New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 519 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 508 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Emelie Rogodtsen
TémanyitásEmelie Rogodtsen
Emelie Rogodtsen EmptyKedd Jún. 13 2017, 09:48

Emelie Rogodtsen

A sikerhez nem vezet kipárnázott út, nem vár rózsakert a harctéren.

Karakter típusa: keresett
Teljes név: Emelie Rogodtsen
Becenevek: Em
Születési hely, idő: Svédország, Stockholm
Kor: 23
Lakhely: általában Stocholm, máskor pedig Bernard-nál
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Columbia - üzlet vezetés - végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: üzletvezető
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: vásárlás, kirándulás, táncolás, zongorázás
Az, hogy milyen vagyok, általában attól függ, hogy Te ki vagy, és, hogy éppen milyen kedvem van. Tudok barátságos is lenni, de lekezelő is, ha éppen úgy hozza a helyzet. Szeretem, ha az emberek felfigyelnek rám, mert szerintem egy nő attól igazi nő, ha kívánatos, mégis elérhetetlen. Sokan emiatt jégkirálynőnek szólítanak, de ez engem egyáltalán nem zavar. Csak kevés embert engedek közel magamhoz,
nem vagyok az a fajta, aki könnyen bizalmat szavaz bárkinek. Barátkozni is csak távolról barátkozok, nem fecsegek mindenkinek mindenfélét. Bár sokan azt hiszik, hogy lenézem azt, akinek kevesebb jutott, mint nekem, de ez egyáltalán nem így van. Csak tudom, hogy hol a helyem. Titokban amúgy pénzzel segítek egy New York-i árvaházat, ami nagyon remélem, hogy sosem fog kiderülni. Ha hiszitek, ha nem, de szeretem a gyerekeket. Azonkívül imádom a divatot, pont ezért szinte mindennap valamelyik bevásárlóközpontban megtalálsz, ahol épp a legújabb modellt vásárlom meg.
Mit tehetnék? Mégis csak nőből vagyok.

Sosem lehet tudni egy nőnél, hol végződik az angyal, és hol kezdődik az ördög.

"Elias Rogodtsen, a sikeres üzletvezető menyasszonya nem csak, hogy gyönyörű,
de igencsak fiatal is. Vajon kitúrja helyéről a férfi unokahúgát?"
Egy fintorral az arcomon olvasom el a cikket, amit a tegnapi eljegyzésről írtak. Dühös vagyok, amiért azzal a... lánnyal hoztak egy címlapra. Miután a szüleim meghaltak, a nagybátyám vett a szárnyai alá, majd miután az egyetemet elvégeztem, átvettem az apám helyét is üzletünknél. Most pedig jön ez a lány, aki alig két évvel idősebb nálam, elcsavarja a bácsikám fejét, és megpróbál mindent elvenni tőlem. A nyakamat rá, hogy csak a pénz és a hírnév érdekli, ami a Rogodtsen névvel jár.
Dühösen lépek ki a szobámból, az újsággal a kezemben, majd egyenesen a bácsikám dolgozószobájába veszem az irányt. Nem kopogok, még csak az sem érdekel, hogy épp vendége van. Meglepetten néz Ő is, meg a vele szemben ülő férfi is, én pedig mérgesen csapom le elé az újságot, aminek a tartalma rám nézve igencsak sértő.
- Megmagyaráznád ezt? - a bácsikám előbb rám néz, aztán a címlapra. Egy ideig hallgat, aztán nevetésbe tör ki. Ez csak még jobban feldühít. hiszen pontosan tudja, hogy mi a véleményem a menyasszonyáról, meg a szerelméről. Már korábban is elmondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy házban élni azzal a... nővel. - Szerinted ez vicces?! - kiáltok rá, Ő pedig végre abba hagyja a nevetést, és mintha nem is érdekelné össze csukja az újságot és odébb teszi.
- Kicsim... Tudod, hogy azok a piócák mindent elkövetnek, hogy a lehető legjobbat hozzanak ki egy cikkből, hsizen nem először szerepelsz a címlapokon.
Nem értem miért csinálsz ebből nagy ügyet. Különben is, most vendégem van, majd megbeszéljük késöbb.
- int a számomra ismeretlen férfi felé, akivel ebben a pillanatban találkozik a tekintetünk. Barátságosan biccent felém, én meg nem törődve vele, ismét vissza fordulok a bácsikám felé, aki bár már nem nevet, mégis látszik, hogy magában még mindig jót mulat rajtam.
- Hát jó.- motyogom, majd a kijárathoz sietek. Téved, ha azt hiszi, hogy annyiban fogom hagyni ezt. - Holnap New Yorkba utazok. - forduok vissza az ajtóból, majd becsapom magam mögött azt. Tudom, hogy nem szereti, ha hosszabb időre vagyok távol, főleg azt gyűlöli, ha New Yorkba megyek, de had mérgelődjön csak.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Emelie Rogodtsen
Emelie Rogodtsen EmptyCsüt. Jún. 15 2017, 13:18

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Em!  Emelie Rogodtsen 1159569709
Családi viszály egy pénzéhes szukával a centrumban. Izgi, nem mondom. Ha már végképp nem bírsz vele, csak süsd meg, így ni:  Emelie Rogodtsen 3544759797 Azonban én úgy gondolom, te pontosan tudod mit kezdj a helyzettel, és hogy mozgasd a kedvező irányba a szálakat a szőttesen. Em igazi nő, kedvelem az erős, független nőket, akiknek a rideg álarcán belül érző szív lapul, amit nehezen, de elő lehet csalogatni, emellett a titokzatossága rendkívül csábos, amivel nagyon jól is bánik/bánsz. Csemege ilyen karikat olvasni. Kíváncsi vagyok, hogy ez a bizalmatlanság, hogyan alakulhatott ki minden irányban, viszont az éppen megfelelő mennyiségű információcsepegtetéssel biztosan megadod majd rá a választ, szóval nem izgulok.  Emelie Rogodtsen 3673325056
Bevallom, először, mikor felmértem a lapodat, azt gondoltam, hogy talán túl karcsú és könnyed lesz, aztán úgy gondoltam teszek egy próbát, elolvasom. A hiányérzetem pedig jótékony, inkább felcsigáz, minthogy leverném rajtad.  Emelie Rogodtsen 3874598021 Kíváncsian várom mi sül ki ebből az egészből, hogy otthagysz csapot-papot, és New Yorkba mész. Na meg azt is, hogy miért teszed mindezt, hogy megőrjítsd a nagybátyád, és békén hagyd azt a fruskát? Úgy sejtem többről van itt szó... Epekedve várom a fejleményeket! Emelie Rogodtsen 2588409867
Nincs is más hátra, mint hogy utadra engedjelek, hogy meghódítsd Bernard szívét a játékteret! Very Happy Foglalózz mindenfelé, keress még játékostársat, vagy karaktert, és hajrá! Tégy bolonddá mindenkit!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Emelie Rogodtsen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Emelie Rogodtsen
» Trip to Paradise - Emelie & Bernie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: