★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 276 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 269 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
tell me i'm your national anthem // E&N | |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Aug. 11 2020, 14:30 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Ki beszél itt csak Manhattanről, országos szintű utálatról van szó Pedig áldott jó asszony, két diktátort is ismert Csak szeretnéd A nemi betegségektől féltelek Szólj akkor, ha szabad a pálya pontosabban az emelet, és intézem a többit Elköszönök édes, Bradford elvisz vacsizni és még nem is tud róla MONTY |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Vas. Jún. 28 2020, 23:21 |
| 7:30 PM King messaging her majesty manhattanben amúgy is senki vagy ha nem utálnak, kit érdekel nagyságos Charlotte Grace Koch kivétel, őt nem utálják, tőle rettegnek tényleg állatokra gondoltam ezalatt, de azért hízelgő a féltékenységed fogd fel úgy, hogy ez a tíz év a világ leghosszabb előjátéka hálásnak kéne lenned, amiért ilyen figyelmes vagyok MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Szer. Május 20 2020, 12:10 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Azt a nagyságos Charlotte Grace Koch + a megbízott PR nem nézné jó szemmel Tudjuk, hogy mennyire utálja a családomat a közvélemény így is Állat alatt tényleg állatot értesz, vagy ez a kis macáid gyűjtőneve? Nem is tudom mi fáj igazán Hogy volt 20 alkalom, amikor volt nálad felszerelés vagy hogy tíz éve csak játszol velem... MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Szer. Május 20 2020, 00:48 |
| 7:30 PM King messaging her majesty és az, hogy felőlem ide is költözhetsz végleg? akár kutyával is annyi állatot becipeltem már ebbe a szállodába, gondolod +1 számít már? ja nem, én nem olyan srác vagyok előbb eljegyzés és házasság, utána lehet másra gondolni nem mindegyik, csak úgy 580 MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Szer. Május 20 2020, 00:33 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Az ugye megvan, hogy legjobb is esetben is minimum 1 hónapot leszek ott? Legrosszabb esetben meg hármat Ráadásul a kutyával Jah, hogy te az eljegyzésről beszélsz... másra gondoltam ^^ És minden alkalom abból ered, hogy felkészületlenül érkezel MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Szer. Május 20 2020, 00:19 |
| 7:30 PM King messaging her majesty adj 10 percet, aztán jöhetsz is akkor sem, ha szépen kérlek?? de természetesen nem muszáj térdelned csak anélkül nem az igazi, ha megkéred a kezem, érted persze, hogy az lesz okoztam én csalódást valaha is?? leszámítva azt a kb 600 alkalmat, mikor igen?? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Szer. Május 20 2020, 00:00 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Amint szabad a 39. emelet És megfelelő póz esetén csak a térdelést preferálod? Csak mert azt az egyet nem pont nem csinálom Ígéretesnek hangzik Az is lesz? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 23:47 |
| 7:30 PM King messaging her majesty tőle azért kicsit jobban fél mindenki, de szép hasonlat hogyne engednék nem tudom, mikor esedékes mondjuk de az előbb beszéltük, hogy a megfelelő pózban úgysem mondanék nemet semmire, szóval mindegy is javaslom a 39. emeletet az véletlenül pont alattam van MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 23:31 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Legalább olyan kedves mint nagyanyám Egy egész emeletre gondoltam, személyzet nélkül Ha az előfoglalások megengedik ezt MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 23:09 |
| 7:30 PM King messaging her majesty kedves az édesanyja? még nem tapasztaltam szóval... igényelnél egy lakosztályt? esetleg kettőt? egyet külön a ruháidnak? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 22:49 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Cöh Oda a meglepetés Mindenesetre észben tartom arra az esetre, ha egy nap szállodaláncot óhajtanék birtokolni Felújíttatom a lakást Whez nem cuccolhatok át minden holmimmal, rettenetesen kicsi az a gardrób ami neki van És még a végén félreértené a barátságunkat a kedves édesanyja MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 22:38 |
| 7:30 PM King messaging her majesty jó, nem kell csak mondjuk erősen ajánlott óóó, ez komolynak hangzik meg akarod kérni a kezem? igent mondok sőt bármire igent mondok, ha épp előttem térdelsz MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 22:01 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Kell? Propagandásra, de egyik nem zárja ki a másikat Ahogyan az ekit sem Illetve majd meg kellene beszélnünk valamit MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 21:42 |
| 7:30 PM King messaging her majesty nem, te tartozol vele, neked kell mielőtt válaszolnék korhatáros randira gondoltál, illegálisra, vagy a normálisra? a legutóbb ekit ígértél elvárásaim vannak : DD MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 21:21 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Majd W kiengesztel, jó lesz? Szeretem, hogy ismersz Úgy tudtam, h ő elutazott Csinálunk valamit, vagy szervezzek mással randit? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 21:16 |
| 7:30 PM King messaging her majesty ez nem hiszti, hanem férfias sérettség és statisztikai számadatok bizonyítják, hogy kurvára jogos eszembe sem jutna bármit is a lelkiismeretedre alapozni egyébként meg a környezetvédelmi hobbiaktivistára, természetesen MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 21:08 |
| 7:30 PM Queen messaging my love I G E N Mindkét mellemet? Mielőtt nagyon belemelegednél, hagy szakítsalak félbe Én nem Warren vagyok, nekem nem tudsz lelkiismeret furdalást okozni Hagyd a hisztit édes, csináljunk helyette valamit közösen Kire tippelsz? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:52 |
| 7:30 PM King messaging her majesty mármint a kutyás képet vagy a melleidet? a kedvedért mindkettőt megnézem király nem az enyém és mivel látszólag velem már nem közöltök SEMMIT, nem is tudom melyik volt bár lenne egy nyerő tippem MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:45 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Meg a dekoltázsom, de akkor be nézd meg Már egyáltalán nem is akarom, hogy lásd Mentett kutya, és egy teljesen más témájú estélyen sikerült adoptálni Amikor is egy "meg nem nevezett propagandacsoport" a jelenlévők közé eresztett 20-40 kutyát Nyakukban a hullaházi lábujj-cetlivel, h EGY HÉT MÚLVA ELALTATJÁK Melyikőtök bulija volt? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:28 |
| 7:30 PM King messaging her majesty de a kutya IS rajta van ez elég, hogy ne azt nyissam meg honnan szerezted egyáltalán? és miért? mikor? rólam nevezted el? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:22 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Nem csak a kutya van a képen.. MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:20 |
| 7:30 PM King messaging her majesty ki nézeget instát kutyás képek miatt... MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 20:08 |
| 7:30 PM Queen messaging my love Hogy ti lányok mennyire pletykások vagytok... Ha néha felhívnál, vagy legalább az instámra ránéznélakkor tudnád már te is Tegyél a szerelmemért MONTY |
| | tell me i'm your national anthem // E&N Kedd Május 19 2020, 19:56 |
| 7:30 PM King messaging her majesty lett egy kutyád és bradfordtól kell megtudnom??? !!!!!! miért én tudok meg mindent utoljára????? MIÉRT NEM SZERETSZ MÁR????? MONTY |
| | Re: tell me i'm your national anthem // E&N |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | tell me i'm your national anthem // E&N | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |