Tehát Victor miatt automatice megmentő-üzemmódba vágod magad, de ha engem kéne kivadásznod a romok alól, akkor vonakodnál... szépen vagyunk, mondhatom
Agyon leszünk csapva, ez nem kérdés De ezt ők tudhatnák a legjobban... hallottam azért egy s mást Gaena nagyitól, meg Imelda nagyanyámtól. Egy egész, megterített lakodalmas asztalt képesek lettek volna elpusztítani, és még mi vagyunk megszólva!
Viola, mint hiteles forrás... Matteo, barátom... "báttya"... jobb vagy te annál, mint, hogy az ő mondvacsinált kis pletykálkodásait vedd alapul Bár ne félj... ha összepaktálnak jó édes anyáddal, abból, hogy szóba álltam egy lánnyal, olyan hír fog kerekedni, hogy napokon belül kapom a gratulációkat hazulról, hogy megtaláltam életem párját, és várják a meghívókat... Őrület!
Hát... azért csak tartsad magad az ebédhez. Az ágynemű meg így marad! Én aztán nem állok most neki áttúrni az egész házat huzatok után kajtatva! Ha zavar, este megcsinálod
Csak ne most! Ha onnan is nekem kellene, hogy kimentsek egy embersegget, elég sok száradna a lelkemen, azt hiszem -.-" Úgy be van állva a város, mint a gerely. Legalábbis ez a része.
Nem is értem, hogy mire akarsz ezzel célozni? Agyon leszünk csapva, vagy éhen halunk? de most különben is, mit várnak? Nagy fogyasztású sportautók vagyunk, de legalábbis jelen korunkban tekintsünk magunkra akként sokat kell enni!
Hát nem is tudom, mintha csicseregték volna a madarak - Viola -, hogy két hölgyet is az ujjaid köré csavartál. Deee legalábbis, különös elégedettséggel voltál az egyik irányába... vagy mindkettőébe?
Amúgy nem kell izgulni, mire ezen a dugón átverekszem magam, nem ebédelni, hanem vacsorázni fogunk... döglődj csak kényelmesen, de lassan áthúzhatnád az ágyneműket is, akár...
Hát most mit csináljak, hogyha egyszer megmondtam? Tudod, hogy nem hazudhatok, tiltják az elveim A plafon meg mindjárt rám szakad...
Ha mindig kiesszük őket a vagyonukból, hidd el, nem lesz olyan, hogy "vénségünk"... Tehát maradjunk annyiban, hogy most vagy soha. De a kopaszodásból tényleg nem kérek...
Milyen csábítás meg milyen hölgyek? Látszik, túl sok időt töltöttél Victorral. Agyadra ment a hülyesége... Inkább azt mondjad meg, hogy mikor érsz oda, mert akkor úgy indulok én is. Bár szó se róla, rohadt kényelmes jelenleg az ágy, úgyhogy eszed ágába ne jusson sietni
I was today years old... Hozod itt példának Gaena mamát, azzal bezzeg nem törődsz, hogy jószerint mióta elnyitottam a szám, és beszélni kezdtem, ezt hangoztatom neked...
Mintha amúgy otthon nem ezt csináltuk volna, csak éppenséggel az ő szemük láttára, nem kvázi a "hátuk mögött" De azért nem. Azért van, hogy tisztességgel itthon eszünk. Neveltek belénk némi jó modort...
Nem gondolnám. Jó lesz az a Trattoria Már megint miről maradtam le?? Amúgy ide a rozsdás bökőt, ha nem az étterem miatti teljes a la carte étkeztetés, akkor Viola sütijei miatt fogunk elhízni...
Nem irigylem szerencsétleneket. Bár... akkor most nem irigylem magamat?... kihasználható, mihaszna pernahajder vagyok. Igaza van Gaena nagyinak
Fene egy jó életet élsz te itt, hallod-e Bagoly mondja, tudom. És nem megmondta apám, meg a tied is? Amíg itt vagyunk, akkor, és annyit eszünk ott, amennyit akarunk. Mondjuk az más kérdés, hogy minden nap ott ebédelünk/vacsorázunk...
...lehet ma máshova kellene menni? de most, hogy mondod, ja! Egy pizzát én is betolnék. Meg valami édeset... valami undorítóan gejl, csokis nyavalyát. Viola tegnap nagyon invitált minket, elvileg valamiféle különlegességek érkeztek.
Hidd el, amilyen kapcsolati hálója van annak a hülyegyereknek, biztos mindig talál valami félnótást, akit palira vehet, és kicsalhat az ágyából, hogy megmentse az irháját.
Te meg úgyis hanyatt-homlok szaladsz, lassított felvételben, mint a Baywatch-ban, hogy a bajbajutott felebarátidat megmentsd. Hülye lenne nem téged zargatni...
Felőlem olyan kaszás vetít neked, amilyet akarsz, de én akkor hogy fogom látni? Mehetek veled a pokolra... Bár túl jól szórakozok most rajtad, úgyhogy nem gondolnám, hogy ebben a témában lenne választási lehetőségem
Jó... akkor úgy mondom, hogy nincs fogamra való. Márpedig most ennék egy jó kis margheritat... többek között, legalábbis Illik ennyiszer a ház kontójára enni, csak, mert apáinké az üzlet?
Komolyan nem értem én ezt a csirkefogót! Azt már nem is akarom megkérdezni, hogy amikor szegény kicsi Én, nem vagyok ezen a féltekén, mégis ki az isten bányássza ki őt a bellái ágyából? Vagy azok erkélyéről? Azt meg nem tudom... remélem, hogy legközelebb, max a pokol tornácán állva hánytorgatja fel nekem, meg vetíti le a kaszás, hogy milyen söpredék életet éltem, hogy az iszákos, bugyibetyárokat mentettem az erkélyről... ch...
Az nem létezik, hogy Viola néni hűtőjében, vagy éléskamrájában nincs valami. Nézz szét jobban! Amúgy, felőlem beülhetünk valahova, de vihetek is valamit.
Emlékszel arra a múltkori "szépségre", akiről nem tudtuk eldönteni, hogy egyáltalán az arcát látjuk-e? Na az... az már közel egy Ursula volt Ne félj, ha nem szabadult volna időben, mielőtt felébredt a Kraken, na az megszorongatta volna a tökeit, ha szó nélkül le akart volna lécelni a szeme láttára
Remélem valahol látható lesz az erkélyjelenetetek, minimum az esti hírekben, mert azt látnom kell
Aztán mi lesz? A nagy Mission Impossible-bevetés közepette nem éheztél meg úgy teljesen tök véletlen? Viola néni itt hagyott kaja nélkül... még valamirevaló alapanyagok sincsenek, hogy legalább egy rántottát összecsapjak
Már mindent értek, legalábbis azt leszámítva, hogy miért ugrasz ezért hajnalok hajnalán Szívesen elhallgatnám a sztorit, miként szabadult ki a biztos halál torkából