New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 267 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 248 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Ezra Wallace
tollából
Ma 10:56 pm-kor
Ezra Wallace
tollából
Ma 10:39 pm-kor
Flor Sánchez Moreno
tollából
Ma 10:36 pm-kor
Tate Sterling
tollából
Ma 10:30 pm-kor
Tyra Greene
tollából
Ma 9:47 pm-kor
Harry Porterfield
tollából
Ma 8:12 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 8:02 pm-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 7:40 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
242
231

Tightrope
TémanyitásTightrope
Tightrope EmptySzer. Ápr. 29, 2020 2:14 pm

A sötétítő függöny szélén beszűrődő erős narancssárga cérnafény lassan lecsúszik a fal közepétől a padlóra, majd eltűnik. A másik oldalon fokozatosan virul ki az utcai lámpa egy ideje pislogó fénye, és egy szabályos, töretlen csíkot rajzol a mélybarna padlóra, a szürke kárpitos fotelre és a fal egy bizonyos repedésére. Ilyenkor mindig megvilágítja azt a hibát a vakolatban, mint egy mindentudó reflektor. Látta, amik itt történtek, ismeri azt a falat, ezt a szobát, a szálló porszemeket, mint egy öreg isten, aki csak nézi eltorzult művét, de semmit sem tesz azért, hogy megállítsa a rothadást és pusztítást.

Az utolsó estén, amikor a West Point után Connorral elváltunk, mert ő Irakba készült, itt aludt. Boroztunk, szexeltünk, mint a normális emberek, aztán pedig veszekedtünk, üvöltöztünk, és emlékszem, sírtunk is. Még tojáshéj volt a seggünkön, semmit sem sejtettünk arról, hogy ez lesz a vége, meg sem fordult a fejünkben, hogy ez megtörténhet, és mégis elképesztően erős rettegés volt bennünk valami miatt, amiben nem hittünk. Akkor vágtam a falhoz dühömben egy fém bornyitót, és akkor keletkezett a lyuk, amit sosem javítottam ki.

Talán egy hete lehetek itthon, nem emlékszem. Összefolynak az órák és a napok. A behúzott függöny két szélén ugyanolyan szabályosan és percre pontosan járnak a fények fel és le, az oxigén egyre csak fogy, bár alig érzékelem, nincs különbség nappal és éjszaka között, mert nem alszom, nem tudok aludni, egyre csak ugyanaz a torokszorító rosszullét kísért, álmatlanság, a szám sarkán kicsorduló nyál és az arcomra száradt sós könnycsíkok, de napok óta mindössze annyi történik, hogy elmegyek a fürdőbe, lezuhanyzom, megmosom az arcom, és minden kezdődik elölről.

Öt napja nem húztam ki a függönyt, nem mentem ki a házból, három napja elfogyott a kaja, tegnap a bor is, és nem emlékszem, mikor aludtam utoljára. Rémképek tömkelege pereg a fotellel szemben lévő sötét falon, amerre nézek, arcokat látok, sebeket, valótlannak tűnő borzalmakat és valóssá vált tragédiákat. Néhány órája kezdett el fájni a hasam. Nem tudom, hogy a varrás körül, a műtét miatt, köze van-e egyáltalán a golyóhoz, bár hozzá kell tenni, amióta hazajöttem a kórházból, érzek egy enyhe, kicsit fájdalmas nyomást a derekamban. A hasgörcs viszont egyre rosszabbodik dél óta, először betudtam könnyen legyőzhető éhségnek, de biztosan nem az, mert ilyet nem hiszem, hogy valaha is éreztem. Nem is okozna gondot, ha nem fogyott volna el a fájdalomcsillapító is, amit még a kórházban kaptam. Idő előtt ürült ki a készlet, még az a levélnyi is, ami itthon volt, és lejárt két évvel ezelőtt.

Eszem ágában sincs kórházba menni vagy mentőt hívni. Nemcsak azért, mert nem akarok visszamenni oda, egyik kórházba sem, de ugyanolyan értéktelennek tartom a lakásban töltött pár napot, ami mögöttem és talán előttem áll, és bevallom, óránként megfordul a fejemben, hogy milyen megbocsátható módon adhatom fel ezt az egészet. Valójában csak el kellene mennem egy doboz fájdalomcsillapítót vásárolni, majd befeküdni a fürdőkádba, és várni, hogy végre elaludjak. Fél évvel ezelőtt még gyáva és megalázó tettnek gondoltam az ilyesfajta vezeklést vagy éppen megnyugvást, de most semmire sem vágyom jobban, mint feladni.

Összeszorított fogakkal a fotel karfájára támaszkodva felállok, és a bútorokba kapaszkodva elbicegek az ajtóig. Itt már a mankók egyikét szorítom meg, lassan beledugom a lábfejemet a bakancsba, de bekötni nem érdemes. A másik mankót a bejárat mellett hagyva kilépek, és bezárom magam mögött az ajtót. Szédülök, enyhe hányinger kerülget, és nem érint jól a friss levegő sem, mert úgy érzem, hogy nem érdemlem meg, az egyetlen, amit el tudok fogadni, az az aprószemű, hideg, tavaszi eső. Ritkásan hullnak cseppjei, percek kellenek, hogy igazán bevizesítsék a hajamat és a szürke pólómat. A házfalaknak támaszkodva botorkálok előre, a hasam egyre jobban fáj, a szédülés és a hányinger is fokozódik. Néhány sarokra van egy gyógyszertár, már csak pár perc, és még ilyen tempóban is odaérek. És aztán elsötétül minden, de nem alszom el azonnal, néhány másodperc semmi után elernyednek az izmaim, csattan a tócsában a mankó, és én a falnak esek.

Twinkle, twinkle little star.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Tightrope
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: