New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 178 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 167 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

fito ramirez
Témanyitásfito ramirez
fito ramirez EmptyHétf. Május 25 2020, 11:30
Fito Ramirez

Karakter típusa:
volt benne minden is
Teljes név:
Rodolfo Mateo Ramirez del Inclán Romero
Becenevek:
Fito
Születési hely, idő:
Új-Mexikó, 1968. 10. 07.
Kor:
51
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
házas
Csoport:
Munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Army BCT, Houston
(1981 - 1986)

Army National Guard’s Warrant Officer Candidate School, San Antonio
(1986-1990)

US Aviation Academy, Denton
(1990-1994)

Ha dolgozik//Munkabeosztás:
pilóta
Ha dolgozik//Munkahely:
American Eagle Airlines
Hobbi:
Vadászat - tagja a New York Állam béli vadásztársaságnak
A fia érzelmi zsarolása - bestdaddyintheyear
Főzés - olyan vad sülteket csinál, hogy látatlanban is megéhezel tőle
Összeesküvéselméletek szövögetése - mindenki gyanús, aki pedig nem, az a leggyanúsabb
Play by:
Patrick Dempsey

Jellem
Meg kell tanulni felejteni, tartja a mondás. Ez mégis sok helyen hibádzik, ha csak arra gondolunk, hogy hány és hány olyan dolog van, amit képtelenek vagyunk kiverni a fejünkből. Az emberfia sose fogja elfelejteni a gyerekeit. A hiányuk keltette maró fájdalom, pedig a hátralévő élete során kísérti. Mintha megfosztották volna egy létfontosságú szervétől, és már félig a sírban lenne. Fitot ez teljes mértékben leírja. Képtelen úgy eltölteni egy napot is, hogy ne gondolna az elvesztett lányára, akinek kedvenc mackóját a dolgozószobájának polcán tartja. Maga se tudja, hogy miért hozta el Texasból, hiszen az az egy élettelen tárgy, ez a hétköznapi gyerekjáték minden pillantás alkalmával ellopja minden maradék életkedvét. Talán úgy tekint rá, mint egy emlék helyre, hiszen sose temethette el Nataliet, mert azóta is nyitott az ügyének aktája. Minden évben az eltűnésének évfordulóján gyertyát gyújt a kislány mackója mellett. A fia sose értette miért kínozza magát ezzel, de valójában ez nem kín, mert az emésztő hiány ellenére békét jelent számára ez a rituálé. Csendben, egyedül végignézi, ahogy leég az apró gyertya, ami épp olyan pöttön, mint amilyen Natalie volt, mikor eltűnt.
Tartózkodó figura. Nem nagyon vannak barátai, nem is igazán tudja, hogy kéne közelednie másokhoz. Annak ellenére, hogy korán megőszült a történtek fényében, még a mai napig megismerik. Az embereknek eszébe jut, hogy ő az a férfi a légierőtől, akinek eltűnt a lánya. Összesúgnak mögötte, mert a világ nem felejt, legalábbis ő ezt hiszi. Gyakorlatilag a legtöbb ember már túllépett a maga idejében valóban sokat taglalt kérdéskörön. Fito azonban az üldözési mániája miatt, gyanakvóan néz mindenkire, aki közeledni próbál hozzá. Örök talány, hogy a második feleségével egyáltalán hogyan sikerült összemelegednie.
A családtagjaival is épp olyan rideg, mint mindenki mással. A fia így a gyerekkora második szakaszát nem a legmelengetőbb családi környezetbe élte le. Manapság ez érezhető is, hiszen már elköltözött, és igyekszik minél kevesebbet összefutni az apjával. Az ő helyében mind így lennénk, hiszen Fito nem hajlandó egyetérteni a fia céljaival. Szerinte fontos lenne, hogy tudjon fegyvert használni, amit a katonaságnál lehet leginkább elsajátítani, Hugot viszont ez eléggé hidegen hagyja.
Fito a mindennapi feszültséget a New York közeli hajtásokra ellátogatva vadászattal küzdi le, vagy egy-egy lövészpályán gyakorol egymagában. Számára abszolút kikapcsolódást jelent egy-egy automata fegyver dübörgése. Ebből kifolyólag mikor nem épp repked valahol a világban, akkor ebbe a magányos sportba öli a pénzét és idejét, így nem sok időt tölt otthon. Habár annak idején Peyton is ezt rótta fel neki a házasságukban, úgy tűnik a második feleségét kevésbé zavarja. Hiszen van pénz, mert a légitársaságok nem szűkmarkúan mérik a pilótáik fizetését, így van miből költeni. Szóval elnézhető, hogy Fito az ideje igen kevés részét tölti otthon.

Múlt

Mathis, Texas
28° 5′ 39″ N, 97° 49′ 38″ W
Lakosság: 4942 fő

10 óra 3 perc autóútra az El Paso-i támaszponttól
1 óra 35 perc autóútra San Antoniotól
1 óra 5 perc autóútra a Mexikói-öböltől
2 óra 36 perc autóútra a Mexikói határtól

San Antoniban ismerkedtem meg az első nejemmel, mikor a tiszti főiskolára jártam. Mondhatni első látásra szerelem volt, már ha az annak számít, hogy napi kétszer utasított vissza egy hónapon belül, mire végre el tudtam vinni egy normális étterembe abból a kevés kis pénzből, ami rendelkezésemre állt. Rá egy évre már jegyben jártunk, nem sokkal később pedig az esküvőnk is lezajlott, és beköltöztünk a takaros kis családi házunkba, ami Mathis egyik legutolsó kis utcáján helyezkedett el távol minden féle zajtól az erdő szomszédságában. Mathis egy csendes kisváros volt, új-mexikói lévén korábban sose hallottam róla, bár tulajdonképpen senki nem hallott róla, aki nem a környéken élte le az életét, mint a nejem, Peyton. Nyugodt környék volt, viszonylag mentes a bűnözéstől, de nyilván legalább egy fegyver minden háztartásban volt, hiszen ez mégiscsak Texas.

Rendőrségi bejelentés - 2000. 08. 28.
17:20 körül eltűnt egy négyéves kislány egy családi ház kertjéből. A lány neve Natalie Ramirez. Magassága száz centiméter körüli, és vállig érő rövid barna haja van. Az eltűnésekor feltételezhetően sárga pólót, kék farmernadrágot és sportcipőt viselt.  
Aki látja, kérjük hívja ezt a számot: 1-800-843-5678

Az El Paso-i támaszponton voltam, mikor a lányomnak nyoma veszett. Több száz gyerek tűnik el világszerte napi szinte, de én sose hittem, hogy ez megtörténhet velem vagy a családom bármely tagjával. Rajongásig szerettem a fiam és az ikerlányaim, bármi áron képes lettem volna megvédeni őket. Ezért is ért óriási sokként, mikor a parancsnok hivatott magához azon a füllesztően forró augusztusi napon. A parancsnok csak igen ritka esetekben hívatta magához a tiszteket, így már az irodájához vezető úton egyfajta görcsöt éreztem a gyomromban. Rossz előérzetem volt. Mikor beléptem az ajtón, már láttam az arcán az együttérzést, de nem mertem megkérdezni, hogy ki halt meg. Tisztelegtem, majd miután engedélyt kaptam rá, leültem vele szembe. Csak annyit kérdezett:
- Az ön lánya, Natalie Ramirez? – bólintottam, a pulzusom pedig rohamosan emelkedni kezdett. – A felesége hívott, hogy eltűnt a kislány.
Olyan rettentő görcsöt éreztem a gyomromban, amelyet se előtte se utána soha többé. Szinte fuldokoltam a fájdalomtól, ami össze akarta roppantani a mellkasomat az elkövetkezendő napokban. A parancsnok eltávot adott azonnali hatállyal, és az Amerikai Hadsereg pénzén felszálltam az első San Antonioba tartó repülőgépre. A reptéri kötelező körökkel, a három órás repülőúttal és a további másfél órás autóúttal együtt csak másnap hajnalban értem oda. Azt mondják egy eltűnt személy esetében az első 24 óra a legfontosabb, én pedig a felét lekéstem. A helyszínre érkező rendőrök szerint, akik a hajnali órákban is kutyákkal kerestették Nataliet a szomszédos erdőben, csak elkószált valamerre. Én viszont kizártnak tartottam, ismertem a lányom, és ő nem tett volna ilyet.

The Washington Post
2000. 08. 29. - Eltűnt egy négy éves lány a otthonuk hátsó kertjéből Texasban
"Tegnap délután eltűnt egy négyéves kislány a texasi Mathis városában. A rendőrségi közlemény szerint az udvaron játszott, amit csak egy kerítés választ el a szomszédos erdődtől. Az édesanyja -, aki nem értünk el a cikk megjelenéséig-, vette észre, hogy nyoma veszett. A környékbeli lakosok se tudnak többet az estről. Senki nem látta a kis Nataliet."
2000. 09. 03. - Alapítványt hoztak létre Natalie megtalálására
"Az egész országot megrázta a Natalie Ramirezzel történt eset, aki ma hét napja tűnt el. Sokan már nem merik egyedül hagyni a gyerekeiket a hátsó kertben. Miden család együtt érez a Ramirez család fájdalmával. Több adományalap létrejött a keresési folyamat meggyorsítására."
2000. 09. 06. - Talán embercsempészek vitték el Nataliet
"A rendőrség attól tart, hogy a közeli Mexikói határon csempészhették át Nataliet. A határőrök is fokozottan keresik az átlépő autókban a kislányt."
2000. 09. 26. - Több névtelen bejelentő is látta Natalie Ramirezt
"Nyaralók a Mexikói-öbölnél látták Nataliet. A rendőrség fantomképek alapján keresi a lehetséges elkövetőt."
2000. 10. 21. - A szülőknek is köze lehet Natalie halálához
"Talán az anya ölte meg gondatlanságból Nataliet, és el akarta tusolni a gyilkosságot."

Rengeteg cikk jelent meg Natalieről a lapokban az elkövetkező hónapokban. Olyan emberek hívtak fel, akiket évekkel ezelőtt láttam, és mintha csak egyperc hírnévre vágytak volna, kifejezték együttérzésüket. TV-k, újságok kerestek fel, hogy adjak interjút, de képtelen voltam. Mintha folyton elvesztettem volna magamból egy darabot, mikor megláttam a reggeli hírek között a kislányom fotóját. Már nem tudtam mit gondolja, hogy mi lehet az igazság. Féltettem, hogy rossz emberek, rossz dolgokat művelnek vele a védelmem nélkül.  Peytonnal folyamatosan veszekedtünk. Meg voltam róla győződve, hogy az ő gondatlansága miatt történhetett mind ez meg. Egy jó anya nem hagyja egyedül a lányát. Amikor pedig Natalie ikertestvérére, Dakotára néztem, aki a házban volt a nővére eltűnésekor, félelem fogott el. Őt láttam benne. Minden pillanatban síni akartam, de nem lehetett, folyton a kamerák legyeskedtek a házunk körül. Óriási hírverése lett a történetnek.

Mathis-i rendőrség
Kihallgatóttiszt: Látott bármi gyanúsat aznap?
Jamie Duff (szomszéd):Ramirezék mindig is gyanúsak voltak. Olyan kerítésük volt, amin nem lehetett átlátni, mintha valamit rejtegettek. Ennél fogva nem is nagyon láttam be hozzájuk. Reggel láttam a fiúkat felszállni az iskolabuszra. Aznap nem láttam többet belőlük, akkor rohantam át, mikor Peyton állatias sikolyt hallatott fél hat körül.
Kimberly Feig (szomszéd): Nem igazán. A lányom együtt szokott játszani az ikrekkel. Őszintén nem tudom, milyen neveltetést kaptak ezek a lányok. Natalie elég parancsoló volt mindig is, Dakotával egészen ördögiek tudtak viselkedni. Nem csodálkoznék, ha a szülők is ilyenek lennének. Őket nem ismerem igazán, ahogy a környéken senki.

Kihallgatóttiszt: Mit csinált a lánya eltűnésének idején?
Peyton Ginger-Ramirez: Vacsorát főztem. A gyerekek ilyenkor játszani szoktak, nem volt ebben semmi meglepő. Dakotát láttam is bejönni, azt mondta összevesztek Natalievel valami játékon, ez azért nem olyan nagy katasztrófa testvérek között. Még befejeztem gyorsan, amit csináltam, aztán otthagytam a tűzhelyen rotyogni a spagettit, míg kimentem ránézni Nataliere, de nem volt sehol. Próbáltam szólongatni, megnéztem minden rést, ahova elbújhatott, de nem volt sehol. Átugrottam a kis barátnőjükhöz, de ott se volt. Ekkor hívtam a rendőrséget.
Rodolfo Ramirez: Az El Paso támaszponton tartózkodtam.

Kihallgatóttiszt: Köze van bármilyen formában Natalie Ramirez halálához?
Peyton Ginger-Ramirez: Nincs.
Rodolfo Ramirez: Nincs.

Október végén fordult teljes rémálomba a történet. Minket kezdtek gyanúsítani a lányunk halálával, habár a halála is csak feltételezés volt. A közeli szántón ugyanis megtalálta a helyi gazda még szeptemberen a betakarítások után Natalie sárga pólóját, amin vért találtak az elemzők. Borzalmas volt, folyton kihallgatásokra jártunk, és míg mi álltunk a reflektorfényben, addig nem folytatták az emberrablással kapcsolatos nyomozást, így az idő csak telt.

San Antonio-i bíróság –2002. 04. 19.
A közös vagyontárgyak közül a mathisi háza és az autó Peyton Gingert illeti. A gyermekek elhelyezésének ügyében a bíróság úgy ítélkezett, hogy Dakota Ramirez felügyeleti jogát az anya, Peyton Ginger kapja, Hugo Ramirez felügyeleti joga pedig az apát, Rodolfo Ramirezt illeti.

A sok feszültség tönkre vágta a házasságom. Képtelenek voltunk megmaradni egymás mellett. Mindketten a másikat hibáztattuk Natalie ügyébe. Ő engem okolt, amiért keveset voltam otthon, és egyedül kellett vigyáznia a gyerekekre. Én őt okoltam, amiért felelőtlenül viselkedett. A válásunk majdnem egy teljes évig húzódott, én ez idő alatt San Antoniban laktam egy albérletbe, mert nem bírtam megmaradni a házunkban. Ha csak épp el kellett mennem a gyerekekért, mert nálam töltötték a hétvégét, már akkor is úgy éreztem, hogy mély sebekről tépem le a heget. A válással kapcsolatos bírósági döntést követően azonban végre örökre elhagyhattam Mathist, aminek energiái teljesen megváltoztak abban a két évben. New Yorkba mentem a húgom után, akinek közvetett segítségével sikerült a fiamat megnyerni a perben. Ebben az évben léptem ki a katonaság légi osztagától, és váltottam az utasszállító repülőgépek világára. Mintha teljesen új életet kezdtem volna.

New York – 2015. 07. 16.
- Az állam által rám ruházott hatalomnál fogva házastársnak nyilvánítalak titeket. Megcsókolhatod a menyasszonyt – pillantott rám a házasságkötő órás mosollyal arcán.

Kételkedtem, tizenhárom év után is fájt a szívem, és még visszhangzott a fülemben a válási tárgyalás. A fiamra pillantottam, aki megvetve állt a hátam mögött, mint a tanúm. Az évek őt is megfogták. Mindössze tíz éves volt, mikor New Yorkba költöztünk, ma pedig 23 éves, felnőtt férfiként állt mellettem. Azt kérdeztem magamtól, hogy biztos vagyok-e benne, hogy biztos vagyok-e abban, hogy el akarok venni egy több mint 10 évvel fiatalabb nőt. Előrről akarok mindent kezdeni? Eszembe jutott Natalie, akinek arcát örökre az emlékembe véstem, eszembe jutott Dakota akit pont tizenhárom éve nem láttam. Eszembe jutott Peyton, és hogy miképp ellenkezett az első randavúnk előtt. Eszembe jutott, hogy mennyire magányos vagyok, ahogy az is eszembe jutott, hogy az üresség már sose szűnik meg.
Megcsókoltam immáron a feleségem, aki mindig is csak a második lesz.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: fito ramirez
fito ramirez EmptyHétf. Május 25 2020, 18:53
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Rodolfo!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Első körben azt gondoltam rólad, amikor megláttam, hogy pilótaként dolgozol, hogy biztosan jó és izgalmas életed lehet. Bejárhatod a világot, miközben a fizetésedre sem kell panaszkodnod. Ezt a sebtében felállított elméletet azonban pillanatok alatt le is döntötted, csak jobban bele kellett merülnöm a történetedbe.  fito ramirez 2624752903
Mindig nagyon kíváncsi vagyok a korosabb karakterekre, mert valljuk be, hogy életkorukból adódóan jóval több tapasztalat és történés van a hátuk mögött - habár lassan úgy érzem már nekem is lesz mit mesélnem az unokáimnak -, ezt pedig Te sem hazudtoltad meg. A legelején beszippantottál a történettel, amikor még csak említés szintén tudtunk meg bármit is a kislányod eltűnéséről. A részletekben felépülő történetet stílusosan és izgalmasan ragadtad meg, átadva a kétségbeesést és fájdalmat, amelyet csak az érthet meg igazán, aki ténylegesen keresztül is ment rajta. Nem csoda, hogy Fito-nak szüksége volt arra a váltásra, amelyet a New Yorkba való költözés jelentett - habár ahogyan Te is kiemelted, az, hogy felejteni tudj, nem mindig olyan egyszerű, mint mondják. A Te esetedben azonban azt hiszem nem is kell, hogy szó legyen felejtésről, hiszen egy szülő valóban nem felejtheti egy a gyermekét. Még akkor is, ha Natalie emléke fájón maradt meg benned és hibáztatni szeretnél valakit, megadatott a lehetőség, hogy egy új családdal akár újra boldog is lehess. Menni fog a lányoddal történt szörnyűségek után, vagy többre lenne ahhoz szükség, mint egy kis levegőváltozás és új feleség? fito ramirez 2122324058
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
fito ramirez 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
fito ramirez 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
fito ramirez 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
fito ramirez 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
fito ramirez 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

fito ramirez
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hugo Ramirez
» Dakota Ramirez
» Alyson Davis-Ramirez
» Enzo Ramírez
» antonia ramirez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: