★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 355 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 346 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Penelope Gardner Vas. Május 31 2020, 11:30 |
| Penelope Gardner | Karakter típusa: keresett Teljes név: Penelope Leann Gardner Becenevek: Penny Születési hely, idő: NYC, 1991. március 6. Kor: 29 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: szingli Csoport: bűnüldözés/munkások Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: NYU, B.S. in Applied Data Analytics and Visualization Ha dolgozik//Munkabeosztás: rendőrségi civil alkalmazott, asszisztens Ha dolgozik//Munkahely: NYPD - Intelligence Unit Hobbi: tájfotózás, autózás - egy rendőrkollégám szerint jobban tenném, ha metróznék, csokizabálás, futás - nagy álmom egy maraton Play by: Ella Purnell |
Jellem Apuci kicsi lánya... Hányszor és hányszor megkaptam ezt a jelzőt életem során. Szeretem apámat, igen, tényleg, és valóban segített találni munkát azon a rendőrkapitányságon, ahol ő dolgozott, akkoriban még nyomozói státuszban. Nem hittem, hogy recepciósként ezt meg fogom szeretni. Mindig is nagyon határozott és céltudatos voltam, itt eleinte csak azt képzeltem el, hogy suli végéig maradok, utána valami multicégnél fogok elhelyezkedni, de nem így történt. Egyre többet tudtam mindenről, egyre magabiztosabban voltam jártas a jogi, nyomozati, rendészeti eljárásokban, és bár közel se voltam én képzett rendőrtiszt, mégis megvoltam. Legtöbbször utálja mindenki a nagy szám, mert egyébként a kedves és bájos énem mögött lapul egy kemény, másokat lerázó, hívatlan személyeket melegebb éghajlatra küldő hölgy. Gyakorlott kamuzó vagyok, már van néhány szöveg, amit olyan nagy színészi játékkal adok elő, de mindezt leginkább munkatársak és főnök úr miatt teszem, ha tudom, ki az, akivel nem szándékoznak beszélgetni. A mosoly állandó jelleggel díszíti az arcom. Ritka az, ha nem vagyok vigyori pofival, akkor valami van, ami komolyabb. Tudok nagyon komoly lenni, szívesen segítek mindenkinek, meghallgatok bárkit. Lelkiguru, lelki szemetesláda szerepet is betöltök mind a kollégák, mind barátok felé, tudom, nehéz helyzetben jól tud esni egy jó és kedves szó, vagy ölelés, vagy kézszorítás. Olykor én sok hülyeséget beszélek, talán néha van, hogy jó kedve lesz annak, aki mamindezt végighallgatja. Ha netán megakadna egy nyomozó kolléga egy ügy során, és ha kellene egy mondgatni fél-laikus ember véleménye bármivel kapcsolatban, készenlétben vagyok, mint egy jó munkatárs. Romantikus lélek vagyok, de persze csak módjával. Simán elbőgöm magam egy tizedikre látott szép filmjelenettől, viszont izgatottan várom egy krimiben, ki lesz a gyilkos. Film- és sorozatinadó vagyok., sok valós bűntényt is láttam apám által. Beleszólni mások magánéletébe nem fogok, munkájába sem. Igazi gyöngy vagyok, mégsem találtam még rá a nagy Ő személyére. ... amit tud róla mindenki:apja, Frank nyomozó volt, jelenleg rendőrkapitány az egyik Manhattan-i körzetben || sokat beszél, mások helyett is akár || kedvenc virága az orchidea meg szegfű, utóbbi anyja kedvence volt jobban || édesanyja tizenhat éve halt meg rákban || aki ismeri, tudja, nem az apja által került be az IU-ba || szeret futni, részt venne maratonon is || nem bírja a halottak látványát, de azért meg mer nézni helyszíni fotókat ... amit kevesen vagy egyáltalán nem tudnak róla:ott volt, amikor édesanyja örökre lehunyta szemeit || nem szereti a középső nevét azóta, hogy meghalt az édesanyja || nagyon szeret rajzolni || apja tanította őt lőni, egész jól megy neki || hét évvel ezelőtt jegyese volt egy srácnak, de szakított vele a srác || le lehet venni a lábáról egy csokival, túlzottan is szereti || gyűlöli a kígyókat, krokodilokat, gombás és tengeri herkentyűs kajákat || bébiszitterkedett középiskolásként || édesszájú, de a túl sok tejszínhabot utálja Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. [/b] |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Penelope Gardner | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |