A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Manapság egyre nehezebb megtalálni a jót akár a világban, akár pedig a számunkra ismeretlenekben, hiszen mindig alkotnak olyat, amitől az ember legszívesebben elzárná magát a külvilágtól vagy elmenekülne egy másik bolygóra, csakhogy regenerálódjon egy kicsit a tapasztaltak után. Szerencsére elvétve akad egy-két olyan, aki ellensúlyozza mindezt és megmutatja, hogy igenis van még miért reménykednünk, hogy nincs teljesen veszve minden és te magad is egy ilyen személy vagy. Jókat mosolyogtam az állatokért iránti feltétlen szereteteden, ami bár mások számára olykor okozott némi fejfájást, te viszont már akkor elkezdted olyan jellemmé formálni magadat, ami a későbbiekben csak még inkább elmélyült benned. Történetedből az jött le, hogy egy roppant jószívű ember vagy, aki nem fél attól, hogy segítsen másoktól vagy hogy kiálljon azért, ami számára fontos. Te még azon emberek közé tartozol, akik hisznek abban, hogy ugyan léteznek dolgok, amikről mások már rég letettek, de attól még nem teljesen menthetetlenek. És ez szerintem jó dolog, hisz attól a ponttól kezdve kezdődnek csak az igazán nagy problémák, ha már elvesztjük minden érdeklődésünket a környezetünkkel vagy az életünkben lévő emberekkel szemben. Lehet a döntéseiddel sokan nem értenek egyet vagy azzal sem, még olykor a hozzád legközelebb állok is megkérdőjeleznek, de a nap végén ez még mindig a te életed marad és amilyen döntést hozol, annak a következményeivel is neked kell elszámolnod magadban. Tudjuk, hogy mindenki roppant okos tud lenni, ha a másiknak kell megmondania mit tegyen vagy elvárásokkal ellátni őt, onnantól kezdve viszont ha az illető megfogadja a kéretlen 'jó tanácsokat' már nem kér belőle, ezért remélem te sosem engeded, hogy bárki is elbizonytalanítson a döntéseidben. Kellenek a magad fajta jó emberek a világba, akiket nem csak az önző érdekek vezérelnek, szóval bármilyen is akadályba ütközöl, te maradj csak mindig önmagad!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!