#oh#that#blue#eyes "Te érdekelsz csak: járásod, kisujjad; nézésed kék halai bennem úsznak; megérezlek, ha még a sarkon túl vagy. Te vagy a tükör, hol magamra látok; az ablak: abból nézem a világot, s a labirintus: mindig benned járok."
#father @scottovalens #ilovehimsomuch#promo #Gerda_Rose #venevision Nem, a képen nem Banderas van, hanem az apukám. Kijött a sorozatának(@Gerda Rose) záró évada.Nézzétek és like-oljátok,please!
#coffee #wafornight #stayalive #mds #soinlove Készülődés egy különleges harlemi éjszakára. Kávé alap.Nem sokat aludtam. De az is lehet, hogy ébren álmodtam. Az utóbbira nagy az esély.
#raspberry #chocolate #sosweet #danapls@dana_w ma este #girlextrapowernight, csak a szokásos, de ilyen kell! Csinálj nekem! Málnás csokit! Tegnap óta ilyet akarok, ezt a két ízt. Szerelmes vagyok a málnás csokoládéba!
#loveitaly #mds #thxelvis #browneyes "Wise men say Only fools rush in But I can't help falling in love with you Shall I stay? Would it be a sin If I can't help falling in love with you?" Eddig is imádtam Elvist,de most már mégjobban.Egy barcelonai nyár, egy esőmosta este, egy karamell színű szempár és egy újra találkozás, amiben azt hiszem rajtunk kívül senki sem hitt.