New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 240 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 237 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Bradley Rockwood
TémanyitásBradley Rockwood
Bradley Rockwood EmptyKedd Márc. 24 2020, 19:53
Bradley Rockwood

Karakter típusa:
saját/keresett
Teljes név:
Bradley Rockwood
Becenevek:
Brad
Születési hely, idő:
Los Angeles
Kor:
28
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
nőtlen
Csoport:
Színész
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
The American Academy of Dramatic Arts - végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
Aktuális film produkció
Hobbi:
festés, rajzolás, és fényképezés
Play by:
Kevin Lütolf

Jellem
Igazából, nem vagyok túl cifra jellem. Egyszerű vagyok, szeretem az egyszerűséget, és az őszinteséget. Nem adatott meg az a lehetőség, hogy túl sokáig élvezzem az igaz barátság örömeit. Lekoptak, vagy eltűntek mellőlem. Akad néhány közeli hozzátartozóm, akit viszont szeretek. A húgom, elvégre én vagyok a bátyja. Ő megmaradt nekem afféle kis nem is tudom. Eleinte világgá szaladtam a góth mániájától, de aztán megszoktam. Ő így tartja magától távol azokat, akik nem érdekesek a számára, vagy védi magát a csalódásoktól. Imádok vele sétálni, a szabadidőm tölteni, amikor csak lehet.
Van-e rossz tulajdonságom? A média folyton erről pletykál, találgat, hoz hírbe olyanokkal, akikkel nem is kéne.
Nem hajtom le a wc ülőkét, és nem tudnék bevásárolni, egy egyszerű bevásárló lista alapján, a boltból, csak a netről. Neten rendelem mindenemet manapság.
Egyébként szeretek kijárni a szabadba, és nagyon jól tudom magam álcázni. Nem azért, mert szeretem, de hogy futni is csak sapiba és szemüvegbe mehetek ki, az már kicsit néha necces.
Zavar, ha az emberek bunkók egymással, és az is, amit a földdel művelnek, így egy alapítványomon keresztül támogatom azokat a cégeket, akik azon fáradoznak ,hogy visszatérjünk a zöldebb életmódhoz.
Valamilyen szinten tetszik, hogy híres vagyok, mert így a szavam több emberhez ér el, ha csak egy kicsit is segítettem a példamutatásommal bárkinek, akkor annak nagyon tudok örülni.
A rajongóim, néha kissé terhesek a számomra, de többnyire tiszteletben tartják a privát szférára való igényemet.
Tavaly átvettem egy marvel szuperhős filmben nyújtott alakításomért az oscart, aminek nagyon örültem.

Múlt

Oooké, akkor ha már kitaláltam, hogy megveszem az első banda kislemezét, akkor én szeretnék az első lenni a boltban is. De szerencsére nem olyan helyre megyek, ahol a városban csak az-az egy lemezbolt létezik. Így megúszom a nagy tömeget, és két gorillám még így is velem tart, hogy ha netán valaki felismerne, akkor bevédhessenek. Rég nem találkoztam vele, de a szüleink ismerik egymást. Így azt hiszem, kihasználom az alkalmat, és elmegyek arra az estélyre. Amikor még fiatalabb voltam, találkoztunk párszor, és jókat játszottunk a hotelekben is, voltam olyanban is, hála a szüleink ismertségének, amik csak készültek, de már nem építési terület volt, hanem bútorozták be, így nagyokat bújócskáztunk. Hol én, hol ő voltam a fogó. Egyszer sikerült úgy elbújnom, hogy elaludtam az elnöki lakosztály gardróbjában… Képzelhetitek, már majdnem a rendőrség keresett, és a szüleim hívtak kereső kutyást is meg minden! Persze, már akkoriban is színésznek készültem. Leülök, kezemben a lemezzel, és megigazítom a szmokingomat, és bár kész vagyok, várom, hogy anyámék limuzinja megérkezzen. Apám volt a netflix egyik alapítója, és a mai napig jelentős részvényeket birtokol a cégben, de nem kell félteni, nagy befolyása van a filmiparra is. Bár, nem az ő kezének köszönhetem a sikereimet, tőle és a stúdiójától független filmekben szerepeltem, és senki sem vitatja el tőlem a sikereimet. Ezt a kis díjaim is mutatják.
Meg lögybölőm az italomat, és belekortyolok. Kinyitom a cd-t és a kis füzetet kezdem benne lapozgatni. Steelwinged Angels.Az ő fotóit is megnézem, és a srácok…akiket talált maga mellé, korban pont hozzá illenek. Nem is tudom, hogy ez miért foglalkoztat engem annyira.
Becsukom a szemem, néhány pillanatra, és lehet, hogy el is szundítok. Egy régi emlékben járok.

- Milyen szöveget gyakorolsz? – mert épp egy szövegkönyv fölé hajolva ücsörögtem a fotelemben, és a hangleejtést gyakoroltam.
- Húú Cait, ne ijesztgess, majdnem frászt kaptam! – összecsapom a könyvet, és leteszem a kis asztalra.
- Ne hazudj, te semmitől sem tudsz megijedni. – persze, ez Caitre vall, mosolyogva csóváltam meg a fejemet.
- A Rómeó és Júlia szövegét, ezt fogjuk előadni tavasszal az évzáróm előtt, én kaptam Rómeó a hős szerelmes szerepét. -  már egy ideje nem kergetőzünk, ő nagylány már, tizennégy éves, én meg, huszonegy. De azért jókat társasozunk, ha úgy van. Meg gémelünk is, szeretek én is kockulni néha és kikapcsol.
- Segíthetek? – máskor is csináltuk már, ő a többieket olvasta fel, akikkel beszéltem, én pedig értelemszerűen a saját szerepemet mondtam.

-„Ó, szent, kezed ajkad kövesse, rajta,
Halld meg imám, ne lökj pokolba le
.

-A szent csak áll, bár hallja az imát.

-Állj s a jutalmat én veszem im át.
Ajkadtól ajkam így lesz bűntelen.”

Ekkor egymással szembe ültünk, és valahogy minden elcsendesedett. Talán én voltam az, aki először hajolt, hajlamos vagyok beleélni magam a szerepbe már tanulás közben is, és Cait mindig is jól bánt a hangjával, megtettem. Megcsókoltam, de ugyanazzal a slunggal pattantam fel a helyemről. Mintha megégettek volna.
- Brad, Cait, meghoztam a vacsorát. – hallatszott a házvezetőnő féleség hangja, afféle állandó személyzet talán, ha Cait is ott volt egy helyen.
- Megyünk már! – a hangom lehet, hogy rekedtebb volt a kelleténél, de kisiettem a szobámból. – Gyere, az mosogat, aki utoljára ér oda, és az xboxban a másik kedvenc karakterével fog játszani a nyertes! – kurjantom el magamat, ha elindul, én bizony hagytam magam elé futni. Mit tettem! Mi a fenét tettem?! Cait, sokkal fiatalabb nálam!

A merengésemből egy kedves hang ráz fel.
- Fiam, ideje menni, nem volna illendő Star-ékat megvárakoztatni. – persze, a házvezetőnőm beengedte anyámékat, biccentve kelek fel, és indulok el a limuzin felé. Azon az estén láttuk utoljára egymást, amikor a szerepemet gyakorolva elragadtatott a hév, és megcsókoltam őt. Lehet, hogy ő haragszik rám, emiatt, hiszen azért mégis csak hét éve nem láttuk egymást.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Bradley Rockwood
Bradley Rockwood EmptyKedd Márc. 24 2020, 21:29
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Bradley!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hát bevallom okoztál nekem némi fejtörést, mert amikor nekifutottam a lapodnak, nekem hirtelen az jött le, hogy a húgod és Cait egy és ugyanazon személy. Rolling Eyes  Huhh mondom itt valami ógörög drámát fogok kapni, de azért megnyugtattál, hogy még a művészemberek sem ennyire elborultak azért. Bradley Rockwood 2081954265
Úgy tűnik nekem, legalábbis mindabból amit leírtál, hogy az élet téged aranykanállal etetett. Bár az apád befolyásos ember, az egész filmipar a lábai előtt, sőt a Netflix, azért te mégis büszkén, és saját erődből jutottál el oda, ahol most vagy. Bradley Rockwood 690269075  Kíváncsi lettem volna azért, hogy csupán a befolyást áldoztad fel érte, vagy mást is? Mert szerintem egy sztár, még ha csak közepesen ismert is – ami esetedben azért ezen jóval túlmutat – akkor is feláldozza valamilyen szinten a magánéletét, azt a szférát, ahova visszavonulhat. Mert onnantól, hogy mindenki felismeri, nem nagyon lehet soha egyedül. De hiszen te is éppen ezt írod, hogy sapkában és napszemüvegben mersz csak kimozdulni otthonról időnként. Bradley Rockwood 1672389139

Aztán a másik része, ami a történetedben szerepelt, az a kis affér Cait-el…azt hiszem, bár eltelt hét év ez azért elég komolyan nyomot hagyott benned. Bradley Rockwood 2624752903  Mindketten ismertek vagytok, elég nehéz lenne titokban tartani egy ilyen kapcsolatot azt hiszem. Azért az a Shakespeare idézetes rész az nagyon tetszett nekem, amikor egy szövegfelolvasó próba közben elragadtak az érzelmeid és megcsókoltad. Hiány maradt bennem annak tekintetében, hogy vajon viszontcsókolt, vajon ő mit érez ennyi idő után, vajon te is fontos voltál neki? Valószínű minderre a játéktéren fogjuk megkapni tőletek a választ. Bradley Rockwood 2451935670

A Tara-Plecsnit egy marveles pólóval együtt adom át most neked. Színt admin ad majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Bradley Rockwood
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Teresa Rockwood
» Lilinette Rockwood
» instagram.com/bradley.rockwood

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: