Jellem
Maximalista: Az élete minden területén arra kell törekednie, hogy a lehető legjobban teljesítsen. A családja is elvárja ezt tőle, illetve azok is, akikkel tárgyal. Ha egyetlen apró baki csúszik a gépezetbe, több ember életébe is kerülhet.
Ambíciózus: Mindig is arra vágyott, hogy átvegye az apja helyét, habár tudta, egy ekkora szervezet vezetése nem lesz egyszerű, és nagy az elvárás vele szemben. Azt azonban nem gondolta, hogy ekkora árat kell fizetnie azért, hogy végül ő legyen a "család" vezetője.
Szemtelen: Tudja, hogy elég sok dolgot megengedhet magának, és ezt szereti hangsúlyozni is.
Szerencsés:Az életének egyetlen pillanatában nem volt szerencséje, mégpedig amikor elveszítette apját, ám ő már több lövést, és verekedést is túlélt már, ami az ellenségeiről nem mondhatók el.
Igényes: Több dologra is igényes. Ilyen a külseje (de mégsem az a piperkőc fajta), a munkája, a zene, és bármi más.
Magabiztos: Minden mozdulatában benne van a magabiztosság. Ezt mindenki látja a környezetében.
Ingerlékeny: Nagyon hamar képes kizökkenni a nyugodtságából. Hamar felkapja a vizet, és ezt az emberei is jól tudják.
Lekezelő: Ha valaki egyszer nem jól végzi a munkáját, már nem bíz rá fontos feladatokat, és megjegyzéseket tesz rá.
Irgalmat nem ismerő: Olykor túl nagy árat fizet az, aki nem azt, és nem úgy csinálja, ahogy az elvárná, így az embereinek sokszor kell "eltakarítaniuk" utána.
Arrogáns: Olykor felveszi ezt a maszkját is. Főleg az üzletfeleivel szemben mutatja ezt ki.
Nagyképű: Sokan úgy látják őt, hogy túl sokat képzel magáról, mert ezt akarja mutatni, ám ez csak egy álca egyesekkel szemben.
Okos: Rendkívül eszes, és tudja, hogy mit, mikor kell mondani ahhoz, hogy azt a hatást érje el, amit szeretne. Szeret játszani az emberekkel, és sokszor megfigyeli a kis játékának az eredményét.
Pontos: Soha nem késik, és ezt elvárja viszont is. Több emberrel azért nem kötött üzletet, mert késtek, és ez számára úgy jött le, mintha nem tisztelnék.
Előzékeny: A női nemmel szemben igazi gentlemen tud lenni, már aki megérdemli.
Szívtelen: Olykor megmakacsolja magát, és előjön ez az énje is. Sokszor a büntetései miatt mondják rá, hogy nincs szíve.
Sármos: A legtöbb nő megfordul utána, ha nem, akkor is el tudja érni, ha akarja, hogy foglalkozzon vele.
Odaadó: Kevés ember mondhatja el magáról, hogy Massimiliano odaadó volt vele szemben, éppen ezért a környezete nagyon megbecsüli ezt.
Türelmetlen: Minden akkor, és azonnal kell neki. Elég feszült, ha nem kapja meg azonnal, amit akar.
Titokzatos: A lehető legkevesebb dolgot mondja el magáról, és úgy gondolja, hogy az is már több, mint amit el akart árulni.
Optimista: Általában pozitívan látja a dolgokat, még akkor is, ha ezért meg kell ölni pár embert.
Egyéb tulajdonságok:
Veszélyes, vezéregyéniség, tehetséges, rendszerető, domináns, precíz, nincs önuralma, olykor túl nyugodt, kifinomult az izlése több területen is, adakozó
Múlt
Szemeimet egyetlen személyen tartom. Görcsösen ügyelek a részletekre. Megfigyelem, ahogy a leendő üzletfelekkel alkudozik a legkiválóbb minőségű arukról.
Fegyverek, drog, és szex. Ez a három dolog az, ami mozgatja a világot. Erre hamar rá is jöttem.
Hét éves lehettem, amikor először ott voltam apám egyik estéjén, és ekkor jöttem rá, hogy az emberi élet mennyire múlandó. A szemem láttára lött rá apám egyik embere valakire, aki meg akarta ölni apámat. Pechére csak a kezét és a lábát találták el. Akkor még nem is sejtettem, de mai szemmel tudom, hogy nem úszta meg ennyivel. Biztos vagyok benne, hogy halálra kínozták, és meg is érdemelte a féreg...
Apám mozdulatlanul ül. Látom rajta, hogy feszült. Ezt csak a hozzá legközelebb emberek veszik észre. Nem mozdulok, csak figyelem az eseményeket, majd felsóhajtok, amikor apám végül úgy dönt, nem ad el ezeknek az embereknek semmit. Nem mondja ki az üzletfelének, csak feláll a kanapéról, és felém közeledik. Ráemelem a tekintetem, és díszdobozban felé nyújtom a szivart. Apám még egy lépést tesz felém, és a szivar után nyúl, majd megillatol. Gyufa után kutatok. Öngyújtót könnyebb lenne találni, de szeretem a szivart gyufával meggyújtani. Ad neki egyfajta életérzést.
Végül megtalálom a gyufákkal teli hosszú dobozt, és előveszek belőle egy szálat. Sárgás-narancsos szín játszik a gyufa végén, amint végighúzom a doboz oldalán. A tűz gyorsan elégeti a gyufa végét, és játékosan nyaldossa a fát. Már éppen a szivarhoz tartom a tüzet, ám arcom egyetlen másodperc alatt fájdalmasan eltorzul. Kiáltanék. Hangosan. Szinte üvöltenék a fájdalomtól, de egyetlen hang sem jön ki a torkomon. Apám holtan csuklik össze egy lövéstől...
Lihegve, teljesen leizzadva ébredek a hófehér párnák és takarók között. Meztelen felsőtestem sebesen emelkedik fel minden egyes ziháló levegővétellel. Arcomat kezembe temetem. Nem tudok vissza aludni. Egyetlen másodperc töredéke alatt a szemeimből teljesen kiment az álom.
A fürdőszoba felé megyek, és a mosdóra támaszkodom. Egyik kezemmel megnyitom a vizet, és megmosakodom.
A tükörbe nézve egy sápadt alakot látok. Saját alakom kitágult pupillákkal méreget a tükörben. Ébenfekete hajam kócosan meredezik. Pár napos borosta dísziti arcom, amelytől most fakóbbnak tűnik az arcom, pedig soha nem voltam fehér bőrű. Sötét íriszeim egybe olvadnak szembogaraimmal.
Mióta apámat lelőtték, azóta csakis a bosszúvágy hajt előre. Késztetést érzek a gyilkolásra. Igazi vérszomjat, amely soha nem merül a süllyestőbe. Nem fog enyhülni sem. Azt akarom, hogy minden személy, és azok családjai, akik ezt tették, egész életükben szenvedjenek, míg végül ők maguk látogatnak hozzám könyörületért. De nem fogják megkapni. Nem adom meg nekik, amit annyira óhajtanak.
Mindannyiszor elképzeltem, hogy hogyan fogom megölni őket. Pont úgy, ahogy ők tették az apámmal. A különbség csupán az indíték lesz.