Szerintem találkozzunk hét körül a gimitől négy tömbre lévő kávézónál, a Sip Cafenál. Mondjuk csütörtök reggel? Amennyiben ez neked is jó és akkor én nyolcra kényelmesen beérek és még rád is lesz időm. Persze találkozhatunk hamarabb is, de neked tényleg elég hosszú idő lesz elszenvedni magad Manhattanig.
Majd keresünk valami parkot, ahová leülhetünk. Igazából ötletem is van, de majd meglátod
Biztos nagyon jó lehetett azaz összes (egy) alkalom! 4 év és én is 21 leszek, addig pedig sok kitartás és türtőztetés vár még rám!
Oké, mondjuk neked szerintem korábban van órád a gimiben, mint nekem az egyetemen, de asszem össze tudjuk hozni. Én meg másik városrészből fogom magamat átkecmeregtetni, szóval... De lehet az, hogy majd elvitelre kérjük a kávénkat és sétálhatunk a sulid felé, útba ejtve olyan... Deszkás parkot, graffitis helyet vagy játszótért ahol esetleg tudunk kicsit lógni
Olvasod? Annyira nagyon nem vagyok olyan szobanövény, mint Essie növényei!
Ja, 21 vagyok. Így ihatok legálisan. Juhí! (te meg még nem)
Nem mintha nem lett volna elég egyszer részegnek lenni
Több fejtörést okozol, mint kellene, pedig itt sem vagy velem. Könyvesboltba meg ilyen helyekre nem szívesen mennék.
Ahogy gondolom, hogy te sem jönnél olyan helyekre, amiket én szeretek. Legyünk mainstreamek és valamelyik reggel suli előtt igyunk meg egy kávét hajnalok hajnalán és ha szerencséd van, akkor előtte fogok felkelni és nem az ablakomon mászok vissza anyáék előtt bújkálva és kések el a találkáról.
Nem szoktam olyat csinálni, ami miatt lecsukhatnának. Egyébként most, hogy így belegondolok te már 21 vagy.
Nem is tudom... Igazából nincs ötletem, gondoltam neked lesz valami. Hogy mehetünk oda, ahova te szeretnél, szóval nem kell könyvesboltnak vagy könyvtárnak lennie.
Khm... Honnan is?Tán mer ismerlek?
Az illegális dolgot úgy értettem, hogy én tuti nem csinálnék semmi olyat aminél fennáll az esélye, hogy az éj hátralevő részét az őrsön töltsem.
Ennek pedig azaz oka, hogy már nem vagyunk kisgyerekek és anyáék nem kényszerítenek minket annyi közös családi programra, mint régen.
Ezt most muszáj volt felhozni?
Nem vagy itthon és még egyik anyám sem vagy, hogy a továbbtanulással meg munkával gyere nekem.
Egyelőre nincsenek elképzeléseim, ezt nagyon jól látod, de nem is most fogok még érettségizni. Bőven van pár hónapom eldönteni, hogy mit akarok magammal kezdeni. Amíg nem kell ezen gondolkoznom, addig miért erőltessem meg magam jobban?
Nos, én már fejlettebb pokémon vagyok mint a 12 éves Edward rajongók
Klassz. Igazából én is így vagyok, tudok veletek kommunikálni az internet segítségével, nem kell annyit látnunk egymást, bár ugye amúgy se látjuk egymást túl gyakran.
Nem tudom, ezt tőle kérdezd, neki kell tudnia. Én azért remélem, hogy segítettem neki, még ha csak egy kicsit is.
Jó. Akkor ne erőltessed magadat... De akkor tudod ugye, hogy kevesebb esélyed lesz egyetemre menni? Bár gondolom, nem is akarsz tovább tanulni. Akkor mit akarsz csinálni suli után? Dolgozni? Na de mit? Fontos, hogy legyenek terveink, elképzeléseink, azért kérdezem.
Nem írok regényeket, novellákat és hülye fanficeket meg pláne nem. Valójában nem tudom, hogy melyik kategóriába tartoznak meg erről mindig a hülye tizenkét évesek jutnak eszembe, akik Edward Cullenre csorgatják a nyálukat.
Egy idő után amúgy biztosan hozzászoksz majd Daniel stílusához megint. Ha azt nézzük valószínűleg csak elszoktál tőle. Éltetek már együtt elég időt, hogy ez egy idő után ne tűnjön fel megint.
Szerintem amúgy maximum egy hónap és könyörögni fognak azért, hogy hazajöhess. Őszintén nekem mindegy, hogy itt vagy vagy Danielnél, mert sok vizet nem zavarsz és beszélni ígyis tudok veled, ha akarok.
Ja rémlik, hogy segítettél neki. Azzal jutottatok valamire? Mármint volt haszna? Ugyan az osztálytársam Seth, de az órákon inkább aludni szoktam, mint odafigyelni, hogy kivel mi van.
Nem kell semmiből segíteni. Minden menne, ha érdekelne, de mivel nem érdekel különösebben a suli, így nem fogom megerőltetni magam.
Aha! Naná! Hiszen új egy csomó fandom tagja lehetsz. Illetve szeretsz ihletet, bár a fanfic írás, mint tudjuk, szintén nem ate a területed... Azért kvíz műsorokba is bátran elmehetsz ezzel a tudással! De mindegy.
A csesztetést úgy az elmúlt 2 évtizedre értettem, általánosítva. Könyörögni meg fog a halál neki könyörögni, mert én tuti nem. Inkább megpróbálom kerülni, hogy ne legyen emlékeztetve, hogy én is ott lakok. Ha meglát, akkor mondom, hogy nem engem lát, hanem... A hologrammomat!
Hát... Nem tudom. Talán? De mindenképpen csak akkor, hogy ha anyuék (mindketten!) már nem haragszanak, szóval ismerve anyu házisárkány természetét, ez még nem most lesz. Bár te hogy gondolod?
Oké, ezzel most megnyugtattál. Seth kapcsán meg én nem csesztettem, mint Daniel, hogy ha hazalátogat. Én csak érdeklődtem... Meg tudod, én megpróbáltam segíteni Sethnek a tanulásban és még mindig hajlandó vagyok, ha látod, akkor add át neki e üzenetet.
Apropó, te hogy állsz a tanulással? Neked is segítsek, az egyik tantárgyból? Szívesen segítek neked is. Főleg matekból, tudod, hogy szeretem matekot.
Mert szerinted hasznos, ha leülök és ledarálom az általad nagyra értékelt filmeket és sorozatokat meg nem tudom még miket?
Igazából lehet maradok a sima telekinézisnél. Most nem nagyon tudok gondolkodni, hulla fáradt vagyok.
Na mivel csesztetted? Igazából szerintem ha könyörögsz neki sem lesz kedvesebb, de majd elválik. Egy idő után már megszokja majd, hogy ott vagy. Tervezel hazaköltözni?
Végülis, ha ott van Kaylee meg Abel, akikkel kijössz, akkor nem is kell aggódnod a többin.
Nyugi, még a szobád közelébe sem megyek. Nincs szükségem a varázspálcádra, inkább egy bejárónő kellene, de ez a robot is roppant jó ötlet!
Senki sem megy a szobádba, Jess. Hagyjátok már Seth-et, nem csinál semmi rosszat és nem fogja elárusítani a cuccaidat...
Persze, hogy nem lepne meg. Egy szinten tőled nem is várnék mást mint, hogy ne a közeljövőben csinálj ilyen "haszontalan" tevékenységeket
Hát lehetne...Nos, nagyobb tárgyakat mozgat, mint amik elférnek a kezében? Illetve harcban is tudja használni? De azért kell, hogy legyen limitje a képességének.
Nem veszem magamra, csak... Dan lehetne velem egy pár százaléknyit kedvesebb, érted? Eddig javarészt csesztetett, amiből elegem van és ha rajtam múlik akkor most már tényleg kiállok magamért is visszafizetem neki ka-ma-tos-tul. Oké, volt hogy én csesztettem ezt az őstulokot.
Aha, kijövök velük. Mármint ismerek a lakótársai közül kettőt, Kayleet és Abelt, ők a barátaim. Aztán ott van még Raegan, akivel esküszöm, hogy még nem igen futottam össze.
Á, a headset... Ismerős szitu Lehet meg kéne próbálkoznod egy varázsigével, hogy a mágia rendet pakoljon neked. De ehhez szükséged van mondjuk egy varázspálcára, az enyémet meg veheted el a szobámból, nehogy eltörd!
Lehet ha feltalálok majd egy robotot beprogramozom, hogy takarítani is tudjon...
Tényleg, azért megtudod nézni, hogy minden rendben van-e a szobámban? Mármint, hogy Seth ugye nem árusított el semmit? Korábban Daniel megrémisztett a gondolattal, hogy akár lenyúlhatja és eladhatja a dolgainkat amíg e figyelünk... És most, hogy nem vagyok otthon, én féltem az otthagyott könyveimet, meg játékaimat
Majd ha egyszer nagyon kétségbeesett leszek és nem jut eszembe jobb program, akkor megnézek ilyen és hasonló filmeket és még Buzzfeeden is töltök ki hozzá tesztet! Gondolom nem lep meg, ha azt mondom, hogy ez nem az elkövetkezendő 1-2 évben lesz.
Hallod ez zseniális most már tudok űrlényül vagy mi
A telekinézis nem rossz ötlet, de valahogy tovább kellene fejleszteni, hogy nagyobbat üssön.
Jó hát igazából tudjuk milyen Daniel. Én sem örülnék, ha pár év múlva mikor végre elszabadulok itthonról majd az ikrek közül valamelyik vagy Essie beköltözne hozzám. Ne vedd magadra, de elég az a tizen vagy huszon néhány év egy háztartásban.
Lakótársaival kijössz jól?
Nem tudom mi van otthon, mert a headset mindig a fülemben lóg, ha kilépek a szobából, hogy ne kelljen senkivel beszélgetni. Talán Anya2 kiabált valamit a múltkor emiatt, de csak maxra vettem a zenét. A szobámba már valaki igazán rendet teremthetne, mert nekem nincs kedvem.
Naná, hogy műveltség! Tudod te, hogy mennyi klassz vágni a filmeket/sorozatokat, amit bizonyítanak a hibátlan (vagy majdnem hibátlan) trivia quizek filmekből/sorozatokból a BuzzFeed-en?
ködlük, éko
(amúgy szimplán csak hátrafelé beszélnek. Olvasd a szavakat jobbról-balra. )
Már jobb. Hm... Mit szólsz a telekinézis? Gondolatolvasás? Méregkibocsátás? Alakváltás? Valami természeti elem? Repülés?
Dannél? Nem tudom, nem tudok olvasni az ősember gondolataiban, a barlangrajzokat meg még gyakorolnia kell.
Amúgy egész jó itt lenni. Leszámítva, hogy Dan legszívesebben már postán hazaküldött volna a cuccaimmal együtt vagy költöztetőkkel, hogyha lenne elég pénze, amit rám pazarolhatna. Tudom, mert telón chatelve megdumáltuk, hogy zavarja a nappaliban hagyott táskám.
Na és otthon? Helyzetjelentést kérek katona a vár állapotáról, a lakosokról és a sárkányról!!!
Jól van, majd valami kódtörőt is küldj hozzá, ha én játszok vele. Ez az űrlény nyelv téma nekem annyira nem fekszik :/
Megölhetetlen vagyok.
Nem Hope lesz, hanem Destiny. Az már jobb, nem?
Nyilván viccelek, valami normális nevet fogok kitalálni neki. Mint már említettem nem tudom eldönteni, hogy milyen szuperképessége legyen, azaz nincs ötletem rá egyáltalán.
Kiment a fejemből, hogy e téren nem műveled magadat...Upsz?
Ez csak egy demonstráció volt, hogyan beszélne. Lessz ennél kicsit hosszabb, badasabb szövege, cseppet se félj!
Mármint nem emiatt. Attól félj, hogy majd megöl.
Fél démonként lenne benne logika miért van egy démonokkal teli világban és, hogy miért lenne szuperképessége. Mi lenne az? Ó, és remélem nem mondjuk Hope lenne a neve, mint mostanában minden félvér/hibrid csodának a természetfelettis sorozatokban...
Most miattad kigugliztam, hogy mi a különbség a maja piramis és a sima között, aztán rájöttem, hogy amúgy ezt eddig is tudtam :'D Szerintem a majás előtt jobban mutatna és nyilván kell szöveg, de ne túl hosszú, mert nem lesz kedvem elolvasni
én is token nagy krízisben vagyok, nem tudom eldönteni, hogy az egyik új karakternek mi legyen a képessége... Igazából abban sem vagyok biztos, hogy kell új karakter