New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Sage & Lily
TémanyitásSage & Lily
Sage & Lily EmptySzer. 3 Jún. - 16:11

Sage & Lily

Egy újabb nap, újabb munkával. Oké, nem fogok panaszkodni, imádom a bárt, ahol dolgozok. Jó kis bár ez, mert kell az ember, szóval, aki itt dolgozik, az kap fizetést rendesen. És amúgy is már nem tudom hány éve dolgozok itt. Meg is becsülnek és élvezem is. A legjobb dolgom van itt. Jó a fizetés és suli mellett is lehet csinálni, plusz itt nem idegesítenek az emberek a hülyeségeikkel. Persze az zavart, hogy úgy volt ma felszolgálok, erre beraktak a pult mögé megint. Nem ilyen ruhát vettem fel és a sminkemet sem erre terveztem, de mindegy is. Továbbra is kedvesen mosolygok, ha rám néznek, vagy valaki odajön a pulthoz kérni valamit. Alapból szeretek mosolyogni, itt pedig a munkám része is. Sokan panaszkodnak, hogy a bunkókkal is kedvesnek kell lennünk, de engem annyira nem idegesít. Persze itt is vannak olyan emberek, akikkel az utcán szóba se állnék és ha leszólítanak, akkor csak lerázom őket, de itt továbbra is ő a vendég, én pedig az, aki kiszolgálja őket, így még csak nem is lehetek velük gonosz. De amúgy csak arra kell gondolni, hogy ő adja a pénzt, persze, hogy jól bánsz vele, mert akkor a borravaló is több. Logikus nem? Szerintem az. Én legalábbis így fogom fel. Meg persze nekem az is biztos segít, hogy nekem itt van az a helyem, ahol egyedül lehetek. Az, ahol elgondolkodhatok két rendelés között és ahol nincsenek ostoba emberek, akik a puszta jelenlétükkel is felzaklatnak. Tudom, ez furcsán hangzik, hogy pont ott nem, ahol emberekkel dolgozok? Ez amolyan pánik szoba, ahol teljesen más leszek. Nem utálom az embereket, ez messze nem igaz, csak sokszor zavar már, ha rám mászik valaki, vagy szimplán hallom, hogy micsoda ostobaságokat beszélnek. A vendéglátásban valahogy olyan mások. Ez nem egy útszéli kocsma, ez egy bár, ahová a normálisabbak teszik be a lábukat.
Miközben ezeken gondolkodom, hamar letelik a műszakom és mehetek is. Egyébként sajnálom, persze én se bírnám napi 24 órában ezt a leterhelést, de eskü rossz, hogy maradnék még és lejár a munkaidő. Csak diák vagyok, így messze nem dolgozok annyit, mint egy főállású kollégám, de így is megéri. A fizetés mellett, nekem ez kikapcsolódás. Máshogy is ki lehet persze, de ez agyilag kímél. Fizikailag pedig bírom. Valószínűleg ezért is választottam ilyen szakot. A diplomások hamarabb kerülnek jobb pozícióba, plusz van annyi eszem, hogy elvégezzem. És amúgy jól megy eddig az egyetem, nem lehet rá panaszom.
Mikor kilépek az ajtón egyből körbe nézek és keresem Saget, mert elvileg itt kéne lennie valahol. Azt mondta itt lesz, mire végzek.

×Megjegyzés: Remélem így jó lesz Sage & Lily 4146035580 ×Zene: Lockdown Mix×
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Sage & Lily
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sage & Arnold ~ with you
» You probably don’t know, how much I really like you • Avia & Sage
» sage kershaw
» Seth x Sage
» Arnold & Sage ~ see you again....

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: