New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 193 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 182 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Emery Withers
TémanyitásEmery Withers
Emery Withers EmptyKedd Május 05 2020, 19:43
Emery Nassar - Withers

Karakter típusa:
keresett/saját
Teljes név:
Emery Nassar-Withers
Becenevek:
Em
Születési hely, idő:
89'.01.04.- Rász el-Haima-i Emírség
Kor:
32
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Váltózékony
Családi állapot:
Házas
Csoport:
Törvényszegők
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia jogi kar
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Vállalati jogtanácsos
Ha dolgozik//Munkahely:
Withers model agency
Hobbi:
Túl fájdalmas lenne, ha leírnám
Play by:
Ashley Greene

Jellem
Emery a mindent is megengedhetek magamnak koronázatlan királynője. Ő az a fajta nő, akitől a falat kaparod. Már csak azért is, mert mindenre van valami frappáns válasza. Ha meg nincs, akkor a bibliából idézz, mert hát miért ne. Számára nem létezik a nem szó, csakis akkor ha ő mondja. Szeret játszadozni, de ha megunja azt, akkor azzal együtt számíts arra, hogy egész hamar te is ki leszel dobva. Ugyan házas asszony szerepében éli az életét, de több f*sz volt a kezében, mint kilincs, így a házasság számára csak egy álca. Minél kevésbé figyelnek rá, annál jobb. Vallja ezt az apja. Ám Emery minden pillanatát úgy éli, hogy mindig ráfigyeljenek, akárhol jelenik meg éppen. Nem egy rejtőzködő típus, nem is nagyon akar az lenni. Apjával való viszonyát viszont ez sokszor megnehezíti. Aki talán kicsit jobban is tart attól, hogy Emery bizony apja lánya.

Múlt
Már-már valamiféle furcsa elismeréssel méregettem anyámat.
- A terved tökéletes lenne, ha az én személyemet kihagytad volna az egészből.- Sóhajtok fel drámaian, miközben a kezeimmel az asztal üveglapján játszadozom.
- Pedig te vagy az egészben a lényeg.- Kontrázik rá, a nem tetszésemre.
- Anya, egészen sokszor omlott már össze a kártyavárad, nem hinném, hogy újra kockáztatni kéne.- Tudom, hogy egyetértésre aligha számíthatok, hisz  az ő fejében minden tökéletesnek tűnik. A hibák sorozatával nem is számol, hogy ebbe hányféleképpen is bukhatunk bele, ha valamilyen csoda folytán bele is megyek.
- Tudod, hogy soha nem kérnék tőled szívességet, sőt te lennél az utolsó.- Nyomatékosít, hogy érezzem az egésznek a jelentőségét. Egy baj volt, én csak a saját elképzeléseim lényegességével foglalkoztam, mert azok általában vezettek is valahova.
- Én szerintem ez tényleg működhet.- Lép elő a nővérem, akinek kb annyi fogalma volt az életről, mint egy csorda tehénnek. Valójában, semmit nem kellet soha tennie, így is elérte amit akart, mert a szüleim a lába elé tették a vörös szőnyeget. Ő pedig vígan el volt, egy olyan világban, ahol neki egy fűszálat nem kellet kitépnie
- Nővérkém, nem akarlak megbántani, de akármilyen szempontból nézem, te szinte mindig tévedsz. Nálad még egy majom is gyakrabban hozna sorsfordító horderejű, helyes döntéseket az USA Today horoszkóprovata alapján.- Bájos mosollyal nyugtázom, ahogy arca kezd eltorzulni, a közelgő hisztériától. Néha volt egy olyan érzésem, hogy mi valójában nem is voltunk testvérek.
- Lehetetlen vagy...-dobbant egyet, és lefelé kezd görbülni a szája. Elgondolkodtató, hogy amúgy a férje, hogy képes elviselni. De mindig rá kell jönnöm, hogy valójában a frigy, egy szerződés volt.
- Tudom, ezt egy párszor már elmondtad.- Játékos vigyor továbbra sem tűnik el az  arcomról, míg Greta arca már vörösleni kezd, egészen kezdett, egy érett almához hasonlítani.
- Lányok!- Szól közbe anya, én pedig ráirányítom a figyelmemet, és csak megvonom a vállaimat megrovó tekintete alatt.
- Jól van, folytasd.- Intek a kezemmel, majd a kezem ügyébe kerítem a kristály poharat, és igyekszem az mögé elrejteni a mosolyomat.
- Sikerülhet.- Anyám szemében ott csillogott, egy ígéret aminek akár hihetek is, de ugyanakkor kételkedhetek is benne. De ki vagyok én, hogy a saját édesanyámat megkérdőjelezem. Ő volt az egyetlen, akit hajlandó voltam tisztelni.

+16 - Erős nyelvezett

Greg rögtön felém kapja a tekintettét, ahogy a köteg papír az asztalon csattan. Felvonja a szemöldökét, ami felért, egy ki nem mondott kérdéssel. Válasz híján, én csak a köteg felé bökök a fejemmel.
- Mi a faszt akarsz ettől az embertől?
- Először is az a kérdés, hogy ki a fasz ez?
- New York nagyágyúja.- Tömör válasz hallatára, csak megforgatom a szemeimet.
- Bővebben? Vagy esetleg kérvényt nyújtsak be?- Untam ezeket a felesleges köröket, Greg meg egyenesen imádott ezzel az agyamra menni. Ha nem lett volna oly hatékony, már nem lenne mellettem.
Tarkóját megtámasztva kezeivel, hátra dől a székben.
- Ez amúgy az én székem..- teszem hozzá, az apró észrevételként, hogy bizony kibaszottul nincs ott helye.
- Kényelmes.- Kaján vigyor ül az arcára, ennek hatására pedig bennem egyre jobban kezd felmenni a pumpa.
- Ne jászt velem, tudod hogy általában te szoktál rosszul járni.- Negédes hangon, viszonozom hasonló stílusban a mosolyát. Reakcióként, pedig lassan feláll a székből, és óvatosan közelíteni kezd felém, miközben tekintetével fel-le cikázik rajtam.
- Mi a terved vele Em?- Szótagolva ejt ki mindent szót, és amikor a mondat végére ér, egyik kezével a falnak szorít.
- Anya szerint előrébb juthatunk, ha a kegyeibe fogad. Van benne ráció.
- És hogy akarod véghez vinni, hogy kellőképp közel kerülj hozzá?- Finom mozdulattal, végig simít a nyakszirtemen, végül birtokló intenzitással rászorít .
- Mindketten tudjuk, hogy egy ilyen férfi, csak akkor engedd a bizalmába, ha előtte az ágyát is megjártad- Jegyzem meg, bármi lelkesedés nélkül. Persze nem először csináltam már ilyet, úgy tűnik nem is utoljára fogok.
- Szóval felcsapsz megint kurvának?
- Mi az hogy megint? Mindig az vagyok.- Elvi kérdés, mit nevezzünk kurvának, és hogy mit értünk az alatt. Ahogy az is, hogy milyen hangleejtéssel spékeljük meg, azt az egyetlen szót, amin minden magát túlértékelő nő megsértődne. Én abban a kategóriába tartoztam, amelyik bóknak vette.

Az, hogy egy címeres faszfejjel vacsorázom, miközben tündöklő vigyorral próbálom palástolni, hogy szívesebben lennék a purgatóriumban, mint most itt vele. Egyet jelentett, megfogadtam anyám tanácsát, és most nem kicsit szívok miatta.
- Elbűvölő vagy ma este Emery.- Remélhetőleg annyira elbűvölő vagyok, hogy az összes lapját kijátssza nekem. El kellett érnem, hogy valahogy az ügyet, az én kecses kis kezeim közé adja, még ha fene-fenét is eszik.
- Köszönöm, kedves vagy.- Hangom megtelik buja ígérettel, amire azonnal reagál, egy mosollyal. Alapjáraton a faszom ki van ezzel, ha eddig nem esett volna le senkinek. Csak azért csinálom, hogy apám tejhatalma megmaradjon a prostitúció piac élén. Az az a Wthers - modeling agency, ami valójában nem is az aminek látszik.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Emery Withers
Emery Withers EmptyKedd Május 05 2020, 23:51
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Emery!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Mielőtt elkezdeném remélem érdekelni fog most, amit mondani fogok, mert engem érdekel, hogy téged érdekel-e vagy sem, de ha téged nem érdekel? Jól van, nem fárasztalak! Razz
Egy igazán harmonikus családba születtél, tele hétköznapi elvárásokkal és annak megannyi velejáróival, de ez valahol félúton úgy veszem észre meglehetősen mintha eltévedt volna vagy tévednék? Olyanok vagytok, akik kívülről próbálnak a tisztességes emberek magazin főcímlapjára kerülni, de ha valaki beleolvas annak lapjai közé rájön, hogy ő bizonyára rossz újságot vett meg, amit már visszacserélni nem tud, mert jócskán belemerül a közepébe és ha akarja, ha nem, a kíváncsiság magával rántja őt. Őszintén bájosnak vélem a testvéreddel való kapcsolatodat és jókat mosolyogtam a párbeszédeteken, miközben olvastam. Egészen más elveket vallotok annak ellenére, hogy egy ugyanazon családból származtok, hiszen ő egy házasság csapdájába került, te pedig édesanyád őrült ötleteinek hálójába. Komolyan, el sem tudom képzelni, hogy a te fejedben melyik hangozhat rosszabban, de van egy olyan érzésem, hogy valahol egy síkon mozognak. Smile Mindenesetre úgy látom bennetek Withersekbe bele van ivódva a jó meggyőzőerő és hiába próbáltok ellenállni a másik akaratának, valahogy mégis azt veszitek észre, hogy már megint ugyanabba a dalba kerültetek. Te jelenleg éppen az anya varázslatos ötletei műsorszámban lehetsz, ami a történetedből ítélve felér valahol a Survivor és a Nagy Ő szerelemgyerekével. Azért ez az ötlet eléggé bizonytalannak tűnik, meg is értem, ha kételkedsz benne, ugyanakkor úgy vélem te az a lány vagy, aki ha valamit a fejébe vesz, azt onnantól kezdve semmi sem tudja kitörölni, csak az elégedett végeredmény. Remélhetőleg ha már ennyire sokat kell szenvedned ezért a tervért, akkor lesz is belőle valami és nem csak feleslegesen próbálsz kedveskedni másoknak, ami olyan érzés lehet neked, mintha kínoznának. Very Happy Ne aggódj, simán menni fog az, de azért határozottan kíváncsi lettem ennek folytatására. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Emery Withers A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Emery Withers 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Emery Withers 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Emery Withers
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rogers&Withers - Fall In Line
» Nolan&Emery
» Emery Galloway
» Nice to see you, my girlfriend - Emery & Kaira
» Emery & Erin - I wanna your modell

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: