New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 426 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 414 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Joel M. Walker
TémanyitásJoel M. Walker
Joel M. Walker EmptyPént. Jún. 05 2020, 17:20
Joel M. Walker
Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Joel M. Walker
Becenevek:
Joe, Walker
Születési hely, idő:
1988.02.02.
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteró
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
végzett, képesítése nincs
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Zenei menedzser
Ha dolgozik//Munkahely:
Open Up! kiadó
Hobbi:
Zene
Play by:
Jack Greystone
Jellem

Joel sosem volt jó abban, hogy jellemezze saját magát. Nem is szeret beszélni magáról, ő inkább annak a híve, hogy a tettei mutassák meg azt, hogy ki is ő valójában.

A munkájának köszönhetően nem telik el úgy egy nap, hogy ne kezdeményezzen valakivel interakciót, de szerencsére nem olyan ember, aki megriad a nem várt helyzetektől, vagy úgy bármitől, ami az emberi kapcsolatokat illeti. Régóta ebben a világban él, tudja, hogy mikor mit kell mondania, de ha a magánéletéről van szó, akkor nem feltétlenül a szavak embere, olyankor szeret elvonulni és megfeledkezni arról, hogy a szavakkal csodákra képes.

Szereti az életét, szereti, ami benne történik és leginkább azt szereti, hogy a zenével tud foglalkozni. Higgyétek el, ha lehetne, akkor képes lenne csak dalszövegekben kommunikálni. Szereti élni az életét, mindig is megvolt neki engedve, hogy úgy alakítsa a saját útját, ahogyan az neki jó. Nem foglalkozott sosem a pénzzel, de azért nem bánja, hogy olyan a lakása és megélhetése, amilyen...

Szeret adni, de csak olyan embereknek ad, akikről tudja, hogy hasznosítani is tudják, amit ő felajánl. Arról régóta letett, hogy mindenkit megváltson ezen a világon, erre már ráment jó pár kapcsolata, viszont nem gondolja magát ettől szegényebbnek.

Ha összetalálkozol vele, akkor valószínűleg a mosoly megjelenik az arcodon, mert Joelt lehet csípni, mivel van egy karizmatikus személyisége. Meg nem akar neked rosszat. Miért akarna... neki attól nem lesz jobb.
Múlt

Valamiért nem tudom kiverni a fejemből, ahogy Cara megkérdezi, hogy mit szólnék egy babához. Persze, csípem a nőt, nem is egy átlagos kaland volt a szememben, de a vak is látja, hogy nem feltétlenül vagyunk jók egymásnak. Arról nem beszélve, hogy nem tudok azonosulni az életstílusával, ő meg nem úgy néz ki, mint aki a közeljövőben ezen változtatni akarna. Cara az Cara marad, én pedig jobb, ha megmaradok a zenei producerének. De nem mintha ezt annyira tárgyalni kellene, mindketten tudjuk, csak mégis összekuszálta a fejemet.

Akarok-e gyereket? Nem. Én szeretem a szabadságomat és annak minden előnyét. Egy gyerek átír mindent és erre én még nem vagyok felkészülve, ha egyáltalán fel leszek valaha. Lehet, hogy 32 éves vagyok, de akkor sem gondolom azt, hogy nekem itt helyben erre választ kéne tudnom adni. Nem, még a lehetőséggel sem játszottam el.Vagyis hazudok, mert most éppen az történik és megint visszatérek oda, hogy Cara mégis mit gondolt.

Gyerek? Nem, nem tudok kibélkülni a gondolattal. Azt sem fordult meg sosem a fejemben, hogy mi Caraval valaha máshogy legyünk, mint most. Amúgy sem tudom elképzelni a jövőmet úgy, hogy egy két gyermekes apa vagyok, aki otthon nyírja a füvet és kiszolgálja a családját. Nem, nem nekem való.

És tudjátok, hogy mi a legdurvább az egészben? Hogy szerintem Cara az első válsághelyzetemet adta ezzel. Én egy olyan fickó vagyok, aki mindig tudja, hogy mi merre, azonban ezzel annyira összeboronálta a fejemet, hogy nem tudok válasszal szolgálni. És ilyen nincs. Nekem mindig van valami mondanivalóm. Tudjátok, átérzitek egyáltalán, hogy ez mekkora törés nekem? Nem mondom, hogy most hatalmas személyiség válságba kerültem, ettől függetlenül ez nem egy megszokott pillanat és el kell gondolkoznom azon, hogy ez hogyan is történhetett meg. Vajon miért indított el bennem ez ekkora lavinát? S mit csinálnék akkor, ha megkérdezné megint? Vagy rosszabb, mint mondanék akkor, ha azt mondaná, hogy terhes és én vagyok az apja? Talán életemben először szó nélkül maradnék.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Joel M. Walker
Joel M. Walker EmptySzomb. Jún. 06 2020, 18:39
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Joel!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nincs is annál fontosabb, hogy olyan életet éljünk és olyan dolgokat csináljunk, amikre örömmel gondolunk akár a jelenünkben és a későbbiekben a jövőnkben is vissza. Amelynek eseményei között, legyenek azok éppen könnyedebbek vagy épp ellenkezőleg húzósak mi mégis otthon érezzük magunkat, mert tudatában vagyunk annak, hogy bármi is keresztezze az utunkat, mi képesek leszünk azt kezelni, mert azért az egy dologért teljes mértékben megéri. Te magad is ilyen életet élsz. Szereted, amit csinálsz, magabiztosnak érzed magadat a környezetében és ez azért fontos, mert minél szívesebben teszel dolgokat, annál jobbat is adsz ki a kezeid közül. Úgy gondolom addig kell kiélveznünk az élet adta lehetőségeket, ameddig csak tehetjük, hiszen később már csak elszalasztott esélyekként tekinthetünk vissza azokra, amikről inkább lemondtunk. Jó fej srácnak tűnsz, aki könnyedén alkalmazkodik és nem riad vissza semmilyen akadálytól, hanem megoldja azokat a saját módszerei szerint. Most viszont úgy látom olyan témába keveredtél bele, amiből bárhogy is nézem, elég nehezen tudsz csak kijönni. Persze, minden ember felé vannak elvárások az életben, a megszokott és egyben normálisnak vélt ritmus, melyet ha megkérdőjelezel, akkor valami csodabogárnak tekintenek. Very Happy Viszont úgy gondolom egy gyerekvállalás elég erős téma és egy felelősségteljes szerep ahhoz, hogy biztos legyél abban akarod vagy sem. Az ilyenbe nem vághatsz bele csak más kedvéért, csak akkor ha te magad is készen állsz rá. Amiatt pedig ne aggódj, hogy most egy kicsit ekörül forognak a gondolataid, hiszen ez olyan lehet, mint amikor azt mondják ne gondolj az elefántokra és attól a ponttól kezdve másra sem tudsz majd gondolni. Abból még nem származik probléma, ha eljátszol a gondolattal, de a megvalósításuk már neccesebb és a végén úgyis te fogod érezni mennyire vagy kész arra, hogy egy ilyen volumenű döntés teljesen kiforgassa magából az eddig megszokott életedet. Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Joel M. Walker A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Joel M. Walker 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Joel M. Walker 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Joel M. Walker
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dustin Walker
» Lennox Walker
» Agent Joshua Walker
» Yara Noalie Walker
» how far I go? ~ Joel & Dem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: