★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 397 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 383 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Samuel Burgess, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 7:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 10:54 am-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 9:21 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 8:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 7:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 10:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 10:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 9:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 9:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 8:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Harlan S. Sakari Kedd Márc. 24, 2020 8:56 pm |
| Harlan Silvan Sakari | Karakter típusa: saját Teljes név: Harlan Silvan Sakari Becenevek: Harley, Silvan Születési hely, idő: Vouvant, Franciaország,1999. 11. 11 Kor: 21 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: bicurious Családi állapot: Még nem jött össze semmi Csoport: Média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Éppen otthagyta a szociológiát Ha dolgozik//Munkabeosztás: eladó egy vegyesboltban Ha dolgozik//Munkahely: A sarki kisboltban...majdnem bármelyikben Hobbi: csak a zene meg a kokain (nem kokain ám, hanem jegeskávé amúgy) Play by: Jahking Guillory |
Jellem Az emberek azt mondják, hogy alapvetően jóindulatú, de nagyon nemtörődöm vagyok. Igazából ez nem pont így van, csupán megtanultam kiválogatni az olyan dolgokat, amiken érdemes aggódni és az olyanokat, amiket maximum leszarni lehet. Nagyjából ez a próféciám, amihez próbálom tartani magam, ezenkívül legkönnyebben a chill szócskával lehet leírni. Nem balhézom, nem vitatkozom, ha úgy érzem bele kell állnom egy konfliktusba megteszem, ha érdektelen vagyok az ügyben inkább odébbállok és oda sem figyelek. Az emberek felé kedvesen fordulok és ez egészen addig a percig így is marad, amíg valami olyat nem tesznek, amivel kivívják a haragomat. Jól kezelem a negatív érzelmeket, többnyire dallamok és szövegek születnek belőlük, amit aztán dalokká gyúrok össze és ha más nem feltolom a youtube fiókomra (többnyire családbarát, mégsem keresek vele túl sokat). Nyilván nem vagyok oda a sztereotípiákért, ez ilyen fekete dolog, de nem dobálom a antirasszista kijelentéseket sem, a tettek hangosabban a szavaknál, szóval igyekszem megmutatni, hogy nem vagyok olyan, mint amilyennek kinézek. Egyszerre vagyok szociális és antiszociális, szeretek emberek között lenni, iszogatni a barátaimmal, meghívni a széplányokat egy italra vagy sütire, de ha elkap az alkotási láz szinte senkit nem tűrök meg magam körül és akár hetekre izolálom magam, hogy csak azokkal kommunikáljak akikkel művészeti szempontból szükséges. Múlt Szép estét mindenkinek ez itt a Newschool mai része, ahol a Silvan frontemberével, Harlan Sakarival beszélgetünk az újonnan megjelent kislemezről. Kicsit zavar, hogy ebben most így egyedül vagyok, de kinézve a stúdióból látom a srácokat mindenféle szépet és jót mutogatni a kanapéról, szóval nincs harag, figyelik minden szavamat és fix, hogy kapok majd a végén némi fejtágítást. - Nem szeretem, ha frontemberként nyilatkoznak rólam-egészítem ki kicsit a műsorvezető lányt, aki kedves és kissé meglepett mosolyt villant rám az asztal másik oldaláról. -Megkérdezhetem esetleg, hogy miért?-Mert a Silvan nem igazán egy zenekar, én inkább projectként írnám le, ahol nem nagyon van frontember, így inkább csak az énekesi posztot vállalom magamra. Chloe rázza a fejét kanapéról, tudom, hogy jobban tetszene neki, ha rendes zenekarrá nyilvánítanám magunkat, de azt hiszem akkor az egész megváltozna és korántsem biztos, hogy jó irányba. -Mit kell tudni erről a projectről? Mi volt az alapötletetek?Ó, azok a szép emlékek és kulturális sokkok, amiket átéltem, mikor a most kiadott dalok nagy része elkezdett bennem érlelődni, régi szép idők, még otthon Franciaországban. -Az alapötlet egy nagyon jó barátomnak, Erosnak köszönhető. Annyi a sztori, hogy egy szép nap néhányan összeültünk és egy whisky-kóla mellett elvekengtünk a hülyeségeinken meg problémáinkon és Eros fejében született meg az ötlet, hogy mi lenne, ha groteszk dalokkal dolgoznánk fel őket. Eros lelkesen vigyorog rám, mert ő is jól emlékszik, micsoda este is volt az, ott kezdődött minden. -Ebből született például a North poledancer, illetve Brownsugar című dalotok it, ha jól tudom. Mikről is szólnak pontosan?-Ezek pont hozzám kötődnek, de csak a Silvan segítségével tudtak kikristályosodni. A Norht poledancer nagyjából azt a traumát dolgozza fel, amikor apám tizenhárom éves koromban lelépett a nagyon szőke, nagyon északi kolléganőjével és ennek örömére anyámmal fogtuk magunkat és hazaköltöztünk New Yorkba, pontosabban anyám haza, én meg ide. A Brownsugar esetében nem nehéz kitalálni, hogy a faji hovatartozásomat és a személyiségemet veszem górcső alá, ebből jön a dal poénja, vagyis hiába van bandatag meg gengszter fejem, igazából elég kedves srác vagyok, vagyis barnacukor....érted. Nevetést hallok odakintről, ezek a mocskok röhögnek, mint ahogy szoktak, de hát tulajdonképpen pont ez a célunk a dalokkal, hogy gond nélkül lehessen nevetni a nyomorunkon, mégha az amúgy nem is lenne vicces. -Lehetett hallani, hogy többen is úgymond nektek , de itt főleg neked mentek a mumble rapper közösségből, miért lehet ez?Feszült figyelem, na most hozd ki magad úgy, hogy a végén ne verjenek meg nagyon. -Nem feltétlenül értem, hogy miért, de közben meg mégis. Nem akartam provokálni senkit, aztán még is magukra vették egyesek, van egy stílusparódia, amihez még klipp is készült, szerintünk vicces, aki szerint nem, az meg ne nevessen rajta. Vállat vonok, ez is az életfelfogásom része, nem ülök fel egy ilyen kérdésnek, mégha tudnék is olyat válaszolni, ami kissé megkavarná az állóvizet, nem mondom, hogy a mumble rap nem zene, csak azt mondom, hogy az én fülemnek elég szar és sokkal szívesebben hallgatok Maitre Gimst. -Furcsa lehet, de ahogy rád néz az ember nem pont ezt az image-et képzelné el, sokkal inkább látlak magam előtt rapperként, még sosem gondolkoztál rajta, hogy váltanod kéne?-Mint Silvan, nem igazán volt tervben soha, hogy elinduljunk ebbe az irányba, néha bele-belerappelünk a dalokba, de nem a fő profil. Mint Harlan sem találom vonzónak a dolgot, maximum Mike Shinoda stílusa fogott meg annyira, hogy kicsit inspirálódjak belőle. -Érdekes. Azt hinné az ember, hogy legalább egy afroamerikai rapper neve elhangzik majd a szádból.-Vannak jó előadók, nem tagadom, de nem igazán hallgatom őket. Swae Lee az egyetlen, akit ha Spotifyon bekerget elém a shuffle mód nem nyomom el. Bocsi mindenki-mosolyodom el megadóan, még akkor is, ha ez egy rádióadás és igazából senki sem látja az arckifejezésemet. -Nagyon szépen köszönjük Harlan és további sikereket kívánunk a Silvan-nak, most hallgassuk meg a...Leveszem a fejhallgatót, megborzolom a hajam és kimasírozom a súdióból, a csapat félig elégedetlennek félig értetlennek tűnik. -Na milyen volt?-kérdezem. -Még jó, hogy nem vagy frontember, mert hihetetlen érdektelen vagy, már bocs-vigyorog Eros, Chloe pedig bólogat, mint kutya a kocsik ablakában. -Ne már gyerekek, én csak őszintén... -Csak őszintén, annyira fehérnek hangzol, hogy egyszerre kell sírnom és nevetnem-ölt nyelvet rám a kiscsaj, na szép. Se elég fekete nem vagyok, se elég fehér, mi? -Bocs srácok, de...leszarom-kacsintok rájuk. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Harlan S. Sakari Hétf. Ápr. 13, 2020 2:00 pm |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Harlan! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Ami először feltűnt nekem, mikor a lapod megnyitottam az inkább vizuális, semmint maga az előtörténet: atyaég, hogy lehet valakinek ilyen szép szája? Eskü,szinte vonzza a tekintetet. Mindezt keretbe foglalja az izgalmasan dús göndörségű haj. Azon gondolkodtam, mielőtt még bármit is olvastam volna belőled, hogy milyen életre, milyen jellemre képzellek én el téged. És néhol egyezett az elképzelésem veled, mikor végül olvasni kezdtelek. A jóindulatú embereket gyakran kihasználják, amit egy idő után nemtörődömséggel váltanak fel, védekezésül. Te viszont úgy tűnik ötvözted a kettőt. Megtaláltad a saját stílusod, a saját utadat, amit még törni kell, ami még nem feltétlenül ismert előtted, hogy hova vezet, talán csak az érzés hajt, hogy valamiben kiemelkedőt alkoss, valamiben igazán jó legyél. A bőrszín meghatároz téged, de nem szabad, hogy kizárjon a világból. Nem lehet elsétálni mellette, hogy külsőleg mások vagyunk, de el kell fogadni, mert a világ csak így lesz működőképes, és akiben tehetség van így fog kiteljesedni. Hát bevallom neked irtó hősiesen, hogy az előtörténetednek a kicsit “szakmázósabb” részéből egy árva szót sem értettem. Sajnos a műfajban nem vagyok otthon, szóval ehhez a részéhez nem tudok hozzátenni. Én azt tudom elmondani, amilyen érzést kiváltott belőlem maga a történet. Tetszik a szerénység, ahogyan igyekszel a többiek mögé húzódni, és nem kiemelni magad a csapatból. Tetszik, hogy folyamatosan kitekingetsz rájuk nyilatkozat közben, hogy fontos számodra ők mit gondolhatnak.Van benned valami alázat, ami nem tudom mennyire tudatos, ahogyan a zenéitekről beszélsz. Ahogyan elmeséled hogyan születtek a dalok, hogy milyen érzések kavarognak benned. Az ember vagy kiadja magából szavak által, vagy zene által ami fáj. Vagy van aki fest, van aki egyszerűen kirajzolja magából. Az ember különféle módon adja ki magából az őt ért traumákat. És néha észre sem veszi, hogy az alkotásaival erőt ad azoknak akik hasonlóan hozzá szenvednek valamitől. Pont ez teszi a művészetet széppé: hogy egyszerre gyógyítja az alkotót és azt aki élvezi az alkotást. Ez egy folyamat, amelynek te is, és a zenekarod is részesei vagytok. Kívánom, hogy ne csupán egy szűk kör ismerjen meg benneteket, hanem minél többen. Kellemes légkörű írás, szép és kerek mondatok, jó érzés volt téged olvasni. Most pedig irány a foglalók majd a játéktér. Színt admin ad majd neked.Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Harlan S. Sakari | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |