New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 495 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 479 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Blame it on the night // Lana & Walden
TémanyitásBlame it on the night // Lana & Walden
Blame it on the night // Lana & Walden EmptyPént. Jún. 05 2020, 11:38

Blame it on the night

Lana & Walden

Kockázatos dolog rendőrként az utcákat járni és azt remélni, hogy nem fog meglátni valaki, akit annak idején letartóztattál vagy büntetést szabtál ki rá. Nem könnyű ez az élet, különösen, ha még a huszas éveidet tengeted.
Waldennek mindig azt mondták, hogy legyen résen és próbáljon meg anyja szavait idézve "Kulturált európai ember módjára" viselkedni. De New York nem éppen az a város, ahol ezeket a szabályokat bárki is betartaná, ő pedig élni szeretett volna egészen addig, amíg csak lehetősége volt rá.
A fiatal rendőr habár nem számított a bárok és különböző szórakozóhelyek kedvenc vendégének a maga erőszakos és nárcisztikus részeg oldalával, azért mégiscsak volt egy-egy bulihely ami elfogadta a hülyeségét és elviselte a tombolásait.
Egyik kedvenc bárjában kötött ki aznap este is, mikor már a huszadik korsó sört engedte lefolyni a torkán. Szédült s habár látása sem volt az igazi, jó kedve a helyén maradt. Félénk mozdulatokkal állt fel a pulttól, majd hajába túrva úgy döntött, beszédbe kezd.
- Annyira örülök, hogy veletek lehetek! - kurjantott fel megremegő ajkakkal, miközben próbálta összeszedni az egyensúlyát, hogy a hatalmas kiáltás ki ne billentse és fenékre ne essen. Széles vigyora és kitágult pupillái mutatták: már az utolsókat rúgja. -  Ti vagytok a családom!  Té.. tényleg - habogott az üres korsót az égbe emelve koccintás gyanánt. - Igyunk mindannyiunkra! Erre az összetartó, szerető közösségre akik elviselnek akkor is ha.. ha egy.. iszákos fasz vagyok.. - rázta meg a fejét, majd zavarában halántékát vakarva visszaült a székre még mielőtt lejáratná magát. Kezdte elveszíteni az önkontrollt maga felett, amit habár próbált mindenképpen megtartani, minél több ital tűnt el a kezei közül, annál nehezebb dolga akadt.
Mintha minden összemosódott volna. Gondolatai most fejébe férkőztek és egyre sötétebb dolgokat suttogtak a fülébe, mely az arcára is kiült. Ilyenkor jött a jól bevált technika, amivel mindig mindent elront, ami miatt pszichológushoz kell járnia és ami miatt 2 hétig felfüggesztették a munkája alól: mást kell bántani annak érdekében, hogy őt ne bántsák.
A bárban lévő zene elég hangosan szólt ahhoz, hogy elnyomja Walden akaratát, de elég halkan, hogy észrevegye a gyenge láncszemeket is a meglapuló tömegben (beszélünk itt arról a pár emberről aki még hajnalok hajnalán betévedt az italozóba és ott maradt egy kellemes beszélgetés erejéig).
- Hé te! - bökött egy negyven év körüli férfire. - Mit nézel?
- Miről beszélsz? - szólította meg felvont szemöldökkel.
- Nem ezt kérdeztem. - válaszolt vissza már harsányabban, de kettejük párbeszédét megszakította egy harmadik fél.
- Haver ha nem akarod, hogy itt rugdaljalak agyon a bár padlóján, most befogod a pofád és iszod tovább a kurva sörödet - lépett hozzá közelebb mire Walden ártatlanul felnyújtotta a kezét, mint aki megadja magát és szelíden az idegenre pillantott.
- Én nem akarok balhét, haver. Csak nézett a barátod - szólalt meg apró mosollyal a szála szélén, szinte érezve a verekedés közeledtét. Valamilyen szinten élvezte a folyamatos konfliktusokat. Itt kiélhetett minden stresszt amit az állása okozott neki. Egy elismert bűnözővel szemben nem lehetett volna erőszakos, hiszen nem önbíráskodhat. Neki csak az a feladata, hogy szolgáljon és védjen, nem több. Itt viszont mások voltak a törvények: itt az győzött, aki erősebbnek bizonyult. Más nem is számított.
A bár tulajdonosa már jól ismerte őt. Törzsvendégnek számított ezen a helyen, a hétvégéit itt töltötte s miközben felrázta kicsit a hangulatot önmagát lehúzta a mélybe mértéktelen alkoholfogyasztásával.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Blame it on the night // Lana & Walden
Blame it on the night // Lana & Walden EmptySzomb. Jún. 13 2020, 00:14
Walden & Lanai
"Sometimes you run into people who change your life for the better... Those people are called bartenders."

Nem kell sok időt eltölteni egy bárban pultosként ahhoz, hogy rájöjjünk, milyen fokozatai is vannak az embereknek, akik részeg bódulatban töltik az éjszakájukat. Sőt, nem is kell feltétlenül pultosnak lenni ahhoz, hogy megállapíthassuk ezeket a kategóriákat. A kedvenceim azok, akik az alapállapotukhoz mérten, pusztán csak boldogra isszák magukat. A komor arcok kisimulnak, sőt még mosoly is akad náluk. Aztán persze ott az ellentéte, az olyanok, akik szomorúra isszák magukat. Ideig óráig ők sem jelentenek túl nagy kihívást, bizonyos szint után azonban már nehéz követni, hogy éppen miért is szomorúak és mi az, ami miatt elcseszettnek érzik az életüket, vagy amiért rövid időn belül sírni is kezdenek. Nem véletlenül mondják, hogy egy pultos majdnem olyan, mint egy terapeuta. A különbség csak talán annyi, hogy a mi pácienseink nem biztos, hogy másnap emlékeznek arra, mit javasoltunk. Meg persze az a jó néhány év tanulás és pár diploma sem ugyanaz.
- Lanaa! - Taylor szól hozzám fennhangon, én pedig összerezzenek, amikor észreveszem, hogy milyen közel áll valójában hozzám. Ha nem lenne elég, hogy rám ijesztett, még oldalba is bökdös a csontos könyökével, én pedig határozottan tolom arrébb a csípőmmel, csak mert nem vagyok hajlandó elviselni tovább a kellemetlen érzést.
- Mi van? - Ingerülten teszem fel a kérdést, közben az oldalamhoz emelem a kezem. Igaz, hogy egészen elkalandoztam, de attól még nem kell leverni a vesémet. Legalábbis örülnék neki, ha ma még épségben hazajuthatnék. Tay az állával a pult túloldala felé int, én pedig odafordítom a fejem, hogy magam is lássam mi történik.
Nem beszéltünk a részegek harmadik kategóriájáról. Azokról, akik hangoskodni kezdenek, mindenkit túlharsogva próbálnak keresni maguknak egy beszélgetőtársat, vagy valakit akibe beleköthetnek. Akkor is mondják, ha nem kérdezed és sok esetben még agresszívvá is válnak, mert egyszerűen csak hajtja őket az adrenalin. Vagyis technikailag sokkal inkább a véralkohol szintjük. Velük nehezen lehet bánni, mert a megfelelő pillanatban kell elkapni a grabancukat és megpróbálni lehűteni őket, vagy legalábbis ráimádkozni őket arra, hogy menjenek haza lepihenni. Nem mindenki hajnali álma, hogy félidegen embereket próbáljon lebeszélni a verekedésről. Az én álmom jelenleg amúgy is az, hogy újra lássam az ágyam. De addig még bőven van dolgom.
- Közbe kéne lépnünk, nem? - Szemöldökeim a magasba szaladnak, a fejemet azonban nem fordítom a kolléganőm felé, inkább azt figyelem, hogy mi is lesz ennek a szituációnak a vége.
- Nem értem minek fizetünk biztonsági őröket, ha ezt is nekünk kell megoldanunk. - Taylor mély sóhajt hallat, én pedig gyakorlatilag nem is tudnék ennél jobban egyetérteni vele. Lehet, hogy az épület külső biztonsága és a megfelelő emberek beengedése nagyon fontos, de legalább annyira kellene élveznünk ezt a biztonságot nekünk alkalmazottaknak is, idebent. Talán a legközelebbi meetingen a főnökkel meg kellene említenem, hogy lehetnének férfi kollégáink is a pultban, az máris sokat segítene.
- Különben unalmasak lennének az éjszakáink. - Felnevetek, s megrántom a vállamat, majd felkapok egy tálcát a pultról, hogy ha kell tudjam mivel megvédeni magam, na meg hogy az egész akciót tudjam pohárszedésnek álcázni. Ezen a ponton azt hiszem már kellenek az ilyen és ehhez hasonló trükkök.
- Uraim! - Magabiztosan lépek közelebb a civakodó felekhez, fesztelen mosollyal az arcomon, amivel azt igyekszem elhitetni mindenkivel, hogy itt már pedig minden a lehető legnagyobb rendben van. - Van esetleg valami probléma? Hozhatok valakinek valamit? - Normál esetben a pulthoz kell járulni, ha valaki kér valamit, persze amikor a poharakat szedjük össze és éppen nincsen túl sok vendég a két ügyeletes pultosra, akkor kérhetnek is tőlünk az asztaluknál. De azért nem vagyunk valami pöffeszkedő, újgazdag hely. - Ha esetleg valami gond lenne, akkor azt kint kellene elintézni négyszemközt... De gondolom erre semmi szükség...? - kérdőn pillantok a felekre, az idegen vendégre kevesebb időt szánva, helyette, szabad kezemet óvatosan Walden vállára simítom, remélve, hogy majd a finom érintéssel visszaterelgethetem a helyére, vagy ne adj' Isten távolabb, a pult mellé, hogy elkerüljük a verekedést.
628 | remélem tetszik  Blame it on the night // Lana & Walden 2624752903  | ruhácska |
mind álarcot viselünk
Lanai E. Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ kor ★ :
29
★ lakhely ★ :
Bronx
★ play by ★ :
-
★ hozzászólások száma ★ :
75
Blame it on the night // Lana & Walden EmptySzer. Jún. 17 2020, 22:11

Blame it on the night

Lana & Walden

Talán az egyetlen s egyben a leghatásosabb taktika, ha velem gyűlik meg a bajod, ha csendben maradsz és próbálod úgy mutatni, sokkal erősebb vagyok nálad és esélyed sincs. Minnél többet hízik a májam a bókoktól és minnél jobban nő a saját egóm, annál könnyebb lenyugodnom. Természetesen most még mindig az ittas állapotomról beszélek, mert duma ide vagy oda, azon az éjszakán úgy igazán, belevalósan szétcsúsztam. Más a helyemben már az állapota helyett a belsőszerveit féltette volna, de én természetesen nem remegtem meg egy percre se. Ital ital után, amíg meg nem jön a várva várt eredmény.
A pultoslányok már jól ismertek. A magasságos Isten sem tudja mennyiszer kellett végigcsinálniuk velem a hasonló éjszakákat de mindig türelmesen és toleránsan kezelték a helyzetet.
Vigyorogva néztem a dühöngő, öklüket szorongató, fenyegető vadbarmokat egészen addig amíg a helyzetünkbe bele nem rondított Lanai. Túl hamar lesz vége ennek a murinak. Nagy kár.
- Egy vodkanarancs jól esne, kivéve ha szerinted is túl picsás ital lenne egy magamfajta sármőrnek - viccelődtem vele játékos mosollyal, majd felkeltem a helyemről és zsebre vágott kezekkel az úriemberek felé fordultam. - Nem tehetek róla Lanai, mindig bántanak. A szemeik sugallják azt a gyűlöletet - remegett meg az ajkam egy pillanatra az ideiglenes hatástól. Habár józan pillanataim vissza-vissza tértek, lehetetlen lett volna ezt állandóvá tenni ebben az állapotban. Egy ilyen nő végképp elcsavarta a fejemet. Nehéz volt nem megbolondulni hasonló esztétikai szempontból tökéletes látványt nyújtó hölgyek mellett.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Blame it on the night // Lana & Walden EmptySzomb. Júl. 04 2020, 20:33
Walden & Lanai
"Sometimes you run into people who change your life for the better... Those people are called bartenders."

Az első alkalom mindig furcsa érzés. Mármint az az első alkalom, amikor akad melléd egy részeg illető, legyen szó barátról, családtagról, a bár egyik törzsvendégéről, vagy éppenséggel valaki teljesen ismeretlenről. Nem volt fiútestvérem, aki mellett felnőve megtapasztalhattam volna azt, hogy milyen érzés rimánkodni valakinek, csak hogy legyen hajlandó megmoccanni és hazahúzni a hátsóját, vagy éppenséggel nem beleállni egy vitába és esetleges verekedésbe. A húgommal pedig épp korkülönbség van közöttünk, hogy eszünkben sem jutott volna együtt járni bárhová is, ami a szórakozást illeti. Főleg mert ő még egy kis tündérvirágszál és jelenleg sem kellene neki semmiféle buliba járnia, még akkor is, ha nagyon is tisztában vagyok vele, hogy olykor kilóg otthonról emiatt. Eszemben sem lenne azonban emiatt beköpni apánál - habár tény, hogy néha megérdemelné -, mert azt hiszem azzal talán csak rosszabb lenne a helyzet, Jade-nek pedig igazán nem kell rossz dolgokba keverednie. A fiatalkorát pedig nem töltheti azzal, hogy a szobájában ül és... nem is tudom, tanul.
Bizonyos helyzetekben azon, mint például ez a mostani is, kifejezetten örülnék neki, ha fiú testvérem lenne és szereztem volna tapasztalatot abban, hogyan akadályozzak meg ilyen részeg elme által kreált, kellemetlen helyzeteket. Jelen esetben maradnak a szép szavak, na meg a rebegő pillák, amelyek remélhetőleg legalább olyan vonzónak számítanak, mint egy esetleges verekedés és az abban való győzelem íze.
- Nem mondanám a vodkanarancsot feltétlenül picsásnak... - Csücsörítek, úgy teszek mintha komolyabban el kellene gondolkodnom a kérdésen. - Én például sosem választanám a vodkát, mert rettentő fejfájást okoz nekem másnap - elnevetem magam, s finoman megrántom a vállaimat. Mondanám, hogy ez valószínűleg a gyengeség jele, de sokkal inkább az lehet igaz, hogy az elmúlt években túl sok vodkát fogyasztottunk már a barátnőimmel, így hacsak emlegetik nekem ezt az italt, bizony visszatérnek azok a hiányos, na meg buta döntésekkel teli emlékek.
- Nem hiszem, hogy így van ez! Ki gyűlölne téged, hm? - Kérdésemet igyekszem könnyed hangnemben feltenni. Hiszen nem az én tisztem, hogy most mély filozófiai eszmecserébe bonyolódjunk azzal kapcsolatban, hogy kinek milyen kapcsolata van a szüleivel, vagy hogy mi történt gyerekkorában, vagy a közelmúltjában, ami miatt olyan, amilyen. Mindenki más módját választja a feldolgozásnak, Walden pedig legtöbbször úgy tűnik az italba tudja fojtani a... nos, talán bánatát, talán csak az indulatait, amelyek egy szint után sokszorozódva törnek elő belőle.
- Ha a vodkanarancs marad, akár ki is választhatnád melyik vodkából legyen. Kaptunk most egy új fajtát, aminek nagyon szép az üvege. Megmutathatom? - Fejemmel finoman a pult felé intek. Hátha a megnövelt távolság a rivalizáló felek között segít a fejek lehűlésén is. Miért van az, hogy a férfiakban valamiért ott van az a késztetés, hogy akkor is verekedjenek, amikor egyáltalán nincs rá szükség?
437 | remélem tetszik  Blame it on the night // Lana & Walden 2624752903  | ruhácska |
mind álarcot viselünk
Lanai E. Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ kor ★ :
29
★ lakhely ★ :
Bronx
★ play by ★ :
-
★ hozzászólások száma ★ :
75
Blame it on the night // Lana & Walden Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Blame it on the night // Lana & Walden
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Keith & Lana - Why now..?
» a way to you again ☐ Lana & Noel
» Keith & Lana - OMG!
» oh my! | Levi & Lana
» way down we go ✧✦ Lana & Jade

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: