New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 293 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 282 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Maureen Lawrence
TémanyitásMaureen Lawrence
Maureen Lawrence  EmptyCsüt. Jún. 08 2017, 18:26

Maureen Lawrence

Az élet szívás, aztán meghalsz!

Karakter típusa: saját
Teljes név: Maureen Lawrence
Becenevek: Reen
Születési hely, idő: Brooklyn, 1979. november 9.
Kor: 38
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: házas
Csoport: munkás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: -
Ha dolgozik//Munkabeosztás: virágárús
Ha dolgozik// Munkahely: Brooklyn egyik virágüzletében
Hobbi: mindennek az ellenkezőjét tenni, mint amire a nagybátyám megkér.
Régen én voltam az a nő, akire sokan felnéztek. Magabiztos, határozott, és olyan, aki tudta, hogy mit akar. Kitűztem magam elé egy célt, és addig nem adtam fel, amíg el nem értem. Egy fodrászat tulajdonosává váltam, majd egy egész szépségszalont irányítottam. Boldog voltam, hiszen mindenem megvolt. Mindig büszke voltam arra aki lettem, és arra is, ahonnan indultam. Volt humorérzékem, szerettem az életemet. Hiszen mindenem megvolt, amire egy nőnek szüksége lehet. Hírnév, büszkeség, és egy férfi, aki a tenyerén hordozza.
Aztán elég volt egy baleset...
Mára én vagyok az a nő, aki mellett, ha elmennek az úton szánakozva néznek rá, és akinek összesúgnak a háta mögött. "A férje egy gyilkos!" 5 éve lett az életem pokol, és öt éve veszítettem el mindent. Azóta csak élek. Nem érzek semmit, nem érdekel semmi. Csak vagyok, és ez nekem épp elég.

A halált nem lehet jól vagy rosszul viselni, a gyász személyes ügy.

5 évvel korábban:
A szemem nehezen nyílik ki, egy ideig csak pillogtatok, homályosan látok mindent. Mellettem valami élesen sípol, amitől szinte széthasad a fejem. A torkom száraz, szomjas vagyok. Jöjjön már valaki! Hol vagyok? Megpróbálok felülni az ágyban, de a belőlem kilógó csövek megakadályoznak benne. Az ajtó nyílik, és egy férfi lép be rajta. Orvos lenne?  Közelebb lép hozzám, és egy kis lámpával a szemembe világít, majd a mutató ujját ide-oda mozgassa. Követem a tekintetemmel, hiszen mi mást tehetnék? Kérdezni akarok, valamit, de hang nem jön ki a torkomon. Az a férfi elütött. Thomas... A fiamat akarom látni. - Hol.. - kezdek bele, aztán elhallgatok. Képtelen vagyok folytatni. Egyszerűen nem jön ki több hang a torkomon. Nyelek egyet, becsukom a szememet, aztán ismét kinyítom és az orvosra pillantok, aki éppen egy fecskendőt készít elő. Nagyon remélem, hogy nem nekem. - Hol... - próbálkozok ismét, de az orvos továbbra sem figyel rám, csak a dolgát végzi, mintha én ott sem lennék. Nekem mégis tudnom kell, hogy hol van a fiam. - Látni... akarom... a fiamat. - szólalok meg végül, minden szó után mély levegőt veszek. Az orvos végre rám néz, és abba hagyja azt, amivel az előbb annyira el volt foglalva.
- Mrs. Lawrence. Kérem nyugodjon meg. Csak most ébredt fel, több, mint két hétig kómában volt. Ne izgassa fel magát. - mielött megszólalnék, ismét becsukom a szememet, és próbálom felidézni a történteket. Minden annyira gyorsan történt. Thomast a babakocsiban taszítottam, aztán jött az az autó és... Veszek egy mély levegőt, kifújom, majd újból az orvosra nézek, aki aggódva figyel. Megpróbálok felülni újból, de a férfi nem engedi. Megrázom a fejemet, aztán ismét próbálkozok, de megint hiába.
- Steven.. - kiáltom a férjem nevét, abban bízva, hogy Ő majd segít, de minthiába. A szigorú orvoson kívül senki más nincs a szobába. Talán vele van a kisfiúnk, Ő vigyáz rá. Miért nincsenek most itt velem? Látnom kell Őket.
- A férjét letartoztatták. Nagyon sajnálom. A kisfiát nem tudtuk megmenteni, mi tényleg mindent megtettünk. Súlyos sérüléseket szenvedett, és még nagyon kicsi volt ehhez a műtéthez... A férje megölte azt az embert, aki elütötte Önöket. - mintha egy kést döftek volna a szívembe. Ez az ember megbolondult! A férjem sosem lenne képes megölni senkit. A kisfiam pedig... még annyira kicsi volt. Megrázom a fejemetet, aztán megfogom a kezemből kiálló egyik csövet és kitépem onnan, aztán ki a másikat is. A könnyeim patakzanak, az orvos pedig megpróbál vissza nyomni az ágyba, miközben azt hajtogatja, hogy nyugodjak meg.
- Hazudik! Eresszen el, megyek megkeresem a fiamat! Steven! - ordítom, aztán egy szúrást érzek, és minden elsötétül.

Napjainban:
A bárpultnál ülök és a pincérlány elé tolom az üres poharamat, jelezve, hogy töltheti a következő adag whiskyt, A lány először nem biztos abban, hogy ez jó ötlet, végül aztán mégis tölt. Helyes. 5 nyomorúságos év után úgy hallottam, hogy holnap kiengedik a híres Steven Lawrencet a börtönből, akire korábban mindenki felnézett, de a legjobban talán én. Híres boxoló volt, mostanra pedig egy gyilkos, aki a legnehezebb időkben hagyott magamra. 5 év alatt mindössze kétszer látogattam meg, és mind a kétszer csak azért, hogy elmondhassam, hogy mennyire gyűlölöm őt azért, ami történt. Amiért nem óvta meg a kisfiúnkat, és amiért nem ölt meg inkább engem. Mert nekem kellett volna meghalnom. - Igyunk Steven Lawrencre! - emelem magasba a poharamat, mire több kíváncsi szempár is rám néz. Néhányan aggódva, mások nevetve. Én meg mosolygok, közben pedig engedem, hogy lefojjanak a könnyeim. Az élet elég nagy szívás!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Maureen Lawrence
Maureen Lawrence  EmptyPént. Jún. 09 2017, 15:19

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Maureen! Very Happy
Sajnálom, hogy a boldog, tündérmesébe illő életednek vége szakadt és ebbe a cseppet sem kellemes, nyomorúságokkal és szomorúsággal teli életbe kerültél. Talán nem is ez a legszörnyűbb, hanem a gyermeked elvesztése, amit egy szülőnek se kéne átélnie. Létezhet egyáltalán rosszabb annál, minthogy a gyermeked előbb hagyja itt az élők világát, mint te magad? Hogy nem nézheted végig, ahogy felcseperedik, ahogy iskolába megy, ahogy szerelmes lesz és esküvőre készül... Nem ezt senki sem érdemli meg Sad
A férjed tette pedig véleményem szerint önzőségre utal. Megölte azt a férfit, ahelyett, hogy ott lett volna melletted, mikor felébredsz és próbált volna megnyugtatni... Nem, ő inkább a bosszút választotta, mit sem törődve a következményekkel. Nem csodálom, hogy utálod a férfit, aki belőle lett, s nem is igazán vágysz rá, hogy a szemed elé kerüljön. :pls:
Látogasd meg a foglalókat, aztán már mehetsz is játszani! Very Happy

mind álarcot viselünk
Admin 2.0
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Maureen Lawrence  497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ play by ★ :
Admin
★ hozzászólások száma ★ :
240

Maureen Lawrence
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: