New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 304 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 300 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Aubrey Hemmings
TémanyitásAubrey Hemmings
Aubrey Hemmings EmptyPént. 27 Márc. - 23:30
Aubrey Hemmings

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Aubrey Hemmings
Becenevek:
Rey, de legtöbbször csak "Anyám"
Születési hely, idő:
NY, 1980.09.18
<---- ez a vidám, mosolygós lány én lennék tizenévesen
Kor:
39
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
kapcsolatban/majdnem feleség
Csoport:
Egészségügy
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU, Psychotherapy & Psychoanalysis, már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Pszichoterapeuta
Ha dolgozik//Munkahely:
Hemmings magánrendelő
Hobbi:
imádom az extrém sportokat, a retró bulikat, de azért anyának és majdnem feleségnek lenni sem olyan szar; ú baszki majdnem lemaradt: a "pasimat" is szívesen verem el akármilyen videójátékban
Play by:
Mila Kunis

Jellem
Rendkivul magabiztos es nagyszaju. Tipikusan az a no, akibe jobb, ha nem kotsz bele, mert kesobb meg banni fogod. Ha pedig mar itt tartunk, igazi anyatigris, ugyhogy az egesz pontosan 5 gyerekevel se kekeckedj, mert szetrugja a segged.
Sokak szerint viselkedhetne erettebben, illetve lehetne szigorubb szulo, viszont o magasrol tesz masok velemenyere. Tisztaban van a hibaival, szoval ha majd ugy erzi, valamelyiken surgosen valtoztatni kell, megteszi anelkul is, hogy masok folyton emlekeztetnek rajuk.
Gondolom senkit nem lepek meg, ha azt mondom, csaladcentrikus. Mindennel jobban szereti a kolykoket, a majdnem ferjet es Bobot is.
Nyitott szemelyiseg, nagy allatbarat, es imadja a termeszetet. Szeret kirandulni, turazni, uj dolgokat kiprobalni. Kedves, mosolygos no, amig be nem poccen. Azert nem kell aggodni, nem olyan konnyu kihozni a sodrabol, a csalad mellett hamar megedzodott.
Zene teren szinte mindenevo, de mindig az Unchained Melody lesz az igazi. Tud gitarozni, bar mar nem megy olyan jol, mint regen. Masik nagy szerelme a crossmotorozas, amit gyerekkora ota uz hobbi szinten.
Boldogan ver el akarkit videojatekban, ilyenkor pedig nagyon buszke magara. Neha szivesen ragyujt egy spanglira, akar a gyerekek elott is. Termeszetesen oket sem fosztja meg a jotol. Valljuk be, a legtobb fiatal mar kiprobalta a fuvet. Mennyivel lenne jobb, ha titokban spanglizgatnanak valami eldugott helyen vagy zart ajtok mogott, attol felve, hogy rajtakapjak oket?! Na ez az egyik oka annak, hogy nem tiltja meg nekik.
Jol foz, ami sokaknak meglepo, mert jo par evvel ezelott senki nem nezte volna ki belole.
Szenvedelyes no. Nem az a tipus, akinek minden este veletlenul megfajdul a feje, epp ellenkezoleg. Gary nem csak a majdnem ferje, hanem a legjobb baratja is egyben, akivel nagyon bensoseges a kapcsolatuk.
Szigoruan csak retro bulikba jarnak, ahol a regi zenekre felidezhetik a multat. Azt a korszakot, amiben kicsit megrekedtek. Orok fiatalok, meg ha lassan a 40et suroljak is. A testuk talan igen, de a lelkuk semmit nem oregedett. Rey szerint meg mindig nem nez ki tobbnek 25-nel, hisz nem hiaba bamuljak meg meg a fiatalabb sracok is az utcan. Olykor megjegyzi Garretnek, hogy ilyen novel, mint o, megfogta az Isten labat, es osszeteheti a ket kezet. Persze azt sem felejti el, hogy neki is mazlija van azzal a ferfivel, aki MEG nem szedte ossze a tokeit, hogy vegre megkerje a kezet.
Jo tanacs egy ismerostol: huzz bele, Gary.

Múlt
Tehetos csalad, boldog gyerekkor. Oszinten szolva egy rossz szavam nem lehet. A szuleim akkor meg szerettek egymast es alig hallottam oket veszekedni. Na persze voltak hullamvolgyek, de ugyan melyik hazassagban nincsenek?
Az apam imadott barkacsolni, gitarozni, es elt halt a motorokert. Neki koszonhetoen kezdtem crossmotorozni, amit anyam nem igazan dijazott, mert hat ez nem a "leglanyosabb" sport. Legnagyobb oromere kesobb loni is megtanultam es rendszeresen kijartam a loterre. Vegul persze megbekelt ezekkel, mert nem volt mas valasztasa.
Nagyobb valtozas a gimiben tortent. Mindig a meno lanyok taborat erositettem, amit termeszetesen elveztem. A fiuk rendszeresen csaptak nekem a szelet, am engem csak egy erdekelt. Megpedig az a srac, aki nagy mazlijara mellem ult le az elso oran. O velem ellentetben mar nem szamitottam menonek, megis volt benne valami, ami megfogott, igy hat hamar osszemelegedtunk. Itt kulon ki is emelnem az Unchained Melodyt, amit nehanyszor eljatszott nekem gitaron. Mondanom sem kell, hamar levett vele a csinos kis labaimrol. Jol tudtam, hogy nem tartozik a kedvenc szamai koze, igy annal szivesebben jatszattam el vele. Vegul ez lett a kozos dalunk, aminek minden fontosabb esemenyen ott volt a helye.
Hogy mit szoltak Garyhez a szuleim? Az apam termeszetesen nem csipte, anyam viszont meglepo modon kedvelte. Edesapam mindig azzal nyugtatta magat, hogy a gimi utan majd ugyis biztosan szakitunk. Oszinten szolva en sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly dolog lesz a vege, de igy lett, es egyaltalan nem banom. Sosem fogom. Ezt azt hiszem foleg Egyeskenek, azaz Malachainak koszonhetjuk, aki egy eletre osszekotott minket. Sosem felejtem el Gare arcat, amikor kozoltem vele, hogy terhes vagyok. Igazabol feltem tole. Nem tudtam, hogy keszen allok-e egy gyerekre, abban viszont biztos voltam, hogy akkor sem vetetnem el, ha Gary arra kerne. Egyszeruen keptelen lettem volna ra, apam barmennyire is szerette volna. Vegul az oreg is megbekelt, es kesobb anyammal kozosen felajanlottak nekunk egy utazast Kelet-Afrikaba. Minket pedig a kilencedik honap sem allithatott meg, azonnal eltunk a lehetoseggel. Csodas elmeny volt. Aztan egyszer csak elfolyt a magzatvizem. A legjobbkor. Nem mondanam, hogy eletem legcsodasabb orai kovetkeztek, de megerte. Kicsit Gary is megsinylette a szep perceket, mert egyaltalan nem kimeltem. Csodalom, hogy nem tort el az egyik karja.
Igy termeszetesen meg nem indulhattunk haza. A korhazbol a hotelbe mentunk, ahol azt hittem majd kipihenjuk magunkat. Hat rosszul gondoltam, mivel a fiunk ugy dontott, nehany oran keresztul bombolni fog. Fogalmam sem volt, mihez kezdjunk vele, a vegen mar kezdtem kiborulni. Vegul Bobby Hatfield mentett meg minket, es Kai vegre elaludt.
Mikor hazaertunk, a szuleim megajandekoztak minket egy gyonyoru, draga holmikkal berendezett hazzal, amiert nagyon halasak voltunk. Minket elegge lefoglalt az uj eletunk, igy kicsit elhanyagoltam anyamekat. Nehany honappal kesobb tudtam meg, hogy annyi ev hazassag utan eltavolodtak egymastol. Olyannyira, hogy valas lett a vege. Sajnaltam, hogy igy alakult, es nem tudtak megoldani a gondjaikat, de ez az o dontesuk volt.
Draga szerelmemmel kesobb bevallaltunk meg ket gyereket. Ketteske Malachaial ellentetben mar tervezett volt, ahogyan Harmaska is. Igyekeztunk mindent megadni nekik, hogy semmiben ne szenvedjenek hianyt.
En kozben sikeresen kijartam az egyetemet is, hogy terapeuta valhasson belolem. Nem gondoltam, hogy ennyire bejon majd, de nagyon szeretem a munkamat.
A jelenben is nagy, boldog, sokaknak kisse fura csalad vagyunk.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Aubrey Hemmings
Aubrey Hemmings EmptyHétf. 30 Márc. - 12:44
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Aubrey!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azt kell, hogy mondjam, én bizony örülnék ilyen laza és menő anyukának! Komolyan, ki mondhatja el magáról, hogy nem csak hogy tisztában van a videojátékok világával, de még otthonosan is mozog abban. Sőt, még arra is képes, hogy kisujjból megverjen másokat a játékban. szemöldök Az extrém sportokkal megtűzdelve valóban nem egy szokványos "lányos" lista az, amit a hobbijaid közé sorolsz, de nem is vagy egy átlagos anyuka. Ki más engedné meg például ilyen megértően, hogy a gyerekei nyíltan füvezzenek? Szerintem Egyeske, Ketteske és Hármaska sem panaszkodhat ezek után arra, hogy milyenek a szüleik. Aubrey Hemmings 3673325056
A retró bulik említése után tényleg csak olyan párnak tudtalak benneteket elképzelni Garrettel, akik hiába járnak közel a negyvenhez, eszükben sincs elengedni a fiatalkorukat. Talán nevelési szempontból ez a konzervatívabb korosztálynak nem tetszik túlzottan, szerintem viszont nagyon is menő. Nem kell ahhoz elveszítenünk a gyermeki énünkkel a kapcsolatot, hogy felnőttnek tekintsük magunkat. A boldogság egyik kulcsa pedig nyilvánvalóan a hozzáállás. A (nem teljesen) Morgan család pedig - húzz bele, Gary - boldogabb azt hiszem nem is lehetne. Aubrey Hemmings 3874598021
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Aubrey Hemmings 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Aubrey Hemmings 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Aubrey Hemmings 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Aubrey Hemmings 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Aubrey Hemmings 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Aubrey Hemmings
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» aubrey&&courteney » get to know u
» Aubrey Williams
» White Wedding (2003) - Aubrey&Garrett

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: