New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 270 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 258 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Cedric Culligan
TémanyitásCedric Culligan
Cedric Culligan EmptyCsüt. Május 14 2020, 17:10
Cedric Culligan

Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Cedric Culligan
Becenevek:
Ced
Születési hely, idő:
Manhattan, 1999. nov. 22.
Kor:
20
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Homoszexuális
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia University, Visual Art szak
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Elsőszámú mostoha öcsi
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
Fényképezés, sétálás a városban, netezés
Play by:
Zhong Chen Le

Jellem

Kinézet: A vak is megmondhatja, hogy nem törzsgyökeres amerikai. Apai ágon a nagyszülei kínaiak, de az apukája is már New York-ban született. Anyukája mindig is Manhattanban élt. Ő már nem is beszéli a kínait, na jó van egy-két szó, amit felfog, de hogy ő beszéljen... na az eléggé vicces lenne. Egyébként nincs benne semmi különös. Talán a szőke haja, de azt is csak festeti. Eredetileg sötétes barna, de nem fekete, neki viszont a szőke jobban bejött, mivel így színesre is tudja festetni, bár csak ritkán teszi meg. Átlagmagasságú, olyan 173 centi, ami lényegében egész jó magasság szerinte. Nem kigyúrt, nem jár edzeni, inkább amolyan vékony alkat, de nem csontkollekció. Viszont amit mindenki észrevesz, hogy igazi kis babaarcú. Emiatt fiatalabbnak is nézik sokszor.
Család: Ez elég bonyolult, mivel... hát... az anyukája és az apukája nem jöttek ki jól. Nem a pénzügyi gondok miatt, mivel az sosem volt komoly, inkább az apuka viselkedése okozta, hogy végül elváltak. Szegény Cedric, még csak 10 volt, de utána már sosem kereste az apját. Ő sem bírta annyira, hogy hiányozzon neki. Illetve inkább félt tőle. Aztán 13 éves volt, mikor az anyukája elkezdett ismerkedni egy másik férfival, rá két évre pedig összeházasodtak és hozzáköltöztek. És mit tesz isten... ugyanennyi idő elteltével betoppant egy mostohatesó. Na persze emiatt nem panaszkodik. A bátyja, akire sose vágyott, de most örül, hogy van neki.
Személyiség: Eléggé MELEG szívű és tényleg nagy MELEGSÉGGEL fogadja az embereket. Viccet félretéve, tényleg imádja az embereket és nagyon szeret velük barátkozni, csak éppen nem nagyon mer. Visszahúzódó és csendes alkat, aki akkor szólal meg, ha kérdezik. Nem igazán mond ellent senkinek, sőt... nem mond ellent, csak ha nagyon nagyon úgy érzi, hogy nem helyes, amit csinál. Ez a másik, rettenetesen becsületes. Nem lop, nem csal, nem hazudik. Csak egy dolgot hallgat el mindenki elől. (Hint egy picit feljebb) Úgy írhatnám le pontosan, hogy ölelgetnivaló, szerény kis bárányka, aki nem álmodik nagy dolgokról és nem is akar túl sokat elérni az életében, csak annyit szeretne, ha azzal foglalkozhatna, amit a legjobban imád. Fotózni. Már régóta gondolkodik, hogy egy újsághoz megy dolgozni és oda készít fotókat. Leginkább a természetet fényképezi, mivel sok időt tölt ott eleve.
Hobbik: A fényképezést, már átbeszéltük, meg nagyjából azt is, hogy szeret kint sétálgatni. Rettenetesen szeret akárcsak a városon belül elmenni egyet tekeregni, mivel szerinte az eléggé megnyugtató, valamint akkor tudja összegezni a gondolatait. Ezen kívül még folyamatosan a neten lóg, ha otthon van. Játszik, vagy éppen filmezik... mindegy az, csak valamit kezdjen magával.
Múlt

A nevem Cedric Culligan és átlagos vagyok.

Attól eltekintve, hogy apa eredetileg kínai, anyu meg amerikai. De manapság már ez sem meglepő szerintem. Sőt, egyre több ilyen ember van és szerintem ez tök jó! Nem is értem, hogy a származás miatt miért ítélnek el embereket. Ugyanaz a vér folyik az ereinkbe és mindenkinek egyformán vannak jogai. Szóval akkor miért ne? De nem azért vagyunk itt, hogy ezekről beszéljünk, hanem az átlagos életemről ugye? Tényleg nincs benne semmi különös.
Apa és anya nagyon szerették egymást, de tényleg. Olyan jóba voltak, hogy nem is értem mi történt köztük. Illetve de... Apát nagyon szigorúan nevelték. Ennek megfelelően engem is. Anyu pedig egy idő után nem tudta elviselni apa rideg viselkedését felénk. Szóval inkább elváltak. Utána pedig... nem kerestem aput. Féltem tőle. Pláne akkor lett volna ijesztő, ha megtudja, hogy fotós akarok lenni.

Durván 3 év kellett anyunak, hogy valamennyire talpra álljon és ismét elkezdjen randizgatni. Nem mondom elég gyorsan talált is magának valaki mást. A bácsi, akit talált egészen kedves volt és elfogadta, hogy anyunak már van egy fia. Sőt, egészen meg is kedvelt azt hiszem. Saját fiaként bánt velem, elvitt különböző rendezvényekre is. Azt is felajánlotta, hogy szólítsam apának, de nekem ez még egy kicsit új volt. Nem volt ám olyan könnyű megszokni, hogy nem a valódi apám áll előttem és nem ő játszik velem naphosszat. De persze őt is megszoktam, sőt egészen megkedveltem. Azt mondta akár a családi vállalkozásba is beszállhatok, de... én nem vagyok valami nagy zseni a matekhoz, meg az ilyenekhez. Jobban preferálom a művészetes dolgokat.

Két év múlva, mikor még mindig együtt voltak a papa megkérte anyu kezét. Ezek után már tényleg nem volt mit tenném, valahogy neveznem is kellett, mivel ez azt jelentette, hogy hozzá költözünk. Így kitaláltam, hogy apa helyett papának fogom hívni. Így majd tudok különbséget tenni. Na de, ami a lényeg, hogy az életem gyökeresen megváltozott. Sosem voltunk gazdagok, meg szegények sem igazából, olyan... normális keresetből éltünk egy normális életet. Most meg? Egy hiper szuper mega atom király luxus lakásban fogok lakni, ráadásul a papa elvitt vásárolni is egyik nap azzal a mondattal, hogy kérjek, amit akarjak, megkapom. Szóval... egyből mentem is és kértem egy kamerát. Persze a legújabb technikát és vagy négy különböző lencsét hozzá. Meg persze egy új gépet, amire egy csomó játékot rakhattam. Dettó a telefonnál. A szobámba is kértem pár új díszítést, mert most elég egyszerű és semmilyen. De megígérték, hogy kifestik jövő héten, hogy ne csak fehér falak vegyenek körül, hanem legyen benne egy kis minta, meg kék is. De egy falat, a legnagyobbat meghagyták nekem, hogy később a saját festményemmel alakítsam át.
Bár én nem kértem, azért a papa elvitt ruhát és cipőt venni is. Szóval most a legdivatosabb ruhákat kaptam, meg a legnagyobb márkáktól vásárolunk. Plusz a hajamat is befestettem. Először feketére, mert azt hittem jó lesz, de végül a szőkénél maradtam.

Ellenben alig, hogy odaköltöztünk valami tényleg furcsa lett...Én. Igen, 15 éves voltam, mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Hogy hogyan? Ekkor kezdtem a középiskolát. Ti is tudjátok, hogy a végzősök mennyire gonoszak. Így egy nap... az egyik osztálytársamat, aki srác volt meg engem kirángattak a suli elé és nyíltan csókolóznunk kellett. Először undorodtam, de aztán... jó volt. Nagyon is. Aztán már összeállt a kép. Sose vonzódtam a lányok iránt. Mindig kérdezgettek róluk, de sose volt véleményem. Ellenben a fiúkról mindig megállapítottam, hogyha lány lennék, akkor kivel jönnék össze. Plusz több lány barátom is volt, mint fiú. Velük megtaláltam a közös hangot. A srácok mellett eléggé feszélyezve éreztem magam néha. De sose mondtam el senkinek. Nem merem. Kitagadnának! Megutálnának...

Valamiért azt tűnt fel, hogy az ember életében két évente jönnek a fordulatok. Nem elég, hogy 15 évesen konkrétan egy átlagos srácból átmentem a NAGY CULLIGAN mostohafiába, de ez a nap...Szóval úgy kezdődött, hogy szokásosan játszottam, mikor anyáék kihívtak, hogy megkérdezzék mit kérek enni. Aztán én állva elmondtam nekik, mikor hallom, hogy valaki csönget. Gondoltam úgyis állok, így csak odarohanok az ajtóhoz és kinyitom. Velem szembe pedig egy full random srác jelenik meg. Ázsiai az tuti.
-Segíthetek?- kérdezem tőle. Lehet csak a papához jött munka miatt, vagy eltévesztette a címet. Mondjuk ki téveszti el a címet, egy ilyen luxus házban?
-Min-Hyuk Aron Culligan vagyok. Ha minden igaz, itt lakik az apám.- mondja, mire nekem csak leesik az állam.
-Culligan?! PAPAAAAA!- De ahogy hívtam, már meg is bántam. Olyan hülyének éreztem magam. Ha ő Culligan akkor... akkor... a papa rokona?!

A kérdésemre a válasz pedig szinte azonnal kiderült, mikor meglátták egymást. Van egy mostohabátyám. Wow... nem várt fordulat kettő. Na persze nem bánom. Hihetetlenül imádom a bratyómat, ahhoz képest, hogy totál mások a szüleink eszméletlen mód jól kijövünk. Persze anyu elég furcsán áll hozzá, nem is tudja mit kezdjen vele, engem nem érdekel különösebben, a lényeg, hogy nagyon bírom. Sose kértem a sorstól, hogy megáldjon egy tesóval, de most, hogy van egy kicsit könnyebb az életem. Pláne, hogy rávett, hogy menjek a Columbia Egyetemre, ahol ő is dolgozik.

Most már húsz éves vagyok. Egy szuper egyetemre járok, ahol segítségnek ott van a bátyám. Itt jelenleg azt tanulok, amit szeretnék. Vagyis... mondjuk. A papa még mindig hisz abba, hogy segíteni fogok a vállalkozásban, így tanulok marketinget de... nem tetszik. Szépen lassan fejlődök is a fotózásba, bár örülnék, ha kapnék megint új cuccokat a kamerámhoz. De egyébként élvezem az életem!

Szóval összegezve a húsz évem:
-Elvált szülők szerencsétlen gyereke, aki fél a saját apjától
-Ellenben kaptam egy új papát, aki bónuszként még szeret is
-Full gazdag lettem, így bármit megkapok, amit szeretnék, bár ezzel nem élek vissza
-Kaptam egy tesót, akit imádok!
-Az életem 180 fokos fordulatot vett, mikor rájöttem meleg vagyok... ezen még dolgozni kell
-És vannak barátaim, akikkel tök jól kijövök

A nevem Cedric Culligan és NEM vagyok átlagos!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Cedric Culligan
Cedric Culligan EmptyPént. Május 15 2020, 21:52
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Cedric!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nem csak az arcod babás, én úgy gondolom valamelyest Te is az vagy még, a húsz éved ellenére is. Cedric Culligan 2624752903 Imádnivaló az a lelkesedés, amivel az életre tekintesz, na meg azokra a dolgokra, amiket szeretsz. Olyan érzést keltettél bennem, mintha egy kis plüssmackó lennél, akire vigyázni kell és remélhetőleg az új családi helyzetben, amiben kaptál magad mellé egy támogató mostoha testvért, ez a szerep be is lett töltve. Jól tette Minhyuk, hogy rábeszélt arra, hogy olyasmit tanulj, amit igazán élvezel, különben sokkal kevésbé lenne élvezhető az egyetemi lét. Később pedig lehet, hogy duplán megköszönöd majd neki ezt a biztatást, amikor már nem csak a tanulásba, de a munkádban is visszaköszön a művészet - ami ahogy mondtad is, jobban megy, mint a matekos dolgok. Cedric Culligan 3673325056
Kifejezetten tetszett a történeted felépítése. Az állítás, hogy márpedig Te átlagos vagy... Nos, az olvasás közben azt hiszem mindenkinek feltűnik, amire a végén rá is világítottál, hogy habár első pillantásra egy átlagos egyetemista fiú életét éled, korántsem olyan átlagos itt minden. Kezdve például a bonyolult családi szálakkal, amelyek idővel mégis úgy futottak össze, hogy most már azt hiszem Te sem bánod, hogy anya és apa mellé lett még egy papád, meg egy bátyád is. Cedric Culligan 4146035580
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Cedric Culligan 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Cedric Culligan 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Cedric Culligan 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Cedric Culligan 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Cedric Culligan 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Cedric Culligan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Min-Hyuk Aron Culligan
» Avis & Cedric
» Cedric és Karin
» Cedric Meldin
» Cedric & Flor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: