New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 471 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 453 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Into the Unknown
TémanyitásInto the Unknown
Into the Unknown EmptyVas. Jún. 14 2020, 23:39

Rora& Chacha
"Life is full of surprises, but never when you need one."

Őszintén, nem gondolta volna, hogy még ebben az életében újból egy fedél alá kerül a testvérével. Olyan rég volt már, hogy számára még mindig szokatlan és kissé idegen a helyzet. Főleg, mert már mindketten felnőttek és konkrétan keveset tudnak a másikról jelenleg. Elég sok bepótolnivalójuk van, de már annak is örül, hogy a bátyja végre felbukkant és egyelőre nem is tervez eltűnni. Talán ez az együttélés majd jobban összekovácsolja őket és több ilyen miatt nem lesz gondjuk. Már csak azért is, mert Kai addig fog élni, legyen bármilyen kigyúrt is, attól még nem jelenti azt, hogy van esélye Cha bosszúja ellen.
Ma Cha a szabadnapját tölti, de igazából túl sok terve nincs mára. Kiélvezi a csendet és a nyugalmat ebben a szép új lakásban és talán még időben neki is lát majd a kajának, hogy valami haszna is legyen, ha már itthon van. Egyébként is „felesben” fizetik az albérletet, de az is csak testvériesen van megosztva, így Kai kapja a nagyobb részt, lévén, hogy neki több bevétele van. Kicsit bökdösi is a büszkeségét, hiszen többet szeretne beletenni, de sajnos nincs miből így, ha már mást nem tehet, magára vállalta a házimunkát, hogy egyenlítsen fizetség híján. Most viszont nincs semmihez kedve, csak lustulni. Sajnos mivel hozzászokott a koránkeléshez, most óra nélkül is hamar fent volt és még csak visszaaludni sem tudott. Ilyenkor elgondolkozik azon, hogy vajon Jae, hogy bírja azt a sok szaladgálást a kórházban. Talán be kéne mennie és fel kéne egy picit töltenie valami finomsággal. De ahhoz megint csak főznie kéne. Vajon minek is örülne a legjobban élete két legfontosabb sráca? Mi az, amit mind a ketten szeretnek? Jó lenne, ha lenne ilyen közös kedvenc, mert bármennyire is szeret főzni, két felé nem lenne praktikus. Bár először talán egy reggelit kéne megejtenie.
Már csak a hűtőhöz érve veszi tudomásul, hogy nem sok használható dolog van benne, ha normális ebédet akar. Most már akkor tényleg ki kell mozdulnia. De még mielőtt megtenné, inkább piac kutatást végez a két férfi között. Így első dolga felhívni Jae-t mikor látja, hogy reagált az üzenetei egyikére. – Juju, ma meddig vagy? Már azon kívül, hogy torkig. Vigyek be valamit, hm? – kezdi is faggatni, majd kihangosítja és leteszi a telefont az asztalra míg eldönti, hogy mit vegyen fel és míg felöltözik. -Vigyek valami innivalót, ami nincs az automatában? Vagy esetleg valami normálisabb teát? Most megyek vásárolni, szóval még most van esélyed eldönteni, ha kell neked is valami. – kiált is a telefonja irányában, miközben a szekrényében turkál. Mióta Kai elköltöztette azóta bajban van a ruhákkal. Sokkal több helye lett neki és valamiért mind a két férfitől kap valami apróságot, vagy ruhát. Ennyire baj lenne az öltözködésével? Mármint, az még talán, oké, ha a pasija ilyet tesz, de hogy a bátyja is. Persze, ez csak merő kedvesség tőlük, hiszen nem sok ruhával indult el anno Amerikában és azóta sem bővített magától a készletet, hiszen örült, ha ételre volt pénze. S hiába tudja, hogy most már szabad, hiszen nem egyedül kell kiokoskodnia mindenre a pénzt eszébe sincs magától új ruhákat beszerezni. Nem akarja más pénzét költeni, hiába lenne már két potenciális jelöltje is, akiktől elkérhetné a bankkártyájukat. Hosszas tanakodás után végül egy farmernél és egy egyszerű lila pólónál dönt, úgy is csak a boltba megy előbb, utána még ráér kiöltözni Jamienek. Mert, bár nem szükséges, azért nem szeretné lejáratni még csak a ruhája miatt sem a kollégái előtt. Amint végre felöltözött már veszi is újból a füléhez a telefont.
A nagy beszélgetést csak a csengő szakítja félbe. Egyből homlokot is ráncol Aicha, mivel a postáshoz még korán van így fél tíz tájékán, talán Kaiden az? Biztos már megint itthon hagyott valamit, a kulcsával együtt. Ezek a férfiak… Csodálja, hogy élt eddig, ha mindent elhagy. -Várj egy kicsit, azt hiszem jött valaki, de lehet csak rosszul hallottam. – szól is közben a vonal túlsófelén lévőnek, hogy addig ne beszéljen, míg le nem ellenőrizte ezt. Siet is az ajtóhoz, viszont a kukucskálón ki sem néz, csak reflexből dugja is a kulcsot, hogy kinyissa az ajtót, holott bárki lehet a túloldalt. – Mit hagytál már…itthon…? – tenné is fel a kérdést, ha a szőkeség lenne a túloldalt, de meglepetésére egy lánnyal találja szemben magát. -Öhm, most egy kicsit le kell tennem, majd még hívlak. – azzal nyomja is ki a hercegét, hogy minden figyelmét az idegenre fordíthassa. – Segíthetek? – pillant kérdőn a nőre, akit most mondaná, hogy életében nem látott, de az túl magabiztos kijelentés lenne tőle. Bár tény, hogy eddig nem sok női ismerőse van és valahogy egyikre sem tud asszociálni a ruha és az egyéb külső jegyek mellett.
Ruha ¦ 753 ¦ csak ne ölj meg  Embarassed

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Into the Unknown
Into the Unknown EmptyVas. Júl. 05 2020, 12:46

Aicha&&Aurora
"Everyone you will ever meet knows something you don't."
- Hova mész, Rora? - Apa szól rám, amikor elhaladok a dolgozószobája előtt a folyosón. Feltehetően a lépteim határozottságából következtette ki, hogy éppen elhagyni készülöm a családi fészket.
- Dolgom van. Miért kérdezed? - Előbb lefékezek, majd teszek néhány lépést visszafelé, mielőtt megközelíteném a helyiséget és megállnék az ajtóban, nekidőlve az ajtófélfának. Az orrára köthetném, hogy éppen mit is takar az a 'dolog', de felnőtt ember vagyok már és nem kell mindent megosztanom vele.
- Tudod, este programunk van és jó lenne, ha Te is ott lennél. Az egyik egyetemi barátom is ott lesz, nem nagy szám az egész összejövetel, de érdemes lenne megismerned... - A szemüvege fölött pillant rám, szinte látom a szemében a várakozást és érzékelem, hogy ha most erre nemet mondanék neki, akkor csak még kevesebb eséllyel indulnék arra a címre, hogy valami jót is írjon rólam, amikor legközelebb engem és az előadásunkat kritizálja egy írásában.
- Nem leszek oda sokáig azt hiszem, szóval ne aggódj miatta. Ha nagyon elhúzódik a dolog, akkor majd utánatok megyek. De ott leszek, rendben? - Mosoly költözik az arcomra, mikor felteszem neki a kérdést. Amint azonban bólintva veszi tudomásul a szavaim, én pedig kifordulok a szobából és a korábbi utamat folytatva végül sikerül elhagynom a házat, rögtön elkomorodom.
Nem is feltétlenül az zavar, hogy apa megint kitalálta, hogy valaki nagyon fontosnak akar bemutatni, ami miatt csak még inkább úgy tűnhet a kívülállók számára, hogy semmi keresnivalóm a szakmámban és most is csak azért lehetek színésznő, mert megvannak a kapcsolataim a megfelelő körökben - ennek köszönhetően pedig egyszerűen benyomtak egy neves színházba, ahol bontogathatom a szárnyaimat. Amelyeket sokan nem is igazán tulajdonítanak nekem. Ezeknek az embereknek azonban nagy hírem van; mégpedig hogy hiába a kapcsolatok és ismerősök, én kifejezetten azon voltam eddig is és leszek a továbbiakban is, hogy saját magam bizonyítsam be a tehetségemet, illetve addig fejlődjek, amíg mindenki meglátja bennem azt, amit mutatni szeretnék.
Az utóbbi időben azonban úgy érzem vannak olyan dolgok - amelyekre nem tudnám ráfogni, hogy túlságosan kellemetlenek, vagy élvezhetetlenek lennének -, amelyek nagyon is elvonják a figyelmemet arról, hogy a személyes fejlődésemben haladjak előre. Ennek a jelenségnek pedig neve is van, még pedig Kaiden Dubois. Képes vagyok miatta három másodperc alatt úgy felidegesíteni magamat, hogy majd' szétrobban a fejem, máskor meg úgy viselkedik velem, hogy elakad a szavam és görcsbe rándul a gyomrom, de nem abba a kellemetlen fajtába, sokkal inkább olyanba, ami várakozással tölt el és a gondolataim megtelnek mindenféle olyan dologgal, amit akarok tőle - és amelyeket józan ésszel hangosan sosem mondanék ki senki előtt azt hiszem.
Próbáltam halogatni ezt a találkozót és lebeszélni magamat arról, hogy szükséges elmennem hozzá, de nőként szinte kötelességem túlpörögni olyan dolgokat, amelyek talán neki semmit nem jelentenek. Szóval... úgy éreztem muszáj vele megbeszélnem azt a csókot, ami a színházban csattant el, távol a kíváncsi pillantásoktól. Frusztrált, hogy fogalmam sincs mi lesz így, vagy hogyan alakul emiatt a közös munka, hiszen hogy tekintsek rá ugyanúgy, amikor ő nem a társulat része, nem színész, az a csók pedig nem a színpadon a szerepünk miatt csattant el?
Ahogyan a taxiban telnek a percek, egyre inkább úgy érzem, hogy a gyomrom görcsbe rándul, de most nem az a bizsergető fajta, hanem kifejezetten az, ami mellé idegesség is társul. Utálom így érezni magamat és nem is sírtam soha vissza, hogy a fellépések előtti idegesség érzése újra visszatérjen hozzám. Most mégis megtörténik, én pedig legszívesebben visszafordulnék, amikor megérkezünk. Már-már remegve fizetem ki a sofőrt és fordulok az épület felé. Ne csináld már ezt, Aurora Cabot! Mélyet sóhajtok, s azzal győzködöm magam, hogy ez lesz a legjobb döntés. Egészen addig, amíg fel nem tárul előttem az ajtó és Kai helyett valaki teljesen mással találom szembe magamat. A meglepettségem az arcomra is kiül, a szám elnyílik, de nem jön ki rajta hang. - Öö... - Remek kezdés. Tiszta határozott, mint aki tudja mit akar. A fejemben azonban úgy cikáznak a gondolatok, mintha épp kviddics meccs folyna a Mardekár és  Griffendél között, viharban. - Tulajdonképpen nem tudom. Kaident keresem, Dubois-t, de talán eltévesztettem az ajtót...? - Undorodom attól a bizonytalanságból, ami kiérződik a hangomból és legszívesebben visszafordulnék, majd megpróbálnám elfelejteni ezt az egészet. Magam sem tudom mit akarok hallani a nőtől, hogy Kai itt lakik és elfelejtett valamiről beszámolni, vagy hogy tényleg tévedés történt.
700 || öltözék || ••

you can cheer me as I fall

You can take it all
But you can't extinguish me 'Cause I'm a free woman They can try discredit every song you ever wrote Those with bad intentions, they can't get the best of me 'Cause they, they just don't get it
mind álarcot viselünk
Aurora Dubois-Cabot
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Into the Unknown KxLwe2
Into the Unknown V5gt1a
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
I'm so sick of running as fast as I can
Wondering if I'd get there quicker If I was a man And I'm so sick of them coming at me again 'Cause if I was a man Then I'd be the man They paint me out to be bad So it's okay that I'm mad
★ családi állapot ★ :
Into the Unknown 43e1fd5a7e93c6f1a72bf20dbb4b46673b01b096
He's good for my heart, but he's bad for business
Tears me apart when he grants my wishes All of my friends think I've gone crazy But they don't know me like my baby We look good in photographs, I like the way you like to laugh
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Into the Unknown KxYzak
★ idézet ★ :
" I was a personality before I became a person - I am simple, complex, generous, selfish, unattractive, beautiful, lazy and driven. All at once. "
- Barbra Streisand
★ foglalkozás ★ :
színésznõ, (szabadúszó fordító)
★ play by ★ :
Lucy Hale
★ hozzászólások száma ★ :
69
★ :
Into the Unknown V5Kks9
Into the Unknown EmptySzer. Júl. 29 2020, 00:16

Rora& Chacha
"Life is full of surprises, but never when you need one."
Alapvetően a nők dolga a házimunka, de így, hogy túlságosan nem tud beszállni az albérletidíjba, még inkább kötelességének érzi Aicha. Bár a bátyja állítja, hogy egészen jól meg is tanult főzni, míg magára volt hagyva, azért nem nagyon szeret neki teret engedni a konyhába. Maradjon csak a fenekén a kanapén, a konyha az maradjon meg Cha területe. Valahogy azért így érzi fairnek a dolgot, Kaiden tud segíteni máshol is. Bár a mai reggele korán indult, nem futott össze a bátyjával még indulás előtt, ugyanis ő akkor még bent lustálkodott az ágyban. Próbálta visszavarázsolni az álmot a szemére, de mindhiába. Egészen addig próbálkozik is, míg a másik el nem hagyja a lakást, utána már inkább csak beletörődik a dologba és lustul. Lustul, pedig tudja, hogy sok munka vár még rá. Egy kicsit lemaradt a házimunkával, így nem ártana mindent bepótolni ahhoz, hogy a hétvégéje szabad lehessen. Sosem tudhatja milyen kötelező programot szervez be neki a testvére, vagy esetlegesen az ura. Bár utóbbira kevesebb esélyt lát ennyi munka mellett. Kilencig egészen jól is bírja az éhséget, de után feladja és elhatározza, hogy ráless a hűtő tartalmára. Meglepődve tapasztalja azt, hogy mennyire tátong benne az űr, így viszont az ebédnek sem tud neki állni nemhogy a reggelinek. Talán célszerűbb lenne megvárnia Kait a vásárlással, ha már kettőjük közül neki van autója, de azért csak betud vásárolni egyedül is pár alapabb kelléket. Majd a nagyobb dolgokat rásózhatja később.
Mivel szeretne legalább egy kicsit is jó fejnek tűnik a két szeretett férfijának a szemében, ezért inkább közvéleménykutatást végez a menüt és a bevásárlási listát illetően. Természetesen Jaevel kezdi a listát, hiszen őt nehezebb utolérni, valamint azért a pasijának a kérése, óhaja, sóhaja jobban is érdekli, mint azé a mamlaszé, akit napi szinten láthat is. Neki bármikor tud kedveskedni, de Jamienek nem ilyen egyszerű, így talán megérti az idősebb is, hogy miért nem az ő véleménye most az első. Szinte egyből boldogabb is lesz, mikor meghallja a szerelmetese hangját, bár az kissé aggasztja, hogy megint fáradtnak hallja. Nagyon reméli, hogy azért nem hajtják le annyira, hogy idő előtt belerokkanjon. Hallotta, hogy nem egyszerű a rezidensek élete, de azért azt hitte némivel több pihenő jár nekik. Már csak ezért is érez arra kényszert, hogy meglephesse bent a munkahelyén ebédidőben. Beszélgetésüket azonban egy váratlan látogató óhajtja félbeszakítani, aki feltehetően még csak a postás sem lehet. Nagyon is reméli, hogy valami jó indoka van az illetőnek!

Hogy őszinte legyen, semmi elképzelése nem volt arról, ki várhat rá az ajtó túlsó felén, de mikor egy női alakot pillant meg nem kicsit szeppen meg. Nagyon reméli, hogy csak ajtót tévesztett, mert már most nem kezdődik ez olyan jól. Mivel azért nem akar udvariatlan lenni, ezért inkább Jujut teszi le a vonal másik végéről. – Nem téves, tényleg itt lakik. – pislog is a nőre kissé összeráncolt homlokkal. Vajon ki a fene lehet ez? Na máris megvan az első dolog, ami rossz a közös lakóhelyben, mégpedig az ilyen váratlan meglepetések! – Most oda van dolgozni, elég korán elment ma. Tudok esetleg segíteni? – billenti is meg a fejét és csak nagyon reméli, hogy nem éppen valamelyik dühös exével sikerült összeakadnia. Erről jut is eszébe, talán nem ártana bemutatkoznia, úgy talán többet mond a másik is. – Ne haragudj, be sem mutatkoztam. Kaiden húga vagyok, Aicha. – nyújtja is kissé bizonytalanul oda a mancsát, hátha elfogadja a másik. -Esetleg, szeretnél bejönni? A kanapén kényelmesebb lenne, mint a folyosón. – ejt meg egy barátságos mosolyt és arrébb is áll az útból, hogy ha úgy gondolja a másik, akkor nyugodtan beljebb is tudjon jönni. Fogalma sincs, hogy mit szeretne, de talán jobb ezt négyszemközt megbeszélni, mintsem a folyosón mindenki füle hallatára. Az előző lépcsőházba ezt már sikeresen eljátszotta a bátyjával, itt nem tervezi. Szeretné, ha semmi rosszat nem gondolnának róluk a szomszédok. Persze, ha nem sürgős akkor nem erőlteti, felőle mehet a stúdióba is egyből a férfihoz.
Ruha ¦ 635 ¦ csak ne ölj meg  Embarassed

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Into the Unknown EmptyPént. Aug. 14 2020, 14:34

Aicha&&Aurora
Hosszú ideje nem álltam már szemben olyan dologgal, ami miatt el kellett volna bizonytalanodnom, vagy kicsit is megszeppentem volna miatta. Senkinek nem osztogatnék hasonló tanácsot, de a vesztesek viselkedésén látszik is, hogy vesztesek. Rengeteg meghallgatásban volt már részem, így legtöbbször csak rá kell néznem egy-egy színészpalántára, hogy tudjam, mi játszódhat le a fejében. Van, aki izgul és ez meg is látszik rajta, a lábát rázza, vagy az ujjait tördeli, esetleg a száját rágcsálja. Vannak, akik úgy ülnek ott, mintha minden kiment volna a fejükből és így is gondolják, azon kattognak, hogy hogyan hangzik a szöveg, amit előre betanultak és mikor ronthatják el... Aztán vannak olyanok is, akik győztes hozzáállással, de túlságosan nagy képpel, mindenféle alázat nélkül állnak neki egy meghallgatásnak. Másnak a karrierje múlik rajta, mert eldöntötte, hogy "ez lesz az utolsó és ha nem sikerül...". Akkor vége.
Kai képes belőlem kiváltani ezen érzelmek variánsait és még annál is többet, olyanokat, amelyekben korábban nem volt részem, még ha én azt is hittem, hogy igen. Magamnak sem vagyok hajlandó bevallani azt, hogy mennyire szerves része már az életemnek a vele való állandó jellegű kötözködés és piszkálódás, ami legalább annyira idegesít, mint amennyire szórakoztat. Bolond lennék, ha azt állítanám, hogy ne lenne vonzó számomra, és jókora kényelmetlenség belegondolnom a "házi nyúlra nem lövünk" szabállyal kapcsolatos élményeimbe, főleg mert látom valamekkora esélyét annak, hogy ennek a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan csúnya vége lehet... Mégis talán naivitásomról árulkodik, hogy szeretném azt mondani, hogy igenis jelentett valamit az a csók és nem csak nekem. A kérdéseimre azonban nyilvánvalóan csak akkor kaphatok választ, ha fel is teszem őket valaki olyannak, aki meg tudja rájuk adni a kérdést. Történetesen magának Kainak. Vagyis csak szeretném őket feltenni neki, ha ő nyitna ajtót.
- Áá... - Igyekszem jó képet vágni az egészhez, habár ha volt valami, amire nem számítottam, az határozottan egy nő, meg hogy történetesen épp egy nő nyit ajtót Kaiden lakásán... Jobban belegondolva viszont épp elég nagy playboynak gondolom a férfit, hogy ez mégiscsak nagyon hozzáillő dolog legyen. - Remek. - Semmi sem "remek", de mégsem bukhatok ki a lépcsőház közepén, valaki teljesen ismeretlen előtt. Még a végén visszamondaná Kaidennek és én lennék lejáratva.
- Reméltem, hogy itthon találom. Beszélni akartam vele valamiről... - Nem merem a pillantásomat a nőre emelni, helyette a táskámban próbálok matatni, hátha találok valamit, BÁRMIT, amire ráfoghatom, hogy oda kellene adnia a pasinak. Akkor fele ennyire érezném csak magamat hülyének és már sietnék is le a lépcsőn, hogy az épületen kívül bosszankodjam ki magam és akarjak minden járókelőt felnyársalni a pillantásommal.
Amikor viszont meghallom a nő szavait és az értelmét is sikerül felfognom, nevetve pillantok fel, tele megkönnyebbüléssel. - Basszus, ne haragudj. - Igyekszem visszafogni a nevetésem, a szám elé kapom a kezemet és erősen beleharapok az alsó ajkamba, hogy végül csak egy vigyor terüljön el az arcomon. - Totál azt hittem, hogy... Nos, nem tudtam, hogy Kainak van húga. Azt hittem a barátnőjével állok szemben. - Mosolyogva fogadom el a felém nyújtott kezet, s határozottan fogok rá, finoman megrázva azt. - Aurora Cabot vagyok, Kaiden kollégája. Vagyis... Tulajdonképpen egy színházban dolgozunk. - Ha Kai nem színész, akkor mondhatom, hogy a kollégám? Vagy ezen a ponton már csak az a lényeg, hogy meg tudjam magyarázni ki vagyok és mit akarok itt pontosan?
- Nem is tudom, nem akarok zavarni... - Hogy fog kinézni, ha Kai megtudja, hogy jártam nála, aztán még le is támadtam a húgát? A tény azonban, hogy nem beszélt nekem erről a lányról, határozottan piszkálja a fantáziám, így végül mégis beljebb lépek. - Tényleg ne haragudj, hogy az előbb nevettem. Csak túl sok mindent gondoltam hirtelen, aminek köze sem volt az igazsághoz. - Fordulok hátra, bevárva őt, miután becsukta az ajtót. - Kainak nem kellene titkolnia, hogy van egy húga - jelentem ki mosolyogva, s finoman oldalra billentem a fejemet, ahogyan a nőre pillantok, hátha ki tud segíteni, hogy ne érezzük magukat mindketten ennyire kényelmetlenül. Egy biztos, hogy közös témánk már van: a bátyja.
649 || öltözék || ••

You can take it all
But you can't extinguish me 'Cause I'm a free woman They can try discredit every song you ever wrote Those with bad intentions, they can't get the best of me 'Cause they, they just don't get it
mind álarcot viselünk
Aurora Dubois-Cabot
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Into the Unknown KxLwe2
Into the Unknown V5gt1a
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Wondering if I'd get there quicker If I was a man And I'm so sick of them coming at me again 'Cause if I was a man Then I'd be the man They paint me out to be bad So it's okay that I'm mad
★ családi állapot ★ :
Tears me apart when he grants my wishes All of my friends think I've gone crazy But they don't know me like my baby We look good in photographs, I like the way you like to laugh
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Into the Unknown KxYzak
★ idézet ★ :
" I was a personality before I became a person - I am simple, complex, generous, selfish, unattractive, beautiful, lazy and driven. All at once. "
- Barbra Streisand
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lucy Hale
69
★ :
Into the Unknown V5Kks9
Into the Unknown EmptyVas. Jan. 10 2021, 15:06

Rora & Chacha
"Be a girl with adventure, a lady with confidence and a woman with bravery."

Bár már egy ideje, hogy újra egy fedél alatt élek a bátyámmal, sok olyan dolog van, amiről még így is lemaradok. Mármint, a fontosabb dolgokat nyilván megbeszéljük egymással, de még így is sem tértünk vissza a régi kerékvágásba és nem osztunk meg minden apróságot. Apróságok, amelyek valójában nagyobb volumenű dolgok, mégsem olyan fontosak, hogy a másikat fárasszuk vele. Régen nem voltak előttünk vak foltok a másik életével kapcsolatban, de azóta felnőttünk és több térre vágyunk. Nem akarunk mindent a másik orrára kötni, és talán jobb is így, mert néha talán nem is tudnánk mit kezdeni a kapott információval. Az ilyen vakfoltok közé tartozik a munka téma is. Bár felületesen talán megemlítjük, ha egy fárasztó napon vagyunk túl, vagy ha éppen felhúztak minket, de különösebben nem vonjuk bele egymást az egészbe. Így ő sem tudja, hogy pontosan milyen is nekem úgy rohangálni az emberek között, hogy igazából azt sem tudom, kit keressek, ha nincs rajta névtábla. És ez talán egy nehézség a sokból, amit magamnak kell megoldanom a panaszkodás helyett. Ebből kifolyólag én sem ismerem Kaiden nehézségeit. Azt tudom, hogy most egyszerre több projektben is benne van, ami elég fárasztó lehet, de ennél többet én sem tudok az ő oldaláról. Azt sem tudom, pontosan kikkel dolgozik, vagy ismerkedik. Egyedül csak a Levi barátjukat ismerem, de őt is csak hallomásból, mert hol a bátyámtól hallom nagy sóhajok között a nevét, hol a páromtól. Ebből kifolyólag, valószínűleg meg sem szeretném ismerni, ha már a két férfinek is ekkora fejtörést okoz néha. Abban viszont bízom, hogy ha majd eljött az ideje, akkor a szükséges személyeket majd nekem is bemutatják, helyzetemtől függetlenül.
Már éppen készülök elmenni itthonról, hogy bevásároljak a fiúk ebédjéhez, mikor megszólal a csengő. A kukucskálón kinézve kissé meglepődőm a női alakon, elvégre nem is nagyon tudom hova tenni. Hozzám biztos nem jöhetett, elvégre inkább vagyok fiúkkal körbe véve, mintsem lányokkal – ami őszintén, néha már kissé fárasztó is és jó lenne valami női társaság is. Az ajtót kinyitva, mindjárt világosabbá válik, hogy nem tévesztett ajtót és nem is akar semmit sem rám sózi, csupán a bátyámat szeretné utolérni. Bár fogalmam sincs, hogy ki ő és milyen kapcsolatban lehet a testvéremmel, de azt határozottan kiérzem a hangjából, hogy a bemutatkozás hiányában valaki másnak hihet engem. Jobbnak is érzem mihamarabb tisztázni a helyzetet, mielőtt még kopaszon térne haza a férfi, egy aprócska félreértés miatt. A nő reakcióját látva pedig úgy néz ki, hogy pont ettől mentettem meg Kaident.
- Ugyan, megesik az ilyen! – mosolyodom el szelíden és csak remélem, hogy nem épp valaki olyannal beszélek, akit Kai egyébként ki sem állhat és ezzel most nem mondtam el neki túl nagy titkot. – Igazából tudom, hogy túlságosan nem hasonlítunk… Szóval nincs gáz! – vicces, bár általában azt mondják, hogy miden ázsiai egyforma. Közöttünk viszont eddig még nem sokan látták a hasonlóságot. Én inkább anyára ütöttem, vagyis egy teljesen átlagos koreai fejem van, míg Kai inkább apa vonásait kapta meg, ami miatt kicsit több él van az arcában. Bár, annyiból örülök, hogy kettőnk közül inkább ő örökölte apa orrát és nem én. Férfiaknál még azért egészen el is megy, mint egy nőnél. –Áh, örvendek! – egy valamivel, szélesebb mosollyal viszonzom a szorítást. Ez az első alkalom, hogy Kai egyik kollégájával találkozom, így nem kéne rossz benyomást tennem nála! –Kai nem is mesélte, hogy ilyen szép kollégái is vannak. – fújom is fel az arcomat duzzogást színlelve, majd invitálom is befele, amennyiben elfogadja azt. –Oh, engem ugyan nem zavarsz! Pár perc nem fog megártani egyikünk életéből sem, azt hiszem. – bólogatok aprókat az állításomat jobban végig gondolva, majd csukom is az ajtót, amint beljebb lépett.
- Gyanítom, akkor kicsivel több is van itt, mint munkahelyi kapcsolat… - jegyzem meg kissé halkabban a bizonytalanságom miatt, majd a kanapéra invitálom. – Igazából, eddig nem voltunk valami… szoros kapcsolatban. Gondolom még a történtek előtt ismert meg téged, így maradhatott el az információ. – bár úgy tudom, hogy Kai főképp miattam jött a városba, azt is, hogy valamiképpen még előttem is a tervei között volt Amerikába jönni, így pontosan már meg sem merem felállítani az időszalagot az esetében, hogy mikor hol és mi történt nála. De amennyi izgalom történt itt, talán nem is csoda, hogy egy ilyen apró családi információ elmaradt. –Kérsz egy teát? Vagy inkább kávés vagy? – jut is eszembe hirtelen, hogy a vendéget mindig illik megkínálni! – De igazából van rostos is, ha azt jobban szereted. Rágcsa most nem hiszem, hogy van. – pattanok is fel, majd át is nézem a szekrényeket, ahova szoktuk őket rakni, hátha akad még valami itt.
Ruha ¦ 742 ¦ Csak ne ölj meg Embarassed
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Into the Unknown EmptyPént. Feb. 05 2021, 20:44

Aicha&&Aurora
Nem tekintem magamat irányításmániásnak. Sokkal inkább úgy fogom fel az egészet, hogy azon típusú emberek közé tartozom, akik szeretik kézben tartani a dolgaikat. Ha bizonytalan helyzetben vagyok jobb szeretem minél hamarabb elrendezni az egészet, vagy legalábbis eljutni arra a pontra, hogy tudjam milyen opcióim vannak a jövőben. Nincs annál rosszabb, mint amikor teljesen váratlan helyzettel szembesülök és nem vagyok képes reagálni, mert fogalmam sincs mik az opcióim. Senki nem akarja hülyének érezni magát, habár vannak, akik szeretnek csak úgy sodródni az árral. Ilyen embernek tekintem a bátyámat is, aki sokkal jobb a spontán programokban, mint én. Képes vagyok rögtönözni, hiszen a szakmám is megköveteli tőlem, hogy ha elfelejtem a szövegemet, vagy egy meghallgatáson olyan irányba terelődnek a dolgok, akkor ki tudjam magamat húzni a kényes szituációkból is.
Ilyen volt számomra az is, ami Kai és közöttem történt. Tudni akartam mit gondol ő, hogy ezáltal én is könnyebben meg tudjam fogni azt, hogy pontosan mit érzek. Nem akartam még egyszer olyan helyzetbe kerülni, amikor totálisan hülyének kell éreznem magamat, mert bizonyos érzelmeim nem kerülnek viszonzásra. Kaidennél néha nem tudtam eldönteni, hogy pontosan milyen típusú pasi lehet, mert egyszerre szeretett az agyamra menni és láttam őt egy nőcsábásznak, amikor olyan energiával sétált be egy-egy eseményre, hogy még a férfiak is utána fordultak... Aztán ott volt benne az az ember is, aki a kettőnk között lévő alig figyelembe vehető korkülönbség ellenére is olyan tanácsokkal látott el, amelyek több tapasztalatról és bölcsességről árulkodtak nála, mint a kortársainál. Azt pedig sosem fogom tudni neki elfelejteni, hogy milyen kellemetlen helyzettől mentett meg azon a bizonyos jótékonysági eseményen.
A tény, hogy egy nő nyitott nekem ajtót, rögtön átkapcsolt valamit a fejemben, ami miatt az, hogy Kai és közöttem valaha lehet valami, egyáltalán nem tűnt realitásnak... Egészen addig amíg meg nem tudtam, hogy a húgáról van szó. És akkor én nem akarom hülyének érezni magamat bizonyos helyzetekben...
- Nem hiszem, hogy a népesség túl nagy százaléka megy úgy oda egy férfi lakására, hogy az ajtót nyitó nőről rögtön azt gondolja, hogy a szóban forgó férfi testvére... - Finoman felvonom a szemöldökeimet, de nem kérdésnek szánom, sőt nem is várok túl nagy magyarázatot a nőtől. Normál esetben ha egy férfi és egy nő az ismerkedés fázisában vannak, elhangzik hogy kinek hány testvére van, vagy hogy mi a helyzet a családjával. Nálunk abban sem vagyok biztos, hogy "ismerkedésnek" lehet nevezni, ami közöttünk van.
- Igen, mert ő olyan... - Szexi, jóképű, pofátlanul szép? Igen, igen és igen, de ezt sosem mondanám meg neki ilyen formában. Sem Kaidennek, sem pedig a frissen megismert húgának. - Te nagyon ömm... aranyosnak tűnsz - jelentem ki végül, habár nem vagyok abban a helyzetben hogy a Dubois család gyermekeinek génjeit elemezzem, vagy hogy bármit is előre megállapítsak erről a lányról.
- Csak a csúnyákról mesélt? - Kimért mosoly költözik az arcomra, de nem az a célom a kijelentéssel, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam a másikat, szimplán csak néha nem tudok parancsolni a nyelvemnek. - Szóval Kai pár percen belül hazaérhet? - Teszem fel az oly' egyértelmű kérdést, amire nem is tudom szeretnék-e választ kapni. Fogalmam sincs mit fog gondolni arról, hogy itt vagyok és most, hogy már itt vagyok és véletlenül belebotlottam Kaiden húgába, már abban sem vagyok biztos, hogy tényleg itt kellene-e lennem.
- Nos... - Mély levegőt veszek és résnyire szűkített szemekkel koncentrálok bármiféle válaszra, ami eszembe jut a témával kapcsolatban. - Mondhatjuk, hogy ezt jöttem kideríteni. - De leginkább csak Kai-al szerettem volna beszélni. - Mivel a munkánk révén ismerjük egymást, nem feltétlenül beszélgetünk magánügyekről. - Már ha az a tény, hogy Kai végig tisztában volt azzal, hogy Kiant illetően mennyire vak vagyok, nem számít magánügynek. Egyébként nem tartozunk egymásnak elszámolással.
Felemelem a fejem, amikor meghallom Aicha kérdéseit, majd halványan elmosolyodva felelek: - Egy kávét szívesen elfogadok. Persze csak ha van. - Kaiden húgát ugyan nem ismerem, de belőle kinézem, hogy néha inkább csak beugrik út közben valahová egy italért, nem itthon tölti vele az idejét. - Miattam ne fáradj nagyon, de tényleg. - Elvégre nem bemutatásról van itt szó és lehet, hogy Kai tényleg nem fog örülni annak, hogy bárki bármit is megtudott abból, hogy közöttünk akár csak egy kicsit is több lenne munkakapcsolatnál.
- Kaiden csak nemrég jött az Államokba. Ezek szerint te már itt éltél? - Próbálok illedelmes hangsúlyt megütni és közben nem nyomozónak tűnni, hiszen nem vagyok én sem őrült barátnő, sem pedig elvetemült rajongó. A kérdés csak az, hogy akkor mégis mi a fene vagyok?
729 || öltözék || ••

You can take it all
mind álarcot viselünk
Aurora Dubois-Cabot
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Into the Unknown KxLwe2
Into the Unknown V5gt1a
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Into the Unknown KxYzak
★ idézet ★ :
- Barbra Streisand
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lucy Hale
69
★ :
Into the Unknown V5Kks9
Into the Unknown Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Into the Unknown
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» an unknown acquaintance from the past [David&Gwen]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: