★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 334 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 323 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Brandon Logan, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Olive S. Johnson, Posy Forrester, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54 am-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess | |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Hétf. Okt. 26, 2020 7:53 pm |
|
hát igazából nagyon semmit nem szoktam tanulni, ha őszinte akarok lenni... amennyiben az a kérdés, hogy milyen szakra járok, akkor egészségügyi mérnökin vagyok, és igen, számomra is hihetetlen, hogy ezt jó ötletnek gondoltam, de anyukám büszke rám, szóval YAAY óóó, én őket nagyon bírom, az egyik mindig küld virágot a barátnőjének, mint egy igazi Úriember! mondjuk mindig szigorúan MINDENKI ELŐTT adja át, hogy legyen közönsége, az mondjuk elég idegesítő, meg hát nem is gondol az esetleges pollenallergiásokra, vagy azokra, akinek mondjuk a vallását sérti a vágott virág, meg ilyen dolgok... csak, hogy tisztázzuk, tőlem nem kapsz rózsacsokrot a randinkra S ha sugar mommy kinkem lenne????? jó nincs, de ettől függetlenül szívesen fogadok mindenféle anyagi támogatást, ha gondolod...
tényleg Lucky. legtöbbször amúgy illik rám, tényleg!!! én nem tudom, hogy a Donkey Kongnál meg a Rampage-nél mi történhetett : (((((
várlak csütörtökön a megbeszélt szobornál. vagy hát lehet te vársz majd, meglátjuk, hogy akarja a manhattani közlekedés. küldöm a fotót, ha kitaláltam, hogy milyen szettben megyek addig is szia Jellyalien ✽ |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Vas. Okt. 25, 2020 8:11 pm |
|
Ó, igen? Na és te mit tanulsz? Most a központi könyvtár nevében is nagyon elszomorodtam ezen a tényen. gyakran megfordulok ott, így sejtem kiről írsz. Az olasz cserediákok pedig egyfolytában "BÁTTYA!"-áznak, azt is rémes hallgatni, amikor te csak csendben akarsz tanulni Jó, hát vannak akik nem tanulni hanem csak bulizni és barátkozni jönnek az egyetemre, igaz. Látom az érvelésed igazát. Arra céloztam, hogy nehéz szakon tanulok egyetemen, a hangsúly ezen lett volna, csak ez írott szövegben nem jön át, az én hibám Hát én se idegeneknek, se ellenségeknek nem küldözgetek fotókat mert ahhoz van kedvem. és nem vagyok negyvenes anyuka, miért lennék??? tán mommy kinked van??? vagy sugar mommy kellene neked??? Akárhogy is, fura srác vagy.
Oké, nincs bodyshaming, nyugodj meg Luckycharms, akinek a neve... Tényleg Lucky vagy mi?
Á, hát nem előbb írtam, hogy... mindegy, a leírásod alapján tuti nagyon rossz lehet neked. hagylak is békén csütörökig, mert én meg már lassan alszok és nem akarok rémálmokat miattad. szóval szia, jó éjt vagy mit, csütörökön találkozunk, ne felejtsd el!!!! ✽ |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Vas. Okt. 25, 2020 5:47 pm |
|
köszönöm, ha nem bizonyítottad volna már, hogy gonosz vagy, most kicsit elhinném, hogy talán mégse ohh... hát figyelj, én is Columbiás vagyok
az a kiscsaj is Columbiás, aki a központi könyvtár előtt szokott lógni, és mindig mindenkit kisapámnak hív és ezen a ponton majdnem mindenki biztos benne, hogy amúgy egy negyven éves beépített drogkereső zsaru vagy ilyesmi
mindenesetre a Columbia nem feltétlen jelenti azt, hogy okos is valaki, szóval ez egy elég gyenge érv... azért elfogadom persze, csak hát... érted. élő példái vagyunk annak, hogy tévedsz miért kéne barátoknak lennünk ahhoz, hogy képet küldjek? ez a 21. század, már lényegében képekkel kommunikálunk... vagy te is egy negyvenes anyuka vagy titokban? >.> az sok mindent megmagyarázna
ugh, ez a pockokra nézve nagyon sértő megjegyzés volt, Jess, akinek a neve rímel arra, hogy Jazz... a média a férfiak felé is teljesíthetetlen szépségidált állít, pedig minden ember egyformán gyönyörű!!!! #stopthehate
ugyanitt: tegnap véletlenül megettem egy egész pizzát meg két kisdobozos ben&jerry's-t és nem hiszem, hogy lenne kedvem akár csak egy felülést is csinálni csütörtökig, úgyhogy a nude-okat mindenképp el kéne halasztanunk addig, amíg megin gym-selfie kompatibilis nem leszek ✽ |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Vas. Okt. 25, 2020 3:04 pm |
|
értem, de azokat a klasszikusokat E.T.-vel együtt meghagyom a te listádnak. Jó? szerintem nem akarod tudni a válaszomat, hogy melyikre is van nagyobb esély, egy valószínűségszámítást meg most nem végeznék el és igen, OLVASOM, hogy mennyire intelligens fiú vagy. G-e-e-k, ha kérhetem. És ha ennyire kíváncsi vagy rá, elárulom, hogy a Columbia informatika karán tanulok programozó szakon. szóval nem csak te vagy itt az okos Kérdezd meg az univerzumot, mivel haragítottad meg.
Mikor lettünk barátok, hogy már szelfiket akarsz küldözgetni magadról? De értékelném, hogy vizuálisan kisegítenél, ám csak abban az esetben, hogyha még véletlenül sem a szőrös pocokfelsőtestedről küldenél képet.
✽ |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Pént. Szept. 18, 2020 11:59 pm |
|
hmmmm, erős toplista. áldásom adom rá, bár kicsit hiányolom, hogy egyetlen klasszikus sem fért rá... mármint érted, Marvin the Martian??? ALF????? klasszikus!!!! én úgy tudom, hogy az ilyen szabályszerű, hogy a hétfőt utálni kell, jó lenne, ha tartanánk magunkat a szabályokhoz, jó? písz!
hát figyelj, szerinted reálisan melyikre van több esély? hogy én kapok tőled valaha még 99 pirospontot, vagy, hogy megdöntöm a rekordod? mindkettőre kicsi a szorzó, ha ugyanazért a fődíjért megyek, akkor legalább dupla annyi esélyem van valami örömtelit kicsikarni ebből a csúfos ismeretségből. ennyire okos vagyok, látod?
úristen, te nem csak gonosz vagy, de még gyík is? mivel érdemeltem én ezt ki? : DDDD
köszönöm a nagylelkű időkorlátot cserébe majd ígérem, küldök fotót arról, hogy mi lesz rajtam, hogy mindenképp megismerj meg, hogy nehogy véletlen ugyanazt vegyük fel
meg, mert szerintem elég jó vagyok szelfikből
✽ |
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Kedd Szept. 01, 2020 10:41 pm |
|
2. Stitch (A Lilo & Stitch-ből) 1. Garrus Vakarian (A Mass Effect trilógiából) Azt hiszed volt olyan jó flow köztünk, hogy egyáltalán bármikor is akartam volna olyasmire vetemedni? Különben is én a hosszú és tartalmas játékokat szeretem. továbbá mindenki azt gondol (legfőképpen a hétfő reggelekről), amit akar. ezért van szólásszabadság. a panaszkönyv meg nem erre van. de azért köszönjük (un)luckycharms. rendben, lEíRoM, hogy ha összegyűjtesz 100 pontot megkapod azt a kulcstartót. bár azthittem úgy akarod azt megkapni, hogy megdönted az egyik rekordomat, de nekem az is jó ha nem döntesz meg. úgyse szeretem, ha megdűl a rekordom. Hát nem holmi szolga vagyok, az biztos. (j-e-l-l-y-a-l-i-e-n - de Jess-re is hallgatok... vagy teljes, igazi nevet akarsz tudni?) szóval feleslegesen hiszed ha csak úgy engedelmeskedek neked, bár... Na jó, pac-mant meghagyom a.. önbecsülésednek ha azthiszed olyan könnyen elpusztítható vagyok, tévedsz! olyan ellenálló vagyok, mint egy vírus.
a mobilodon, vagy a gépeden. Szóval ha nem akarsz egy ilyet kapni ajánlom, hogy tényleg ott legyél akkor annál a szobornál csütörtök 14:30-kor! Na jó, +/- 5 perc talán belefér... ✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Szer. Aug. 12, 2020 11:04 pm |
|
nem sértésnek szántam, most írtam, hogy úriember vagyok, hát nem is figyelsz???? meg amúgy ki az első kettő kedvenc űrlényed???? tényleg érdekel ouch. ha a társaságom a hétfő reggelekhez hasonlítod, akkor inkább hagyjuk is a randit, ez nem fog működni. köszönöm az eddigieket és további jó játékot. de a csütörtök 14:30 működhet.
mi jár azért, ha betelik az úriember pontgyűjtőkártya? space invaders kulcstartó? lécccciii, mondd, hogy space invaders kulcstartó!
ÚRISTEN, MIKOR MÁR MAJDNEM KEDVELNÉLEK, ELKEZDESZ FENYEGETŐZNI, HÁT KI VAGY TE?????? ne nyúlj hozzá a top1 helyeimhez. nem mehetsz a Ms. Pac-Man közelébe, értve vagyok???? komolyan, hagyj már meg valamit szerencsétlen önbecsülésemnek, jó?????
a keleti harmadik és a 116-os sarkán lévő Wendy's az, de találkozzunk inkább a Duke Ellington szobornál a Central Park sarkán, mert a Spanyol Harlem megeszi az ilyen 120 centis hópihéket, mint te és hát azért csak szeretném törleszteni a tartozásom, mielőtt esetleg meghalnál vagy ilyesmi...
✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Szer. Júl. 29, 2020 10:56 pm |
|
Akkor a humor képességedre javaslom, hogy költs még pár tapasztalati pontot, mert van még szint amint el kéne érned. Bébi Yoda pedig a 3. kedvenc űrlényem, szóval ha ez megsértés akart volna lenni, Nem talált! Ha beleköpnek és elkapok valami ételmérgezést vagy vírust... *insert Liam Neeson meme here* nope. nem tűnt fel. utálom a hétfő reggelt. Ezért gondoltam eredetileg arra, hogy akkor tökéletes lenne a hangulat hozzá. De ha nem, akkor... csütörtök délután 14:30? Addigra csak ébren vagy már.
rendben... szereztél 1 úriember pontot! gratulálok! (hátra van még 99) nyugi, ez az érzés kölcsönös te se engem. Bár úgy érzem félreértettél, szóval csak, hogy tisztázzuk: én csak a tartozást akarom behajtani rajtad. Semmi kevesebbet. De több jöhet: szívesen elveszek tőled több top1 helyezést a toplistákon, illetve ha netán rejtegetsz a szekrényedben egy cuki űrlényt, akkor őt is nagyon szívesen elfogadom tőled, (nálam jobb helye lesz) mi is az étterem pontos címe? csakhogy tisztázzuk ezt is, mielőtt még ezzel is viccelődni támadna kedved, mert ha rossz címet mondasz... *insert Liam Neeson meme here again* ✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Vas. Júl. 12, 2020 3:15 pm |
|
woooooooooooooooow, chill! csak vicces akartam lenni... nem kell egyből felhánytorgatni a sötét a múltat, te gonosz kis baby Yoda tökre megérdemelnéd, hogy ne szóljak a konyhán, hogy ne köpjenek bele a hambidba. de azért majd szólok, természetesen
mert én, ha nem tűnt volna fel, tökéletes úriember vagyok
de amúgy bármelyik napot választhatod, kivéve a hétfő reggelt, mert ezért nem kelek fel hajnalok hajnalán 12:00 előtt : (((( a szerda/csütörtök/péntekhez alkalmazkodom szívesen
LÁTOD????? megmondtam, hogy úriember vagyok
meg sem érdemelsz : ((((
✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Szer. Júl. 08, 2020 9:54 pm |
|
Ha-ha-ha. Nagyon vicces vagy. Röhög a vakbelem, hallod? De persze nem hallod, mert nem hívtalak fel. Na de... 1: Sajnálom, de az agyadban lévő memóriakártya meghibásodott. Javaslom, hogy mielőbb nézesd meg egy szerelővel, dokival.
2: Emlékeztetlek, hogy kétszer megvezetni a személyedet illetően igen olcsó trükk. Tudom, hogy te vagy Luckycharms. Tudom, hogy nem téves szám, hát még én hívtam fel saját magamat a mobilodról, a te számodról. Emiatt te is jól tudod, hogy ki vagyok. De ha mégsem... 3: Emlékeztetlek akkor arra is, hogy én vagyok Jess vagy Jellyalien, ha úgy jobb, a LÁNY, aki megdöntötte a rekordodat a Donkeyban és aki aztán a Rampage-ben is több pontot szerzett, mint te. Így már rémlik valami? Vagy küldjem el a toplistákról készült fotóimat is?
Így már rémlik valami? Vagy küldjem el a toplistákról készült fotóimat is? :DDD
✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Szer. Júl. 08, 2020 8:35 pm |
|
szia, téves szám, bocsi : ((((( ✽
|
| | Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess Szer. Júl. 08, 2020 1:20 pm |
|
Csak emlékeztetlek, hogy még tartozol nekem. A hétfő reggelim szabadok, kedden a délutánjaim, szerda egész nap jó, csütörtökön és pénteken megint csak délután, esetleg estefelé érek rá. Szombaton meg egész nap.
Ó, és attól, hogy nem tettem ? jelet, jó lenne ha visszaírnál. Minél hamarabb. Szerdánként a könyvtárban vagyok a tanulócsoportommal. Csütörtökön/pénteken/szombaton meg Gyogyós Joe szokott benevezni ilyen-olyan versenyre, tehát az előtt írj, hogy ő ír nekem programot, mert utána nehezen tudom lemondani. Ahogyan a tanulócsoportomat is.
✽
|
| | Re: Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | Planning to exterminate the debt - Lucky & Jess | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |