New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 288 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 271 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 2:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 4:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 3:49 pm-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 3:47 pm-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 3:29 pm-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 3:03 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 2:58 pm-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 2:17 pm-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 10:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 9:21 am-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Vihar utáni csend
TémanyitásVihar utáni csend
Vihar utáni csend  EmptyKedd Jún. 02, 2020 12:26 pm

Sebby & Sean
Just like you

Teljes letargiában heverek a kanapén, nem messze sebbytől, és olyan furcsán üresnek érzem magam, de mégis elégedettnek, hiszen anya már jó helyen van. Beköltöztettük az egyik lakásba ami Sebbyé és az első sokk és riadalom után már kicsit bátrabban kezdte el tervezgetni hogy mi szeretne még, és hogyan. Nyugodt lélekkel hagytuk magára hogy elfoglalja az új otthonát, és ha bármiben kell majd neki a segítség csak egy hívásába kerül.
Persze, végigsírta az utat hazafelé hogy nem felejtettük el, és bizony meg kellett állnunk néhányszor mert én sem bírtam nyugodt állapotban maradni és többször is elmondtuk neki hogy sosem feledkeztünk meg róla, de kellett egy biztos alap amire építhetünk és elhozhassuk őt onnan és most olyan élete lehet amilyet igazán megérdemel. Azt csinálhat amit csak akar, és munka lehetőség itt is van bőven és azt tehet amit akar. Azt választja, amelyik neki tetszik. Kínálat akad elég.
A kanapé széle kezdi nyomni a nyakam, így alá teszek egy plédet ami a kezem ügyébe kerül, és meghúzom a whiskeys üvegem amit a hasamon pihentetek. Felzaklatott azért ez a mai nap és ha nincs ott Matt hogy lefogjon, és visszatartson akkor lehet hogy nem a zsaruk viszik el apánkat, hanem a halottaskocsi, és kicsit sem érdekelt volna. Mármint később biztos, de most nem. Sajognak az ökleim, és még érzem a bennem felhorgadó haragot szóval gyorsan iszom még egy kortyot.
- Teljesen kész vagyok, tesó.... - nyögök fel, ahogy látom hogy figyel, és elmutogatom neki. Ilyenkor így szoktunk beszélgetni és nem zavar hogy nem kell hangosan kimondanom a szavakat. Nem kell mindennel viszhangoznia. Felülök, és inkább onnan nézem a nagy medvét, akit szintén megviselt ez az utazás, és talán rosszabbul van mint én. Meglepetésemre azonban, mégis övé volt az első ütés, ahogy megfeszült az egész teste és izomból orrba nyomta a fatert, de amikor az visszatámadt volna, ott elpattant az én agyam is, és heves rövid csapásokkal estem neki, mint valami profi MMA harcos. Fűtött az ideg és a düh.  Esküszöm, kész szerencse hogy velünk volt Matt is. Még az ő karja is belefeszült hogy visszatartson attól hogy visszafordíthatatlant tegyek és utólag hálás vagyok neki érte. Azért is, hogy az első kört elvállalta hogy hazafelé vezessen. Leszarjuk hogy nincs jogsija, nem kell papír ahhoz hogy vezessen és a papír ellenére tud vezetni. Szükség is volt rá.
- Hogy érzed magad? - dobok neki egy díszpárnát hogy figyeljen rám.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Vihar utáni csend
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Egy perc csend
» Csend és esőillat
» Bianca & Kelly - Síri csend és hullaszag

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: