New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 335 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 331 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Bianca Clayton
TémanyitásBianca Clayton
Bianca Clayton EmptyKedd Júl. 07 2020, 16:27
Bianca Clayton

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Bianca Clayton
Becenevek:
Clayton, Bia
Születési hely, idő:
USA, New York - 1990.06.06.
Kor:
30
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Szingli
Csoport:
Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York University (NYU) - Criminology
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Gyilkossági nyomozó
Ha dolgozik//Munkahely:
New York rendőrség
Hobbi:
Futás, munka, netflix, bárlátogatás
Play by:
Lauren German

Jellem

Ha valaki azt kérdezné tőlem, hogy munkamániás vagyok-e, valószínűleg élből rávágnám, hogy nem. Ami természetesen csak az ellenkezőjét bizonyítja. Egyszerűen nem tudom leállítani az agyam, mindig a munka körül kattog. Ha egy izgalmas ügy kerül a kezembe, oroszlánként vetem bele magam és nem nyugszom amíg az ügy le nem zárul. Én azon emberek közé tartozom akiket az izgalom hajt, a sikeresség, nem félek jó mélyre ásni magam még akkor sem ha bajba kerülök emiatt. Keményfejű vagyok, akaratos és magabiztos, egy kis adrenalinfüggőséggel megfűszerezve. A napom nem indulhat el egy jó erős kávé nélkül, senki sem akarja tudni, hogy milyen vagyok a koffein hiányában... Cseppet sem morgolódós, elhiheted. Ahogyan szeretem a napjaimat egy ital társaságában befejezni, ez még nem tesz alkoholistává, ismerem saját határaimat, egyszerűen csak kell valami szórakozás is az életembe. Társasági lény vagyok, imádok beszélni, ismerkedni, minnél többet kideríteni a partneremről, és nem vetem meg a viccelődés fogalmát sem. Könnyen barátkozom, de igazán a bizalmamba férkőzni már nem olyan egyszerű. Jó színészi képességeimmel és bájos mosolyommal könnyen húzom ki magam szorult helyzetekből, de ha ezek egyike sem válna be, akkor sem pánikolok, egyáltalán nem félek a fegyverem használni, de kizárólag akkor ha más lehetőségem már nincs. Nem vagyok egy hidegvérű gyilkos, érzéseim vannak, bűntudatom is és természetesen szabályaim.

Múlt

Álmosan, még csukott szemekkel, alig megmozdulva próbálok a telefonom után nyújtózkodni, hogy azt lenyomva, folytathassam az éjszaka további részének átalvását. Ugyebár erre a reakcióra számítva azt a kis nyomorék készüléket, amit annyira de annyira gyűlölök jelen pillanatban, én minden áldott nap az asztal túlsó végébe helyezem el, hogy még véletlenül sem tudjam csak úgy elérni és kénytelen legyek felkelni. Ha valamit jobban gyűlölök a telefonomnál, akkor az saját magam lenne, ezekért a csodálatos ötletekért.
- A francba! - Adom fel végül morgolódva egyet az orrom alatt, miközben már kelek is fel, hogy válaszoljak az egyáltalán nem kívánatos hívásra. - Igen? - Szólalok meg a lehető legéberebb hangomat elővéve. A vonal túlsó oldalán Mark, a soha nem alvó főnököm szólal meg, aki azt gondolja, hogy másnak sincs szüksége alvásra és hajlandó bárkit kiugrasztani a legmélyebb álmából az éjszaka közepén is. Lehadar valamit, aminek őszintén szólva a felét sem értem meg, de nem aggódom túl a dolgokat.
- Kapok én ezért elég fizetést? - Mormogom bele a telefonba, de választ már nem kapok. Mondjuk a válasz mindenképpen nemleges lenne, még ha ezt Mark nem is képes felfogni. Nem véletlenül lakok egy húsz négyzetméteres garzonlakásba, egyetlen haldokló növényem társaságában, na meg az óriási tanulmányi hitelemmel, amit nagy valószínűséggel életem végéig fogok törleszteni. Szép is az élet...
- Köszönöm. - Szólok oda a zöldfülőnek akinek más dolga sincs, minthogy kávéval rohangál és figyel. Jól emlékszem még mikor nekem kellett ezt csinálnom, nem igazán volt a kedvenc időszakom, de mindenkinek át kell ezen esnie, amíg nem érkezik egy új a helyére. Így legalább egy ingyen kávét kapok ha már kirángattak ide az éjszaka közepén. De lássuk mivel állunk szemben...
Megemelem a sárga kihúzott szalagot, átbújok alatta és csatlakozom a helyszínelőkhöz, hogy szemügyre vehessem az áldozatunkat, aki a járda közepén hever egy fehér lepellel letakarva, amit a jelzésemnek köszönhetően egy szorgos helyszínelő fel is emel a számomra. Egy szomorú pillantást vetek a korábbi zöldfülőre, aki most egy mozdulattal kikaparja kezemből a még alig megkezdett kávémat és annak helyre kesztyűket nyom. Nem mondhatnám egy szerencsés cserének, de végül felhúzom azokat a kezeimre. A srác szinte teljesen falfehér, ami megmosolyogtat egy egészen kicsit. Sokat kell még tanulnia ha valamit el akar érni, elvégre nem hányhatja teli egy gyilkossági nyomozás teljes helyszínét.
A földön fekvő már teljesen élettelen test fölé lépek, hogy átvizsgálhassam minden apró szegletét. A nő szemei nyitva, ami nagy valószínűséggel a rémület jele. Tudta, hogy mi vár rá, de nem tudta magát megvédeni. Minden bizonnyal megpróbálkozott vele, ezért is van dulakozás jele a teste szinte minden pontján. Nem adta könnyen magát a nő, de ha egy vele sokkal erősebb egyeddel állt szemben, nem sok esélye lehetett. A tettes feltehetően egy férfi, jó izomzattal megáldva. Az áldozat megpróbált elmenekülni, ezt bizonyítja a lábbeli hiánya, talán nem ártana a környező háztömbökben szétnézni és verekedés jelei után kutatni. A nő koponyáján ugyan számos seb van, de a halálát végül fulladás okozta, amit az arca kékes színe és a nyakán tátongó zúzódások bizonyítják is.
- A nőt menekülés közben kapták el, kétlem, hogy a tettesünknek ideje lett volna az ujjlenyomatok eltüntetésére. Ha nem lenne semmi eredménye, én körülszaglásznék a környéken, biztosan valaki látott vagy hallott valamit... Esetleg egy térfigyelő kamera. - Felállok, majd ellépek a test mellől, hogy körülnézzek. Egy kamera igencsak megkönnyítené mindenki dolgát.

-------------

Az asztalomra dőlve pihentetem a fejem, nagyjából negyven óra telt el mióta utoljára a lakásom környékén jártam, de akkor is csak azért, hogy letusoljak és átöltözzek. Már nyomon vagyok, tudom, hogy jó uton járok, de mégsem tudom összerakni a kirakós darabkáit. Miért nem? Miért nem passzol semmi sem? Valami hiányzik még, de vajon mi lehet az? Végül gondolatmenetemből Mark szakít ki, aki egy jókora ütést mér le az asztalomra, amitől aztán ijedtemben úgy ugrok fel, mintha valaki jól fenéken billenetett volna.
- Clayton, menj haza! Fáradtan nem fogsz semmire sem jutni, tudod jól. - Szólal meg ellenkezést nem tűrő hangon. Tisztában vagyok azzal, hogy igaza van, de nem gondolhatja, hogy akár egy percet is aludni tudnék amíg ezt meg nem oldom valahogy.
- De... - Kezdenék bele, mire ő már a kezembe is nyomja a táskámat, ezzel elég gyorsan le is zárva a vitatkozásunkat. Tiszta ügy, nincs beleszólásom.
- Mit szólnál ha kihelyeznénk melléd valakit? Már elég idő eltel... - Ezúttal én folytom belé a szót. Hallani sem szeretnék egy új társról. Nagyon jól megvagyok egyedül is, semmi szükségem valakire aki csak hátráltatna, vagy bármiféle érzéseket keltene fel bennem, hogy aztán valaki fejbelőjje és ismét egyedül maradjak.
- Szó sem lehet róla! - Válaszolom némi idegességgel a hangomban, majd inkább kiviharzom az irodából, mielőtt még megpróbálna rábeszélni a dologra.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Bianca Clayton
Bianca Clayton EmptyKedd Júl. 07 2020, 21:47
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Bianca!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Ha valaki rendőrnek adja a fejét, azt hiszem csak úgy végezhet jó munkát, ha legalább annyira tettre kész és határozott, mint amilyen Te is vagy. Én legalábbis sokkal jobban bíznék valakiben, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját és előtérbe helyezi azt, hogy minden ügy úgy kerüljön lezárásra, hogy meg is van oldva, mint valaki olyanban, aki ellazsálja a munkaidejét és elsiklik olyan részletek felett, amelyek lényegesek lehetnek.  Bianca Clayton 2624752903 Szerintem kevesen merülnek benne annyira a munkájukba, legyen szó akár a bűnüldözés embereiről, vagy gyakorlatilag bárki másról, hogy negyven órán át az otthonuk felé se nézzenek. Így teljesen érthető, miért is választod egy-egy hosszú nap végén azt, hogy egy ital nyugtasson le. Nem könnyű ugyanis azokkal a szörnyűségekkel szembesülni, amelyek várhatnak egy-egy nyomozási helyszínen - erre pedig semmilyen iskola, vagy sok éves tapasztalat sem készíthet fel igazán.  Shocked
Egyszerre voltál lényegre törő és mégis sokatmondó. Magával ragadott a stílusod és egészen úgy éreztem, hogy részese vagyok a nyomozásnak, vagy legalábbis egy filmet vagy sorozatot nézek a témában, amivel kapcsolatban nagyon is érdekelt, hogy mi lesz a megoldás, ki volt az elkövető, hogyan sikerül megoldani és elkapni az illetőt. Aztán kavicsot dobtál az állóvízbe és most már sokkal inkább az érdekel milyen új társat kapsz, ki volt az előző és mi történt vele, na meg hogy a nyakadba lesz-e varrva az új illető mégis. Bianca Clayton 3673325056
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Bianca Clayton 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Bianca Clayton 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Bianca Clayton 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Bianca Clayton 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Bianca Clayton 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Bianca Clayton
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Clayton Drake
» Clayton Nash
» Charity&Clayton - Play by my rules
» Charity x Clayton - Close to the heart

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: