az alap hogy vagy, mit csinálsz mostanság kérdések merültek fel.
Imádom őt, valójában nem csak, mint barátot, de ő sosem kezelt többként, mint a kishúgát és bizalmasát. Most sem. Az én partneremként jött, mégis mással fog távozni.

...

A költözés nehéz ügy, de megéri. Egy gyönyörű lakás bérlőjévé válni már majdnem egy álom beteljesülése. Tökéletes kilátás a Central Parkra, pipa. Csendes szomszédok, pipa. Garázs a lakáshoz, pipa. Jó élet, pipa.
Akárhányszor a kicsomagolatlan dobozokra pillantok, elmosolyodom.

...

Valami hiányzik. Vannak barátaim, van munkám, most már egy rendes lakásom is. Talán a család. A szüleim, akik sosem voltak igazán a szüleim és attól a perctől kezdve, hogy elköltöztem, szinte nem is beszéltünk. Ők Londonban üvöltöznek egymással tovább, míg én itt a kanapémon belegondolok, mi lett volna, ha akkor nem küzdök a céljaimért. Eljöttünk volna Nickkel? Túlélem a két drogos felnőttet, akik a szüleimnek nevezték magukat?
Míg ezen gondolkodok, az instagram feldobja az állatmenhely ajánlását. Ez hiányzik. Egy kutya.

...

Azt hittem, ez lesz életem legjobb napja. Elmegyek a kutyusért, akivel pár alkalommal már találkoztam és elkezdődhet a nagy kaland. Az összeszokás és szerelem egy négylábúval. Igen. Azonban ezen a reggelen a terhességi teszt is olyan pozitív lett, mint a korábbi jókedvem.
Én. Terhes.
Egy gyerek.
Két apajelölt.
Ó, hogy arról elfelejtettem mesélni, hogy azon az estén Nick mégsem mással lépett le...?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Phoenix Blackwell
Phoenix Blackwell EmptyPént. Júl. 10 2020, 12:54
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Phoenix!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Szokták mondani, hogy a múltunk határoz meg minket és ez részben így is van. Azonban egy idő után a mi döntésünk lesz, hogy tanulunk belőle vagy épp ellenkezőleg, kényelmesen megfelel számunkra a kitaposott ösvény. Nehéz múltat hagytál magad mögött, mégis te magad egy olyan nővé váltál, aki nem fél attól, hogy segítsen másoknak és többet akarjon, mint amivel az élet elindította őt. Sok mindent elértél, ehhez pedig nem kevés kitartás kellett, ennek okán pedig képes vagy megbecsülni mindazt, ahova eljutottál. Ez pedig úgy gondolom jó dolog. Manapság az emberek beleesnek abba a hibába, hogy természetesnek vesznek mindent: az emberi kapcsolatokat, a környezetükben lévő megszokott helyeket-dolgokat és valahol mindenki elfeledkezik arról mennyire könnyedén átmeneti lehet mindaz, amiről azt hittük mindig is velünk marad. Te viszont másképpen fogod fel ezt. Ha valamit elértél, azt megbecsülöd és ha valaki fontossá vált számodra, akkor odafigyelsz rá, részben azért is, mert tudatában vagy azzal milyen könnyedén változhat ez az ellenkezőjére, tekintetbe véve a szüleid felfogását az ő életükkel kapcsolatban. Elég csak egy olyan hibát véteni és a baj örömmel szakad a nyakunkba anélkül, hogy megkérdezné: hé, felkészültél te erre?!Very Happy
Most viszont úgy tűnik egy egészen nagy feladat áll előtted, ami kiforgathatja magából az eddig ismert világodat. A rengeteg ilyenkor felmerülő kérdés mellett a ki az apa? a legneccesebb mind közül és amire talán a legjobb lenne minél előbb választ találni. Érdekes és közel sem egyszerű hétköznapok elé nézel és kíváncsian várom, hogy ezt figyelembe véve miképpen alakul az életed. Phoenix Blackwell 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Phoenix Blackwell A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Phoenix Blackwell 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Phoenix Blackwell 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Phoenix Blackwell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rosella J. Blackwell
» Phoenix Lane
» phoenix deaton
» Nathan Alexander Phoenix
» smile for the camera // phoenix & dusty

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: