New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 89 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 9:02 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Taryn Cavill
TémanyitásTaryn Cavill
Taryn Cavill EmptyVas. Jún. 21, 2020 12:15 pm
Taryn Cavill

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Taryn Estelle Cavill
Becenevek:
Taryn - nem megerőltető kimondani, úgy vélem
Születési hely, idő:
Boston / 1986.02.10.
Kor:
34
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Boston Architectural College
Design Studies, Bachelor (végzett)
Architecture / Interior Design, Master (végzett)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
alkalmazott épülettervező
Ha dolgozik//Munkahely:
INC Architecture & Design, PLLC
Hobbi:
kerékpározás, lefeküdni a parkokban és tervekhez ihletet szerezni, könyvgyűjtés (egyszer talán mindent elolvasok, ha mégsem, eladományozom), szórakoztatóipari egységek látogatása
Play by:
Krysten Ritter

Jellem

"Lehettél volna okosabb is, amikor azt hitted, nem veszem észre azt, hogy elvitted a kocsit, aztán ugyanúgy próbáltál beparkolni a garázs elé, de én láttam azt a három centis eltérést... látod, ezért légy mindig mindenben precíz és határozottan pontos! Ezért..."
Mondta ezt édesapám, amikor tényleg azt hittem, sosem fog rájönni, hogy az autóját szó nélkül elvittem. Rájött a turpisságra. Ő volt az, aki rávetítette figyelmem arra, mennyire oda kell figyelni mindenre, mert ha nem így van, könnyen baj történhet vagy pont, mint esetemben, a lebukás. Valahogy nagyon jó tanácsokkal látott el az egyetem alatt is, hiszen bár ő teljesen más területen dolgozott, mégis tudta, mikor mit kell nekem mondania, amikor valami nem sikerült vagy úgy gondoltam, nem jó a végeredmény. Persze, nem mindig ilyen egyszerű, nem lehet mindig minden kiszámolni, kitervelni. A sorsnak van egy rafináltsága, hogy közbevág, és megesik, hogy elvérzel. Na, a vérzés szót nem kell mindig emberi vérrel egyenlővé tenni folyton, de azért néha igen. Véget vethet bármi az álomnak, terveknek.
Introvertált, alkotni vágyó, célkitűzésekkel teli személy vagyok. Művészléleknek szoktam magam mondani, de talán, mert ők azok, akik valamiféle alkotásban mutatják meg magukat. Én is pont ilyen vagyok. Nem vagyok jó beszélőkéjű, lelki dolgaim nem nagyon szeretem másokra bízni, persze, van azért, akinek kiadhatom ezt, például ott a kutyám, Kay mindig meghallgat engem, odabújik, ha úgy látja, szükségem van rá. Simán megnevettetnek ám, meg fel is idegesítik az embert a rosszaságaikkal, de nem is tudsz rájuk haragudni, úgy mintha azt egy ember tenné. Igazi kincsek az állatok, bárkinek ajánlom őket!
Nem tudom eldönteni, hogy családcentrikus harmincas nő vagy karrierista liba vagyok. Olyan felemás. Mindkettő. Fogalmam sincs. Néha, ha látok babakocsival sétáló anyukákat, akkor nagyon el tudom képzelni magam is olyan szituációban... Ha pedig dolgozom, arra jövök rá, nem tudnám itt hagyni a munkám, mit szeretek. Vagy több időt fordítani egy családra. Komplikált.

Múlt

Egy kollégámmal közösen kaptuk meg az egyik Queens-i templom felújítási megbízását. Többször is láttam azt az épületet már, hiszen elmentem már mellette párszor az elmúlt három évben. Szép, barokk stílusú, de tényleg fel kell kicsit dobni már, mert potyog a vakolat, meg statikusi véleményt is készítettek róla, amin az állt, hogy az oldalépület instabil és életveszélyes állapotban van. Azonban az egészre ráfér egy teljes újítás, néhány részére bontás is, és ezért a városfejlesztésiekkel közösen dolgozunk ki tervet, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a munkálat.
A céges autóból való kiszállás után elkezdtem rágni a minap levendula színűre belakkozott körmeim egyikét. Nagyon rég nem csináltam ezt, most sem akartam, csak valamiért automatikusan jött ez. A kollégám, Will elkezdett bámulni és nem tudott mit mondani először, majd végül elindult a templom lépcsői felé. Én azonban nem mentem.
- Jössz már, Taryn? Valami baj van? Rosszul vagy? Sápadtnak tűnsz! Nem gyóntál meg mindent? - kuncogott, én becsuktam a szemeim, aztán nagyot sóhajtoztam.
Végignéztem a templom épületét, és eszembe jutott valami borzalmasan kínos dolog, amit jobb volt elfelejteni, most mégis előbújt.
- Nem rajongom a templomokért. Kötelező vasárnapi misék gyermekkoromból, azóta se voltam egyben sem. Maximum turistaként fotóztam őket - adagolom neki apránként az okát annak, hogy megtorpantam. - Most elmondok valamit, és kérlek, ne röhögj ki. Akarom hallani azt tőled, hogy nem fogsz - biztosra akartam menni ezzel, bár nem tudom, jó ötlet -e ezt neki elmesélni.
- Pókerarc leszek. Becsszó! - mellé még rajzolt ujjával egy lakatot a szájára, hogy bohóckodjon egyet.
- Volt egy álmom, egy rémálom tulajdonképpen számomra. Az volt benne, hogy egy vasárnap elkezdtem hangosan röhögni a pap mondatain, ő pedig megbüntetett. A büntetésem az volt, hogy fél évig ott kellett lennem misék előtt és segíteni feldíszíteni a templomot vasárnap reggel hét és nyolc között... És, és én valahogy kerülöm az ilyen hivatalos helyet - szemeimet forgattam, majd pedig minden figyelmet a férfi felé szentelek, akin látom, hogy küzd a nevetés ellen ugyan, de nem bírja túl sokáig. - Tudom, ez vicces neked, de nekem... aki olyan vallásos szülőkkel élt, mint én? - most már igazából én is mosolygok ezen, de még mindig nem tudnék vallásos lenni, tán már semennyire sem tudok az lenni.
- ... mi van, ha az a pap jelenleg itt van, mert ideküldték őt? - rémisztgetni próbált engem.
- Mulass csak, Will, mulass csak! Nagyon is komoly probléma volt az akkor - most már én sem bírom vigyor nélkül. - Na, jó, menjünk, nézzünk körül. Én hozom a fényképezőgépet a csomagtartóból, rendben? - szeretünk lefényképezni mindent, meg feljegyezni minden részletet.
Ő bólintott, aztán én az utca túloldalán megláttam valakit. Megint azt a férfit, aki nagyon ismerős. Vagyis az arcvonásai hasonlítanak valakire, akit ismertem nagyon sok évvel ezelőtt. Egy nyári tábor Montanai hegyekben. Nem tudom leszólítani őt, nem is akarom, mert hátha tévedek, és inkább munka után megpróbálom megkeresni őt a közösségi oldalak valamelyikén biztosan fent van.
- Már itt is vagyok. Hol kezdjük? - álltam meg közvetlen kollégám mellett, majd pedig vártam a válaszát, csak ne menjünk bentre még.
- Itt, ahol állunk és aztán megyünk körbe, majd belső teret is át kell néznünk, hogy mennyire állunk ott is az egésszel - elmondta, mégiscsak ő az, aki régebb óta műveli ezt, én meg követem őt.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Taryn Cavill
Taryn Cavill EmptyVas. Jún. 21, 2020 10:16 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Taryn!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Igazán segítőkész tud lenni, ha úgy indulunk el a felnőtté válás félelmetes ösvényén, hogyha előtte jól felkészítenek rá. Szerencsére neked ebben bőven volt részed, ami könnyebbé tette azt, hogy az életedben történő nehézségeket könnyedén legyűrhesd. Persze, mint ahogyan azt te is mondtad, az élet meglehetősen kiszámíthatatlan, de nem gondolnám, hogy te magad ne lennél olyan leleményes, hogy ne találj megoldást egy adott problémára még akkor is, hogyha éppen ehhez nem is adódott egy korábbról bemagolt forgatókönyv.Smile
Én személy szerint mindig is irigyeltem azokat, akik pontosan tudták mit akarnak az életükben csinálni, hiszen mi van, hogyha a közepén beleunsz a dologba és akkor az egész feleslegesnek hat? Persze olyan nagy témák között, mint a családalapítás ezek a gondolatok háttérbe szorulnak, hiszen ott, ha abba belekezdesz, nos nem szállhatsz ki a közepén, ezért nem árt, hogyha tényleg biztos vagy a dolgodban. Ne hallgass senki sürgetésére és a külső véleményekre is, hiszen a te életed, te neked kell megbirkóznod a döntéseid következményével, nem azoknak, akik a jó tanácsokat osztogatják. Még akkor is, ha olykor nyomást is gyakorolnak rád. Ha pedig jól érzed most magad az életed történéseivel, akkor úgy gondolom nem szerencsés nagyon változtatni rajta. Mellesleg úgy veszem észre szereted a munkádat és remélhetőleg az új megbízatásod során sem kell olyan büntetéssel számolnod, ami miatt ez az érzés megváltozhatna benned. Very Happy Azért kíváncsian várom, hogy kiderüljön ki lehet ez a titokzatos alak, szóval nem is tartalak fel tovább emiatt, hiszen nincs is annál idegesítőbb, mint amikor úgy érezzük tudunk valamit vagy ismerünk valakit és mégsem jövünk rá az igazságra. Remélem neked sikerül kiderítened majd.  Cool

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Taryn Cavill A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Taryn Cavill 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Taryn Cavill 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Taryn Cavill
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: