New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 412 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 400 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Francine Mayfield
TémanyitásFrancine Mayfield
Francine Mayfield EmptyCsüt. Május 07 2020, 20:23
Francine Mayfield

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Francine Mayfield
Becenevek:
Fran, Francie, Frannie
Születési hely, idő:
1991.05.08.
New York
Kor:
29
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
bonyolult
Csoport:
média
Egyetem:
Hofstra University
communications + journalism
(2014-ben végzett)
Munkabeosztás:
oknyomozó újságíró
Munkahely:
WhoWhatWhy
Hobbi:
Igazi kis konyhatündér, kedvenc elfoglaltsága a sütés, mégha közben fenekestül fel is forgatja a konyhát és mindent összemaszatol. Specialitása a sütőtök pite.

Vezet egy naplót a legkülönösebb álmairól, egyszer meg akar tanulni tudatosan álmodni.
Play by:
Aja Naomi King

Jellem
Fran látszólag rendkívül kiegyensúlyozott személyiség. Kedves, de nem túl kedves, magabiztos, de nem túl magabiztos. Szeret gondoskodni másokról, törődő és figyelmes, de saját magát sem hanyagolja el. Eleget tesz az alapvető csajos sztereotípiáknak, a fürdőszobaszekrényben halomban állnak a különféle kenceficéi, órákig szöszmötöl a készülődéssel és előszeretettel jár shoppingolni. A kedvenc tusfürdője kávéillatú és az élénk színeket kedveli a leginkább. Érdeklődési köre azonban nem csak a sminkekre és a legújabb divatra korlátozódik, foglalkoztatja a történelem, a művészet, a csillagászat, az idegen kultúrák, meg minden olyan közéleti téma, amibe a munkája során beleássa magát.

Szeret fennforogni és beleütni az orrát mások dolgába. Határozott kiállású és jól bánik a szavakkal. Szenvedélyes a szakmájában, de képes egyensúlyt tartani a munkája és a magánélete között. Előfordul azonban, hogy vakmerőbb a kelleténél, és nem mindig áll két lábbal a földön. Töpreng, ábrándozik és túlgondol dolgokat, máskor heves és hirtelen. Ha valamin nagyon rágódik, megesik, hogy elakad a rendszer. Ilyenkor sót tesz a kávéba cukor helyett, a kanalat dobja a kukába, a joghurtos dobozt pedig a mosogatóba, és képes zokniban beállni a zuhany alá.

Szüksége van a pörgésre és a kihívásokra, időnként azonban az jelenti számára a boldogságot, ha a kanapén kucorodva hallgatja az esőt és belefárad a semmittevésbe. Ha épp úgy van kedve, nagy erőkkel takarít és pakol. Ilyenkor egy napig még a ruhái is színskálába rendezve sorakoznak a szekrényében. Aztán szép lassan visszaáll a káosz, mert bármennyire is jól esik a lelkének, ha rend van, nála ez nem egy hosszútávon fenntartható állapot. Ahhoz túlságosan spontán és szétszórt. Hajlamos minden rendelkezésre álló felületet belakni és szanaszét hagyni a holmiját.  

Lelkesen felajánlja, hogy vigyáz a teknősödre, amíg elutazol, mégsem vágyik háziállatra, mert egy hét után úgyis mindre ráunna, az pedig nagyon tudja nyomasztani, ha a kelleténél több felelősség nyomja a vállát. Szeret apró cipőket nézegetni ruhavásárlás közben és babaneveken gondolkodni, de retteg a szüléstől. Nem kéri számon, ha nem jut eszedbe visszaadni a könyvet, amit évekkel ezelőtt kölcsönkértél, de titokban, csendben neheztel miatta. Mert ő mindenkire csak titokban és csendben neheztel. Bájos és türelmes, a világért sem bántana meg senkit szándékosan, valójában azonban nagyon kényes mások hibáira és rossz szokásaira. Általában megtalálja a módját annak, hogy elérje, amit akar, vagy csendben duzzog, vagy érvekkel vitázik.

Álmodozó és szentimentális, minden fontosabb eseményt köt valamilyen tárgyhoz, helyhez, vagy illathoz, és szeret elveszni a nosztalgiában. Ha a kezébe kerül egy kagyló, a mai napig a füléhez tapasztja, hogy hallja benne a tenger zúgását. Mostanában egyre többször érzi azt, hogy legszívesebben visszamenne a gondtalan gyermekkorba, vagy csak néhány hónappal korábbra, amikor még minden szép és jó volt, vagy legalábbis annak tűnt. Ha valakit nagyon próbál kiverni a fejéből, mindenről Ő jut az eszébe, még a kedvenc cicás bögréjéről is, amit kénytelen volt emiatt megutálni.

Múlt
- Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes helyszínt! Nézd csak! A Botanikus Kert Pálmaháza. Ugye milyen gyönyörű? Minden szempontból megfelel - tolom az arcába a magazint. Precíz és alapos kutatómunkám nyoma beteríti a dohányzóasztalt és a kanapé egy részét. Nemonak épp csak a szemöldöke rándul, ahogy végignéz a szanaszét heverő újságkivágásokon és jegyzeteken.
- Aha... Késő van, Fran. Gyere aludni - csak ennyit mond. Fáradtan sóhajtok fel és visszaejtem a magazint az ölembe. Ha a képre nézek, látom, hogy milyen gyönyörű lesz majd a ruhám, amikor az üvegen át beragyog a napfény, hogy hogyan csókol majd meg Nemo a pálmafák árnyékában, és hogyan ünnepel minket minden barát és családtag. Nemo csak egy kertet lát.
- Oké - felelem halkan, mire ő a hálószobába indul, és fogalma sincs róla, hogy a torkom összeszorul az aprócska szó körül.
Sok felől hallottam már, hogy az esküvői készülődés komoly teszt egy kapcsolatban. Közöttünk nem volt semmi konfliktus. Pedig hogy örülnék, ha időnként veszekednénk miatta, ha Nemot bármi is érdekelné annyira, hogy vitába szálljon érte. De nem, ő mindent, amit mondok, egyszerűen elenged a füle mellett, mintha ez az egész csak valami felesleges macera lenne, amivel neki nem kell foglalkoznia. Sőt, még külön őt bosszantja, ha én fennmaradok, mikor lefekvési idő van, és rendetlenséget csinálok a nappalijában.
A kelleténél tovább időzök azon, hogy mindent összerendezzek egy mappába. Beállok a zuhany alá, aztán szitkozódva kipattanok és fél lábon ugrálva lerángatom magamról az átázott zoknim, amit valamiért elfelejtettem levenni. Időnként meglep, hogy milyen dilis tudok lenni, ha ennyire pörög valamin az agyam. Hosszasan álldogálok a melegvíz alatt és kettőnkön gondolkodom. Azt hittem, már épp elég ideje vagyunk együtt ahhoz, hogy ismerjem, de egyszerűen nem tudom. Nem tudom, hogy szeret-e még. Mostanában mintha minden fontosabb lenne neki, mint én, vagy az esküvő, és legszívesebben sikítanék, mert gyűlölök láthatatlan lenni, és gyűlölöm, hogy együtt élünk, mégis állandóan hiányzik.
Az ágyhoz botorkálok és halkan, óvatosan bújok be Nemo mellé.  Néhány pillanatig csak nézem, ahogy békésen szuszog, aztán óvatosan végigsimítok az arcán. Egy picit összerezzen, majd laposakat pislogva, álmosan felnéz rám. Nem tudom, hogy mit láthat a szemeimben. Azt hiszem, ő se tudja, mert kérdőn vonja össze a szemöldökét. Nincs se válaszom, se magyarázatom a számára, szóval csak közelebb húzódom és az oldalához bújok. Néhány szívdobbanásnyi ideig hezitál, aztán átölel, nem úgy, mintha ezt akarná csinálni, hanem mint aki tudja, hogy most ez a dolga. Nem tudom, hogyan, de érzem a különbséget.
Talán az eljegyzésünk is ilyen. Talán soha nem is vágyott esküvőre, csak tudta, hogy ez ilyenkor a szokás. Talán már meg is bánta, hogy megkérte a kezemet.
Arcomat a mellkasába temetem, még jobban magamhoz ölelem. Ő is szorosabban karol át és végigsimít a hajamon. Pólója épp csak egy kicsit lesz nedves a szemembe gyűlő könnyektől. Aztán szép lassan megnyugszom. Egy kis időre talán még el is tudom hinni, hogy minden rendben lesz.
Amíg el nem jön a reggel és én ismét egyedül maradok.

Megállok a nappali közepén és még egyszer körülnézek. Hónapokig éltem itt, most mégis furcsán idegennek hat a szoba. Minden, amitől ez a lakás egy kicsikét is az enyém volt, a lábam mellett hever egy tömött sporttáskában és néhány kartondobozban. Érdekes, hogy innen nézve milyen kicsi helyet foglal az életem.
Egy részem meg akarta várni, hogy Nemo hazaérjen a munkából, hogy itt legyen és megpróbáljon visszatartani. Könyörögjön, hogy maradjak, mert én vagyok a legjobb dolog, ami valaha is történt vele. Mondja azt, hogy szeret, és hogy nem tud nélkülem élni.
A kevésbé naiv énem azonban tudta, hogy Nemo nem ezt mondaná, ha itt lenne. Nem tudom, mit mondjak. Ezt mondaná, mint mindig, amikor rólam volt szó, meg az érzéseiről, és én gyűlölöm, hogy nem tudja, mert ez jön magától, ha az ember szeret valakit.
A gyűrűmért nyúlok és azon gondolkodom, hogy mi lenne akkor, ha most az ujjam köré szorulna. Ha többet nem tudnám levenni, és maradnom kéne. A gyűrű azonban különösebb ellenállás nélkül, könnyedén siklik le vékony ujjamról. Néhány pillanatig a tenyeremben tartom, a kis drágakő tompán csillog a szoba félhomályában.
Mindenre emlékszem abból az estéből. Nemo a Smith & Wollenskybe vitt. Oda járt Miranda Priestly Az ördög prádát viselben és ott rendelt hash-browns nélküli steaket Patrick Bateman az Amerikai pszichóban. Egyszer említettem neki és ő emlékezett. Az ujjamra húzta a gyűrűt, én pedig elhittem, hogy vele fogom leélni az életem, hogy együtt fogunk megöregedni.
A gyűrűt a dohányzóasztalra ejtem, a fém élesen koppan az üvegen. Kettőt fordulok, mire sikerül mindent lecipelnem a kocsiba. Az utolsó pillanatban még a páfrányt is felkapom a sarokból.
A kulcsomat a lábtörlő alá rejtem. Többet nem lesz rá szükségem.
Csak akkor erednek el a könnyeim, mikor már az autóm biztonságot jelentő utasterében vagyok.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Francine Mayfield
Francine Mayfield EmptyVas. Május 10 2020, 10:37
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Francine!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Mielőtt belemennék ennek a tündéri lánynak a kevésbé tündéri történetébe, muszáj kicsit fanolnom azon, hogy egyrészt Nemo milyen számomra kedves arcot választott, másrészt meg, hogy Te megtartottad és alkottál vele egy zseniális karaktert. Francine Mayfield 3874598021 Lehet, hogy csak én élek egy kő alatt és ezért nem futottam még össze Aja arcával bárhol máshol úgy ever, mindenesetre nagy öröm számomra, hogy most még enyém a megtiszteltetés és én is fogadhatlak el. Francine Mayfield 2624752903
Az jutott rólad eszembe, hogy olyan lehetsz, mint egy igazi kis tornádó - nem véletlenül a többségét nőkről nevezik el -, tele energiával, lelkesedéssel és egy kis káosszal is természetesen. Nem hiába a fennmaradt zokni a zuhany alatt, vagy az egész nappalit beterítő motyók. De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez a szétszórtság és lelkesedés, amivel bármilyen projektbe, jelen esetben pedig a saját esküvődbe fogtál, tulajdonképpen nagyon aranyos is. Hiszen szívből jön. Az pedig, ahogyan az inspirációt, ötleteket és helyszínt próbáltad összerakni mindenféle újságból és magazin kivágásból, egészen arra emlékeztetett, mint amikor a kislányok tervezgetik az álom esküvőjüket. Francine Mayfield 2451935670
Nem minden úszik viszont rózsaszín ködben és állandó boldogságban, Te pedig ezt is bemutattad nekünk. A problémát megoldani pedig néha akkor a legnehezebb, ha nem csak hogy nem tudjuk megfogalmazni pontosan mi is a probléma, de még az sem adott, hogy meg tudjuk beszélni a másik féllel. Lehet, hogy drasztikus lépésre szántad el magad, amikor szó nélkül eltűntél otthonról, de lehet, hogy éppen erre a lépésre volt szükség ahhoz, hogy ne csak a kiszámítható "nem is tudom mit mondjak" reakciót kapd, hanem lehetőleg többet, valami nagyobbat. Ezt persze csak Nemo fogja tudni igazán megmondani, szóval mielőtt tovább húznám az idődet, szeretném még elmondani, hogy nagyon tetszett mind az alkotásod Francine személyében, mind a stílusod, amivel életre keltetted ezt a kis tornádót.  Francine Mayfield 1404455205
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Francine Mayfield 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Francine Mayfield 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Francine Mayfield 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Francine Mayfield 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Francine Mayfield 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Francine Mayfield
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olivia Mayfield
» Elijah Mayfield
» instagram.com/fran.mayfield

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: