New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

it's a beginning of a beautiful friendship (Oscar & Jo)
Témanyitásit's a beginning of a beautiful friendship (Oscar & Jo)
it's a beginning of a beautiful friendship (Oscar & Jo) EmptyHétf. Ápr. 06 2020, 16:07

Oscar & Johanna
fear is a reaction, courage is a decision

Lám-lám, Miss Schneider megtalálta a biológiaórát – nézett fel Mr. Kessler a tanári asztal mellett ülve, amint észrevette, hogy behúzott nyakkal próbálok elslisszolni a helyemig. Úgy torpantam meg, mint a lopáson kapott betörő, és hunyorítva, erőltetett mosollyal fordultam a hang irányába.
Alapvetően bírtam Mr. Kesslert és az óráit; a legtöbb tanárhoz képest laza volt, valószínűleg nem is a büntetőcédula lehetett a jele az óvodában, és jellemzően gyakorlatiasabban igyekezett átadni az anyagot, mivel rájött, hogy a huszonegyedik századi fiatalokat már aligha hatja meg a tankönyv varázsa. Most is, ahogy a hosszú padsorokra helyezett tálcákra és a feladatlapra pillantottam a szemem sarkából, tudtam, hogy nem estimesét tervez az érzékszervek szemelvényeiből.
És éppen ezért döntöttem úgy, hogy kivételesen csukva tartom a szám és be se vallom neki, hogy amúgy a legnagyobb tisztelettel lógni kívántam az órájáról, csak a legkedvencebb portásom nyakon csípett a kijáratnál és szépen visszatessékelt. Azt hiszem, még mondott is mellé valami égbekiáltóan botrányos bölcsességet, amit nem hallottam – mert nem akartam hallani.
És Miss Schneider a helyére fárad, felveszi a fonalat és úgy tesz óra végéig, mintha nem is létezne, tanár úr – idéztem a jólismert szavait ugyanazzal a grimasszal, mint amivel hátra fordultam, majd immáron normális testtartásban és egy „ahogy mondja, Miss Schneider” kíséretében folytattam tovább az utamat az egyetlen üres hely felé.
Rá se néztem a padtársamra – Lee jellemzően már a becsengetés előtt aludt, úgy kellett minden egyes alkalommal kirúgnom alóla a széket, hogy ébredjen már fel –, úgy ültem le, vettem elő a cuccaimat és hallgattam félfüllel a feladatot, figyelmen kívül hagyva, hogy a tálcáról éppen egy disznó szeme néz vissza rám, aztán előkotortam egy tollat, és úgy fordultam Lee felé, hogy az oldalába bökjem.
Csakhogy baromira nem Lee ült mellettem. – Te nem Lee vagy – adtam hangot a döbbenetemnek, még időben megakadályozva a reflexből jövő merényletet a bordái felé; a többiek időközben elkezdték a munkát körülöttünk, és Mr. Kessleren kívül senki oda se bagózott ránk.
Egy lassú mozdulattal fordultam hátra. Ruby ujjain csattant a gumikesztyű, figyelembe se véve, hogy csoportmunka címszó alatt Lee kábé lefolyik a padról. Elismerően bólogatva fordultam az újdonsült padtársam felé. – Nem alszol órán, szóval bírlak. Jo vagyok – nyújtottam kezet. – Te meg új, ha jól sejtem.
Sosem érdekeltek különösebben az iskolai pletykák, főleg, hogy a felükről lesütött, hogy kamu – az új diákokat meg aztán végképp nem lehetett követni. Sokan voltunk, hogy most eggyel többen vagy kevesebben, fel sem tűnt.
Boncolni vagy feladatlapot szeretnél kitölteni? Nekem mindegy. Mondjuk, kezd idegesíteni, hogy állandóan szemmel tart – vigyorodtam el, ahogy az állammal a szem felé böktem, és ahogy döntött, úgy húztam magam elé a másikat. – Nem tudom, te hogy vagy vele, de rohadtul utálok csendben dolgozni. Szóval, hogy tetszik eddig a suli?
Remélem használható.  it's a beginning of a beautiful friendship (Oscar & Jo) 3874598021 |
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

it's a beginning of a beautiful friendship (Oscar & Jo)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Archibald x Cornelia - This is the beginning of a beautiful friendship
» "Can i have a coffee?" or the beginning of a friendship?.
» It's the beginning of a beautiful... what? ◄ Logan and Marco ►
» Aimee && Nora | the beginning of a new friendship
» A beautiful friendship beginn • Aston & Cameron •

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: