New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 418 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 406 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Ricardo Solano
TémanyitásRicardo Solano
Ricardo Solano EmptyVas. Jún. 14 2020, 12:25
Ricardo Solano
It's not so important who starts the game, but who finishes it.

Karakter típusa
saját
Teljes Név
Ricardo Solano
[Eduardo Ramirez, Sergi Alonso, Toni Alonso]
Becenév
Rico, Dax
Születési hely
kettőt és könnyebbet
Születési idõ
1979.03.09
Kor
41
Lakhely
átmenetileg Brooklyn
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
papíron házas
Tanulmányok
az számít valamit, ha a környékén már jártam, odabent viszont soha?
Foglalkozás
pultos ► jobb napokon (a főnök jobb napjain) csendestárs 
Munkahely
Viva la Vida nevű aligha befutott bár
Hobbi
leggázabb csajozós szövegek felsorakoztatása, billiárd, Dwayne Johnson filmek nézése minden mennyiségben

Csoportom:
Törvényszegõk

Jellem
Vágjunk bele egy egyszerű bevezető játékkal, aminek az a címe: két igazság, egy hazugság. Én elmesélek itt egy-két bevezető sztorit, a kedves olvasó pedig eldönti miben hisz és miben nem. Nem vagyok jó a bemutatkozásokban, önéletrajzokat és az életemről szóló könyveket sem írtam soha, ezért a megismerésem csak a képzelőerődön múlik. Lássunk neki!

► A valódi szüleim kiléte számomra ismeretlen, ahogyan minden más ami ennek körülményeit foglalná össze. Egyes információk szerint lakástűzben vesztették életüket, mások szerint csak a törődésük hiánya késztette őket hanyatt-homlok menekülésre az életemből. Egy embert tartok igazán csak számon szülői példaként, az pedig egy férfi, aki a negyedik fogadószülőktől való elköltöztetésem után figyelt fel rám és fogadott be miután két szóváltás közepette észrevétlenül lenyúltam az óráját. Tehetséges fiatalként könyvelt el, aki egyszer még az életében sokra viheti majd, ha más nem, hát cirkuszi fellépőként. Nem tisztességesnek, inkább túlélőnek nevelt. Megismertette velem az emberekkel járó árnyoldalakat, a csalás mesterségét, az átverés művészetét. Kiképzett egy olyasfajta világra, ami a magamfajtának, az eldobottnak sosem fog igazán kedvezni, ha mások után lohol majd vagy az ő elismerésükért sóvárog. Azt vallotta, hogy amit igyekeznek belénk nevelni és eladni jó emberi tulajdonságokként, az nekünk csak a vesztünket okozná, ezért egy olyan ajándékot nyújt át nekem nevelése által, ami egy életen át árnyékként kitart mellettem és a legnehezebb helyzetekben sem hagy majd magamra.

► Három nő társaságában nőttem fel - anya, húg, nővér - hiszen jó apám a férfiakra nem méltó gyávasága miatt valahol útközben kiesett a családi kosárból úgy érezvén neki ez a szerep nagyon nem fekszik. Nincsenek elkényeztetésre jellemző személyiségjegyeim, sem a családfő jelenlétéért könyörgő késztetéseim, hiszen egyedüli férfiként a családban ez a szerep az én tulajdonomat képezte. Édesanyánk a belét is kidolgozta, hogy jó életünk legyen négyünknek mi pedig lojális szárnysegédként ugyanezt tettük mellette. Általában tapló, olykor haszonért barátkozó típusnak írnám le magamat, akinek a józan esze mellett néhány ember irányába a szíve is ott van a helyén. A család fontos alappillére a jellememnek, mindazonáltal a kötődés kifejlesztése nem az én asztalom. Kissé csapongó, életigénylő emberként ismernek mások, akit nem kell kétszer kérni az őrültségek végrehajtására.

► Olyan ember vagyok, aki megválogatja a társaságát. Ritkán beszélek, inkább csak kiforgatom mások szavait, ennek hiányában viszont többségében odafigyelek a környezetemre és annak impulzusaira. Tanulok belőle, felfedezem és a megfelelő időben a javamra fordítom. Hűséges embernek tartom magamat, ezt bizony számomra embere válogatja. A barátságok nekem értékesek, jóllehet egy kezemen képes lennék megszámolni azokat az embereket, akiket így is nevezhetek, ám ha egyszer az utamba akadnak, tűzbe is mennék értük akár. Mások vezér típusnak könyveltek el, de közel sem rendelkezem az irányításmániásokra jellemző tünetegyüttesekkel, sokkal inkább ez abban mutatkozik meg, hogy összetartom a csapatot a nehéz időkben. Mint egyfajta békebíró a sok marha között, akik olykor másra se vágynak csak egymás torkának esni, ahelyett hogy néhanap használnák a nyakukra rögzített tököt. Kedvességem vitatható, többnyire megjátszott. Nem vetem meg a kikapcsolódás semmilyen formáját sem, és könnyedén alkalmazkodom: szerephez, helyhez, eseményekhez. Ezzel szemben a döntésimet, terveimet jól megfontolom, mielőtt végrehajthatnám őket. A hazugság számomra létfontosságú, mint másoknak a levegő, habár egészen megvisel és feldühít, ha ellenem fordítják a saját fegyveremet.

Adam Rodriguez

Múlt
Mexikóváros, 2017 nyár
- Mit mondtam neked Alonso? Ha még egyszer beteszed ide azt a rusnya képedet, kikaparom a szemeidet!
A küszöböt szinte csak sikerül átlépem a fülledt levegővel gazdagított helyiségben, ahol szinte utolsókat leheli ki a falra rögzített légkondi, a pult mögött álló hölgy viszont már szokásos modorával üdvözöl.
- Téged is jó látni, Mimi! Melyik profilomat is szeretnéd megcirógatni először a körmeiddel? - finoman megpaskolom arcom két oldalát, kihívásként értelmezve szavait,mire csak egy sértődött fújtatást kapok cserébe és erőszakosabban kezdi el a kezében lévő anyaggal dörzsölni a pult felszínét.
- Mit akarsz? - megáll eddigi mozdulatsorai közepette és villámokat szórt mélybarna tekintetével egyenesen engem próbál megsemmisíteni.
- Hiányzott a koktélod és a mosolyod, Mimi. Ennyi nem elég?
Erőltetett nevetés hagyja el ajkait és egyenesen a fejemhez vágja a kezei között szinte porrá őrlődött anyagot. - Na ezzel nem etetsz meg, Alonso! Craig már rég nincs a környéken sem, szóval ha megint egy egész hónapig tartó bajt akarsz hozni a nyakamba, akkor azt máshol kell keresned. - kezd bele hamis feltételezéseibe, de engem jobban leköt a közelünkben lévő hölgyemény jelenléte, aki félig az italát kevergeti, félig pedig a mi beszélgetésünkre összpontosít. Nem tagadom, legutóbbi ittlétem során eléggé felkavartam Mimi körül az állóvizet, de ma, ebben a szent percben csak egy ember miatt vagyok itt. Ő pedig már félig tudatán kívül is közös táncunk részese lett.
- Neked aztán őstehetséged van arra, hogyan tipord el mások lelkivilágát. - elrugaszkodok a pulttól és megkörnyékezem a hosszú, barna hajjal megáldott hölgyet, akiről már első ránézésre lerí, hogy nem idevalósi. A testtartása, öltözködése és ahogyan megpróbálja gyorsan elfordítani a tekintetét, mintha ő sose hallgatózott volna. Azok a nők akikkel eddig találkoztam és amilyen a pult mögött gyanúsan méregető perszóna is maga, ők már rég melegebb éghajlatra száműztek volna csak azért, mert volt merszem megközelíteni őket. Ő viszont..ő más. Ezt pedig akkor is egyszerű lett volna kitalálni, hogyha nem azzal a feladattal küldtek volna a városba, hogy keressem fel Ruby Raymondot és könyörögjek ki tőle egy fuvart hazafelé - kissé komplikáltabb módon, mint ahogyan első leírásra tűnik.

Miss Raymond nevetésének hangja csilingelve tölti be ezt a lepukkant helyiséget és szint visz annak falai közé. Amikor éppen odatéved a tekintetem vagy újabb kört italt rendelek abból a förtelmesen kinéző italból, ami Ruby tetszését elnyerte, Mimi csak egy hess már kézmozdulattal jelzi, hogy kezd elege lenni társaságom hangos megnyilvánulásaiból.
- Ezt meg kell mutatnod még egyszer, de most már figyelni is foglak! - követelőzik, miután sikeresen lenyúltam a pénztárcáját, a fülbevalóját, de még a karperecét is. Mindezt ő viszont úgy tűnik felettébb viccesnek találja.
- És fedjem fel a titkomat? Nem, kizárt. - a fejemet csóválom, ám mielőtt teljesen elveszítené irányomba az érdeklődését, gyorsan mentésbe kezdek a süllyedő hajó iránt. - Mutatok inkább jobbat. Gyere. - könnyed mozdulattal húzom magamhoz közelebb a székét és felé fordulva igazgatok egy tincset a füle mögé, miközben a második szintet kockáztatom meg. Persze ettől már kevésbé beszédes, ami miatt szinte hallani vélem a háttérben pakolászó Mimi megkönnyebbült sóhajtását.
- Szeretnélek megismerni még jobban, de csak akkor zökkents ki, ha tévedek, rendben?
Ruby bólint egyet megértése jeleként, én pedig félmosollyal nyugtázom ezt. - Okos. Gondolom ez egy olyan tulajdonság, amit a férje aligha értékelt, inkább a kinézetét preferálta. - felemelem kezét és ujjammal végigkövetem a gyűrűjének nyomát, ahonnan az ékszer hiányzik. - 2 év? - Ruby szólásra nyitja a száját. - Másfél. - javítom tévedésemet, mire elengedi a szólásra hajlamos késztetést, egyértelmű zöld utat biztosítva ezzel nekem a folytatásra. - Meg is értem, hogy lelépett. Közös utazás lett volna? - újabb közbeavatkozás a részéről. - Évfordulói ajándék? Auch! Ne sértődjön meg, de senki se iszik ilyen italt, aki nem szenved. - a pohara felé biccentek, amit ő is szemügyre vesz. - A helyében én sem akarnék mást csak elfelejteni. Másfél évet beáldozni a semmiért? Főleg, hogy megcsalt téged? - erre már Ruby is hátrébb húzódik a székén, észrevehető távolságot képezve ezzel közénk.
- Mit művelsz? Honnan tudod ezeket? - tekintete arcvonásom és a kijárat között cikázik. Lezseren hajtom fel az italomat, mielőtt felállnék a helyemről és még utoljára lehajolhatnék hozzá, hogy véleményemet a tudtára adjam. - Egyesek szerint a bosszú akkor a legédesebb, ha ugyanazt követed el, amit a másik adott neked. Ha aláírja a papírokat, kifutsz az időből. - indulok meg a pult felé és egy cetlit halászok elő farmerem hátsó zsebéből, rajta Mr. Raymond adataival, amit egyenesen Mimi elé tolok. - A rendelésünket ő állja. - mutatóujjamat a papírra szegezem. - Vigyél neki valami erősebbet. Szüksége lesz rá. - azzal hátat fordítok a bent lévő embereknek és elhagyom a helyiséget.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Dominic Reynolds
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Ricardo Solano 6b10a529392ccf46a0a23758d771be454c72775a
Ricardo Solano 092062f8b489ca6d987b349d6688ce542439048f
--- how can emptiness be so heavy?
★ kor ★ :
42
★ elõtörténet ★ :
Ricardo Solano 83de2768505c20e4b1afaad719179bd1d296d269
I'm both the prisoner
and the key to my freedom
★ családi állapot ★ :
Ricardo Solano Babb05839a93c7c8d8d7348a1011884243f77918
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
FBI agent
★ play by ★ :
eric winter
★ hozzászólások száma ★ :
76
★ :
Ricardo Solano E7811bf6ed179179f967aad34f8ee139588a73ba
I'd trade all my tomorrows
for just one yesterday
TémanyitásRe: Ricardo Solano
Ricardo Solano EmptyHétf. Jún. 15 2020, 16:24
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Rico!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Az első dolog, ami eszembe jutott így a lap olvasása közben, hála a húgom által rendezett nagy Sherlock-maratonnak, hogy latino "gondolatolvasó" deduktivistánk még úgysincs, Sherlock mellett csak Patrick Jane, úgyhogy talán ennek is eljött az ideje... Laughing Bár őszintén megvallva, még mindig nem egészen világos számomra, hogy végülis ebből mennyi volt a valódi dedukció, és mennyi az, amilyen infót előre tudtál, de hogy még őszintébb legyek, lassan már azt se tudtam, mi folyik itt. A jó értelemben. Laughing Az biztos, hogy a figyelmet felkelteni legkönnyebben ezekkel a félig elhallgatott dolgokkal lehet, amikor az ember csak úgy gyanútlanul olvas, aztán hirtelen meglátja, hogy itt vége, és több kérdés maradt megválaszolatlanul, mint amin még kényelmesen túl tudna lépni. Valami hasonló érzés kerített hatalmába. Very Happy
Az biztos, hogy nagyon egyedi koncepcióról beszélünk, és a lapod, még ha lényegében egyetlen kiragadott jelent két oldalát mutatta is be, ezt hűen követi is, a megvalósítás ötös. Very Happy Már eleve is érdekes volt a jellemzést olvasni; félig bevalló, félig nem, az ember pedig döntse el maga, mit hisz el. Bár nyilván a titkolózásnak is megvan a maga oka, azon túl, hogy egyszerűen nem mindenki szereti idegenek orrára kötni a dolgait... Rolling Eyes Ami persze teljesen érthető. Nehéz szakma a törvényszegés...  Ricardo Solano 3673325056

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Ricardo Solano
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: