★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 397 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 385 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Rosemary Sawyer, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Massimo Lombardi Vas. Jún. 07 2020, 00:15 |
| Massimo Lombardi | Karakter típusa: saját Teljes név: Massimo Dario Lombardi Becenevek: ... Születési hely, idő: Verona, Olaszország, 1988. Aug. 06. Kor: 31 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Törvényszegők Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Harvard- Üzleti kar/már végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: Családi vállakozás - üzletember Ha dolgozik//Munkahely: Olasz maffia Hobbi: Vitorlázás, úszás, éneklés, sakk, motorok... Play by: Michele Morrone |
Jellem Az ember jellemét nagyban befolyásolja a családja, és az én családom eléggé különleges. Az lennék én is? Bizonyos értelemben. Nem éppen könnyű tervezni az életet, ha már meg van írva a sorsunk. Nem a csillagokban, mint valami nyálas romantikus filmben. Nem. Én más fajta sorsról beszélek! A családunk által írtról! A Lombardi család évek óta a világ számos pontján ért el sikereket az üzleti életben. Ebben az üzleti szellemben neveltek engem is... nem volt más választásom az életre. Egy család voltunk és csak ez számított. Első a család, aztán az üzlet, minden más elhanyagolható. Rám ragadt ezek fontossága, de a bátyám számára csupán az üzlet létezett. Én közelebb álltam a családi értékrendhez,az érzelmekhez, mivel édesanyánk erre nevelt, Vincenzo pedig inkább apánk ridegségét örökölte. Ezért is volt ő a kedvence, sőt a mai napig az. Én csupán egy pótlék voltam számára, ennyi. Ez is formálta a jellemem, jobban igyekeztem, hogy elnyerjem apám tiszteletét, és bár tudtam, sosem fogom, mégsem álltam le. Ezért szeretek mindent én irányítani, és vagyok kitartó jellem. Szerencsére az intelligenciából is akadt bőven, és minden beképzeltség nélkül mondhatom, kimagaslóan okos vagyok. Az üzletfeleknek nem sok esélye van velem szemben. Ha azt hiszik átverhetnek, mindig több lépéssel előttük járok. Egyedül a makacsságon osztoztam a testvéremmel, és az apámmal. Mondjuk afféle családi vonás is. Mindenki azt lássa, hogy én vagyok az olasz maffia egyik legfontosabb emberének a fia, az örököse a bátyám halála óta. Ez csupán részben igaz. Más vagyok az üzleti életben, mint a valóságban. Két arcom mutatom a világ felé, mert csak így élhetem túl, és tehetem büszkévé az apám, még ha sosem leszek neki elég jó. Egy személy van az életemben, aki előtt képes vagyok mutatni az igazi énem, az pedig Lena, de ő mindig is tiltott gyümölcs marad számomra. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Massimo Lombardi | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |