New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 520 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 506 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Dae & Cas ~ Uncle time ~
Témanyitás Dae & Cas ~ Uncle time ~
 Dae & Cas ~ Uncle time ~ EmptyCsüt. Jún. 11 2020, 19:42
2014.november

Daehyun & Casper
Azt szokás mondani, hogy a gimi jó buli, igaz? Itt találsz rá önmagadra, szerezhetsz életre szóló barátságokat és az itt eltöltött időre fantasztikus lesz visszaemlékezni. Legalábbis, a felnőttektől mindig ezt hallom és a gimis filmek is mind ezt sugallják. Ezt eddig elég nagy túlzásnak tartottam. Miért lennének a gimis évek ennyire meghatározóak? Hiszen én tudom ki vagyok, barátaim is vannak, akkor most én csak végig fogom unni az egészet? Az egész nyarat végig izgultam, hiszen végre első éves gimnazista leszek ősztől. Innentől már csak egy köpésre van az egyetem. Ez pedig egyszerre tett izgatottá és egyszerre rémisztett is meg. Csupán négy évem van összeszedni magam a felnőtt léthez, menni fog ez nekem? A szünet alatt sokat ábrándoztam arról, hogy vajon milyen is lesz az első évem, de tény, hogy nem ilyen kezdetre számítottam.
Fél füllel hallottam már arról a beavatásról, amikor a nagyobbak előszeretettel égetik le a kicsiket mindenféle próbatétellel. Talán ez volt az egyetlen újdonság a számomra, amivel nem szerettem volna találkozni. Féltem tőle, hiszen ezek a szivatások egyre durvábbak szoktak lenni az évek teltével. Vajon mi fog rám várni? Aznap reggel elég nagy gyomorgörccsel indultam is útnak, hogy szembe nézzek az elkerülhetetlennel. Egész úton azért imádkoztam, hogy csak semmi olyat ne tegyenek velem, had tudjam én is élvezni. Aztán mikor már a program vége felé jártunk, kezdtem remélni, hogy imáim meghallgatásra találtak. Ekkor jött számomra az utolsó próbatétel. Az egyik srác sikeresen megtalálta a tömegben a két ázsiait, majd miután egy párrá nyilvánítottak minket, jöhetett a csók. A gond csak az volt, hogy mindketten fiúk voltunk és közönség előtt még egy idegen lánnyal is gáz lenne, nem, hogy a saját nememmel. Sokáig visszakoztam, de mivel addig úgy sem hagytak volna békén, ezért megtettem az első lépést. Először csak a nyomás hatására kezdtem el, de utána valahogy egészen élvezhetőnek is tűnt. Bár ez volt életem legelső csókja, így nem hiszem, hogy a legtökéletesebbre sikerült.
Azóta pedig már eltelt pár hét és kezdem észrevenni magamon, hogy máson sem jár az eszem, csak azon a csókon. Ezzel kelek, ezzel fekszem és még álmomban is utolér. Szinte másra sem tudok gondolni, csak azokra a puha ajkakra és annak gazdájára. Kezdenék megbolondulni? Hiszen eddig úgy tudtam, hogy a lányok jönnek be, bár annyira őket sem nézegettem meg magamnak. Amúgy is, semmi esélyem se lenne nála, mert azóta nagyon beszélgetni sem tudok a sráccal. Ennyire rossz lettem volna? Vagy túl hihető volt a csókom és most fél attól, hogy többet akarok? De hát én nem vagyok olyan, hogy valakit csak úgy letámadjak. Újra és újra ezen rágódom miközben a buszon zötykölődöm, úton a bácsikámhoz. Az ölemben egy doboz süti, amit Jennifer, a gondviselőm küldött neki. Tegnap csinálta, mert állítása szerint unatkozott. Mondjuk, megnézném, hogy Jenjennek mikor van ideje unatkozni. Egy ideje szokásunkká vált, hogy ha én is meg a nagybátyám is ráérünk, akkor hétvégén összefussunk csak úgy, amolyan fiús napot tartani, ha már mindketten egyedül vagyunk fiúk. Így már a buszról leszállva indulok is meg az ismerős épület felé. A liftben próbálok egy boldogabb Caspert varázsolni magamból, majd egy nagy – és remélhetőleg nem túl erőltetett – mosollyal az arcomon csengetek is be Dae ajtaján. Szerencséjére hamar ajtót nyit, így nem kell elszaladnom a sütivel, hogy titokban helyette majszoljam majd el. Ne nem mintha én csinálnék ilyesmit. Csak bájosan integetek neki a szabad kezemmel, miközben a dobozt a hátam mögé rejtem. - Annyeong, Dae bácsi. Remélem nem jöttem túl korán és nem zavartalak meg semmiben. – pipiskedem egy kicsit hátha belátok a válla fölött, hogy szabad e már itt lennem. Talán úgy húsz perccel korábban értem ide, mint kellett volna. De inkább jöjjek hamarabb, minthogy késsek, nem? Én mindig is ezt vallottam.
Andenayon ¦ 605 ¦   Dae & Cas ~ Uncle time ~ 2075961653  ¦

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Dae & Cas ~ Uncle time ~
 Dae & Cas ~ Uncle time ~ EmptyPént. Jún. 12 2020, 13:46

Casper & Dae-Hyun

Már lassan egy éve annak, hogy végleg szakítottam a ketrecharccal és elkezdtem ezt az asztalos iskolát. Bevallom nem volt annyira egyszerű, mivel kapásból úgy kezdődött, hogy nem akartak elengedni. Való igaz, hacsak nem kirúgnak vagy eltiltanak, akkor nem olyan leányálom kilépni, de én akkor is addig erősködtem, hogy végre kiraktak. Igaz, hogy ezért egy kisebb orrvérzés lett a vége, de végül is elmehettem. Kíváncsi vagyok, hogy komolyabb baja lett-e az edző orrának. Na mindegy, ez már nem az én dolgom.
-Ah, forró! – kapom el a kezemet a tűzhelyről. Ellenben azóta, mióta kiköltöztem nem tanultam meg főzni. Hozzá voltam szokva az extrém diétákhoz, amik egyszerű ételek voltak, és most, hogy azt eszek, amit akarok, így sokkal nehezebb, mivel nyilván finomakat akarok enni. Itthon elkészítve pedig sokkal olcsóbb, mert hiába voltam jó és szereztem pénzt, nyilván a szponzorokat elveszítettem, így most kevésből is meg kell élnem. Bár a szüleim azt mondták, hogy bármikor segítenek, hiszen… már csak nekem tudnak. De én nem akarok őket ezzel terhelni. De hogy a lényegre térjek, hogy miért főzök… MA JÖN AZ UNNOKAÖCSÉM! Eddig nem igazán volt rá időm, hiszen lekötött a folytonos edzés és meccsek, de azzal, hogy végeztem ezzel egy életre sokkal többet lehetek vele és végre lehetek a nagybácsi, akinek mindig is kellett volna lennem. Pláne azok után, hogy mi történt vele, kell neki egy szerető családtag, akitől mindent megkaphat. Jelenleg ugyan nem tudom ajándékokkal és pénzzel elhalmozni, de igyekszem ezt a jövőben orvosolni. Ő volt számomra az a dolog, ami miatt úgy éreztem, hogy érdemes lenne inkább egy nyugodt életet élnem. A nővérem után már csak ő maradt és tényleg a saját testvéremet látom benne sokszor. Hiába nem az én fiam, mégisccsak fontos nekem és bármit megtennék, hogy neki ellenben jó élete legyen, illetve a körülményekhez képes jó. Szegény olyan kicsi és annyi minden rossz történt vele már most.
De most egyébként pont jajangmyeon van az étlapon a mai napra, bár már háromszor nekikezdtem, de az a babszósz csak azért sem akar olyan lenni, mint amilyet szeretnék. – Mi baj van vele? – kérdezem inkább magamtól. De mivel a legutolsó van a legközelebb ahhoz, mint amit szeretnék, így inkább csak hagyom ezen részét, és forgolódok tovább a konyhámban, hogy elkészüljek időre. Direkt előbb álltam neki, hogyha meg is csúszok pont időben legyek kész.
Már éppen pirítanám a zöldségeket, mikor hallom, hogy valaki csönget.  – Hah? Már itt is lenne? – eléggé meglepődnék, hiszen húsz perccel korábban ért volna ide. Ellenben mikor meglátom, hogy tényleg Casper az, akkor nem tudom elrejteni az örömömet és egyből megölelem. – Annyeong! Maximum a főzésben, de egyébként gyere csak. – azzal ellépek az ajtó elől, hogy be tudjon jönni. Ugyan nem volt régen, hogy láttam, de mindig annyira örülök, hogyha találkozunk.  – Hogy vagy amúgy? Tényleg! Milyen a gimi? Találtál már barátokat? – Tudom, hogy csak most nemrég kezdte és gondolom, hogy már nagyon várta, hiszen végre rendes amerikai iskolába mehetett, nem pedig koreaiaknak kialakítottba. Bevallom sose értettem, hogy mi olyan nagy dolog a középiskolába, valószínűleg azért, mert engem akkor is csak a harc érdekelt. Nem is voltam jó tanuló annyira. De azért csak érdekel, így megkérdezem tőle, hiszen annyi mesélni valója lehet, közben pedig szépen terelgetem a nappali felé, hogy leülhessen egy kanapéra. Nem akarom, hogy itt ácsorogjon nekem. Mikor pedig végre helyet foglal, kirohanok a hűtőhöz, hogy hozzak neki valami italt. – Mit kérsz inni? – teszem fel a kérdést, majd gyorsan azért kihajolok a konyhából és ránézek.  – Tudod, kávé, energia ital ás alkohol nincs. – Hiába tudom, hogy nem iszik, mindig elmondom, hogy még csak véletlenül se forduljon meg a fejében, hogy valaha ilyet kér. Nem jó és káros. Elég, ha én építem le magam így, bár én sokat edzek is mellette.
¤ Adios ¤ 606 ¤  juhú ¤

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 Dae & Cas ~ Uncle time ~ EmptyPént. Júl. 17 2020, 23:57

Daehyun & Casper
Habár, az életem nem alakult úgy, ahogy az normális lenne, szerintem sok okom nem lehet panaszra. Van a fejem felett fedél, mindennap meleget ehetek, van, aki vigyázzon rám, iskolába járhatok és új nyelvekre tehetek szert. Igyekszem inkább mindennek a pozitív oldalát nézni. Kezdetben nem volt a legkönnyebb, hiszen anya halála után minden teljesen kérdéses volt. Apa Amerikába küldött, úgy, hogy előtte még csak közöm sem volt a nyelvhez. Féltem, hogy mi lesz itt velem, de szerencsére, hamar átálltam a nyelvre és az itteni életre. Barátokat is szereztem és megtanultam, hogy bármennyire is legyen lehangoló a helyzet, nem szabad szomorúnak lenni és sokáig siratni, hiszen az már csak a múlt, azon nem lehet változtatni. Ami történt, az már megtörtént, tovább kell lépni rajta és élni a jelenben. Emellett a gondolkodás mellett, engem mindenki egy pozitív és folyton mosolygós srácként ismerhetett meg. Nagyon szerettem az általánost, de lényegében, ott szinte csak bevándorló gyerekekkel voltam együtt, így nem lógtam ki a sorból. Giminél viszont váltani szerettem volna. Úgy tudtam, hogy sok ázsiai gyerek jár oda is, így nem lehet belőle gond. Az angolom is már jónak mondható, koreai akcentus nélkül. Azt viszont meg sem gondoltam volna, hogy csupán ketten leszünk az osztályban, akik sárgák. Különösképpen, semmi jelentősége sem lenne, de… Biztos vagyok benne, hogy akármennyire is egy békés és elfogadó országnak van ez hirdetve, a legtöbb amerikai valamilyen szinten – ha csak egy kicsit is –, de rasszista. Mármint azok, akik itt születnek és nem az első vagy második generációba tartoznak, akik az Államokba emigráltak. Ezt már csak onnan is gondolom, hogy minket választottak a legkínosabb feladathoz, ami egyben a nap zárása is volt. Még életemben nem csókoltam meg senkit sem főleg nem ennyi ember előtt. Bár akkor ez kissé félelemmel töltött el, most sokkal inkább egy érdekes emlékké alakult, ami újra és újra felelevenedik bennem. Annyi ember közül nem is értem miért pont a két keletire esett a választás, de hát gondolom a szülők mással sem tömik otthon a gyerek fejét, mint azzal, hogy az ázsiai pasik többsége se nem szőrős, se nem izmos, vagyis nem férfias, ergo meleg. De most őszintén, tehetünk mi arról, hogy más ételek, más életvitel formál bennünket? Sosem szerettem ezeket az ostoba sztereotípiákat, de ha azt nézzük, azon a napon ennek köszönhetően valami újat is tanultam magamról.

Elmeredve zötykölődök a buszon, úton a nagybátyámhoz, hogy megtartsuk a szokásos férfi szeánszunkat. Szinte még épp időben eszmélek fel, így nem kell egy megállóval később szállnom. Próbálom rendbe szedni magamat és a gondolataimat, hogy mire Dae bácsi ajtajába érek, ne legyek túl szokatlan. Még a végén aggódni kezdne, hogy beteg vagyok, pedig nem csak, magam sem tudom, hogy mi történik. Veszek egy mély levegőt, mielőtt becsengetnék, aztán már csak reménykedem, hogy nem jöttem túl korán és zavarom meg a készülődésben. Az ölelés közepette igyekszem nem elejteni az ajándék sütit, amit nyújtok is felé, amint kiölelkeztük magunkat. – Abban még segíteni is tudok, ha gondolod. De hoztam desszertet is, ha netán nem jönne össze. – tartom is felé a gondosan becsomagol dobozt, aztán lépek is be hozzá. – Jól vagyok és a suli is tűrhető eddig. – köszörülöm meg a torkomat egy kicsit, hogy leplezzem a hangomban lévő bizonytalanságot. – Na és te? Min ügyködsz? Gondolom még csak most kezdtél bele, még egyben van a konyha. – pislogok is rá vigyorogva, hogy kicsit tereljem a témát felőlem, majd arra talán később is visszatérhetünk, de előbb had kérjek egy kis egérutat. – Jaj már, Dae! Olyan izé vagy… pont ebben a sorrendben szerettem volna pedig. – vigyorgok rá pimaszul majd komolyabban is elgondolkodom a kérdésén. – Hm, mi a kínálat? Gondolom kólát sem szívesen adnál a koffein, a magas cukortartalom és az olyan savak miatt, amik gyomorfekélyt, rákot és egyéb szépségeket is okozhatnak. – pislogok rá kíváncsian. Bár őszintén, pont emiatt kerülöm az üdítők többségét, azért néha egy – egy pohár nem árthat meg. De látva az aggódását, nem tudom mennyire merné ideadni nekem. – Ugye, azért már elkezdtél randizni is? – teszem fel csak úgy, kíváncsiságból, hiszen túl nagy és üres ez a lakás ahhoz, hogy csak egy ember lakjon benne. Most már több ideje lenne valakit becserkészni.
Andenayon ¦ 673 ¦   Dae & Cas ~ Uncle time ~ 2075961653  ¦

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 Dae & Cas ~ Uncle time ~ EmptyHétf. Nov. 23 2020, 13:51

Casper & Dae-Hyun

Én amikor idejöttem Amerikába, akkor már valamelyest beszéltem az angolt. Persze nekem pont nem kellett sokat, elég lett volna annyit megértenem, amiket a bíró mondott. Vagy hát nem, mert néha a koreait sem akartam felfogni és csak püföltem tovább az ellenfelet. Ez ugyan kizárással járt, de nem tudtam magamat visszafogni. Ha bunyózni kell, akkor most sem mindig sikerül. Ellenben tényleg nem beszéltem olyan rosszul, mint ahogyan azt gondolják. Szegény unokaöcsém lehetett hátrányban akkor, mikor ideköltözött. Elvégre olyan fiatalon még biztosan nem beszélte folyékonyan a nyelvet, bár talán ez volt a legkisebb gondja. Nem azt mondom, hogy egy csónakban evezünk, mert hiába veszítettük el ugyanazt a személyt, neki az édesanyja volt. Most mondhatnám, hogy nekem „csak” a testvérem, az is épp eléggé fáj, de én már felnőtt ember vagyok, én valószínűleg jobban kezeltem ezt, de egy kölyök… Nem tudom elképzelni, hogy ő mit érezhetett. Nekem meg a karrierem túl fontos volt ahhoz, hogy vele legyek. Nem is tudtam volna felnevelni, hiszen a harc és az edzések lekötötték minden időmet, meg nem is laktam normális lakásban, nem tudtam főzni, folyamatosan diétáztam… Határozottan jobb volt az a felállás, hogy más gondoskodik róla, nekem meg mikor időm engedi, meglátogatom. Ami persze nyilván kevés volt, kevesebb, mint amennyinek kellett volna lennie. Valahol furdal is a lelkiismeret, hogy ennyire nem foglalkoztam a nővérem fiával. Egyszóval most, hogy tiszta lappal indulok neki az életnek, próbálom bepótolni azt az időt és szeretetet, ami elmaradt, ezért is hívom át magamhoz és ezért is lepem meg időnként azzal, hogy felbukkanok nála.
Most ellenben ő okoz nekem meglepetést, mivel előbb érkezik, mint vártam. Biztos sietett a busz, vagy ő futott. Belőle még ki is nézem, amilyen életvidám gyerek. De persze egyáltalán nem zavar, hogy itt van, sőt örülök is neki, maximum a kaja ég oda, amiről azt gondolom, hogy nem fogja meglepni. Az ilyen esetekre mindig van egy kis mélyhűtött étel nálam. – Nem, nem, inkább csak ülj le. Egyedül is tudok főzni, ahogyan látod, magamat is eltartom valahogy. Azért a sütit köszönöm. – Az nem számít, hogy nagyjából három féle ételt tudok rendesen elkészíteni, a többit pedig csak ahogyan éppen sikerül. Mivel a munka miatt amúgy is csak a vacsorát kell magamnak megoldanom, napközben meg rendelek valamit az üzlethez, nem is áll szándékomban több félét megtanulni elkészíteni. – Tűrhető vagy jó? Ne keseríts el, hogy már most nem szereted! – Nincs is annál rosszabb, mikor már az elején nem jön be valami. Persze ha olyan, akkor nyilván mondja az ember, hogy akkor lépjen túl rajta a másik, de a suliból már rögtön az elején kiiratkozni… Nem valami bölcs dolog. – Na, azért… Lehet hogy nem főzök úgy, mint Jennifer, de még nem gyújtottam fel a konyhát! – Csak az egyik rongyot. De nem égett le a ház. Azóta inkább nem rakom a nyílt láng közelébe azokat a dolgokat, amik túl könnyen lángra kaptak. A hibáiból tanul az ember, ahogyan azt szokás mondani. Viszont az ételt elnézve, még lehet jól fog jönni az a kis édesség, amit Casper hozott. – Én amúgy megvagyok, a munka egészen jól megy, szóval nincs miért panaszkodnom. – Ami így is van, tényleg nincs semmi, ami olyan rosszul menne. Egészen jó irányba megy az életem, meg amúgy sem voltam soha egy negatív ember, inkább vidám alkat. Néha fel sem tűnik, hogy a dolgoknak van rossz oldala. – Igazából a kólát, nem tiltanám, de ha ennyire ellene vagy, akkor van málnaszörp és víz. – Bevallom én nem tudtam, hogy ilyeneket okoz. Ez azért kellemetlen, hogy az unokaöcsém okosabb nálam. Mégis mikor lett ilyen kis lángész? Még csak 15 éves és ilyeneket tud. Jobb lesz belehúznom és bővítenem az ismereteimet. – Randizni? Mégis kivel? – nevetek fel a mondatán. Végre nem állok le minden csajjal, hanem inkább a családra koncentrálok és ez az első kérdése. Eléggé viccesen jött ez ki. – Ezt inkább nekem kéne kérdeznem tőled. – zárom le a gázt a tűzhelynél, aztán leülök mellé. – Szóval meg is teszem. Mi a helyzet a lányokkal? Adjak egy-két tanácsot, hogyan szedd fel őket? Meg nem adtál kielégítő választ. Barátkozol te egyáltalán a suliban? – Ez igenis fontos, mert barátok nélkül nehezen tudná túlélni ott. Meg hát ennyi idősen már igazán meghódíthatna valaki, az ő külsejével ennek sima ügynek kéne lennie.
¤ 90’S LOVE ¤ 687 ¤  juhú  ¤

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 Dae & Cas ~ Uncle time ~ Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Dae & Cas ~ Uncle time ~
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Long time since the last time - Levi & JJ
» Min & Ced - Bro time
» The first time...
» No time to die
» Den & Kim - Sis-bro time

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: