★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 379 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 364 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Benjamin Stanford, Cesare Palmieri, Cisca Stojanovic, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Erica Keating Hétf. Ápr. 20 2020, 18:36 |
| Erica Keating | Karakter típusa: saját Teljes név: Erica Keating (née Reeves) Becenevek: jó lesz az Erica, nem kell túlspilázni Születési hely, idő: Seattle, Washington állam / 1982. április 4. Kor: 38 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: házas Csoport: egészségügy Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: University of Washington - School of Nursing, Seattle - ápoló, BSN & MS Ha dolgozik//Munkabeosztás: diplomás ápoló Ha dolgozik//Munkahely: NewYork Presbyterian Hospital - traumatológiai osztály, intenzív részleg Hobbi: sok időt tölteni a családdal, meditáció és jóga, főzés-sütés, motorozás (igen, ez az egyik nagy kedvencem) Play by: Bethany Joy Lenz |
Jellem Édesapám egyedül nevelt, nehéz volt mindkettőnknek. Nekem azért is, mert ritkán tudtam vele "nőcis" dolgokról, neki meg amiatt, hogy úgy hitte, nem tud jól teljesíteni és rossz apafigura a számomra. Mégis egy remek embert faragott belőlem, akire mindig büszke volt. Örömmel vette, hogy ő utána én is az egészségügyi pályára vágytam. Ő ugyan orvos volt, míg én az ápolói szakot választottam, de elégedett volt, sőt még azt is megemlítette azt akkor: legalább nem kell versengenem a saját lányommal meg vitáznom apróságokról. Mindezt viccelődve. Én értem a vicceket, imádom őket, viszont nehezen tudom előadni őket. Fejleszthetném, de inkább a tudásomat szoktam. Sok-sok pszichológiai továbbképzésen vettem részt, szükséges az ápolói hivatásomhoz. Kell, hogy megnyugtassam a hozzátartozókat vagy magát a beteget. Kedves, megértő, együttérző vagyok. Higgadtan kezelek mindent, sokszor láttam már rosszat. Egy ember halála kegyetlen, néha megváltás a sok és könyörtelen szenvedés után. Arra esküdtem fel, hogy mindent megteszek, azonban van, amikor már nem tud az ember. Az a lehető legrosszabb pillanat. Mindig a saját férjemre, lányomra gondolok. Velük soha ne történjen semmi ilyen. Nem biztos, hogy azzal megtudnék küzdeni, bármennyire is megerősített az elmúlt tizenöt év. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Erica Keating | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |