New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 381 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 369 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. 23 Nov. - 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Christine E. Malkovich
TémanyitásChristine E. Malkovich
Christine E. Malkovich EmptySzer. 29 Ápr. - 19:48
Christine Malkovich

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Christine Ebony Malkovich
Becenevek:
Chris, Christie
Születési hely, idő:
New York City, 1988. 11. 04.
Kor:
31
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
egészségügy
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
LIU Pharmacy, the Arnold and Marie Schwartz College of Pharmacy and Health Sciences
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
gyógyszerész
Ha dolgozik//Munkahely:
Kings Pharmacy, Brooklyn
Hobbi:
cicámmal, Nyla-val foglalkozni; netes ismerkedés; olvasás; természetjárás
Play by:
Brie Larson

Jellem

Jellemzés, de csak minimálisan. Ismerj meg.
Introvertált típus, enyhe extrovertált jelenséggel. Ez vagyok én. Csendes vagyok, de nem őrült. Nem vagyok szófosó ember, viszont szívesen beszélgetek bárkivel, hiszen a munkámhoz is tartozik olykor egy-egy tanácsadással járó kommunikáció, és olyankor kicsit nyíltabban kell mondanom minden szót, hiszen ez árulkodik arról, hogy szeretem azt, amit csinálok, vagy csak ott vagyok, mert dolgozni kell valahol. Mindig is olyan voltam, aki törődni és segíteni akart másokon, valahol belül ez volt az én motivációm. Céltalanság nem az én kenyerem. Ugyan voltam olyan szituációban, amiből azt hittem, nem jutok ki, de erős maradtam, s meneteltem előre, mint a katonák. Hibáztam, tévedtem. Nehézkes bevallani, de erőt ad mindenhez. A megújuláshoz, a tanultakat elraktározza a memóriád. Szeretek tanulni, képezni magam. A bizalmam elnyeréséhez nagyon sok kell. Tudom, furcsa, de szeretek interneten keresztül másokkal írni, beszélgetni, ismerkedni. Tudom, milyen veszélyes lehet ez akár, de egykönnyen úgysem fogok igent mondani randira, találkára. Valahogy az a része épp az, amit elkerülnék, viszont nem mindig kell sorozatgyilkosos elméletet gyártani senkiről sem. Na, jó, azért bevallom, talán egyszer esett meg eddig, hogy találkoztam így valakivel, de kellemes csalódás volt, mert nem akart megölni.

Egyéb tudnivalók, kedvenc-nem kedvenc lista...
- Apai nagyszüleim Ukrajnából (akkor még Szovjetunió) származtak, innen az oroszosan csengő vezetéknevem. Kicsit meg is tanultam a nyelvüket beszélni, de szerintem ez még mindig az 'á, hagyjuk inkább' kategória.
- Ápoló képzéssel kezdtem az egyetemet, az alapképzést elvégeztem, ezután viszont gyógyszerésznek tanultam.  
- Van egy cicám, Nyla a neve. Az utcán találtam kidobva őt, nagyjából másfél-két éves lehet.
- Klausztrofóbiás vagyok. Ennek jelentését nem kell szerintem kifejtenem.
- Anyám, Sandra üzletvezető, de nem dolgozik évek óta, mivel a betegsége, pontosabban az Alzheimer-kór nagyon előrehaladottá vált nála. Egy intézménybe él, ahol sokat látogatjuk, egyikünket sem ismeri fel ugyan, de ettől még nekem az édesanyám, apának pedig az élete szerelme. Apám rendőrtiszt, századosi rangja van a 78-as körzetben (... még egy év és nyugdíjba vonul, ezt hajtja vagy négy éve lassan), nem mellesleg a munkahelyeink elég közel vannak egymáshoz, be szoktam ugrani hozzá, hogy elhívjam őt ebédelni.
- Kedvenc ételeim: BBQ csirke, hawaii pizza, hasábburgonya, coleslaw saláta. Kedvenc italaim: kávé, kóla, narancslé, vodka, sör, vörösbor.
- Egyéb kedvenceim: szín -> sötétkék, lazac, fekete, bordó; zene -> bármi jöhet, mindent meghallgatok; film/sorozat/könyv -> thriller, krimi, kaland, meg régi kiadásúak (bármennyi mennyiségben); állatok -> macskák, kutyák, hiúzok (mert azok cukik), szurikáták.
- Utálom és irtózom a nagyméretű pókoktól, nem mintha a kisebbekkel jobb lenne a kapcsolatom. Amikor túrázni megyek, akkor ők azok, akiktől leghamarabb megijedek, de a természet részei, így sosem bántanám őket.
- További nem szeretem lista tagjai felsorolásban: gomba, hazugság, hüllők, politika, extra magassarkú cipők, vásárlás.

Múlt

Két évvel ezelőtt...

Az a nap van, amikor elhoztuk anyát ebbe az intézménybe, ahol a hozzá hasonlóakat ápolják, gondozzák. Nem a legolcsóbb hely, de meg kell értenünk, hogy nem lesz jobb az állapota, sőt az orvosa is mondta, hogy gyorsan romlik. Apa mellett állok, szorosan fogom a kezét, nekidöntöm a vállának a fejem, majd sóhajtás után szóba elegyedem vele.
- Apa, ez lesz a jó neki. Nekünk. Tudom, ez így furcsán és érdektelenül hangzik, de sem Te, sem én nem vagyunk felkészülve erre már. Láthattad, hogy a boltját is csak úgy ott hagyta, az alkalmazottjai pedig aggódtak miatta, merre lehet. Elkóborolt egészen Brooklyn Heights-ig. Érted, apa? Néhány kilométert elgyalogolt. Örülhetünk, hogy megúszta ezt a kis kirándulást. Hallhattad azt a férfit, hogy át akart menni a forgalmas út közepén - nem szemrehányásként mondtam apának mindezt, én is úgy imádom anyát, mint ő harmincvalahány éve.
- Christie, tudom, hogy ez lesz a jó számára. Gondoskodnak róla majd, elismerem, túlnőtt rajtunk a betegsége ilyen hamar - épp fektették le a kellemesen és ízlésesen berendezett szobába anyát, a szívem majd' szétszakadt, viszont tudom, itt jobban tudnak rá vigyázni, mint mi ketten, akik mindennap dolgozni mennek.
- Hamarosan egyáltalán nem ismer meg senkit - mindent elmondtam neki erről a kórról, mivel jár, hiszen egészségügyi képzettségemből adódóan egészen jól ismerem, a telefonja elkezdett csörögni, amit kinyomott rögtön, az arcáról lerítt az ügy fontossága. - Én elintézem a többit. Menj! - puszit nyomtam az arcára, majd egy mosolyt kicsikartam magamból.
- ... nem fontos, van, ki tartsa a frontot - próbált ellenkezni.
- Ha az a helyettesed, akire gondolok, jobb, ha mész! - ha az a tömzsi Matthews, akkor káosz származik mindenből. - Megyek érted, elmegyünk enni valahova később, jó? Szia! - hessegettem a kezeimmel immáron.
- Jól van, jól van, megyek már! - még egy öleléssel járó búcsúzásra hagyott időt, aztán lelépett.

×××

A gyógyszertár nyitás előtt áll, én pedig kiraktam a kitűzőmet a fehér uniformisra, ami egészen jól néz ki. A kitűzőn csak a keresztnevem áll, pont elég információ, azt hiszem. Még belefér egy kávé, valamint hozzá az a mogyorós-csokis sütike, mert én nem vagyok az a diétázó fajta, vagy aki mindig minden percben a testsúlyára ügyel, az édességmániámtól nem fogom magam megfosztani. Meg senki se tegye ezt, kivéve a macskám teheti meg azt, hogy elcseni. Másoknak a kezére csapok huncutul, és 'vagyon' elkobzásával szoktam megvádolni.
Néztem, hogy nincs -e üzenet valakitől, pontosabban Filomena üzenetei érdekelnek ez esetben. Nem ír egy ideje. Pedig azt hittem, végre van egy tök jó arc a neten, akivel megannyi mindent megbeszéltünk, a sok aranyos videó, amiket egymásnak küldtünk, amit csak találtunk a videómegosztós oldalak valamelyikén. Vajon hová tűnt el? Lehet, én is durva voltam azzal, amit írtam neki. Vagy fogalmam sincs. Gondolok rá, de nem úgy, mint nőre, mert nem vonzódom úgy a nőkhöz. Szexuálisan.
Eljött az idő, hogy odasétáljak az ajtóhoz, és a kulcsot elfordítsam az ajtó zárjában, majd megfordítom a kis táblát. Nyitva. Visszamegyek az idősebb kolleginám mellé, majd kipakolok néhány gyógyszert a polcokra. Bejött valaki, én még nem látom, ki az, de amikor abba a szélső sorba jön, ahol én is vagyok, akkor odafordulok.
- Jó reggelt, segíthetek valamiben? - ismerős kicsit a férfi, de nem tudom hová tenni őt, ezért csak mosolygom rá.
- Önnek is jó reggelt! Hát, öhm, ez kicsit kínos lesz, de a feleségem ideküldött, hogy vegyek neki tesztet. Tudja, amit akkor használ az ember, ha sejt valamit - még jó, hogy már van tapasztalatom az ilyen körülírt jelzőkből.
- Kövessen, ott van a másik sorban az, amit keres. Ebből vigyen kettőt, biztos, ami biztos alapon - a terhességi tesztek meg a női cuccokat a férfiak egészen biztosan nem olyan könnyedén kérik, mint a nők, de elismerésem, hogy ő jött el a nő helyett. - Ott a kassza - egész arca elpirult, majd odaküldtem őt Marianne-hoz, én pedig még mindig vigyorogva állok ott, aztán visszasétálok a másik sor polcához.

×××

Felbontani készültem egy üveg vörösbort, de nem adja magát könnyen a parafadugó, amikor végre sikerült, a felsőmre csöppent pár csöpp bor. Még jó, hogy valami agyonviselt, kissé szakadt felső van rajtam, nem pedig valami új.
Délután beszéltem anya orvosával, mondta, hogy anya minap teljesen nyugtalanná vált, úgy kellett lefogni őt, nyugtatót adni neki. Ma sajnos nem tudtam bemenni hozzá, talán jobb is, hogy jelenleg nem mentem be, nem tudható be, miért vált zaklatottá. Vannak jó pillanatai, de már több a rossz. Legutóbb annyira emlékezett, hogy én hétévesen elestem a biciklivel, amit akkor kaptam. Nem ismert fel egyébként, mesélte, mintha én is egy ott dolgozó gondozó lennék.
Leülök a kanapéra, a laptopom az ölembe teszem, közben borból kortyolgatok. Olvasgatok aktuális híreket, meg új egészségügyi kutatásokat is, valamint állandóan rálesek az üzenetekre, e-mailre. Nyla felugrik szokásához híven, hogy begubózzon az ölembe, de nem jelent akadályt neki a laptop.
- Mi lenne velem nélküled, mi? Te kis pimasz hölgy! - alig pár hónapos volt, mikor magamhoz vettem őt, gyönyörű és szemtelen.
Épp elkezdtem olvasni valami hosszú cikket, amikor kintről meghallottam, hogy egy autó riasztója beindult. Mi a fene történt? Érdekelt, ezért a cicát meg a laptopot is leraktam magam mellé a kanapé üresen tátongó részére, majd az ablakhoz mentem. A függöny mögül néztem kifelé, mikor feltűnt, hogy az én kocsim az, ezért hatalmas lendülettel álltam neki a kulcsot megkeresni, utána lefutottam a másodikról. Biztos jó ötlet ez? És ha valaki ott lapul még, várva az autó gazdiját? A telefonomon kioldottam, beütöttem a 911-et, hogy azonnal tudjak segítséget kérni, ha baj lenne.
- Van ott valaki? - kikapcsoltam a riasztót, a bejáratnál maradtam, hogy visszatudjak lépni.
Csend honolt. A szomszédság is kinézett, ezért ekkor már bátrabban mentem oda a kék színű Chevrolethez. Nincs betörve a szélvédő, az oldalsó ablak is ép. Talán csak valami kis suhanc unatkozik a környéken.
- Hé, mi történt, Chris? Minden oké? - libben mellém az egyik szomszéd, akitől kicsit megijedtem. - Nem akartalak megijeszteni! - szabadkozott.
- Minden oké, valaki biztos szórakozik - nem akartam, hogy visszakísérjen, ezért gyorsan szedtem a lábaimat, visszamentem a lakásomba.
Holnap együtt ebédelek apával, és azt hiszem, elmesélem majd neki ezt, hátha jelentettek be már ilyesmit az utóbbi napokban a környékről. Visszaveszem a laptopot ölembe, miután újra leülök a fekete kanapéra. Továbbolvasom, amit elkezdtem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Christine E. Malkovich
Christine E. Malkovich EmptyCsüt. 30 Ápr. - 19:59
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Christine!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nagyon kedves, szerető és szorgalmas nőnek tűnsz a jellemzésed alapján, aki sok ember arcára mosolyt tud csalni még akár a nehezebb pillanatokban is. Christine E. Malkovich 2624752903 Külön tetszik, az "egyéb tudnivalók, kedvenc-nem kedvenc lista". Szeretem az ilyen részeket, mert egy-egy érdekességet elárulva is sok minden kiderülhet az ember személyiségéről. Very Happy Amúgy szerintem én vagyok egy alien, mert még nem találkozam olyan emberrel, aki rajtam kívül ne szerette volna, de tőled is megkérdezem: hogy lehet megenni a hawaii pizzát? Hogy? HOGY?  Christine E. Malkovich 2588409867 De a BBQ csirkét és a sült krumplit én is imádom, azokból bármikor meg tudnék enni bármennyit. Very Happy
Tetszik, hogy részekre, kis fejezetszerű szakaszokra osztottad a történetedet, mert így több helyzetben is megismerhettünk téged, mégis a legjobban az első fogott meg. Nagyon nehéz lehet egy ilyen helyzetben döntést hozni, ha egy szerettünkről van szó, főleg akkor, ha az a szerettünk valamelyik szülőnk. Évekig ők gondoskodnak rólunk a tőlük telhető legjobb módon, ezt pedig a későbbiekben viszonoznunk kell, amikor ők szorulnak gondoskodásra. Egy ilyen betegség nem játék, és akármennyire is szeretnénk mindenből a legjobbat biztosítani nekik, akármennyire is nehéz elengedni a kezüket, meg kell hozni ezt a bonyolult döntést, ha mi már nem vagyunk elegek. Nem irigyellek anyukád súlyos állapota miatt. Én nem tudom, mit kezdenék, ha valamelyik szülőm már annyira beteg lenne, hogy nem ismerne fel. Te látszólag egészen jól viseled, vagy csak elfogadtad, hogy nem tudsz mit tenni ellen - persze, nem tudhatom, mi zajlik le benned egy-egy ilyen találkozás alkalmával. Azt hiszem, ez a rész elég szentimentálsira sikerült, de nézd el, kérlek. Laughing
Viszont nem tartanálak fel tovább, hiszen nincsen semmi okom tovább várakoztatni téged. Christine E. Malkovich 2624752903

Színt és rangot admintól fogsz kapni, de addig is szabad a pálya előtted. Christine E. Malkovich 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Christine E. Malkovich 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Christine E. Malkovich Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Christine E. Malkovich D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Christine E. Malkovich Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Christine E. Malkovich
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Building a bridge to your heart | Christine & Filomena

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: